موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 15:07
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 16:21 توسط mehrrdad.)
سلام به دوستان مهاجر سرا
بچه ها همه چیز درست میشه باور کنید اینم یه دوران گذره که تنها باید بگذره همین که همه با هم هستیم وفعلا یک هدف مشترک باعث ارامش میشه یه خواهشی دارم از همه اونم اینه که :ما که به احتمال خیلی خیلی زیاد کلیر میشیم پس لطفا انرژی غیر مثبت ندیم وتنها بهم انرژی مثبت بدیم تاگذر زمان رو احساس نکنیم وهر وقت ذهنتون بسمت منفی رفت، با اقیانوس بیکران شادی ونشاط حاصل از انتهای انتظار(ارزوی همه) وهمراهی دوستان مهاجر سرائی همراه وغرق در مثبت سرا شوید ولذت ببرید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام منم اپریل مصاحبه شدم و تا حالا کلیر نشدم.
موضوعها: 13
رتبه:
260
13 تشکر در 0 ارسال
دوستان جدول افشین رو آپدیت کردم. ویرایش ۲۹.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
دوستان پيشكسوت و با تجربه ، من مصاحبه هفته اول FEB داشتم در آنكارا و كم كم به ٦ ماه انتظار نزديك ميشوم، حالا بنظرتون اگه اين هفته با هفته ديكه كلير بشم مستقيم برم سفارت براي ويزا يا آزمايش پزشكي انجام بدهم و بعدا به سفارت برم
با تشكر
رتبه:
21
0 تشکر در 0 ارسال
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تمام این انرژی های مثبت از طرف من تقدیم به همه شما منتظران کلیرنس به شما عزیزان که بدونید حتی ما مصاحبه نرفته ها هم هر روز و هر ساعت دعاتون میکنیم . به امید موفقیت برا همتون
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
این هفته ان شاله درصد زیادی از منتظران کلیر میشند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
جدی جدی انتظار طولانی مثل اینکه داره رو همه اثر میزاره.
من که از پس فردا با یک اداره دولتی دوباره شروع میکنم به کار. دیگه هم الکی وقت خودمو نمیگیرم.
به امید خوشحال شدن همه دوستان در این تاپیک
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 16:10)afshinghwink نوشته: دوستان خوبم
خدای مهربون میگه
که چه بسیار اتفاق هایی که فکر می کنید به نفعتونه ولی در آخر می بینید که به ضررتون بوده و برعکس چه بسیار اتفاق هایی که به ظاهر بد هستن تو زندگیتون اتفاق میفته ولی در آخر متوجه میشین که چقدر خوب بود....
پس توکلمون به خدا باشه و همه چیزرو به خدا بسپاریم بقول دوستمون
آقای محمد فضلی
خدااااااااااااااااااااااااااااااایا
سلام منم کاملا با فرمایش شما موافقم.پرواز ما به دبی با 5ساعت تاخیر انجام شد اولش خیلی دلخور شدیم ولی وقتی توی فرودگاه منتظر بودیم خبر دار شدیم که لوله آّب منزلمون ترکیده.اگه پروازمون به موقع بود همسایه ها باید 5 روز بدون آب میموندن ولی همین تاخیر باعث شد که بتوانیم با تاکسی فرودگاه کلید را به همسایه مان برسانیم و حتی قبل از پرواز از حل شدن مشکل با بستن فلکه آّب اطمینان حاصل کنیم.و با خیال راحت پرواز کنیم.پس دوستان خوبم همه چیز را به خدا بسپارید و مطمئن باشید انشاءالله بهترین ها برایتان رقم خواهد خورد.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
موضوعها: 1
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان ببینم از تاریخ گرفتن ویزا 6 ماه وقت داریم بریم؟؟یا از زمانه مصاحبه؟