موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
r91 ,smpf عزیز دقت کردید داریم باهم صعود میکنیم نکنه رتبه بگیریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟خدا کنه که اینجا رتبه نیاریم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته: افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
همانطور که دیروز هم گفتم با توجه به زمان کلیر شدن کیس ها در سه سفارت آنکارا ایروان و ابوظبی بنده خواستم که یک مدل آماری بدست بیاورم که بتواند با توجه به متغیرهای مستقلی مانند تعداد نفرات هرکیس-زمان مصاحبه-سفارت ، زمان موردنیاز جهت کلیر شدن را پیش بینی کند. با بررسی صورت گرفته جالب است که بدانید که هیچ رابطه آماری معناداری بین ای سه متغیر مستقل و متغیر وابسته (زمان کلیر شدن) شناسایی نمی شود به عبارت دیگر زمانی که تا کنون برای کیس ها جهت کلیر شدن صرف شده است با سفارت-تعداد نفرات کیس-زمان انجام مصاحبه که در ابتدای شروع کیسهای 2013 بوده و یا در نیمه دوم ( آپریل به بعد) بوده است شناسایی نمی گردد. علیهذا به نظر می رسد که زمان کلیر شدن کیسها و این متغیرهاای که بنده عرض کردم دارای رابطه آماری معناداری با 95 درصد اطمینان نیست و باید به دنبال متغیرهای دیگری گشت. علیهذا هدف از انجام این کار تحقیقاتی این بود که دوستان ما در سفارتهای آنکارا ایروان و ابوظبی واقعا در حال انجام وظایف خود هستند وبقول معروف سیستم فرمالیته ای حداقل ندارند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دررود بر شما کلیر شدگان عزیز
الحق و الانصاف چه زیبا از این مسیر دشوار عبور کردید، با قامتی رعنا و سينه اي ستبر به سان صخره هاي سترگ، گامهایتان استوار باد
با 255 روز انتظار میگویم
ای دوستان از پا ننشينید چرا که در اين تابستان خشک،سبزه ها روزهاست دستان التماس شان را به آسمان دخيل کرده اند و شقايق ها دامن قرمز خود را، به سوزاني تجاوز باد، بي پرده مي بینند
از پا ننشينید بر اين بيستون تيشه را باز بکوبید روزهاي شيرين به تو لبخند مي زنند
قورمه سبزی یادتون نره، غذاییست روح بخش، حتما از مادرهایتان بخواهید در هفته حداقل یک وعده در سبد غذایی خانواده بگنجانندش (مامانپذش یک چیزه دیگست)
درود و دوصد بدرود
رتبه:
52
0 تشکر در 0 ارسال
در این روزها، جای یکی از دوستان عزیزمون، جناب Lot2013 خالیه . با اون نمودارهاشون به خیلی چیزا میشد پی برد. کاش فرصت کنند و هر چند کوتاه به ما یه سری بزنن. در هر حال آرزوی موفقیت دارم براشون ...
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز، تقاضایی از حضورتون دارم.
اگر مطلب مفید و سرگرم کنندهای دارید در تاپیکهای مرتبط مطرح کنید. نه اینجا.
اگر نیاز به گپ و گفتگو در خصوص مسائلی غیر از کلیرنس و انتظار مربوطه دارید تاپیک «از هر دری سخنی» برای همین منظور ساخته شده.
اینجا فقط در خصوص کلیرنس و انتظار و مسائل جانبی مربوطه صحبت کنید.
از دیدگاه بنده پستهایی که الان موندهاند مشکلی ندارند. ارسالهای مورد دار رو عدم تأیید کردم.
نگذاریم جو انتظار توی این تاپیک عوض بشه و موجبات نارضایتی منتظرین رو فراهم کنه.
از عزیزانی که با گزارش کردن ارسالها، همکاری میکنند سپاسگزارم.