کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام
با تبریک فراوان به کلیر شدگان آنکارا
دوستان، از ایروان چه خبر؟
من از جدول منتظرسرا فقط ستون اولشو میتونم ببینم! ستون دوم و سومو نشون نمیده! چرا؟؟!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
تشکر کنندگان: sce ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، mrbonbon ، mhb161 ، sh_aytak ، b_argi ، Szsanazsz ، efah ، abloom_ma
(2013-07-05 ساعت 23:26)edibk نوشته:  دوستان میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنهBig Grin
برای دریافت ویزاها باید این مدارک رو به سفارت بدیم درسته؟
1-پاسپورتها
2-برگه صورتی
3-برگه مربوط به شعبه ptt
در ضمن ما نقص مدرک نداشتیمCool

البته تو اين فاصله بعد از مصاحبه تا دريافت ويزا اكر باسبورتتون رو تمديد كردين ، بايد باسبورت قبلي و و يه برينت جديد از csc حتما با خودتو ن ببرين Smile)
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: sce ، amir82 ، امیر مهاجر ، babak_1363 ، mhb161 ، b_argi ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 23:54)fariba_a نوشته:  سلام
با تبریک فراوان به کلیر شدگان آنکارا
دوستان، از ایروان چه خبر؟
من از جدول منتظرسرا فقط ستون اولشو میتونم ببینم! ستون دوم و سومو نشون نمیده! چرا؟؟!!

سلام. باید صبور باشید ستون به ستون لود میشه. اگر لود نشد ریفرش کنید.
تشکر کنندگان: amir82 ، babak_1363 ، آنی ، گل نهال ، lonelyman ، azar1348 ، mhb161 ، b_argi ، fariba_a ، afshinghwink ، payam62 ، efah ، رجبعلی
سلام وعرض شاد باش به همه دوستانی که امروز کلیر شدند
اگه دیر شده بگذارید به حساب تازه وارد بودن ما و احترام به کسوت سایر دوستان

شادباش
بانگ خروس از سرای دوست برآمد.
خیز و صفا کن که مژدۀ سحر آمد.

چشم تو روشن!
باغ تو آباد!
دست مریزاد!
همت حافظ به‌همراهتان که آخر
دست به کاری زدید که غصه سر آمد!

تقدیم به دوستان
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-07-05 ساعت 23:45)ikamaly نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 22:30)mohammad fazli نوشته:  دوستان واقعا منو شرمنده خودتون کردید
امروز فقط کارم شد : جواب به پیغام خصوصی دادن و تلفن جواب دادن و اس ام اس جواب دادن
واقعــــــــــــــــــــــــــــــــاً افتخــــــــــــــــــــــــــــــــــــار می کنم که در جمع شما هستم و دوستانی به خوبی شما دارم
دست تک تکتون را می بوسم (البته صورت عمو سعیـــــــــد رو می بوسم Big Grin ) و تا آخرش در کنارتون هستم
به امیـــــــــــــــــــــــــــد روزی که هیچ 2013 کلیرنس خورده باقی نَمونه
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

تیمساااااررررررررر
خوب این همه پیام و تلفن و اس ام اس جواب دادی، یه اعتراف هم میکردی که اولین پیام رو کی داد اونم 5:36 دقیقه صبح!!!
مثل اون روزی که رسیدم مشهد و توی تاپیک غیر مهاجرتی گفتم که خواب دیدم تیمسار کلیر شده و بعد از مدتها ، آبدیت شدی!!!!
چرا اعتراف نمیکنی که من تا بحال برای شما پیام نداده بودم ، تا امروز که از خواب پریدم وبا خودم گفتم امروز روز تیمساره و به خودم اجازه دادم که اون موقع صبح پیامم رو ارسال کنم!!
کسی که هنوز سفارت لیست رو اعلام نکرده،خبرش رو داد من بودم بی انصاف چرا اعتراف نمیکنی؟!!!
آخ آخ اگه توهین شد ببخشید!!
با انصاف اعتراف کن دیگه!!!

آن چیز که عیان است چه حاجت به بیان است. شما کامنتت وجود داره و هیچ کس منکر این قضیه نیست و نخواهد شد. والا انقد دوستان به بنده لطف کردند که من واقعا جی نمیشه تو این کامنتها اسم تک تکشون را بیارم چون میترسم آخرش یکی را جا بندازم.
درهر صورت این افتخار بزرگی است در میان شما بودن و دوست شما بودن
خانم آیـــ کمالی از شما هم متشکرم
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
دست آنکارا درد نکنه خیلی این هفته همه رو خوشحال کرد به امید کلیر شدن همه دوستان .ما هم امروز بچمون آپدیت شد با وضعیت ready در سیس که وقتی بهشون ایمیل زدیم که این ready دیگه یعنی چه ؟گفتند سیس نرید سایت خود سفارت ترکیه را چک کنید.باز هم خدا رو شکر که یه نگاهی به کیسمون میندازند.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
(2013-07-05 ساعت 23:55)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 23:26)edibk نوشته:  دوستان میگن کار از محکم کاری عیب نمیکنهBig Grin
1-پاسپورتها
2-برگه صورتی
3-برگه مربوط به شعبه ptt

البته تو اين فاصله بعد از مصاحبه تا دريافت ويزا اكر باسبورتتون رو تمديد كردين ، بايد باسبورت قبلي و و يه برينت جديد از csc حتما با خودتو ن ببرين Smile)

نه پاسپورت رو قبل از مصاحبه تعویض کردن چون تاریخشون رو به اتمام بود در ضمن منظور من از(برگه مربوط به شعبه ptt) همین پرینت بود ولی باید دوباره پرینت بگیرم؟ چرا؟ و کی پرینت بگیرم؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Ehsan1358 ، shatsi ، Mehrdadordi ، mhb161 ، b_argi ، zohre02 ، farshadsh ، efah ، رجبعلی
(2013-07-05 ساعت 16:11)babak_1363 نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:07)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 16:04)smpf نوشته:  تبريك به همه دوستان مخصوصا babak 1363كه خود من كلي نگران بودم براشون موفق باشيد

بابک هم کلیر شد؟!

من از همین تریبون اعلام میکنم که هنوز کلیر نشدم و در جمع شما هستم Big GrinBig Grin بچه ها من قلبم ضعیفه با من از این کارا نکنید!! Big GrinBig GrinBig Grin

من کلیر بشم که اینجا رو میزارم رو سرم، بجای 2 پست در هر صفحه ، 10 پست از من در هر صفحه میبینید! WinkTongue

(2013-07-05 ساعت 16:04)smpf نوشته:  تبريك به همه دوستان مخصوصا babak 1363كه خود من كلي نگران بودم براشون موفق باشيد

خدا از دهنتون بشنوه دوست عزیز، سپاس از لطف شما، من همچنان مثل شما منتظرم، امیدوارم که به زودی همگی کلیر بشیم Smile
بازم ممنون
چقدرمن براي اين موضوع ذوق كردم وتوخونه هم با آب وتاب تعريف كردم آخرش بااين همه سوتي اميرمهاجر منو ميندازه بيرون ،براهمين بود كه ميخواستم خودمو تحريم كنم ولي چه كنم كه بي مهاجرسرا روزا نميگذرن خلاصه اميدوارم خبر خوش كليرتون رو زود زود بشنويم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١،  اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن، Sad
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس،  كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥  و  تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك  مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا  12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
(2013-07-05 ساعت 16:30)kouroshd نوشته:  درود بی پایان به دوستان و سروران گرامی در [font=Tahoma]سرزنده ترین تاپیک مهاجرتی دنیا[/font]

تبریک فراوان به دوستان عزیزم

[font=Verdana]ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak[/font]

به امید تداوم خبرهای خوش از هر سه سفارت

" خدایااااااااااااااا " SmileSmileSmile

دوستان باور کنید امروز از روزی که خودم کلیر شدم خیلی بیشتر خوشحال شدم.... خدایا شکرت

تبریک خواستم دیگه دوستان این همه تبریک گفتن من نگم که شلوع نشه ولی دلم طاقت نباورد.مبارکه !!!!!!!!!!!!!!!!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
حالا این تیمسار ما چه نوعیش است؟االحق با این کلیر شدن حقش کمتر از ارتشبدی نیست.پا بچسبانیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-06 ساعت 00:03)drmrs نوشته:  یک سوال:
ما پیرمردها که قبل از نوامبر مصاحبه شدیم در صورت کلیر شدن (گوش شیطون کر) برای تحویل گرفتن پاس ها از پست باید مثل سری های جدید اقدام کنیم که وکالت نامه و غیره می خواد یا به طریق قدیمی ؟ دوستانی که اطلاعات یا تجربه اش را دارند لطفا راهنمایی کنند. کلیر که نمیشیم لااقل با این چیزا سرمون را گرم کنیم زمان بگذره!!!!!!!!
دوست عزیز سلام، ایشالله نوبت شما ما اینجا رو میترکونیم از هورا...
ماها که قبل از 19 ژانویه ( اگه اشتباه نکنم) مصاحبه شدیم، از طریق همون پست UPS میاد دم هتلمون، خوبیش اینه که این قر و فری که مامورای پست برای بعد از 19 ژانویه ایا میان، برای ما دیگه نمیان، پاهامون رو در هتل میندازیم رو پامون و دو دستی میان تقدیممون میکنن ... Big Grin
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
سلام بر همه عزيز ان
بچه ها دير و زود داره ولي ساخت و سوز ندارهBig Grin
ايشالله همگي بار بنه رو مي بنديم و هجرت آغاز مي كنيم و چه روز هايي كه دلمون براي اين دل نوشته ها تنگ ميشه!
ولي يه قرار با همديگه بزاريم ؛ اونور دنيام كه رفتيم يادمون بمونه اينهمه هموطن نديده و نشناخته بوديم كه براي هم بهترين دعا و آرزو رو كرديم، پس اونجا كه هم وطني ديديم راهمونو كج نكنيم و ٠٠٠٠٠٠
عاشق اين معرفت و صفاتونم به خدااااا!
Case No.2013AS68##
روئیت قبولی:8May2012 تعداد:3
سفارت:آنکارا ، مصاحبه :W4 May2013
مقصدTongueortland OR
نتيجه مصاحبه:Q9+AP
کلیرنس:20آگوستBig Grin
دریافت ویزا:۲۶ آگوستBig Grin
(2013-07-06 ساعت 00:08)edibk نوشته:  
(2013-07-05 ساعت 23:55)Mehrdadordi نوشته:  
1-پاسپورتها
2-برگه صورتی
3-برگه مربوط به شعبه ptt

نه پاسپورت رو قبل از مصاحبه تعویض کردن چون تاریخشون رو به اتمام بود در ضمن منظور من از(برگه مربوط به شعبه ptt) همین پرینت بود ولی باید دوباره پرینت بگیرم؟ چرا؟ و کی پرینت بگیرم؟

اها خب اكه قبل از مصاحبه تمديد شده كه مشكلي نيست ولي كلي ميكم اكر كسي مصاحبه رو انجام بده و اعتبار باسبورت زير ١ سال باشه بهتر فوري تمديدش كنه و شماره باسبورت كه عوض ميشه حتما بايد تو سيستم cscهم اديت بشه
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: edibk ، گل نهال ، lonelyman ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، azar1348 ، shatsi ، mhb161 ، b_argi ، farshadsh ، amir82 ، efah
(2013-07-05 ساعت 23:39)Biz Biz نوشته:  به مامان و بابام داشتم میگفتم که دوست دارم خبر کلیر شدنتونو خودم بدم و کلی براتون هورا بکشم تو سایت مهاجرسرا!
ولی نمیدونن که واقعیت اینه که روزی که کلیر بشن غم دنیا میاد سراغم.
نمیدونم چه جوری باید دوریشونو تحمل کنم، اصلا چطور باید تنها بمونم Sad
نمیدونم باید دعا کنم زودتر کلیر بشن یا ...
مطمئن باش که مامان و بابا به خاطر تو دارن این کار رو میکنن.حداقل اگر دلایل دیگری هم داشته باشن حتماً این یکی مهمترینشه.مثل خیلی از پدر و مادر هایی که اینجان و زندگی خودشون رو دارن از اول شروع میکنن به خاطر آینده بچه هاشون.پس بهشون افتخار کن و دعا کن زودتر کلیر بشن که به آرزوشون یعنی خوشبختی فرزندشون برسن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
بذارید قبل از خوابیدن یه خمیازه ..نه ببخشید یه هورااااا..بکشم.......... ببخشید این هوراهه کوتاه شد جون با خمیازه قاطی شد.ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..آخیش دلم خنک شد.شب بخیر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان