موضوعها: 0
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با تبریک فراوان به کلیر شدگان آنکارا
دوستان، از ایروان چه خبر؟
من از جدول منتظرسرا فقط ستون اولشو میتونم ببینم! ستون دوم و سومو نشون نمیده! چرا؟؟!!
case number: 2013AS00005200 ایروان W1A
آموزش زبان انگلیسی: www.eslpod.com
رتبه:
12
0 تشکر در 0 ارسال
دست آنکارا درد نکنه خیلی این هفته همه رو خوشحال کرد به امید کلیر شدن همه دوستان .ما هم امروز بچمون آپدیت شد با وضعیت ready در سیس که وقتی بهشون ایمیل زدیم که این ready دیگه یعنی چه ؟گفتند سیس نرید سایت خود سفارت ترکیه را چک کنید.باز هم خدا رو شکر که یه نگاهی به کیسمون میندازند.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
موضوعها: 3
رتبه:
59
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 16:30)kouroshd نوشته: درود بی پایان به دوستان و سروران گرامی در [font=Tahoma]سرزنده ترین تاپیک مهاجرتی دنیا[/font]
تبریک فراوان به دوستان عزیزم
[font=Verdana]ساناز عزيز-محمد فضلي عزيز-AsemanAbee و sh-aytak[/font]
به امید تداوم خبرهای خوش از هر سه سفارت
" خدایااااااااااااااا " 

دوستان باور کنید امروز از روزی که خودم کلیر شدم خیلی بیشتر خوشحال شدم.... خدایا شکرت
تبریک خواستم دیگه دوستان این همه تبریک گفتن من نگم که شلوع نشه ولی دلم طاقت نباورد.مبارکه !!!!!!!!!!!!!!!!
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014
I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014
Approved = 8/4/2015
Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015
27/8/2015 = DS261+120$
= DS260 & 325$
= Send document
= Complete
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
حالا این تیمسار ما چه نوعیش است؟االحق با این کلیر شدن حقش کمتر از ارتشبدی نیست.پا بچسبانیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-05 ساعت 23:39)Biz Biz نوشته: به مامان و بابام داشتم میگفتم که دوست دارم خبر کلیر شدنتونو خودم بدم و کلی براتون هورا بکشم تو سایت مهاجرسرا!
ولی نمیدونن که واقعیت اینه که روزی که کلیر بشن غم دنیا میاد سراغم.
نمیدونم چه جوری باید دوریشونو تحمل کنم، اصلا چطور باید تنها بمونم 
نمیدونم باید دعا کنم زودتر کلیر بشن یا ...
مطمئن باش که مامان و بابا به خاطر تو دارن این کار رو میکنن.حداقل اگر دلایل دیگری هم داشته باشن حتماً این یکی مهمترینشه.مثل خیلی از پدر و مادر هایی که اینجان و زندگی خودشون رو دارن از اول شروع میکنن به خاطر آینده بچه هاشون.پس بهشون افتخار کن و دعا کن زودتر کلیر بشن که به آرزوشون یعنی خوشبختی فرزندشون برسن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
بذارید قبل از خوابیدن یه خمیازه ..نه ببخشید یه هورااااا..بکشم.......... ببخشید این هوراهه کوتاه شد جون با خمیازه قاطی شد.ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههوووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووورررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا..آخیش دلم خنک شد.شب بخیر
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013