کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به دوستان مهاجر سرا
بچه ها همه چیز درست میشه باور کنید اینم یه دوران گذره که تنها باید بگذره همین که همه با هم هستیم وفعلا یک هدف مشترک باعث ارامش میشه یه خواهشی دارم از همه اونم اینه که :ما که به احتمال خیلی خیلی زیاد کلیر میشیم پس لطفا انرژی غیر مثبت ندیم وتنها بهم انرژی مثبت بدیم تاگذر زمان رو احساس نکنیم وهر وقت ذهنتون بسمت منفی رفت، با اقیانوس بیکران شادی ونشاط حاصل از انتهای انتظار(ارزوی همه) وهمراهی دوستان مهاجر سرائی همراه وغرق در مثبت سرا شوید ولذت ببرید
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
(2013-07-07 ساعت 14:37)MEHDIREZAEI نوشته:  
(2013-07-07 ساعت 12:11)habibi نوشته:  دوستان منتظر سفارت اوظبي معمولا" يكشنبه خبرهاي خوشي مي دادند اين هفته خبري نيست!!!!!
خبرهاي كلير شدگان رو بدهيد........Big GrinBig GrinBig Grin

متاسفانه سفارت كم كار شده هيچ آپديتي از آمريكا نداشتيم كه كليري داشته باشيمSad
ايشالا كه سه شنبه روز كلير باشه:Smile

شانس بیارن سه شنبه کلیر داشته باشن وگرنه باید فلک اساسی بشن با کسی هم رو در بایستی نداریم .Big Grin یادش بخیر چند ماه پیش یکی از دوستان مهاجر سرایی ایمیل زده بود انکار زیر آب ابوظبی را زده بود که چرا ابوظبی اینقدر سریع کلیر می کنه بعدش اگه اشتباه نکنم ابوظبی یه دو هفته ای هیچ کس را کلیر نکرد که همه از چشم اون شخصی که به انکار ایمیل زده بود می دیدن. Wink گفتم یه تجدید خاطر برای دوستان روز بالایی بشه .
شماره کیس: ***2013AS…3، خودم ، ایروان،کارنت: DEC 11 2012، مصاحبه : FEB W1 2013، کلیر:July 18 Smile ويزا:2013 july 31 مقصد : هیوستن
تشکر کنندگان: azar1348 ، b_argi ، babak_1363 ، habibi ، shatsi ، zohre02 ، sce ، Doe ، dove ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013
سلام منم اپریل مصاحبه شدم و تا حالا کلیر نشدم.
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، Ali.US ، babak_1363 ، mehrrdad ، efah ، marjani ، habibi ، shatsi ، zohre02 ، babaye yaas ، maryam_a ، sce ، dove ، amir82 ، Ehsan1358
دوستان جدول افشین رو آپدیت کردم. ویرایش ۲۹.
سلام
دوستان پيشكسوت و با تجربه ، من مصاحبه هفته اول FEB داشتم در آنكارا و كم كم به ٦ ماه انتظار نزديك ميشوم، حالا بنظرتون اگه اين هفته با هفته ديكه كلير بشم مستقيم برم سفارت براي ويزا يا آزمايش پزشكي انجام بدهم و بعدا به سفارت برم
با تشكر
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi ، Szsanazsz ، tajhizgaran ، sce ، babak_1363 ، رجبعلی ، Doe ، rozelo ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، shatsi ، zohre02 ، efah
دوستان خوبم
خدای مهربون میگه
که چه بسیار اتفاق هایی که فکر می کنید به نفعتونه ولی در آخر می بینید که به ضررتون بوده و برعکس چه بسیار اتفاق هایی که به ظاهر بد هستن تو زندگیتون اتفاق میفته ولی در آخر متوجه میشین که چقدر خوب بود....
پس توکلمون به خدا باشه و همه چیزرو به خدا بسپاریم بقول دوستمون
آقای محمد فضلی

خدااااااااااااااااااااااااااااااایا
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
تمام این انرژی های مثبت از طرف من تقدیم به همه شما منتظران کلیرنس به شما عزیزان که بدونید حتی ما مصاحبه نرفته ها هم هر روز و هر ساعت دعاتون میکنیم . به امید موفقیت برا همتون
این هفته ان شاله درصد زیادی از منتظران کلیر میشند
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
جدی جدی انتظار طولانی مثل اینکه داره رو همه اثر میزاره.
من که از پس فردا با یک اداره دولتی دوباره شروع میکنم به کار. دیگه هم الکی وقت خودمو نمیگیرم.
به امید خوشحال شدن همه دوستان در این تاپیک
(2013-07-07 ساعت 15:39)aminkhoshgeleh نوشته:  سلام منم اپریل مصاحبه شدم و تا حالا کلیر نشدم.

سلام دوست عزیز ما هم همینطور اپریل مصاحبه شدیم و از اونروز اصلا آپدیت هم نشدیم بچه های بعد از ما همه دارن می رن Sad
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، b_argi ، Szsanazsz ، sce ، e76779 ، babak_1363 ، mehrrdad ، amairmonre ، رجبعلی ، Ali.US ، Ehsan1358 ، shatsi ، zohre02 ، efah
(2013-07-07 ساعت 12:28)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 18:05)shatsi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:50)alirezass نوشته:  من یه سوالی دارم
امکان داره کسی اصلا تو سیس آپدیت نشه ولی تو سایت سفارت کلیر بشه????
ممنون میشم پاسخ دهید

دوست عزیز می دونم که صفحات تاپیک زیاد شده و خواندنش وقت زیاد می طلبه ، اما اگه دوستانی که تازه مصاحبه می شند و یا تازه افتخار میدهند که همراه ما باشند، محبت کنند و حداقل یک مروری گذرا به تاپیک داشته باشند هم جواب خود را به بهترین وجه ممکن می گیرند و هم پشت هم جواب های یکسان به سوالات یکسان در تاپیک بوجود نمی آد ،اما در خصوص سوال شما دوست عزیز ، منبع رسمی فقط و فقط سایت سفارت است ، روز مصاحبه هم به شما نمیگویند که برید ceac را چک کنید و بعداً اگه آپ شده بودین بیایین ویزا رو بگیرین، با سفارت هم مکاتبه کنین جواب میدن که منبع سایت سفارت است و بس ، اما از روی تجربه و به دلیل سابقه موضوع همیشه بعد از مصاحبه و تا قبل از کلیر چندین بار آپدیت در ceac اتفاق می افتد که اکثراً با آپدیت پی در پی در روزهای آخر کلیر اتفاق می افتد، شما دعا کن ما زودتر اون آپدیت های آخر را برای شما و ما شاهد باشیم.......
سلام
لطفا و خواهشن من رو راهنمایی کنید
این ادرس ceac رو به من هم مدید؟من ابوذبی مصاحبه داشتم.آدرس این سایت رو واسه من هم بگید لطفااااااا
با سپاس فراوان
دوست من از كوكل برو تو اي سايت :
Ceac.state.gov/iv
تشکر کنندگان: b_argi ، sce ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، shatsi ، zohre02 ، efah
(2013-07-07 ساعت 16:05)mohd_m نوشته:  سلام
دوستان پيشكسوت و با تجربه ، من مصاحبه هفته اول FEB داشتم در آنكارا و كم كم به ٦ ماه انتظار نزديك ميشوم، حالا بنظرتون اگه اين هفته با هفته ديكه كلير بشم مستقيم برم سفارت براي ويزا يا آزمايش پزشكي انجام بدهم و بعدا به سفارت برم
با تشكر
سلام دوستم Smile)شما ايشالا به محض اينكه كلير شدي ، و از زمان مصاحبت هم ٦ ماه كذشته باشه قطعا خودتو بايد اماده كني واسه مديكال مجدد حالا شما از تاريخ مصاحبت حساب كن اكه بين ٤ تا ٦ ماه انتظار
هستي نم نم برنامه ريزي كن واسه كارت واكسن مجدد از انستيتو باستور Smile)كه وقتت تلف نشه و هزينه اضافي اونجا متحمل نشي..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: گل نهال ، PARVIN_OMID ، b_argi ، Szsanazsz ، sce ، rozelo ، amairmonre ، رجبعلی ، amir82 ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، shatsi ، zohre02 ، abloom_ma ، efah
(2013-07-07 ساعت 16:05)mohd_m نوشته:  سلام
با تشكر

دوست عزیز اگر توی منتظرسرا نیستی مشخصاتتو به امیر مهاجر عزیز بده بذار اضافت کنه آمارمون درست باشه Smile
چند نفرین ؟
مصاحبتون کی بوده ؟
مصاحبتون کجا بوده ؟
کیس نامبر بدون دو رقم آخر ؟
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-07 ساعت 16:10)afshinghwink نوشته:  دوستان خوبم
خدای مهربون میگه
که چه بسیار اتفاق هایی که فکر می کنید به نفعتونه ولی در آخر می بینید که به ضررتون بوده و برعکس چه بسیار اتفاق هایی که به ظاهر بد هستن تو زندگیتون اتفاق میفته ولی در آخر متوجه میشین که چقدر خوب بود....
پس توکلمون به خدا باشه و همه چیزرو به خدا بسپاریم بقول دوستمون
آقای محمد فضلی

خدااااااااااااااااااااااااااااااایا

سلام منم کاملا با فرمایش شما موافقم.پرواز ما به دبی با 5ساعت تاخیر انجام شد اولش خیلی دلخور شدیم ولی وقتی توی فرودگاه منتظر بودیم خبر دار شدیم که لوله آّب منزلمون ترکیده.اگه پروازمون به موقع بود همسایه ها باید 5 روز بدون آب میموندن ولی همین تاخیر باعث شد که بتوانیم با تاکسی فرودگاه کلید را به همسایه مان برسانیم و حتی قبل از پرواز از حل شدن مشکل با بستن فلکه آّب اطمینان حاصل کنیم.و با خیال راحت پرواز کنیم.پس دوستان خوبم همه چیز را به خدا بسپارید و مطمئن باشید انشاءالله بهترین ها برایتان رقم خواهد خورد.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
دوستان ببینم از تاریخ گرفتن ویزا 6 ماه وقت داریم بریم؟؟یا از زمانه مصاحبه؟
تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، sce ، amairmonre ، b_argi ، Ali.US ، Ehsan1358 ، shatsi ، zohre02 ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان