کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-05 ساعت 22:40)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 21:55)aref49 نوشته:  سلام دوستان عزیز:
یه سوال داشتم
سایت آنکارا تاریخ دریافت ویزای افراد کلیر شده را بعد از سپتامبر یعنی در ماه اکتبر زده. مگه آخرین تاریخ دریافت ویزاها، پایان سپتامبر نیست، پس چرا کلیر شده ها در ماه اکتبر هم زده شده است؟
دوست عزیزسلام
شما دو موضوع رو باهم مخلوط کردین، هیچکدوم به هم یه جورایی ربطی ندارن ، ارگانی که متصدی بک گراند چک هست، بعد از اینکه شما رو کیلیر اعلام میکنه، یه تاریخی رو به عنوان اعتبار برای اون کیس میزاره که مثلاً تا تاریخ فلان اگه ویزاتون رو گرفتی ، از نظر ما مشکلی در پرونده تون نیست وگرنه بعد از اون تاریخ دوباره کیس تون مشمول اف بی آی چک میشه، چون فاقد اعتباره...
این درست مثل خیلی چیزای دیگه س همانند اعتبار سوء پیشینه در ایران که کلاً دو هفته اعتبار داره، مدرک آیلتس که از تاریخ ایشوو ،دو سال اون مدرک مورد قبول دانشگاه ها و هر جای دیگه س، و یا مثلاً نامۀ تأیید دانشگاه (Verification Letter )که مثلاً سه ما از تاریخی که صادر میشه مورد قبوله ، در غیر اینصورت اون مدارک باطل میشن..
حالا اینایی که گفتم چه ربطی به بک گراند چک داره؟ از این لحاظ که DHS شما رو برای یه مدت کیلیر کرده( مدت اعتبار نتیجه) و اونا بهشون ربطی نداره که کیس شما ویزای لاتاریه و یا ویزای دانشجویی و یا ....
طبق روال کاریشون یه مدتی رو به شما وقت میدن که ویزاتون رو بگیرین...
حالا بریم سر بجث اینکه نوع ویزای ما چون لاتاریه طبق قانونی که سازمان مهاجرت آمریکا گذاشته یه سال مالی رو برای لاتاری اعلام کرده که از 1 اکتبر هر سال شروع میشه و تا پایان ساعت اداری 30 سپتامبر سال آینده ادامه داره، و گفته شده تا قبل از این مهلت تمام بشه متقاضیان باید ویزاشون رو دریافت کرده باشند، خیلی از کیسها هستند که دو هفته آخر نوبت مصاحبه شونه و ممکنه بهشون بک گراند چک بخوره و مثلاً چهار روز بعدش هم کیلیر بشن و تاریخ اعتبارشون هم تا پایان سال باشه، اما اونا در اصل اگه بخوان ویزای لاتاریشون سوخت نشه حتماً باید تا قبل از 30 سپتامبر ویزاشون رو دریافت کرده باشند و هیچ توقعی به تاریخ دد لاین اف بی آی شون، نداشته باشن، چون قانون مهاجرت از طریق لاتاری چیز دیگه ای گفته...
امیدوارم که منظورم رو فهمیده باشین

این سوال من هم بود ، خیلی‌ دقیق ، واضح و زیبا جواب دادید ، متشکرم آقای‌ بن بن.
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، babak_1363 ، Rira2013 ، nnhh ، mhb161 ، mrbonbon ، sce ، Szsanazsz ، efah ، Niushagh ، رجبعلی ، shatsi
(2013-07-05 ساعت 23:09)ali100001 نوشته:  سلام بچه هاکسی هست کخ بتونن جواب سوال من رو بدن ما که بعد از 150 روز کلر شدیم امروز ما 23 ژانویه مصاجبه داشتیم کیس ما سه نفره خانم بنده برنده اصلی بوده وبه ما گفتن تا 2سپتامبر باید بریم ویزامونو بگیریم اون افسری که ما با اومصاجبه داشتیم خانم بود به ما گفتن هر موقع ای بعد از 6 تا 7 هفته کیس شما تو سایت بود یکی از اعضا خانواده می تونن بیاین ویزارو بگیرن جتی به خودبنده اشاره کردکه شما می تونین بیاین به تنهایی ویزاخانوادگتون بگیرین ولی اشاره به اینکه برگه وکالت از خانمتون بگیرین بیاین چیزی نگفت آیا باید بنده برگه وکالت بگیرم وآیا چون که میدیکال پزشکی ما 19ژانویه بوده وتا به امروز 35 روزدیگه زمان هست که میدیکال ما به شش ماه برسه آیا باید دوباره با خانواده برم که میدیکال مجدد انجام بدیم وسوال دیگه برای گرفتن ویزاکه قانون جدید است برای هر نفر باید 165 دلار برای گرین کارت رو باید تو سفارت ترکیه داد یا در خاک آمریکا میگرین هر که در این سه سوال اطلاعات موثقی داره لطفا جواب بدن متشکرم از همه بچه ها عزیز مهاجر سرا وبرای امیر مهاجر عزیز هم که زجمت این کار مهم رو انجام میدن کمال تشکر رو دارم

سلام.
وکالت باید ببری. از بعضیها حتی ترجمه شده به زبان ترکی خواستند. آفیسر به این کارها کاری نداره. این وکالت ترکی و غیر ترکی رو پستخونه از شما میخواد که ویزا رو تحویل بده.
مدیکال رو اگر قبل از اکسپایرش وارد خاک آمریکا میشی میتونی تمدید نکنی. اما اگر تمدید کنی ۶ ماه بیشتر وقت داری که تو ایران بمونی.
۱۶۵ دلار رو باید از روی اینترنت پرداخت کنی. بهتره و تأکید شده قبل از ورود به آمریکا پرداخت کنی. چون تا زمانی که پرداخت نکنی گرین کارت برات صادر نمیشه.
(2013-07-05 ساعت 19:06)gifa نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 17:42)efah نوشته:  چندی ]Immigrant Number Use for Visa Issuances and Adjustments of Status in the D[/align]
در http://www.travel.state.gov/pdf/FY12Annu...bleVII.pdf میتوانید ببینید ، برای ایران :
2003 : 365 و 2004 : 363 و 2005 : 450 و 2006 : 543 و 2007 : 839 و 2008 : 841 و
به نوبه خودم به دوستان کلیر شده تبریک میگم و برای همه آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر دارم

می ترسم این متن و بخونم اگرخوبه بهم بگید اگر بده توروخدا نگید به اندازه کافی دارم افسردگی میگیرمSadSadSadSadSadSadSad

دوست عزيز ما كه از روز اول هم ميدونستيم تو لاتاري شركت كرديم اگه قرار بود با أمار و أرقام شانسمون رو محاسبه كنيم أصلا شركت نمي كرديم. تا حالا هم همه چي بروفق مراد بوده اگه كلير شديم چه بهتر اگه هم نشديم دنيا كه به آخر نرسيده حتما خيري ىر اين كار هست. ولي به نظر من أميدوار باش و مطمئن . سرنوشت هيچوقت براي ما بد نخواهد بود مگر اينكه ما. خودمون بد بنويسيمش.
اميدوارم بزودي كلير بشين و توصيه ميكنم از همين لحظات هم لذت ببريد
2013AS7xxx- تعداد كيس دو نفر-رويت قبولي مي ٢٠١٢-إرسال مدارك مي ٢٠١٢- مصاحبه W4 مي ٢٠١٣ أبوظبي- اپديت ٧ و ١٢ اگوست نفر أصلي كيس - كلير ١٤ اگوست -دريافت ويزا ٢٥ اگوست
تشکر کنندگان: drmrs ، b_argi ، manzar333 ، mhb161 ، amir82 ، AsemanAbee ، azar1348 ، babak_1363 ، sce ، mrbonbon ، گل نهال ، rose_2000 ، gifa ، efah ، Niushagh ، رجبعلی ، abloom_ma
(2013-07-05 ساعت 23:13)amir82 نوشته:  (#) یعنی پروسه اداری تموم شده، ولی اعتبار یه سری مدارک ارائه شده به سفارت منقضی شده و باید مدارک جدید به سفارت ارائه بشه. این مورد بیشتر برای کیسهای خانوادگی و غیر لاتاری خواسته میشه.

امیر جان مطمئن نیستم ولی تصور میکنم برای کیسهای لاتاری شاید اگر اعتبار مدیکال هم تموم بشه این علامت جلوی کیس نامبر بیاد.
تشکر کنندگان: mhb161 ، amir82 ، b_argi ، AsemanAbee ، babak_1363 ، sce ، آنی ، roeentan ، lonelyman ، Szsanazsz ، efah ، alirezass ، رجبعلی ، abloom_ma
تبریک فراوان به دوستان عزیز

ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak

کلیر شدن شما عزیزان باعث دلگرمی ما شد....
2013as36xx مصاحبه: 19 feb آنکارا وضعیت : کلیر 6 September تعداد افراد :2 نفر آپدیت ها Feb:21 /
Mar:12 / Apr:17,22,24 / July:23,24,25 / August 28,23,20,15,12 ,9 / September:3,5,6 D]
دوستان میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنهBig Grin
برای دریافت ویزاها باید این مدارک رو به سفارت بدیم درسته؟
1-پاسپورتها
2-برگه صورتی
3-برگه مربوط به شعبه ptt
در ضمن ما نقص مدرک نداشتیمCool
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، shatsi ، soruosh ، sce ، babak_1363 ، mrbonbon ، mhb161 ، Szsanazsz ، efah ، رجبعلی ، abloom_ma
(2013-07-05 ساعت 23:09)ali100001 نوشته:  سلام بچه هاکسی هست کخ بتونن جواب سوال من رو بدن ما که بعد از 150 روز کلر شدیم امروز ما 23 ژانویه مصاجبه داشتیم کیس ما سه نفره خانم بنده برنده اصلی بوده وبه ما گفتن تا 2سپتامبر باید بریم ویزامونو بگیریم اون افسری که ما با اومصاجبه داشتیم خانم بود به ما گفتن هر موقع ای بعد از 6 تا 7 هفته کیس شما تو سایت بود یکی از اعضا خانواده می تونن بیاین ویزارو بگیرن جتی به خودبنده اشاره کردکه شما می تونین بیاین به تنهایی ویزاخانوادگتون بگیرین ولی اشاره به اینکه برگه وکالت از خانمتون بگیرین بیاین چیزی نگفت آیا باید بنده برگه وکالت بگیرم وآیا چون که میدیکال پزشکی ما 19ژانویه بوده وتا به امروز 35 روزدیگه زمان هست که میدیکال ما به شش ماه برسه آیا باید دوباره با خانواده برم که میدیکال مجدد انجام بدیم وسوال دیگه برای گرفتن ویزاکه قانون جدید است برای هر نفر باید 165 دلار برای گرین کارت رو باید تو سفارت ترکیه داد یا در خاک آمریکا میگرین هر که در این سه سوال اطلاعات موثقی داره لطفا جواب بدن متشکرم از همه بچه ها عزیز مهاجر سرا وبرای امیر مهاجر عزیز هم که زجمت این کار مهم رو انجام میدن کمال تشکر رو دارم
دوست عزیز تبریک به خاطر کیلیر شدنتون
1- بستگی به خودتون داره، اگه تا قبل از این 35 روز، آمادگی رفتن به آمریکا رو دارین فقط خودتون برین البته با یک وکالتنامه از خانمتون به زبان ترکی، آفیسر داخل سفارتخونه حتماً نمیدونه که مأمور پست، تا بهش وکالتنامه رو اونم به زبان ترکی بهشون نشون ندی، پاسپورت خانمتون رو نمیده...
اگه هم میخوای دیر تر بری آمریکا ، که باید حتماً مدیکال مجدد انجام بدی( البته قبل از هر کاری یه ایمیلی به سفارت بزنین و قید کنین که 35 روز مونده به اکسپایر مدیکالتون و بپرسین ایا میتونین برای مدیکال مجدد اقدام کنین یا نه؟
2- شما اگه کردیت کارت، دبیت کارت و یا دوستی دارین، میتونین از طریق سایت مربوطه، 165 دلار رو پرداخت کنین در غیر اینصورت وقتی وارد آمریکا شدین بعد از اینکه حساب بانکی باز کردین، سریعاً این مبالغ پرداخت بشه...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-05 ساعت 18:42)sol.sol نوشته:  بچه ها من تازه وارد هستم ببخشید از کجا باید کلیر شدنمون و رو چک کنیم؟

منم دوست دارم امضام رو کامل کنم میشه راهنمائی کنید لطفاً؟

حالا که امضاء داری میشه راهنمایی کرد.
مصاحبه شما آنکارا بوده پس از روی یکی از این دو تا پیج (انگلیسی و ترکی) چک کن: ترجیحا هر دو رو چک کن چون پیش آمده که بادشون رفته یکی رو آپدیت کنند.
تشکر کنندگان: amir82 ، b_argi ، shatsi ، sce ، پدی ، babak_1363 ، Soap McTavish ، mrbonbon ، ojee ، roeentan ، Saeedv13 ، e76779 ، mhb161 ، sh_aytak ، Hedieh20 ، efah ، رجبعلی ، abloom_ma
تبریـــــــــــــــک میگم خدمتتون....ماشالا یه نفس سوالتون رو پرسیدین کلیر شدنتون اون وسط گم شد!!! Wink
1- برای دریافت پاسپورت و ویزای همراهانتون (همسر و فرزند) از دفاتر پستی PTT نیاز به تهیه وکالتنامه دارین، چون در غیر این صورت مسؤول پست پاسپورت شخص دیگری رو به شما تحویل نمیده. البته از نظر سفارت نیازی به تهیه وکالت نامه نیست و اصولا کاری به این کار ندارن، و به همین دلیل به شما چیزی در این مورد نگفتن.
2- تاریخ اعتبار ویزای شما بر اساس تاریخ مدیکال شما و شش ماه بعد از اون خواهد بود و اگر در این بازه زمانی نمیتونین برای ورود به آمریکا آماده بشین، همون طور که خودتون حدس زدین نیاز به تجدید مدیکال برای تمام اعضای کیس خواهد بود. (ضمنا اگر تاریخ مدیکال شما 19 ژانویه بوده، چیزی حدود 14 روز دیگه فرصت دارین، نه 35 روز)
3- پرداخت 165 دلار به سفارت ارتباطی نداره. این کار باید به صورت آنلاین و با کردیت کارت و ترجیحا قبل از پرواز به آمریکا انجام بشه، البته با توجه به تجربه دوستان پرداخت اون بعد از ورود به آمریکا مشکلی درست نمیکنه، ولی پرداخت هرچه سریعتر اون روند صدور گرین کارت رو تسریع میکنه.

باز هم تبریک میگم...
و موفق باشین
به مامان و بابام داشتم میگفتم که دوست دارم خبر کلیر شدنتونو خودم بدم و کلی براتون هورا بکشم تو سایت مهاجرسرا!
ولی نمیدونن که واقعیت اینه که روزی که کلیر بشن غم دنیا میاد سراغم.
نمیدونم چه جوری باید دوریشونو تحمل کنم، اصلا چطور باید تنها بمونم Sad
نمیدونم باید دعا کنم زودتر کلیر بشن یا ...
(2013-07-05 ساعت 23:20)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 23:13)amir82 نوشته:  (#) یعنی پروسه اداری تموم شده، ولی اعتبار یه سری مدارک ارائه شده به سفارت منقضی شده و باید مدارک جدید به سفارت ارائه بشه. این مورد بیشتر برای کیسهای خانوادگی و غیر لاتاری خواسته میشه.

امیر جان مطمئن نیستم ولی تصور میکنم برای کیسهای لاتاری شاید اگر اعتبار مدیکال هم تموم بشه این علامت جلوی کیس نامبر بیاد.
امیر جان تا اونجایی که من از دوستانمون مثل رهام، پرنسس و امیررایان پرس و جو کردم این علامت هش (#) برای کیسهایی که مدیکالشون تموم میشه نمیاد، فکر کنم این علامت برای کسانی هست که مثلا فرمهایی از قبیل اسپانسر ( Affidavit of Support ) ، و یا فرم 230 و 122 تاریخشون اکسپایر میشه میاد ...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، shatsi ، b_argi ، Alirezaa2013 ، amir82 ، azar1348 ، soruosh ، پدی ، sce ، babak_1363 ، raham ، mhb161 ، hana_fd ، AsemanAbee ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 23:39)Biz Biz نوشته:  به مامان و بابام داشتم میگفتم که دوست دارم خبر کلیر شدنتونو خودم بدم و کلی براتون هورا بکشم تو سایت مهاجرسرا!

شما دعا کن هر چی خیره اون اتفاق بیافته.....Smile
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
تشکر کنندگان: amir82 ، edibk ، azar1348 ، dove ، پدی ، sce ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، raham ، r91 ، noura ، b_argi ، mhb161 ، mehdi didam ، Biz Biz ، AsemanAbee ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 23:39)Biz Biz نوشته:  به مامان و بابام داشتم میگفتم که دوست دارم خبر کلیر شدنتونو خودم بدم و کلی براتون هورا بکشم تو سایت مهاجرسرا!

دوست عزیز من و شما هم دردیم Sad
فقط صبر ایوب میخواد Sad
انشاالله که ما هم بتونیم یه روز بریم پیششونBig Grin
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: shatsi ، azar1348 ، dove ، amir82 ، پدی ، sce ، babak_1363 ، ojee ، گل نهال ، noura ، b_argi ، mhb161 ، payam62 ، Biz Biz ، AsemanAbee ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 23:41)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 23:20)امیر مهاجر نوشته:  

امیر جان تا اونجایی که من از دوستانمون مثل رهام، پرنسس و امیررایان پرس و جو کردم این علامت هش (#) برای کیسهایی که مدیکالشون تموم میشه نمیاد، فکر کنم این علامت برای کسانی هست که مثلا فرمهایی از قبیل اسپانسر ( Affidavit of Support ) ، و یا فرم 230 و 122 تاریخشون اکسپایر میشه میاد ...
ممنون از توجهت امیر خان،
من هم بر اساس نوشته خودشون اول به نظرم رسید برای انقضای تاریخ مدیکال # رو جلوی کیس نامبر بزنن، ولی دیدم تو شماره های لاتاری موجود روی سایت هیچ کدوم این علامت رو ندارن.
فعلا که همچین چیزی برای کیسهای لاتاری پیش نیومده، میتونیم امیدوار باشیم بعد از این هم پیش نیاد! Wink
در ابوظبی برای دریافت ویزا یک نفر کافی است و وکالت نامه نمی خواد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان