کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-06 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  در مورد ایروان:
به جز کیسهای قدیمی‌تر که خیلی وقته منتظرند و استارت کلیر شدنشون خورده و تا نهایتا ماه مارچ مصاحبه داشتند، کیسهایی که ماه آوریل مصاحبه داشتند به جز دو نفر بقیه کلیر شده‌اند و کیسهایی که ماه می مصاحبه داشتند به جز دو نفر بقیه منتظرند. اون دونفر هم ۲ می مصاحبه داشتند.
پس انتظار میره این سری که ایروان اعلام میکنه علاوه بر قدیمیها اینبار شاهد کلیر شدن بر و بچه‌های برج ۵ (ماه می) باشیم.

واااااااااااااااااااااااااااااااااییییییییی امیر جــــــــــــــــان
عاشق این پیش بینیت هستم Big GrinBig GrinBig Grin
@ایروان : توجه کن دیگه
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا
(2013-07-06 ساعت 13:52)AsemanAbee نوشته:  [font=Tahoma]کارنامه انتظار[/font]
[font=Tahoma]طول دوره تاکنون 7 ماه[/font]

[font=Tahoma]4 دسامبر 2012 روز مصاحبه و شروع پروسه انتظار کلیرنس 2 نفر
واقعا تا حدود 2 ماه بی خیال بودم. حتی سایت رو هم چک نمی کردم! سیس هم همینطور!
خودمو برای کلیرنس 2 ماهه اماده کرده بودم.
از ماه فوریه کم کم احساس آمادگی برای جواب سفارت و نگرانی کلیر شدن بهم دست داد!

اولین اپدیتی که من دیدم 25 و 29 ژانویه بدون ایمیل (اگر قبل از اون بوده من چک نکرده بودم!)
اولین ایمیل اواخر فوریه و پاسخ کوتاه سفارت و اپدیت سیس
دومین اپدیت 13 و 14 مارچ بدون ایمیل

به دلیل خرید بلیط آمریکا از ابان ماه با پیش بینی و اینده نگری(!) برای اواخر اپریل، ایمیل مجدد در 3 و 5 و 17 اپریل هم به سفارت و هم به کی سی سی.
اخرین تلاش برای کنسل نکردن بلیط با ناکامی مواجه شد و پاسخ تکراری سفارت و اپدیت شدن بیخودی در سیس

سومین اپدیت فقط نفر دوم 3 می بدون ایمیل
اخرین ایمیل 10 می و پاسخ تکراری و اپدیت سیس

ماه اپریل ، می و جون ..... سه ماه در حالت بی وزنی ..... تجربه فضانوردی در فضای معلق.....
اخلاق=0 *** برنامه ریزی=0 *** زندگی=0 *** نگرانی=100***
خیالات و توهمات => گم شدن پرونده***ریجکت شدن *** اشتباه در ثبت مشخصات*** اشتباه در روز مصاحبه*** غافل ماندن از اینکه شماره اعلام شده و من ندیدم ***اشکال در پرونده پزشکی مثلا ابتلا به یک بیماری خاص*** و ...............

جدال با خودم برای اینکه ایمیل نزنم تا ببینم پرونده زنده است؟!
در کمال ناباوری اپدیت فقط برنده اصلی 27 جون بعدازظهر
اپدیت فقط برنده اصلی 28 جون قبل از ظهر
اپدیت هر دو نفر 1 جولای
اپدیت هر دو نفر 2 جولای

اعلام شماره 5 جولای در سایت با ستاره *
و این انتظار با امید همچنان ادامه دارد![/font]
درود بر AsemanAbee شكست ناپذير ومقاوم اميدوارم كه هميشه موفق باشي وقتي تاپيكت خوندم ياد خودم افتادم با شرايط مشابه شما پاينده باشيدBig GrinBig GrinBig Grin
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-06 ساعت 16:04)mehdi didam نوشته:  آما تا اونجاکه یادمه ، در مورد اینکه بشه بعدا" هم با بچه ها در تماس بود پیشنهاد میکنم هر کدوم از بچه ها که به کامپیوتر واردن یه چیزی مثل منتظر سرا درست کنن ،البته باید با رمز ورود شخصی باشه ، تا کسانی که تمایل دارن درینگه دنیا هم با هم مرتبط باشن برن تو اون سایت و عضو بشن و کد ورود بگیرن ، بعد هم اونجا در تماس باشن ،اینطوری هم از بار مهاجر سرا کم میشه هم بعدها تعطیل نمیشه

این چیزی که مد نظرتونه خیلی شبیه به شبکه‌های اجتماعی و مشخصا گروه‌های پرایوت تو چنین شبکه‌هایی است.
میتونید در فیض بوق یه گروه غیر پابلیک بسازید و یک یا چند ادمین براش مشخص کنید و هر کس رو که مورد تأییدتون بود به گروه اضافه کنید. میتونید اونجا یه فیض بوق کوچولو داشته باشید. در واقع تمام امکانات فیض بوق رو داره از جمله پست گذاشتن، استاتوس گذاشتن، به اشتراک گذاشتن، سؤال و نظرسنجی و ... ولی فقط اعضای گروه میبینند. پس نیازی به نوشتن چیز مجزایی نیست و میشه از نرم‌افزار قدرتمندی مثل فیض بوق هم استفاده کرد.

(2013-07-06 ساعت 16:04)mehdi didam نوشته:  دوم اینکه در مورد مقامم با من شوخو نکن !!!Big GrinBig Grin این نه مقامیست کم !! بلکه ماهها در انتظارش بودم و به این راحتی آنرا رها نتوانم کرد !!

در ضمن مقام و رتبه‌تون هم از این به بعد تو منتظرسرا قابل رؤیته. کافیه ماوس رو روی آیدیتون نگه دارید.
(2013-07-06 ساعت 16:13)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 16:04)mehdi didam نوشته:  آما تا اونجاکه یادمه ، در مورد اینکه بشه بعدا" هم با بچه ها در تماس بود پیشنهاد میکنم هر کدوم از بچه ها که به کامپیوتر واردن یه چیزی مثل منتظر سرا درست کنن ،البته باید با رمز ورود شخصی باشه ، تا کسانی که تمایل دارن درینگه دنیا هم با هم مرتبط باشن برن تو اون سایت و عضو بشن و کد ورود بگیرن ، بعد هم اونجا در تماس باشن ،اینطوری هم از بار مهاجر سرا کم میشه هم بعدها تعطیل نمیشه

این چیزی که مد نظرتونه خیلی شبیه به شبکه‌های اجتماعی و مشخصا گروه‌های پرایوت تو چنین شبکه‌هایی است.
میتونید در فیض بوق یه گروه غیر پابلیک بسازید و یک یا چند ادمین براش مشخص کنید و هر کس رو که مورد تأییدتون بود به گروه اضافه کنید. میتونید اونجا یه فیض بوق کوچولو داشته باشید. در واقع تمام امکانات فیض بوق رو داره از جمله پست گذاشتن، استاتوس گذاشتن، به اشتراک گذاشتن، سؤال و نظرسنجی و ... ولی فقط اعضای گروه میبینند. پس نیازی به نوشتن چیز مجزایی نیست و میشه از نرم‌افزار قدرتمندی مثل فیض بوق هم استفاده کرد.

(2013-07-06 ساعت 16:04)mehdi didam نوشته:  دوم اینکه در مورد مقامم با من شوخو نکن !!!Big GrinBig Grin این نه مقامیست کم !! بلکه ماهها در انتظارش بودم و به این راحتی آنرا رها نتوانم کرد !!

در ضمن مقام و رتبه‌تون هم از این به بعد تو منتظرسرا قابل رؤیته. کافیه ماوس رو روی آیدیتون نگه دارید.
امیر جان من الان رتبمو دیدم، 24 ام هستم Sad میشه یه پارتی بازی کنی من اول بشم! Big Grin یه زنگ بزن سفارت بگو این بچه هارو کلیر کنه برن ، من میشم اول اونوقت....
ببینم برام چیکار میکنی .. Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-06 ساعت 15:30)mlo نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 14:24)sadfar نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 13:57)bigharar نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 11:32)habibi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته:  افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
من
هم هنوز ثبت نامشون نکردم این طفلکی هام بی تکلیف شدن یارب نظری به خاطر این کوچولوها

سلام دوستان عزیز
به نظر من فرزندانتون را ثبت نام کنید و مطابق زندگی عادی با آنها رفتار کنید چرا که 1درصد هم اگر نشه آنها صدمه نبینند.
دوستان عزیزم! من تجربه یکی از دوستانم رو عرض میکنم که حدوداً 45 روز پیش در ایروان مصاحبه داشتند و کلیر خوردند و عینا این سوال رو از آفیسر کردند که تکلیف بچه ما چی میشه؟ در ایران ثبت نامش کنیم یا نه ؟ آفیسر هم خیلی واضح و شفاف بهشون گفته بچتون رو در ایران ثبت نام نکنید و بزارید رفتید آمریکا ثبت نام کنید. البته! البته این قضیه رو تعمیم ندید شاید براساس شرایط کیس دوستمون این نظر رو داده شاید هم نه!!! در هر حال موفق باشید...
سلام دوستان من.
ديروز دوستي كه در ا م ر ي ك ا دارم به شماره نشرال ويزا سنتر زنگ ميزنه و با اقايي به نام مايكل بعد از اينكه شماره كيس و سال تولد و و غيره من رو ميده صحبت ميكنه و توضيح ميده كه بچه هاي من به لحاظ تحصيلي بلاتكليف هستند
و من كار و بارم رو تعطيل كردم و خلاصه تا تونسته به قول مامان سايه با عجز و ناله در مورد شرايط من توضيح داده و جناب مايكل بعد از شنيدن كل صحبتهاي ايشون كل پرونده من رو توضيح دادند كه اونجا مشخص ميشه اخرين اپ ديت من در اول اين برج به دليل ارسال ايميل بوده خلاصه ايشون ميگه كه پرونده كامل و تميز است بدون هيچ كسري فقط استعلام اف ب ي ا ي چ ك مونده و توضيح ميده كه هيچ راهي براي تسريع در اون نيست و بهتر هست كه من بچه هام رو ثبت نام كنم در ا ي ر ا ن و كارم رو ادامه بدم تا زمان كلير شدن كه پس از صدور ويزا 6 ماه وقت هست تا كارها رو راست و ريست كنم.خلاصه من كه امروز مجدد كارگاه رو استارت زدم و پرسنل قديميم رو دعوت به كار كردم و جالب اينه كه يكي از مشتريهاي قديميم هم همين امروز سفارش قطعه داد و من موضوع لاتاري رو پيچيدم لاي بغچه و گذاشتم لب طاقچه.
به هر حال به قول برادران اون ور ابيمون : اني وي.نو پرابلم اند ايف يو لاف يو ويل سي دت د وورد لاف ات يو.
د سوند آف ماي هارت ايز : AKH
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
دوستان سلام ...امروز داشتم با یکی از دوستان 2012 صحبت میکردم ..به من گفتش که خیالات و توهماتی که ما سال گذشته داشتیم که مثلا چرا کلیر نمیشم یا نگرانی از رسیدن به 30 سبتامبر یا مشکل یا بیماری خاص و ......گفت که اگر اونا قبل از مصاحبه بهشون ثابت بشه که شما مشکل خاصی داری بررسی جدی میکنن و بدون تعارف ریجکت میکنن که تازه این مورد ها خیلی کم بوجود اومده ......
ولی وقتی 330 دلار دادی بعدش نتیجه ازمایشت و سایر مدارکتو ازت گرفتنو ......اصلا نباید نگران باشید ..چون اونا تنها با انگشت نگاری میخوان تو این مرحله بگراند چک کنن شما رو در دیتا بیس هایی که شامل چند مرحله س فقط ..به خدااااااااا همین...حالا استعلامات این دیتا بیس ها زمانیکه همه با هم اماده میشه به سفارت مربوطه اعلام میکنن و خلااااااااص :}}"انوقت کلیر" میشی به سلامتی ......ومیری به بلاد کفر جهت شروع یه زندگی توام با ارامش و بی ذغدغه .....!
این مطالب رو اینجا نوشتم برای دوستانی که بمن بیغام خصوصی دادن یا سوالی مشابه داشتتن که بگم خیااال همه راحت ......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
سلام به همه منتظران خبرای خوب

لطفاً راهنماییم کنین

من مدیر برنامه ریزی یه شرکت خصوصی نفتی هستم و یه مدت کوتاهی تو ایران خودرو کار کردم و دقیقا همینا رو هم به آفیسر گفتم که آفیسر پرسید شما مدیر هستید و منم گفتم بله ولی یادم رفت بگم که بعنوان پرسنل یه پیمانکار تو ایران خودرو بودم.
به نظرتون اینکه شغلم تو نفت و گاز هست و یا اینکه بعنوان پرسنل پیمانکار تو ایران خودرو بودم ولی یادم رفت پیمانکار بودن شرکت رو تو مصاحبه بگم، مشکلی تو روند کلیرنس و ویزا ایجاد میکنه؟
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، b_argi ، rozelo ، Mehrdadordi ، amairmonre ، babak_1363 ، farshadsh ، Ali.US ، efah ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، mhb161
(2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته:  افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
gifa جون من رفتم مدرسه دخترم وبا مدیرشون صحبت کردم ، بهشون موضوع را گفتم ، گفتم خودم هم تکلیف خودم را 100% نمیدونم چیه ؟اگه مشکل خاصی پیش نیاد به امید خدا رفتنی هستیم اگه هم خدای نکرده نرفتیم که میخوام دخترم توی همین مدرسه باشه . اونها هم گفتند چک بده ، 4 قسط که اولی اش 30 شهریور باشه تا اون موقع انشاله تکلیف روشن شده ، اگه رفتنی شدید بیاین چکها را پس بگیرید در غیر اینصورت چکها وصول میشه و روال عادی
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
دوستان لطفاً راهنماییم کنین
با سلام به همه دوستان منتظر اتفاقای خیلی خوب
من مدیر برنامه ریزی یه شرکت خصوصی نفتی هستم و یه مدت کوتاهی تو ایران خودرو کار کردم و دقیقا همینا رو هم به آفیسر گفتم که آفیسر پرسید شما مدیر هستید و منم گفتم بله ولی یادم رفت بگم که بعنوان پرسنل یه پیمانکار تو ایران خودرو بودم.
به نظرتون اینکه شغلم تو نفت و گاز هست و یا اینکه بعنوان پرسنل پیمانکار تو ایران خودرو بودم ولی یادم رفت پیمانکار بودن شرکت رو تو مصاحبه بگم، تو روند کلیرنس و ویزا مشکلی ایجاد میکنه؟
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، amairmonre ، babak_1363 ، farshadsh ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، mhb161
(2013-07-06 ساعت 17:29)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ...امروز داشتم با یکی از دوستان 2012 صحبت میکردم ..به من گفتش که خیالات و توهماتی که ما سال گذشته داشتیم که مثلا چرا کلیر نمیشم یا نگرانی از رسیدن به 30 سبتامبر یا مشکل یا بیماری خاص و ......گفت که اگر اونا قبل از مصاحبه بهشون ثابت بشه که شما مشکل خاصی داری بررسی جدی میکنن و بدون تعارف ریجکت میکنن که تازه این مورد ها خیلی کم بوجود اومده ......
ولی وقتی 330 دلار دادی بعدش نتیجه ازمایشت و سایر مدارکتو ازت گرفتنو ......اصلا نباید نگران باشید ..چون اونا تنها با انگشت نگاری میخوان تو این مرحله بگراند چک کنن شما رو در دیتا بیس هایی که شامل چند مرحله س فقط ..به خدااااااااا همین...حالا استعلامات این دیتا بیس ها زمانیکه همه با هم اماده میشه به سفارت مربوطه اعلام میکنن و خلااااااااص :}}"انوقت کلیر" میشی به سلامتی ......ومیری به بلاد کفر جهت شروع یه زندگی توام با ارامش و بی ذغدغه .....!
این مطالب رو اینجا نوشتم برای دوستانی که بمن بیغام خصوصی دادن یا سوالی مشابه داشتتن که بگم خیااال همه راحت ......

------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز ، من اکثر پست های تاپیک های کلیرنس در سال های گذشته را مطالعه کردم، طبق گفته دوستان قدیمی تر در این تاپیک تقریباً تمامی دوستانی که برای مصاحبه دعوت می شوند کلیر می شوند و دیگه این موضوع در سال های پیش به اثبات رسیده است ، مسئله ای که برای بسیاری از بچه ها و مخصوصاً روز بالایی ها مطرح است کلیر در دقیقه 90 است که یک کم حال آدم رو بد می کنه......همانطور که عده ای در سال گذشته روز آخر رفتند دم سفارت وایسادن تا کلیرشون توی سایت اعلام شد.....راستش من به شخصه فقط نگران همینم و گرنه در خصوص کلیر مطمئن باشید که تعداد ویزا و مسائل مختلف دیگه محلی از نگرانی ندارد و کلیر همه حادث خواهد شد مگر در موارد بسیار بسیار نادر که این موارد نادر مثلاً فقط یک مورد در سال گذشته بوده و تازه این بنده خدا هم که این اتفاق برایش حادث شده بوده چندین بار برای مصاحبه فراخوانده شده بوده در صورتیکه اینجا فکر نکنم کسی تا به حال برای مصاحبه مجدد فراخوانده شده باشد.....شما به نظر من فقط دعا کن که کلیر دقیقه 90 اتفاق نیوفته و دیگه حداقل بچه های سفارت تا دقیقه 75 گل روبزنن.....
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
من یه سوالی دارم
امکان داره کسی اصلا تو سیس آپدیت نشه ولی تو سایت سفارت کلیر بشه????
ممنون میشم پاسخ دهید
****13AS/مصاحبهANK/نتیجه:صورتی/مقصدNY/کلیر در 208 روز
تشکر کنندگان: zohre02 ، s.s.h ، shatsi ، azar1348 ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، mrbonbon ، dove ، b_argi ، farshadsh ، Ali.US ، efah ، Alirezaa2013 ، mhb161 ، soruosh
(2013-07-06 ساعت 17:50)alirezass نوشته:  من یه سوالی دارم
امکان داره کسی اصلا تو سیس آپدیت نشه ولی تو سایت سفارت کلیر بشه????
ممنون میشم پاسخ دهید

دوست عزیز می دونم که صفحات تاپیک زیاد شده و خواندنش وقت زیاد می طلبه ، اما اگه دوستانی که تازه مصاحبه می شند و یا تازه افتخار میدهند که همراه ما باشند، محبت کنند و حداقل یک مروری گذرا به تاپیک داشته باشند هم جواب خود را به بهترین وجه ممکن می گیرند و هم پشت هم جواب های یکسان به سوالات یکسان در تاپیک بوجود نمی آد ،اما در خصوص سوال شما دوست عزیز ، منبع رسمی فقط و فقط سایت سفارت است ، روز مصاحبه هم به شما نمیگویند که برید ceac را چک کنید و بعداً اگه آپ شده بودین بیایین ویزا رو بگیرین، با سفارت هم مکاتبه کنین جواب میدن که منبع سایت سفارت است و بس ، اما از روی تجربه و به دلیل سابقه موضوع همیشه بعد از مصاحبه و تا قبل از کلیر چندین بار آپدیت در ceac اتفاق می افتد که اکثراً با آپدیت پی در پی در روزهای آخر کلیر اتفاق می افتد، شما دعا کن ما زودتر اون آپدیت های آخر را برای شما و ما شاهد باشیم.......
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-06 ساعت 17:47)Afshinfar نوشته:  دوستان لطفاً راهنماییم کنین

با سلام به همه دوستان منتظر اتفاقای خیلی خوب

به نظرتون اینکه شغلم تو نفت و گاز هست و یا اینکه بعنوان پرسنل پیمانکار تو ایران خودرو بودم ولی یادم رفت پیمانکار بودن شرکت رو تو مصاحبه بگم، تو روند کلیرنس و ویزا مشکلی ایجاد میکنه؟

دوست عزيز

اصلا نگران نباشيد
به نظر من اونا اول از همه شرح وظايف براشون مهمه و كاركردن صرفاً در يك چنين شركت هايي
و يا جزييات نحوه قراردادهاي كاري لزوماً نمي تونه مشكل ساز باشه فقط اگر باعث ابهام بشه پروسه چكينگ رو ممكنه طولاني كنه!
من خودم شرايط كاريم شبيه شماست و جالبه كه به خاطر طولاني شدن زمان كليرنس خيلي موضوع رو مربوط به شركت مي دونستم تا اينكه فهميدم دو تا از بچه هاي شركت كه شرح شغلهاي حساستري هم داشتن هر دو توي ابوظبي خيلي سريع كلير شدن پس بهتره اصلاً بي دليل ذهنتون رو درگير نكنيد.
موفق باشيد
شماره كيس : ***2013AS4_ ٢نفر _ سفارت :انكارا _مدارك :١٢ مي _ مصاحبه : FEB W1 _ برگه صورتي+بعد از ٧٥ روز! از مصاحبه درخواست فرم وcv و از آن موقع منتظريم!!!
(2013-07-06 ساعت 17:32)rozelo نوشته:  آقاي مهاجر عزيز

چنانچه اين دو تا پستي كه براي اين دوستان پيشكسوتمون گذاشتم با توجه به تذكر شما جاشون تو اين تاپيك نيست واقعاً شرمنده ام ولي به نظرم رسيد مربوط به حال و هواي دوران انتظاره و لذا مشكلي نداره ولي اگه اشتباهي شده لطفاً بفرناييد تا به تاپيك ً از هر دري سخني ً منتقل كنم.
ممنون

مشکلی نیست دوست من. پستهایی از قبیل هورا کشیدن برای تیم ملی یا فقط صبح به خیر گفتن یا گپ و گفتمان با دوستی (نامربوط به کلیرنس) یا پستهایی در مورد اخبار اقتصادی آمریکا مورد داشتند و مربوط به تاپیک نبودند که عدم تأیید شدند.
مطمئنم هر کس خودش میدونه چیزی که مینویسه جاش تو این تاپیک هست یا نیست. Wink
باسلام به وستانی که شبانه روزدرخدمت بچه های مهاجرسراهستن دورادوردستشونومیبوسم ( البته جای برادری باشن)
لطفاراهنمایی بفرمایید راهی هست قبل ازاینکه ماازکلیرشدن خودمون باخبربشیم عزیزانوبزرگواران دست اندرکاردراین سایت زودترازما اطلاع پیداکنن وماروباخبرکنن؟
این همه صفحه خوندم بازم نفهمیدم جریان این زودفهمیدنهاتوسط عده ای چیه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، payam62 ، Mehrdadordi ، b_argi ، shatsi ، Ehsan1358 ، Ali.US ، efah ، zohre02 ، mhb161 ، soruosh

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان