کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-06 ساعت 16:27)zanganeh نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 15:30)mlo نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 14:24)sadfar نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 13:57)bigharar نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 11:32)habibi نوشته:  واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
من
هم هنوز ثبت نامشون نکردم این طفلکی هام بی تکلیف شدن یارب نظری به خاطر این کوچولوها

سلام دوستان عزیز
به نظر من فرزندانتون را ثبت نام کنید و مطابق زندگی عادی با آنها رفتار کنید چرا که 1درصد هم اگر نشه آنها صدمه نبینند.
دوستان عزیزم! من تجربه یکی از دوستانم رو عرض میکنم که حدوداً 45 روز پیش در ایروان مصاحبه داشتند و کلیر خوردند و عینا این سوال رو از آفیسر کردند که تکلیف بچه ما چی میشه؟ در ایران ثبت نامش کنیم یا نه ؟ آفیسر هم خیلی واضح و شفاف بهشون گفته بچتون رو در ایران ثبت نام نکنید و بزارید رفتید آمریکا ثبت نام کنید. البته! البته این قضیه رو تعمیم ندید شاید براساس شرایط کیس دوستمون این نظر رو داده شاید هم نه!!! در هر حال موفق باشید...
سلام دوستان من.
ديروز دوستي كه در ا م ر ي ك ا دارم به شماره نشرال ويزا سنتر زنگ ميزنه و با اقايي به نام مايكل بعد از اينكه شماره كيس و سال تولد و و غيره من رو ميده صحبت ميكنه و توضيح ميده كه بچه هاي من به لحاظ تحصيلي بلاتكليف هستند
و من كار و بارم رو تعطيل كردم و خلاصه تا تونسته به قول مامان سايه با عجز و ناله در مورد شرايط من توضيح داده و جناب مايكل بعد از شنيدن كل صحبتهاي ايشون كل پرونده من رو توضيح دادند كه اونجا مشخص ميشه اخرين اپ ديت من در اول اين برج به دليل ارسال ايميل بوده خلاصه ايشون ميگه كه پرونده كامل و تميز است بدون هيچ كسري فقط استعلام اف ب ي ا ي چ ك مونده و توضيح ميده كه هيچ راهي براي تسريع در اون نيست و بهتر هست كه من بچه هام رو ثبت نام كنم در ا ي ر ا ن و كارم رو ادامه بدم تا زمان كلير شدن كه پس از صدور ويزا 6 ماه وقت هست تا كارها رو راست و ريست كنم.خلاصه من كه امروز مجدد كارگاه رو استارت زدم و پرسنل قديميم رو دعوت به كار كردم و جالب اينه كه يكي از مشتريهاي قديميم هم همين امروز سفارش قطعه داد و من موضوع لاتاري رو پيچيدم لاي بغچه و گذاشتم لب طاقچه.
به هر حال به قول برادران اون ور ابيمون : اني وي.نو پرابلم اند ايف يو لاف يو ويل سي دت د وورد لاف ات يو.
د سوند آف ماي هارت ايز : AKH
دایی جان میترسم حرفی بزنم و پستم پاک بشه.
منم چند وقته دارم اینو میگم و مثل شما دلیل دارم براش.
همیشه سربلند باشی که حرف دل منو زدی Tongue
البته این از عوارض طولانی شدن انتظارم هست
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تشکر کنندگان: zanganeh ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، efah ، Doe ، far-dv2013 ، zohre02 ، mhb161
(2013-07-06 ساعت 18:51)Mehrdadordi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 18:23)negar_karimi6 نوشته:  باسلام به وستانی که شبانه روزدرخدمت بچه های مهاجرسراهستن دورادوردستشونومیبوسم ( البته جای برادری باشن)
لطفاراهنمایی بفرمایید راهی هست قبل ازاینکه ماازکلیرشدن خودمون باخبربشیم عزیزانوبزرگواران دست اندرکاردراین سایت زودترازما اطلاع پیداکنن وماروباخبرکنن؟
این همه صفحه خوندم بازم نفهمیدم جریان این زودفهمیدنهاتوسط عده ای چیه
سلام دوست عزیز و درود .....این سوال شما رو قبلا خیلیها مطرح کردن و جوابش هم توسط مدیران و دوستان دیگر داده شده ..اگر زحمت بکشین و با دقت بیشتری تابیکهای دوستان رو مطالعه کنین باعث میشه سوالات تکراری کمتر بوجود بیاد...
ولی خدمتتون بگم که اگاه شدن شما از نحوه کلیر شدن کیستون ار اغاز تا انتها فقط با استناد به سایت سفارت مربوط به شماست...و دوم سایت CEAC که ابدیت های روزهای اخرش از نشانه های کلیر شدن هست...
. گرنه سایر مسایل بر حسب حدس و گمان و احتمالات ناشی از تجربه برندگان سالهای گذشته نظرات دوستان با تجربه هست ..که اگر دقت کنین امار سال گذشته با امسال فرق میکنه ....
..بنابراین شما بر اساس میانگین انتظار باید یه محاسبه نسبی داشته باشید برای خودتون و نه 100% ..این روند برای هر کیسی متفاوته ..ایشالا با صبر و بردباری همگی کلیر شده از این تابیک خارج بشیم ......

ممنون دوست خوبم ازپاسختون حساب کنید باید100 صفحه میخوندم تابه این جواب برسم شماماشالا باتوضیحات خوبتون امپی تریش کردید و بازهم سپاسگزارم
تشکر کنندگان: gilan state ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، b_argi ، Ehsan1358 ، zohre02
(2013-07-06 ساعت 17:29)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ...امروز داشتم با یکی از دوستان 2012 صحبت میکردم ..به من گفتش که خیالات و توهماتی که ما سال گذشته داشتیم که مثلا چرا کلیر نمیشم یا نگرانی از رسیدن به 30 سبتامبر یا مشکل یا بیماری خاص و ......گفت که اگر اونا قبل از مصاحبه بهشون ثابت بشه که شما مشکل خاصی داری بررسی جدی میکنن و بدون تعارف ریجکت میکنن که تازه این مورد ها خیلی کم بوجود اومده ......
ولی وقتی 330 دلار دادی بعدش نتیجه ازمایشت و سایر مدارکتو ازت گرفتنو ......اصلا نباید نگران باشید ..چون اونا تنها با انگشت نگاری میخوان تو این مرحله بگراند چک کنن شما رو در دیتا بیس هایی که شامل چند مرحله س فقط ..به خدااااااااا همین...حالا استعلامات این دیتا بیس ها زمانیکه همه با هم اماده میشه به سفارت مربوطه اعلام میکنن و خلااااااااص :}}"انوقت کلیر" میشی به سلامتی ......ومیری به بلاد کفر جهت شروع یه زندگی توام با ارامش و بی ذغدغه .....!
این مطالب رو اینجا نوشتم برای دوستانی که بمن بیغام خصوصی دادن یا سوالی مشابه داشتتن که بگم خیااال همه راحت ......
ممنون mehrdadordiعزيز واقعا با اين نوشتت روحيه گرفتم اميدوارم به زودي شما وهممون كلير بشيم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، babak_1363 ، b_argi ، dolood ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، efah ، jjbahale ، zohre02 ، رجبعلی ، amairmonre ، mhb161
(2013-07-06 ساعت 11:32)habibi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته:  افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
بچه هاتونو اگر شهریور هم ببرید مدرسه ی دولتی که توی آدرستون هست ثبت نام میکنه پس نگران نباشید ولی من شرایط دختر بزرگم فرق می کرد و ناچار شدم دبیرستان ثبت نامش کنم و با تخفیف فرهنگیان دو و نیم ملیون هم چک دادم Big Grin
2013AS17xx/ آنکارا / چهارنفر/ کلیرنس بعد از 146 روز / ساکرامنتو کالیفرنیا
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، b_argi ، Ehsan1358 ، s.s.h ، گل نهال ، farshadsh ، mlo ، zohre02 ، Szsanazsz ، amairmonre ، mhb161 ، bayat_r
(2013-07-06 ساعت 22:48)rezajoon نوشته:  دوستان سلام بسیار خوشحالم جو خوشحالی اینجا حاکم شده بهتون گفته بودم خبرای خوش واسه همتون میاد منم دارم برای رفتن اماده میشم

دوست خوبم آرزوی یک زندگی خوب و سرشار از شادی وانرژی را در ینگه دنیا برایت آرزو دارم. فقط خواهشأ رفتی اونجا جای ما را هم خالی نگهدار تا خودمون رو برسونیم.TongueSmileRolleyes
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، b_argi ، Ehsan1358 ، honey rahmati ، efah ، shatsi ، ani_sheiton ، s.s.h ، farshadsh ، Afshinfar ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161 ، abloom_ma
آفرین بر صابرین...کمتر از 3 ماه به کل پروسه 2013 مانده.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-06 ساعت 23:02)gifa نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:29)Mehrdadordi نوشته:  دوستان سلام ...امروز داشتم با یکی از دوستان 2012 صحبت میکردم ..به من گفتش که خیالات و توهماتی که ما سال گذشته داشتیم که مثلا چرا کلیر نمیشم یا نگرانی از رسیدن به 30 سبتامبر یا مشکل یا بیماری خاص و ......گفت که اگر اونا قبل از مصاحبه بهشون ثابت بشه که شما مشکل خاصی داری بررسی جدی میکنن و بدون تعارف ریجکت میکنن که تازه این مورد ها خیلی کم بوجود اومده ......
ولی وقتی 330 دلار دادی بعدش نتیجه ازمایشت و سایر مدارکتو ازت گرفتنو ......اصلا نباید نگران باشید ..چون اونا تنها با انگشت نگاری میخوان تو این مرحله بگراند چک کنن شما رو در دیتا بیس هایی که شامل چند مرحله س فقط ..به خدااااااااا همین...حالا استعلامات این دیتا بیس ها زمانیکه همه با هم اماده میشه به سفارت مربوطه اعلام میکنن و خلااااااااص :}}"انوقت کلیر" میشی به سلامتی ......ومیری به بلاد کفر جهت شروع یه زندگی توام با ارامش و بی ذغدغه .....!
این مطالب رو اینجا نوشتم برای دوستانی که بمن بیغام خصوصی دادن یا سوالی مشابه داشتتن که بگم خیااال همه راحت ......
ممنون mehrdadordiعزيز واقعا با اين نوشتت روحيه گرفتم اميدوارم به زودي شما وهممون كلير بشيم
خواهش ميكنم قربان Smile) لطف داري....
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، soroshnia ، nnhh ، Ehsan1358 ، rozelo ، ani_sheiton ، shatsi ، SK89 ، rose_2000 ، gifa ، farshadsh ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
دوستان محترم به نظر من هیچ دلیلی نداره که کار و زندگیتون رو تعطیل کنید و منتظر جواب کلیرنس باشید. همونطور که می دونید هیچ حساب و کتابی نداره و نمیشه فرمولی صادر کرد که به فلان دلایل یکی یک ماهه کلیر میشه یکی دو ساله !
من خودم کار دولتی نداشتم ولی نوع کارم تحقیقاتی بود . فوق لیسانسم هم در رشته ای بود که از نظر اونها شاید حساس محسوب میشد. دو هفته ای کلیر شدم. اما در سفری که برای گرفتن ویزا به ترکیه می رفتم با خانم و آقای همسفر بودم که بازنشسته بودند و از طریق پسرشون داشتن گرین کارت می گرفتن. به هر دلیلی که بود با وجود سن بالای هر دو ، آقا بیشتر از یکسال بود منتظر بود کلیر بشه و دو نوبت هم آزمایش پزشکی داده بودند.

خود اداره مهاجرت هم از همون اول با زبون خوش میگه کار رو زندگیتون رو تعطیل نکنید چون هیچ زمان بندی مشخصی برای ویزا گرفتن وجود نداره.

من بعد از اینکه چک خوردم، برگشتم ایران سر کارم و حتی تا یک هفته بعد گرفتن ویزا هم سر کار می رفتم !

خونسرد باشید و از زندگیتون لذت ببرید . بالاخره یکی از همین روزها تشریف میارید اینجا و یه زندگی تازه رو شروع می کنید. به جای حرص خوردن، زبان بخونید .. همین تنها و اصلی ترین عامل موفقیت شما در اینجا خواهد بود.
آقا من باید قبل از 21 اگوست از ایران خارج بشم به دادم برسید.اما هنوز ویزا ندارم .حتی بلیت هم گرفتم .یکی نوبت ویزاشو به به من
اگر با یه ویزای یه نفره کارت راه میفته، ویزای من برای خودت، کلیر شدی میرم ویزارو میگیرم، پیام خصوصی بده بیا ویزارو بگیر
(2013-07-06 ساعت 23:26)پدی نوشته:  آقا من باید قبل از 21 اگوست از ایران خارج بشم به دادم برسید.اما هنوز ویزا ندارم .حتی بلیت هم گرفتم .یکی نوبت ویزاشو به به من
ملاني كلاين "
انسان از زمان كودكي رويابردازي ميكند و زندكي با از دست رفتن روياها بي معنا ميشود ......
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، Ehsan1358 ، efah ، shatsi ، ani_sheiton ، SK89 ، farshadsh ، zohre02 ، رجبعلی ، mhb161
آقا کاوه ممنون.من عیالوارم
(2013-07-06 ساعت 15:30)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 15:18)Ehsan1358 نوشته:  سلام دوستان
با تشکر از دوستان مسوول منتظرسرا
من فکر می کنم منتظر سرا به چند مورد نیاز دارد :
1- ساعت و تاریخ دقیق لحظه ای
2- تاریخ آخرین آپ دیت هر سفارت و روزهای احتمالی آپ دیت
3- شماره در پشت نام افراد
البته یه مشکلی هم من با منتظرسرا دارم اینه که تا حالا جداقل 10 تا 15 هزار انرژی داده ام ولی ثبت نمی کنه نمی دونم چرا؟ وگرنه ترکونده بودم
با تشکر

سلام دوست عزیز و ممنون از توجه شما. مورد به مورد پاسخ میدم.
۱- ساعت و تاریخ حال رو اگر مد نظرتونه که معمولا هر دیوایس یا کامپیوتری این رو داره. ولی در هر صورت شاید سر فرصت یه فکری براش کردم که ساعت رو تو پیج هم بشه دید.
۲- تاریخ آخرین آپدیت از روی تاریخ کلیرنس افراد مشخصه و تاریخ روزهای احتمالی آپدیت غیر قابل پیش بینیه.
۳- متأسفانه چیز بیشتری جا نمیشه و عرض صفحه از استاندارد خارج میشه. اشاره‌گر ماوس رو روی آیدی افراد نگه دارید تا اطلاعات تکمیلی کیس رو ببینید. با کلیک بر روی آیدی افراد پروفایل مهاجرسراشون باز میشه. اما اگر منظور شما از شماره همون کیس نامبره که آلردی داریمش. قبل از نام افراد کیس نامبر داریم. اگر منظورتون شماره ردیفه میشه اونو در اطلاعات تکمیلی اضافه کرد.
مشکل آخرتون برمیگرده به کیفیت ارتباط اینترنتی شما. هر بار که برای انرژی مثبت کلیک میکنید یک ارتباط با سرور برقرار میشه و کانتر انرژی برای اون سفارت یکی اضافه میشه و ذخیره میشه. حالا اگر پشت سر هم کلیک کنید و مثلا ۵ بار در ثانیه، باید حتما هر ۵ بار با موفقیت انجام بشه. وگرنه هیچ پیغام خطایی به شما نمیده. اصولا اگر پیغام خطا قرار بود نشون داده بشه دیگه فرصت کلیک کردن پشت سر هم رو نداشتید. چون دایما باید پیغام خطا رو میخوندید. اگر کیفیت ارتباطتون خوب باشه تمام کلیک‌ها ثبت میشه.
سلام خیلی ممنون از جوابتون
منظور من از آخرین آپ دیت یعنی درج تاریخ آخرین تغییرات در صورت امکان در بالای هر سفارت می باشد که آخرین باری که آپ دیت شده چه زمانی بوده است و شماره ردیف هم برای هر کیس (فرد) در صفحه منتظرسرا فکر کنم مفید باشد .
ویزا: 14 2013‎ AUG* ورود: هیوستن JAN 2014 *‏ گرین: 7 March, کار: ؟

بگو : هرگز جز انچه خدا برای ما خواسته به ما نخواهد رسید. اوست مولای ما، و البته اهل ایمان در هرحال باید بر خدا توکل کنند. سوره توبه ایه 51

تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، امیر مهاجر ، shatsi ، rozelo ، ani_sheiton ، farshadsh ، zohre02 ، mhb161 ، abloom_ma
(2013-07-06 ساعت 23:02)gifa نوشته:  
قربان ممنونم Smile)
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: b_argi ، honey rahmati ، babak_1363 ، shatsi ، rozelo ، Rira2013 ، ani_sheiton ، farshadsh ، zohre02
(2013-07-06 ساعت 22:47)Ali.US نوشته:  ایروان جان هر کی دوست داری این بنده حقیررا این هفته از منتظرسرا خیلی محترمانه بنداز بیرون. ناامیدم نکن. آاااااااااااااامیننننننن
دوست خوبم میشه وقتی خواستی با سلام و صلوات کلیر بشی و بری ماروهم با خودت ببری؟
البته با توجه به حجم کلیر شده های با انتظار طولانی احتمال کلیر شدنتون تو اولین لیست اعلام شده خیلی زیاده..ببین کی گفتم
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان