کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-06 ساعت 17:46)shatsi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:29)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ...امروز داشتم با یکی از دوستان 2012 صحبت میکردم ..به من گفتش که خیالات و توهماتی که ما سال گذشته داشتیم که مثلا چرا کلیر نمیشم یا نگرانی از رسیدن به 30 سبتامبر یا مشکل یا بیماری خاص و ......گفت که اگر اونا قبل از مصاحبه بهشون ثابت بشه که شما مشکل خاصی داری بررسی جدی میکنن و بدون تعارف ریجکت میکنن که تازه این مورد ها خیلی کم بوجود اومده ......
ولی وقتی 330 دلار دادی بعدش نتیجه ازمایشت و سایر مدارکتو ازت گرفتنو ......اصلا نباید نگران باشید ..چون اونا تنها با انگشت نگاری میخوان تو این مرحله بگراند چک کنن شما رو در دیتا بیس هایی که شامل چند مرحله س فقط ..به خدااااااااا همین...حالا استعلامات این دیتا بیس ها زمانیکه همه با هم اماده میشه به سفارت مربوطه اعلام میکنن و خلااااااااص :}}"انوقت کلیر" میشی به سلامتی ......ومیری به بلاد کفر جهت شروع یه زندگی توام با ارامش و بی ذغدغه .....!
این مطالب رو اینجا نوشتم برای دوستانی که بمن بیغام خصوصی دادن یا سوالی مشابه داشتتن که بگم خیااال همه راحت ......

------------------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز ، من اکثر پست های تاپیک های کلیرنس در سال های گذشته را مطالعه کردم، طبق گفته دوستان قدیمی تر در این تاپیک تقریباً تمامی دوستانی که برای مصاحبه دعوت می شوند کلیر می شوند و دیگه این موضوع در سال های پیش به اثبات رسیده است ، مسئله ای که برای بسیاری از بچه ها و مخصوصاً روز بالایی ها مطرح است کلیر در دقیقه 90 است که یک کم حال آدم رو بد می کنه......همانطور که عده ای در سال گذشته روز آخر رفتند دم سفارت وایسادن تا کلیرشون توی سایت اعلام شد.....راستش من به شخصه فقط نگران همینم و گرنه در خصوص کلیر مطمئن باشید که تعداد ویزا و مسائل مختلف دیگه محلی از نگرانی ندارد و کلیر همه حادث خواهد شد مگر در موارد بسیار بسیار نادر که این موارد نادر مثلاً فقط یک مورد در سال گذشته بوده و تازه این بنده خدا هم که این اتفاق برایش حادث شده بوده چندین بار برای مصاحبه فراخوانده شده بوده در صورتیکه اینجا فکر نکنم کسی تا به حال برای مصاحبه مجدد فراخوانده شده باشد.....شما به نظر من فقط دعا کن که کلیر دقیقه 90 اتفاق نیوفته و دیگه حداقل بچه های سفارت تا دقیقه 75 گل روبزنن.....
بله دوست عزیز این امکان وجود داره که بعضی دوستان در روزهای اخر دچار استرس و نگرانی ناشی از کلیر نشدن باشن ولی همونطور که خودت هم تایید کردی نهایتا 10 روز منتهی به 30 سبتامبر روبا بهره گیری از تجربه دوستان 2012 میشه با حضور در سفارت ویزا رو اخذ کرد ..که امیدوارم کار به اونجا نکشه ......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
بعد ار اینکه کلیرم اومد..گرین کارتو گرفتم ...می خوام برم سفارت کانادایی...یا نیوزلندی...........بگم نگاه کنید آمریکا منو خواسته.......برم انجا .....اگه شما یه چیزی سر بدین یا پیشنهاذ بهتری بدید میام اونجا تو یه دوره آزمایسی....اگه خوب بود نمیریم آمریکا....بعد یه رقابت بینشون ایجاد میشه ....بیاو ببین..!!!!!! D-:
کیس نامبر .....2013AS78
تاریخ مصاحبه :13 jun
کنسولگری آنکارا
مقصد :
آمریکا
اما اصلا حس سفر نیست که نیست!!!
تشکر کنندگان: babak_1363 ، Mehrdadordi ، b_argi ، joody ، drmrs ، amir82 ، linuxer ، Ehsan1358 ، Biz Biz ، zohre02 ، SANIJ ، mhb161
(2013-07-06 ساعت 18:23)negar_karimi6 نوشته:  باسلام به وستانی که شبانه روزدرخدمت بچه های مهاجرسراهستن دورادوردستشونومیبوسم ( البته جای برادری باشن)
لطفاراهنمایی بفرمایید راهی هست قبل ازاینکه ماازکلیرشدن خودمون باخبربشیم عزیزانوبزرگواران دست اندرکاردراین سایت زودترازما اطلاع پیداکنن وماروباخبرکنن؟
این همه صفحه خوندم بازم نفهمیدم جریان این زودفهمیدنهاتوسط عده ای چیه

با سلام به شما دوست گرامی،
امکان چک کردن وضعیت ویزا، صرفاً در سفارت ابوظبی و بوسیله وارد کردن کد 10 رقمی کیس نامبر میباشد، منتهی با توجه به اینکه دوستان در امضای خود معمولا 2 رقم سمت چپ کیس شان را وارد میکنند(82XX)، طبیعتاً با اضافه کردن عدد 01 تا 99 بجای دو رقم (XX)در استاتوس چک سفارت، میتونند وضعیت رسیدگی به پرونده فرد مورد نظر را ببینند و در صورت کلیر شدن اطلاع رسانی کنند.
به همین سادگیSmile
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-06 ساعت 18:23)negar_karimi6 نوشته:  باسلام به وستانی که شبانه روزدرخدمت بچه های مهاجرسراهستن دورادوردستشونومیبوسم ( البته جای برادری باشن)
لطفاراهنمایی بفرمایید راهی هست قبل ازاینکه ماازکلیرشدن خودمون باخبربشیم عزیزانوبزرگواران دست اندرکاردراین سایت زودترازما اطلاع پیداکنن وماروباخبرکنن؟
سلام دوست عزیز و درود .....این سوال شما رو قبلا خیلیها مطرح کردن و جوابش هم توسط مدیران و دوستان دیگر داده شده ..اگر زحمت بکشین و با دقت بیشتری تابیکهای دوستان رو مطالعه کنین باعث میشه سوالات تکراری کمتر بوجود بیاد...
ولی خدمتتون بگم که اگاه شدن شما از نحوه کلیر شدن کیستون ار اغاز تا انتها فقط با استناد به سایت سفارت مربوط به شماست...و دوم سایت CEAC که ابدیت های روزهای اخرش از نشانه های کلیر شدن هست...
. گرنه سایر مسایل بر حسب حدس و گمان و احتمالات ناشی از تجربه برندگان سالهای گذشته نظرات دوستان با تجربه هست ..که اگر دقت کنین امار سال گذشته با امسال فرق میکنه ....
..بنابراین شما بر اساس میانگین انتظار باید یه محاسبه نسبی داشته باشید برای خودتون و نه 100% ..این روند برای هر کیسی متفاوته ..ایشالا با صبر و بردباری همگی کلیر شده از این تابیک خارج بشیم ......
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، babak_1363 ، lonelyman ، shatsi ، farshadsh ، amir82 ، efah ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161

دوست عزیزمون، افشین خان، برنامه ای تهیه کردن که هر چند دقیقه سایت های اعلام کلیرنس را چک میکنه و در صورت وجود شماره های جدید، از طریق ایمیل به اطلاع امیرمهاجر میرسونه ( برداشت شخصی من از یکی از ارسال های امیر مهاجر) و به این طریق ایشون زودتز از سایرین از آپدیت ها مطلع میشوند. و شماره ها رو در اینجا اعلام میکنن.
به نظر من راه دیگه ای وجود نداره . باید مرتب سایت اعلام کلیری ها رو چک کنید.
2013AS90xx≈فرم ها: ایمیل به (kccdv@state.gov)≈کارنت: 10 می≈مصاحبه: 30جولای، کلیرنس با فرم 9 سوالی≈کلیر: 17 سپتامبر≈مقصد: Urbana, IL بوذ! ≈هزینه ها: 1000 سبزی.
به تاریخ پیوستیم ...
(2013-07-06 ساعت 18:08)rozelo نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:47)Afshinfar نوشته:  دوستان لطفاً راهنماییم کنین

با سلام به همه دوستان منتظر اتفاقای خیلی خوب

من مدیر برنامه ریزی یه شرکت خصوصی نفتی هستم و یه مدت کوتاهی تو ایران خودرو کار کردم و دقیقا همینا رو هم به آفیسر گفتم که آفیسر پرسید شما مدیر هستید و منم گفتم بله ولی یادم رفت بگم که بعنوان پرسنل یه پیمانکار تو ایران خودرو بودم.
به نظرتون اینکه شغلم تو نفت و گاز هست و یا اینکه بعنوان پرسنل پیمانکار تو ایران خودرو بودم ولی یادم رفت پیمانکار بودن شرکت رو تو مصاحبه بگم، تو روند کلیرنس و ویزا مشکلی ایجاد میکنه؟

دوست عزيز

اصلا نگران نباشيد
به نظر من اونا اول از همه شرح وظايف براشون مهمه و كاركردن صرفاً در يك چنين شركت هايي
و يا جزييات نحوه قراردادهاي كاري لزوماً نمي تونه مشكل ساز باشه فقط اگر باعث ابهام بشه پروسه چكينگ رو ممكنه طولاني كنه!
من خودم شرايط كاريم شبيه شماست و جالبه كه به خاطر طولاني شدن زمان كليرنس خيلي موضوع رو مربوط به شركت مي دونستم تا اينكه فهميدم دو تا از بچه هاي شركت كه شرح شغلهاي حساستري هم داشتن هر دو توي ابوظبي خيلي سريع كلير شدن پس بهتره اصلاً بي دليل ذهنتون رو درگير نكنيد.
موفق باشيد

مرسی بابت اظهار نظرتون. بعد از 75 روز تازه CV ازتون خواستن؟ یه ذره استرس وارد میشه به آدم.

اعضا با تجربه هم اگه نظرشونو بدن ممنون میشم
شماره کیس ##2013AS70/ مصاحبه ابوظبی/ تعداد کیس 1 نفر/ تاریخ مصاحبه May W2/ مقصد کالیفرنیا/ Update 2 times/کلیر 14 Aug/بعد از 93 روز طولانییییییییییی
تشکر کنندگان: b_argi ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، shatsi ، joody ، farshadsh ، فندق ، efah ، Ehsan1358 ، zohre02
به امید اینکه این هفته ایروان ناامیدمون نکنه دوستان.....[/font][/color][/i]

به امید رها شدن از این بلاتکلیفی عذاب آور.......
(2013-07-06 ساعت 17:34)Afshinfar نوشته:  سلام به همه منتظران خبرای خوب

لطفاً راهنماییم کنین

من مدیر برنامه ریزی یه شرکت خصوصی نفتی هستم و یه مدت کوتاهی تو ایران خودرو کار کردم و دقیقا همینا رو هم به آفیسر گفتم که آفیسر پرسید شما مدیر هستید و منم گفتم بله ولی یادم رفت بگم که بعنوان پرسنل یه پیمانکار تو ایران خودرو بودم.
به نظرتون اینکه شغلم تو نفت و گاز هست و یا اینکه بعنوان پرسنل پیمانکار تو ایران خودرو بودم ولی یادم رفت پیمانکار بودن شرکت رو تو مصاحبه بگم، مشکلی تو روند کلیرنس و ویزا ایجاد میکنه؟
سلام دوست عزیز.تو روند شما هیچ تاثیری نداره .شما کلیر خوردی و باید منتظر باشی تا خبر بهت بدن توی سایتی که آفیسر داد بهتون.اگه رئیس جمهورم باشی برای اونا فرقی نداری .توی FBI چک اگر پاک باشه اسمتون حله.
کیس نامبر : 2013AS00006xxx ،سفارت: ابوظبی،تاریخ مصاحبه:April ، W2/ کلیرنس برگه سفید،غصه هم می گذرد،آنچنانی که فقط خاطره ای خواهد ماند

لبخند بزن
بدون پاسخی از دنیا
به زودی دنیا آنقدرشرمنده می شود
که به جای پاسخ لبخند
با تمام سازهایت می رقصد..... چارلی چاپلین
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS000092xx/سه نفر/نامه اول:1می 2012/ارسال فرم ها DHL/نامه دوم :16می 2013/مصاحبه 11جولای ابوظبی/ یک ضرب /ساکن Fair faxویرجینیا
I make a bridge out of difficulties to pass ...not a vortex to sink..
سلام دوستان
با تبریک به همه کسانی که بالاخره کلیرشدند

من و همسرم 18 مارچ یعمی بیشتر از 4 ماه پیش مصاحبه در استانبول داشتیم و برگ صورتی دریافت کردیم. من تقریبا 2 ماه پیش کلیر شدم و ویزای من آمده است اما جلوی اسمم یک ستاره هستش که یعنی همسرم هنوز کلیر نشده و ویزاش نیومده
1- با توجه به اینکه قبلا اعلام کرده بودند که بیشتر از سپتامبر اعلام نتایج و امور مربوط به لاتاری 2013 طول نمیکشه و از طرفی هم 2 ماه بیشتر به سپتامبر نمونده میخواستم بپرسم آیا دوستانی هستند که با سفارت تماس گرفته باشند و در این موارد سوال کرده باشند؟؟؟؟!!!!!!!
چون ماهائی که خانواده هستیم و یکی از اعضای خانواده هنوز کلیر نشده و ویزاشو نگرفته بالاخره تکلیفمون چیه؟؟ آخه آمریکا هم که همین دم گوشمون نیست که بگیم اوکی جدا جدا میریم و برمیگردیم، بخصوص کسانی مثل ما که تازه دانشجو هم هستیم و باید مهر سرکلاس هامون باشیم؟؟!!
2- به نظر شما دوستان با تجربه تر باید چه کار کنیم؟؟؟ اصلا بلیط بگیریم ؟! نگیریم؟!
3- آیا میشه فرودگاهی رو که برای ورود به آمریکا نوشته وتعیین کرده بودیم عوض رو کنیم؟؟؟
تشکر کنندگان: farshadsh ، babak_1363 ، sce ، farmiz ، b_argi ، negar_karimi6 ، efah ، rozelo ، shatsi ، azar1348 ، Ehsan1358 ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
(2013-07-06 ساعت 18:56)payam62 نوشته:  

دوست عزیزمون، افشین خان، برنامه ای تهیه کردن که هر چند دقیقه سایت های اعلام کلیرنس را چک میکنه و در صورت وجود شماره های جدید، از طریق ایمیل به اطلاع امیرمهاجر میرسونه ( برداشت شخصی من از یکی از ارسال های امیر مهاجر) و به این طریق ایشون زودتز از سایرین از آپدیت ها مطلع میشوند. و شماره ها رو در اینجا اعلام میکنن.
به نظر من راه دیگه ای وجود نداره . باید مرتب سایت اعلام کلیری ها رو چک کنید.
سلام
آقایان امیر و افشین شما مطالب بالا را تایید میفرمایید؟
شماره کیس:***2013AS00008
تاریخ رویت قبولی: 15 May
تاریخ ارسال مدارک: 20 May
کنسولگری:ابوظبی
تعداد افراد کیس: 3نفر
مصاحبه : 12 June
برگه سفید
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-06 ساعت 22:11)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااا
با سلام.آقای فضلی بزرگوار شما که کلیر شدین شکر خدا این خدایااااااااااااااا های بسیار تاثیر گذار را برای ما روز بالائیها بفرستین شاید خدا دوره انتظار ما را هم کوتاهتر کنه... انشاالله ...
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
ایروان جان هر کی دوست داری این بنده حقیررا این هفته از منتظرسرا خیلی محترمانه بنداز بیرون. ناامیدم نکن. آاااااااااااااامیننننننن
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
دوستان سلام بسیار خوشحالم جو خوشحالی اینجا حاکم شده بهتون گفته بودم خبرای خوش واسه همتون میاد منم دارم برای رفتن اماده میشم
2013AS52XX • مصاحبه: 25April/آنکارا/برگه صورتی/تاریخ کلیر:18 June/دریافت ویزا:26 june مقصد:Houstonورود:20 September دریافت سوشیال:1 November/گرین کارت:June 2014
تشکر کنندگان: dana ، Ali.US ، s.s.h ، mlo ، Mehrdadordi ، drmrs ، babak_1363 ، b_argi ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، efah ، shatsi ، mrbonbon ، far-dv2013 ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161 ، amir82 ، abloom_ma

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان