موضوعها: 0
رتبه:
69
1 تشکر در 0 ارسال
[font=Tahoma]کارنامه انتظار[/font]
[font=Tahoma]طول دوره تاکنون 7 ماه[/font]
[font=Tahoma]4 دسامبر 2012 روز مصاحبه و شروع پروسه انتظار کلیرنس 2 نفر
واقعا تا حدود 2 ماه بی خیال بودم. حتی سایت رو هم چک نمی کردم! سیس هم همینطور!
خودمو برای کلیرنس 2 ماهه اماده کرده بودم.
از ماه فوریه کم کم احساس آمادگی برای جواب سفارت و نگرانی کلیر شدن بهم دست داد!
اولین اپدیتی که من دیدم 25 و 29 ژانویه بدون ایمیل (اگر قبل از اون بوده من چک نکرده بودم!)
اولین ایمیل اواخر فوریه و پاسخ کوتاه سفارت و اپدیت سیس
دومین اپدیت 13 و 14 مارچ بدون ایمیل
به دلیل خرید بلیط امریکا از ابان ماه با پیش بینی و اینده نگری(!) برای اواخر اپریل، ایمیل مجدد در 3 و 5 و 17 اپریل هم به سفارت و هم به کی سی سی.
اخرین تلاش برای کنسل نکردن بلیط با ناکامی مواجه شد و پاسخ تکراری سفارت و اپدیت شدن بیخودی در سیس
سومین اپدیت فقط نفر دوم 3 می بدون ایمیل
اخرین ایمیل 10 می و پاسخ تکراری و اپدیت سیس
ماه اپریل ، می و جون ..... سه ماه در حالت بی وزنی ..... تجربه فضانوردی در فضای معلق.....
اخلاق=0 *** برنامه ریزی=0 *** زندگی=0 *** نگرانی=100***
خیالات و توهمات => گم شدن پرونده***ریجکت شدن *** اشتباه در ثبت مشخصات*** اشتباه در روز مصاحبه*** غافل ماندن از اینکه شماره اعلام شده و من ندیدم ***اشکال در پرونده پزشکی مثلا ابتلا به یک بیماری خاص*** و ...............
جدال با خودم برای اینکه ایمیل نزنم تا ببینم پرونده زنده است؟!
در کمال ناباوری اپدیت فقط برنده اصلی 27 جون بعدازظهر
اپدیت فقط برنده اصلی 28 جون قبل از ظهر
اپدیت هر دو نفر 1 جولای
اپدیت هر دو نفر 2 جولای
اعلام شماره 5 جولای در سایت با ستاره *
و این انتظار با امید همچنان ادامه دارد![/font]
2013AS1###-ANK 2 Per-W1 Dec
Clearance: 5 Jul & 17 Sep
سفرنامه
رتبه:
22
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیزم تاخیر یکروزه مرا ببخشید عقد کنون یه دونه خواهرم بود به هر صورت تبریک به تمام کلیرشدگان عزیز من جمله محمد فضلی عزیز ، آیتک عزیز ،ساناز عزیزم و آسمان آبی از صمیم قلب براتون آرزوی موفقیت دارم و به امید کلیرشدن تمامی دوستان گلم
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روز
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
بابا دو روز ما نبودیما ببین چه خبر شده. ایول به آنکاراخدایااااااااااا.
تبریک به تمام دوستان عزیز کلیر شده بخصوص محمد فضلی عزیز، ساناز گل، نورای عزیز و بقیه دوستان.
هوراااااااااااااااااااا
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 13:57)bigharar نوشته: (2013-07-06 ساعت 11:32)habibi نوشته: (2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته: افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
من
هم هنوز ثبت نامشون نکردم این طفلکی هام بی تکلیف شدن یارب نظری به خاطر این کوچولوها
سلام دوستان عزیز
به نظر من فرزندانتون را ثبت نام کنید و مطابق زندگی عادی با آنها رفتار کنید چرا که 1درصد هم اگر نشه آنها صدمه نبینند.
78$$ - 4persons
زندگي بافتن يك قاليست، نه همان نقش ونگاري كه ميخواهي،
نقشه رااوست كه تعيين كرده،تو فقط ميبافي ،نقشه راخوب ببين!
نكندآخركار، قالي زندگيت رانخرند.
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
در مورد ایروان:
به جز کیسهای قدیمیتر که خیلی وقته منتظرند و استارت کلیر شدنشون خورده و تا نهایتا ماه مارچ مصاحبه داشتند، کیسهایی که ماه آوریل مصاحبه داشتند به جز دو نفر بقیه کلیر شدهاند و کیسهایی که ماه می مصاحبه داشتند به جز دو نفر بقیه منتظرند. اون دونفر هم ۲ می مصاحبه داشتند.
پس انتظار میره این سری که ایروان اعلام میکنه علاوه بر قدیمیها اینبار شاهد کلیر شدن بر و بچههای برج ۵ (ماه می) باشیم.
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
تبریک ویژه ویژه ویژه خیلی ویژه برای محمد فضلی عزیزم نورای گلم و آسمان آبی(یا همون شنبه جان).شروع زندگیه جدیدتون رو تبریک میگم
کیس نامبر2013000066xx تعداد:2 مصاحبه:می کنسولگری:انکارا ازدواج بعد از قبولی .کار همسر:عسلویه .ویزا:شانس آوردیم دادن بعد از نزدیکه 100 روز . آتلانتا شهر بهشت با مردمی مهربان
رتبه:
24
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
با تشکر از دوستان مسوول منتظرسرا
من فکر می کنم منتظر سرا به چند مورد نیاز دارد :
1- ساعت و تاریخ دقیق لحظه ای
2- تاریخ آخرین آپ دیت هر سفارت و روزهای احتمالی آپ دیت
3- شماره در پشت نام افراد
البته یه مشکلی هم من با منتظرسرا دارم اینه که تا حالا جداقل 10 تا 15 هزار انرژی داده ام ولی ثبت نمی کنه نمی دونم چرا؟ وگرنه ترکونده بودم
با تشکر
ویزا: 14 2013 AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 * گرین: 7 March, کار: ؟
بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته: در مورد ایروان:
به جز کیسهای قدیمیتر که خیلی وقته منتظرند و استارت کلیر شدنشون خورده و تا نهایتا ماه مارچ مصاحبه داشتند، کیسهایی که ماه آوریل مصاحبه داشتند به جز دو نفر بقیه کلیر شدهاند و کیسهایی که ماه می مصاحبه داشتند به جز دو نفر بقیه منتظرند. اون دونفر هم ۲ می مصاحبه داشتند.
پس انتظار میره این سری که ایروان اعلام میکنه علاوه بر قدیمیها اینبار شاهد کلیر شدن بر و بچههای برج ۵ (ماه می) باشیم.
می بینی امیر جان ما چون همیشه بدشانس بودیم، مصاحبمون هم بد شانسی اوریل بوده که همه کلیرشدن جز ما. پس حالا حالا ها باید بریم جلو بوق بزنیم. ای ایروان .....
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
17
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 16:05 توسط mlo.)
(2013-07-06 ساعت 14:24)sadfar نوشته: (2013-07-06 ساعت 13:57)bigharar نوشته: (2013-07-06 ساعت 11:32)habibi نوشته: (2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته: افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
من
هم هنوز ثبت نامشون نکردم این طفلکی هام بی تکلیف شدن یارب نظری به خاطر این کوچولوها
سلام دوستان عزیز
به نظر من فرزندانتون را ثبت نام کنید و مطابق زندگی عادی با آنها رفتار کنید چرا که 1درصد هم اگر نشه آنها صدمه نبینند.
دوستان عزیزم! من تجربه یکی از دوستانم رو عرض میکنم که حدوداً 45 روز پیش در ایروان مصاحبه داشتند و کلیر خوردند و عینا این سوال رو از آفیسر کردند که تکلیف بچه ما چی میشه؟ در ایران ثبت نامش کنیم یا نه ؟ آفیسر هم خیلی واضح و شفاف بهشون گفته بچتون رو در ایران ثبت نام نکنید و بزارید رفتید آمریکا ثبت نام کنید. البته! البته این قضیه رو تعمیم ندید شاید براساس شرایط کیس دوستمون این نظر رو داده شاید هم نه!!! در هر حال موفق باشید...
2013AS7XXX
ღ ایروان ღ سه نفر ღ مدت انتظار : 80 روز ღ
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 13:52)AsemanAbee نوشته: [font=Tahoma]کارنامه انتظار[/font]
[font=Tahoma]طول دوره تاکنون 7 ماه[/font]
[font=Tahoma]4 دسامبر 2012 روز مصاحبه و شروع پروسه انتظار کلیرنس 2 نفر
واقعا تا حدود 2 ماه بی خیال بودم. حتی سایت رو هم چک نمی کردم! سیس هم همینطور!
خودمو برای کلیرنس 2 ماهه اماده کرده بودم.
از ماه فوریه کم کم احساس آمادگی برای جواب سفارت و نگرانی کلیر شدن بهم دست داد!
اولین اپدیتی که من دیدم 25 و 29 ژانویه بدون ایمیل (اگر قبل از اون بوده من چک نکرده بودم!)
اولین ایمیل اواخر فوریه و پاسخ کوتاه سفارت و اپدیت سیس
دومین اپدیت 13 و 14 مارچ بدون ایمیل
به دلیل خرید بلیط آمریکا از ابان ماه با پیش بینی و اینده نگری(!) برای اواخر اپریل، ایمیل مجدد در 3 و 5 و 17 اپریل هم به سفارت و هم به کی سی سی.
اخرین تلاش برای کنسل نکردن بلیط با ناکامی مواجه شد و پاسخ تکراری سفارت و اپدیت شدن بیخودی در سیس
سومین اپدیت فقط نفر دوم 3 می بدون ایمیل
اخرین ایمیل 10 می و پاسخ تکراری و اپدیت سیس
ماه اپریل ، می و جون ..... سه ماه در حالت بی وزنی ..... تجربه فضانوردی در فضای معلق.....
اخلاق=0 *** برنامه ریزی=0 *** زندگی=0 *** نگرانی=100***
خیالات و توهمات => گم شدن پرونده***ریجکت شدن *** اشتباه در ثبت مشخصات*** اشتباه در روز مصاحبه*** غافل ماندن از اینکه شماره اعلام شده و من ندیدم ***اشکال در پرونده پزشکی مثلا ابتلا به یک بیماری خاص*** و ...............
جدال با خودم برای اینکه ایمیل نزنم تا ببینم پرونده زنده است؟!
در کمال ناباوری اپدیت فقط برنده اصلی 27 جون بعدازظهر
اپدیت فقط برنده اصلی 28 جون قبل از ظهر
اپدیت هر دو نفر 1 جولای
اپدیت هر دو نفر 2 جولای
اعلام شماره 5 جولای در سایت با ستاره *
و این انتظار با امید همچنان ادامه دارد![/font]
واقعاً یه خسته نباشید اساسی همراه با تبریک فراوان بخاطر روحیه شکست ناپذیری و امیدواری. امیدوارم یا زودتر کلیر بشم یا صبرم واسه انتظار زیاد شه
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی