کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
All Current
All Clear
All Issued
All Departed
آخ...
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
(2013-07-07 ساعت 00:05)iraj im نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 23:04)marjani نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 11:32)habibi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 09:01)gifa نوشته:  افرادی که بچه دارن و هنوز کلیر نشدن چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟اول مهر مدرسشونو چیکار میکنند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟تورو خدا بگید شاید آروم شم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
واقعا" مسئله مهميه من هنوز بچه هايم را ثبت نام نكردم نمي دانم هم چكار كنم بايد منتظر بمانم يا نه؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر تا آخر اين ماه كلير نشم اقدام مي كنم.
بچه هاتونو اگر شهریور هم ببرید مدرسه ی دولتی که توی آدرستون هست ثبت نام میکنه پس نگران نباشید ولی من شرایط دختر بزرگم فرق می کرد و ناچار شدم دبیرستان ثبت نامش کنم و با تخفیف فرهنگیان دو و نیم ملیون هم چک دادم Big Grin

ما که پسرمون امسال تازه می خواست بره کلاس اول .یک مدرسه غیر انتفاعی پیش ثبت نام کردیم که اونم گفته تا آخر این ماه تکلیف شهریشو روشن کنید و در صورت انصراف 50 در صد مبلغ کسر می شه.من خودم به شخصه مدارس دولتی رو برای کلاس اول قبول ندارم چون کلاساشون خیلی شلوغه 40 نفر در یک کلاس!!!به قول محمد فضلی خدایااااااااااااااااااااااا

پسر من هم میره کلاس اول ولی با خوش بینی هم نگاه کنی اگر یکماه دیگه هم ویزا بیاد مگه میشه فوری فوتی رفت.آخه مگه میشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: b_argi ، mehdi didam ، efah ، zohre02 ، far-dv2013 ، farshadsh ، babak_1363 ، رجبعلی ، Ali.US ، mhb161 ، Ehsan1358
صبح بخير دوستاي خوبم

به اميد روزاي خوب و قشنگ و يه عالم شادي و پايان انتظار واسه اين هفته

?
تشکر کنندگان: Doe ، mohssen ، b_argi ، mehdi didam ، efah ، sara_82 ، zohre02 ، far-dv2013 ، گل نهال ، leila_2013 ، babak_1363 ، رجبعلی ، r91 ، Saeedv13 ، Ehsan1358 ، amir82
سلام ....صبح همگی بخیر...Smile

این روزها که به تاپیک سر میزنم همه اش پر از نگرانی و حرفهای نا امید کننده است...
گاهی میام 1-2 تا پست رو میخونم دلهره میگیرم!

خوبه یادمون باشه همه کسانی که تو این تاپیکن نگرانی رو دارن اما کاش بیشتر حرفهای امیدوار کننده بزنیم تا این دوران سخت قشنگتر بگذره...

به امید کلیر شدن تک تکتون

[عکس: 59927801186182665040.jpg]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

صبح بخیر

Good morning / Bom dia / Buenos dias / Bonjour / Guten morgen / Buon giorno / Goedemorgen / Guten Tag / Goedemorgen / Dzień dobry / καλημέρα / доброе утро / Tere hommikust / Hyvää huomenta / God dag! / God morgen / God morgon / Labrīt / Bună dimineaţa / Labas rytas / Dobry den / добро утро / Dobro jutro / Goeie more / Bore da / Subha bakhair/ Suprabhath/ Selamat pagi/ Magandang umaga/ Egunon / おはよう / 早安 / Mirëmëngjes/ Suprabhath/ Günaydın/ boker tov /صباح الخير /jó napot / god daggin ♥
…to you all
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
تشکر کنندگان: joody ، Doe ، Nasimmmm ، b_argi ، hana_fd ، mhb161 ، far-dv2013 ، zohre02 ، azar1348 ، Szsanazsz ، payam62 ، shatsi ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، رجبعلی ، Saeedv13 ، Ehsan1358 ، amir82
یه پروژه سخت افزاری هم تعریف کنید ، یکی بیاد و زحمت بکشه یه دکمه یا کلید تبریک و تشکر روی این کیبورد ها بزاره ، اسکرول کردن و خوندن پستهای این تاپیک با روزی nصفخه جدید یک طرف و نشونه گیری با ماوس برای فشردن دکمه پیش گفته یک طرف ، اگه ماوس نداشته باشی و با تاچ پد بخوای کارکنی دیگه سخت تر هم میشه .
83XX شماره کیس * 3 نفر * مصاحبه 19 جون ابوظبی * کلیر 15 آگوست * ویزا 26 آگوست * ورود به سیاتل 29 آگوست
[img][عکس: 498848_CNgUW1e1.jpg][/img]
خداوندا، بهترین لحظه ها را برای دوستان منتظرم خواستارم
بارالها، خبر خوش کلیر شدن همه دوستانم را به آنها برسان
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
میگم اگر مهاجرسرا یک آفیس بزنه مارو توش استخدام کنه ما موفق تریم تا اینکه الان سرکاریم وهمش تو مهاجر سرائیم از ساعت 6 صبح مطمئنا کارمندهای خوبی میشدیم ما منتظرها.به امید کلیر شدن هممون وبه قول فضلی عزیز:

خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
سلام و صبح بخير دوستان خوبم‏
باز هم داستان شيرين آپديت شدن ادامه داره.............!!
امروز خودم توسط سفارت آپديت شدم!
اميدوارم اين هفته خبراي خوب از هر سه سفارت بويژه ارمنستان داشته باشيم.
Cool
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
نقل قول:
بچه ها این کلیپ صوتی (لینک بالا) سرشار از انرژی مثبته . به دفعات اونو گوش کنید و ازش بهره ببرین .

شاد باشین و پر انرژی
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: b_argi ، mlo ، zohre02 ، azar1348 ، mehdi didam ، Doe ، Szsanazsz ، nooshshahnar ، babak_1363 ، dana ، 5ina ، رجبعلی ، efah ، Nasimmmm ، maryam_a ، sce ، Ehsan1358
(2013-07-07 ساعت 08:27)b_argi نوشته:  [img][عکس: 498848_CNgUW1e1.jpg][/img]
خداوندا، بهترین لحظه ها را برای دوستان منتظرم خواستارم
بارالها، خبر خوش کلیر شدن همه دوستانم را به آنها برسان

سلام به همه دوستان عزیز خصوصاً b_argi جان،

صفحه منتظرسرا رو باز کردم دیدم نوشته:

ღღღ با آرزوی کلیر شدن هر چه زودتر «b_argi» عزیز ღღღ

گفتم این هفته، ایشالا هفته ی b_argi ی Wink.
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، mehdi didam ، گل نهال ، e76779 ، shatsi ، joody ، azar1348 ، babak_1363 ، gifa ، dana ، 5ina ، رجبعلی ، Ali.US ، Nasimmmm ، mhb161 ، A.d ، maryam_a ، sce ، amir82 ، Alirezaa2013 ، AsemanAbee
سلام دوستان
من تازه از مصاحبه برگشتم و از صفحه اول اين تاپيك شروع به خواندن كردم اما اطلاعات چنداني بدست نياوردم. ميشه يه توضيح بدين درمورد سايت منتظر سرا كه چطوري بايد اسممون را وارد جدول كنيم؟ و همينطور در مورد سايت ارمنستان كه كيس نامبرها را اعلام ميكنه ، چر جلوي تمام اسامي * هست كه يعني باقي نفرات در آن كيس هنوز كلير نشدن . من هيچ كيس بدون ستاره را در جدول نديدم. اين تاريخي كه جلوي اسمها هست يعني چي؟
كيس نامبر 91XX , مصاحبه 1 July ايروان , كلير بعد از 39 روز Big Grin
(2013-07-07 ساعت 09:36)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
من تازه از مصاحبه برگشتم و از صفحه اول اين تاپيك شروع به خواندن كردم اما اطلاعات چنداني بدست نياوردم. ميشه يه توضيح بدين درمورد سايت منتظر سرا كه چطوري بايد اسممون را وارد جدول كنيم؟ و همينطور در مورد سايت ارمنستان كه كيس نامبرها را اعلام ميكنه ، چر جلوي تمام اسامي * هست كه يعني باقي نفرات در آن كيس هنوز كلير نشدن . من هيچ كيس بدون ستاره را در جدول نديدم. اين تاريخي كه جلوي اسمها هست يعني چي؟

حدود كيس نامبر
زمان و مكان مصاحبه
را به امير مهاجر ايميل بزنيد.
اينم لينك منتظرسرا
http://afsh.servehttp.com/c/
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-07 ساعت 10:00)گل نهال نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 09:36)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان

حدود كيس نامبر
زمان و مكان مصاحبه
را به امير مهاجر ايميل بزنيد.
اينم لينك منتظرسرا
http://afsh.servehttp.com/c/

سلام همشهری!
همونطوری که گلنهال عزیز گفتند این اطلاعات رو به من بدید:
  • کیس نامبر (به جز دو رقم آخر)
  • تعداد نفرات کیس
  • تاریخ دقیق مصاحبه
  • سفارت محل مصاحبه
لینک منتظرسرا همونیه که گل نهال جان نوشتند. لینکش تو امضای من و برخی دیگر از دوستان هم پیدا میشه.
آدرس پیج کلیرنس ایروان: http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
در ضمن بچه‌ها تو همین تاپیک هم کیسهای جدید کلیر شده رو فوری اعلام میکنند.
تشکر کنندگان: payam62 ، zohre02 ، joody ، Hedieh20 ، b_argi ، Doe ، azar1348 ، babak_1363 ، aghaghia ، رجبعلی ، efah ، Ali.US ، amairmonre ، ابی هانی ، maryam_a ، sce ، Alirezaa2013
سلام دوستان.
ما ويزامون رو گرفتيم ميخواستم ازهمه دوستاني كه تو اين سايت هستن و ما از تجربياتشون استفاده كرديم تشكر كنم . مطمئنم اگر با اين سايت و دوستان آشنا نميشديم مشكلات زيادي داشتيم اما خدا رو شكر با كمك و راهنمايي تمامي بچه هاي مهاجر سرا بدون هيچ مسئله اي تا آخرين مرحله پيش رفتيم . اميدوارم همگي موفق و پيروز باشند .

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان