کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
بچه ها واقعا دلم نميخواد شكايت كنم ...
واسه همينم همش با خودم ميگم شايد يه صلاحي در كار بوده كه اين همه زمان كلير شدنمون طولاني شده ..
اما خدا وكيلي اين باراز ته قلبم ميگم : دلم ميخواد اين هفته كلير بشم چون واقعا دلم ميخواد طعم خوبش رو منم حس كنم........
خدايااااااااااااااااااااااااااااا گمونم وقتش رسيده .... خودت به دل همه ي خسته ها و گرفتارها توجه كن
آمين........

داشتم صفحات اول اين تاپيك رو مرور ميكردم ، يهو به يه موضوع جالب پي بردم !
بچه ها دقت كردين به اينكه اكثر اونايي كه پست ميذاشتن و يا لايك ميكردن كلير شدن و سر و سامون گرفتن؟Smile
چقدر براشون خوشحالم?
اميدوارم هيچكس دست خالي از اين تاپيك نره بيرون....
آمين يا رب العالمين.....
(2013-07-07 ساعت 09:36)hutsa83 نوشته:  سلام دوستان
من تازه از مصاحبه برگشتم و از صفحه اول اين تاپيك شروع به خواندن كردم اما اطلاعات چنداني بدست نياوردم. ميشه يه توضيح بدين درمورد سايت منتظر سرا كه چطوري بايد اسممون را وارد جدول كنيم؟ و همينطور در مورد سايت ارمنستان كه كيس نامبرها را اعلام ميكنه ، چر جلوي تمام اسامي * هست كه يعني باقي نفرات در آن كيس هنوز كلير نشدن . من هيچ كيس بدون ستاره را در جدول نديدم. اين تاريخي كه جلوي اسمها هست يعني چي؟
دوست عزیزم فکر کنم چند صفحه جا گذاشتی چون حداقل هردو صفحه یکبار این اطلاعات داده شدهBig Grin امیدوارم زودی کلیربشی این تاپیک پر از اطلاعاتهWink
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، efah ، b_argi ، shatsi ، farshadsh ، babak_1363 ، Ali.US ، azar1348 ، Mehrdadordi ، Ehsan1358 ، maryam_a ، sce
دوستان منتظر سفارت اوظبي معمولا" يكشنبه خبرهاي خوشي مي دادند اين هفته خبري نيست!!!!!
خبرهاي كلير شدگان رو بدهيد........Big GrinBig GrinBig Grin
2013ََAS2###تاريخ رويت 2MAY، ارسال مدارك8MAY،كيس 4نفر ،مصاحبهW2DCE ،كليرنس سفارت ايروان،كلير12August2013، انتظار244روز همين خوبه که آرومی وحس میکنی که آزادی
(2013-07-06 ساعت 18:05)shatsi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:50)alirezass نوشته:  من یه سوالی دارم
امکان داره کسی اصلا تو سیس آپدیت نشه ولی تو سایت سفارت کلیر بشه????
ممنون میشم پاسخ دهید

دوست عزیز می دونم که صفحات تاپیک زیاد شده و خواندنش وقت زیاد می طلبه ، اما اگه دوستانی که تازه مصاحبه می شند و یا تازه افتخار میدهند که همراه ما باشند، محبت کنند و حداقل یک مروری گذرا به تاپیک داشته باشند هم جواب خود را به بهترین وجه ممکن می گیرند و هم پشت هم جواب های یکسان به سوالات یکسان در تاپیک بوجود نمی آد ،اما در خصوص سوال شما دوست عزیز ، منبع رسمی فقط و فقط سایت سفارت است ، روز مصاحبه هم به شما نمیگویند که برید ceac را چک کنید و بعداً اگه آپ شده بودین بیایین ویزا رو بگیرین، با سفارت هم مکاتبه کنین جواب میدن که منبع سایت سفارت است و بس ، اما از روی تجربه و به دلیل سابقه موضوع همیشه بعد از مصاحبه و تا قبل از کلیر چندین بار آپدیت در ceac اتفاق می افتد که اکثراً با آپدیت پی در پی در روزهای آخر کلیر اتفاق می افتد، شما دعا کن ما زودتر اون آپدیت های آخر را برای شما و ما شاهد باشیم.......
سلام
لطفا و خواهشن من رو راهنمایی کنید
این ادرس ceac رو به من هم مدید؟من ابوذبی مصاحبه داشتم.آدرس این سایت رو واسه من هم بگید لطفااااااا
با سپاس فراوان
تشکر کنندگان: zohre02 ، efah ، shatsi ، farshadsh ، babak_1363 ، b_argi ، Mehrdadordi ، sce ، Ehsan1358
(2013-07-07 ساعت 12:28)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 18:05)shatsi نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 17:50)alirezass نوشته:  من یه سوالی دارم
امکان داره کسی اصلا تو سیس آپدیت نشه ولی تو سایت سفارت کلیر بشه????
ممنون میشم پاسخ دهید

دوست عزیز می دونم که صفحات تاپیک زیاد شده و خواندنش وقت زیاد می طلبه ، اما اگه دوستانی که تازه مصاحبه می شند و یا تازه افتخار میدهند که همراه ما باشند، محبت کنند و حداقل یک مروری گذرا به تاپیک داشته باشند هم جواب خود را به بهترین وجه ممکن می گیرند و هم پشت هم جواب های یکسان به سوالات یکسان در تاپیک بوجود نمی آد ،اما در خصوص سوال شما دوست عزیز ، منبع رسمی فقط و فقط سایت سفارت است ، روز مصاحبه هم به شما نمیگویند که برید ceac را چک کنید و بعداً اگه آپ شده بودین بیایین ویزا رو بگیرین، با سفارت هم مکاتبه کنین جواب میدن که منبع سایت سفارت است و بس ، اما از روی تجربه و به دلیل سابقه موضوع همیشه بعد از مصاحبه و تا قبل از کلیر چندین بار آپدیت در ceac اتفاق می افتد که اکثراً با آپدیت پی در پی در روزهای آخر کلیر اتفاق می افتد، شما دعا کن ما زودتر اون آپدیت های آخر را برای شما و ما شاهد باشیم.......
سلام
این ادرس ceac رو به من هم مدید؟من ابوذبی مصاحبه داشتم.آدرس این سایت رو واسه من هم بگید لطفااااااا
با سپاس فراوان

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...CuebHqOw==
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: zohre02 ، efah ، shatsi ، meysam afjeh ، hana_fd ، farshadsh ، babak_1363 ، b_argi ، azar1348 ، Saeedv13 ، رجبعلی ، Ehsan1358 ، maryam_a ، sce ، Alirezaa2013
به امید کلیر تمامی دوستانم، مخصوصاً روز بالایی ها در هفته آتی....امیدوار و پر انرژی باشید.......

[عکس: Bache-ha-1.jpg]
[/php]
2013AS45xx ღ دیدن قبولی: 07 نوامبر ۲۰۱۲ ღ ارسال فرم‌ها: 23نوامبر ۲۰۱۲ با ایمیل ღ مصاحبه: 20 مارچ ۲۰۱۳، آنکارا، برگهٔ صورتی ღ سفرنامه ღ مقصد:  *San diego *California  Smile ، کلیر:16 سپتامبر(180 روز انتظار)، تاریخ issued : سپتامبر 19، دریافت ویزا: 20 سپتامبر *آنکارا* تاریخ ورود به امریکا: 23 نوامبر(قطر ایرلاین)
(2013-07-07 ساعت 12:11)habibi نوشته:  دوستان منتظر سفارت اوظبي معمولا" يكشنبه خبرهاي خوشي مي دادند اين هفته خبري نيست!!!!!

اکثرا 2 شنبه به بعد ابوظبی کلیرها رو اعلام میکنه لجم گرفته از ایروان انگار خوابه باید یک زلزله بیاد شاید بیدار بشن
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: hana_fd ، farshadsh ، shatsi ، babak_1363 ، b_argi ، habibi ، Ali.US ، s.s.h ، mlo ، amairmonre ، azar1348 ، mehdi didam ، efah ، houmanmir ، joody ، zohre02 ، ابی هانی ، maryam_a ، sce ، Ehsan1358 ، abloom_ma
در این وانفسای ابوظبی ,آنکارا,ایروان... یادی هم از ما که در کنسولگری های دیگر بجز این سه تا منتظر کلیرنس هستیم بکنید میانگین انتظار در اینجا 82 روز هستWinkحالا امن یجیب و بیا بالا Smile)))))
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: farshadsh ، babak_1363 ، b_argi ، Ali.US ، s.s.h ، zavosh ، azar1348 ، efah ، رجبعلی ، joody ، Given ، habibi ، rozelo ، zohre02 ، linuxer ، گل نهال ، maryam_a ، sce ، Doe ، manzar333 ، dove ، amairmonre ، amir82 ، Ehsan1358 ، honey rahmati ، abloom_ma
چرا ایروان اصلا آپدیت نمی شه، همش همون قبلی هاست، نکنه تعطیل کردن رفتن
آگاهی از برنده شدن: می 2012
تاریخ مصاحبه: 24جون 2013
کیس نامبر: 2013AS88xx
سفارت ایروان
وضعیت: کلیرنسSad
تعداد افراد کیس: یک نفر
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، habibi ، Ali.US ، amairmonre ، azar1348 ، zohre02 ، گل نهال ، Mehrdadordi ، maryam_a ، sce ، amir82 ، Ehsan1358
(2013-07-07 ساعت 13:38)Sany58 نوشته:  چرا ایروان اصلا آپدیت نمی شه، همش همون قبلی هاست، نکنه تعطیل کردن رفتن

سه تا سفارت می خوان سورپرایز کنن، منتظر آنکارا هستن فردا بیاد باهم هممونو هیجان زده کننBig GrinBig Grin

نگران نباشیدCool
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
ایروان ما را بفرما ...
این هفته هم یک خبرایی هست . روز و ساعت دقیقش هنوز نیومده . بیاد سریع خبرتون میکنم Smile
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، mlo ، amairmonre ، azar1348 ، efah ، shatsi ، joody ، Ali.US ، رجبعلی ، habibi ، zohre02 ، گل نهال ، maryam_a ، sce ، amir82 ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، abloom_ma
(2013-07-07 ساعت 11:04)joody نوشته:  بچه ها واقعا دلم نميخواد شكايت كنم ...
واسه همينم همش با خودم ميگم شايد يه صلاحي در كار بوده كه اين همه زمان كلير شدنمون طولاني شده ..
اما خدا وكيلي اين باراز ته قلبم ميگم : دلم ميخواد اين هفته كلير بشم چون واقعا دلم ميخواد طعم خوبش رو منم حس كنم........
خدايااااااااااااااااااااااااااااا گمونم وقتش رسيده .... خودت به دل همه ي خسته ها و گرفتارها توجه كن
آمين........

داشتم صفحات اول اين تاپيك رو مرور ميكردم ، يهو به يه موضوع جالب پي بردم !
بچه ها دقت كردين به اينكه اكثر اونايي كه پست ميذاشتن و يا لايك ميكردن كلير شدن و سر و سامون گرفتن؟Smile
چقدر براشون خوشحالم?
اميدوارم هيچكس دست خالي از اين تاپيك نره بيرون....
آمين يا رب العالمين.....

سلام دوست خوبم ایشاالله هر چه زودتر از این انتظار به خوشی در بیای. آمیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــن هم برای شما هم واسه همه دوستای خوب و منتظرم.
ثبت نام:هفته 1،اکتبر 2011
ارسال مدارک:هفته 4،جولای 2012
مصاحبه:هفته 2،جون 2013
کلیرنس:صورتی - Issued Sep 20th
تعداد افراد کیس:2 نفر
مقصد: کالیفرنیا
دریافت ویزا: 24th Sep
خدایــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا نذار دل دوستام بشکنه... همین...
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، shatsi ، amairmonre ، azar1348 ، efah ، mlo ، رجبعلی ، joody ، habibi ، zohre02 ، maryam_a ، sce ، manzar333 ، dove ، drmrs ، Ehsan1358
(2013-07-07 ساعت 12:11)habibi نوشته:  دوستان منتظر سفارت اوظبي معمولا" يكشنبه خبرهاي خوشي مي دادند اين هفته خبري نيست!!!!!

متاسفانه سفارت كم كار شده هيچ آپديتي از آمريكا نداشتيم كه كليري داشته باشيمSad
ايشالا كه سه شنبه روز كلير باشه:Smile
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
سلام. هربار که به منتظر سرا سرمیزنم انقدر برام جالبو قابل تشویقه که یادم میره که چقدر انتظار کشیدم. دست امیر مهاجر درد نکنه که همه جوره هوای همه رو داره.
AS17**_Ankara 1nafar_ w2 Jan_ surati _ کلیر شده در29aug
(2013-07-07 ساعت 12:28)آیدا اس نوشته:  
(2013-07-06 ساعت 18:05)shatsi نوشته:  [quote='alirezass' pid='371041' dateline='1373116848']
سلام
با سپاس فراوان

اینجا

http://www.abudhabiivo.net/

و اینجا

https://ceac.state.gov/CEACStatTracker/S...MWCuebHqOw==
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، رجبعلی ، efah ، shatsi ، zohre02 ، maryam_a ، sce ، Ehsan1358

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان