کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-07 ساعت 18:29)sepidarx نوشته:  دوستان ببینم از تاریخ گرفتن ویزا 6 ماه وقت داریم بریم؟؟یا از زمانه مصاحبه؟

سلام امضاتو كامل كن حتما .. و اينكه ايشالا ويزات اومد ٦ ماه وقت داري كه خودتو برسوني به بلاد كفر Smile) و همينطورمديكالتون
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
ممنون دوست عزیزم.یعنی اینکه بعد از مدیکالمون 6 ماه وقت داریم؟؟؟
اینجور که میشه همون 6 ماه بعد از مصاحبه :دی
الان امضا رو درست میکنم
تشکر کنندگان: sce ، babak_1363 ، s.s.h ، rozelo ، amairmonre ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، b_argi ، Ehsan1358 ، shatsi ، afshinghwink ، zohre02 ، efah
(2013-07-07 ساعت 18:38)sepidarx نوشته:  ممنون دوست عزیزم.یعنی اینکه بعد از مدیکالمون 6 ماه وقت داریم؟؟؟
اینجور که میشه همون 6 ماه بعد از مصاحبه :دی
الان امضا رو درست میکنم

دوست عزیز داستان اعتبار مدیکال یه چیزه و اعتبار ویزا یه چیز دیگه.
شما در هر صورت 6 ماه از تاریخ صدور ویزا مهلت داری که وارد بشی.حالا تا زمان صدور ویزا،اگه به دلیل کلیرنس طولانی،مدیکال شما اکسپایر شده باشه،باید مجددا تجدید کنین.
موفق باشین.
لاتاری 2013
سلام من کارت ملیمو گم کردم و تا یک ماه دیگه هم نمیاد اگر کلییر شدم و بخوام برم انکارا نیازی به کارت ملیم هست یا نه ؟
کیس نامبر :4000 . مصاحبه : هفته 2 فوریه . سفارت انکارا
تشکر کنندگان: rozelo ، b_argi ، Ali.US ، Ehsan1358 ، shatsi ، zohre02 ، efah
یک نظر خواهی.اگه اول شهریور امسال مشمول وممنوع الخروج بشوید.از ایران خارج میشید ویا چون میتوانی معافی پزشکی بگیرید می مانید معافی میگیرید بعد میروید 2نکته لازم به ذکر است یکی اینکه هنوز کلیر نشدی دوم اینکه پروسه معافیت معلوم نیست چه مدت طول میکشه. به بهتزین پیشنهاد به حکم قرعه جایزه تعلق میگیرد
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: amairmonre ، babak_1363 ، b_argi ، Ehsan1358 ، shatsi ، zohre02 ، رجبعلی ، efah
(2013-07-07 ساعت 19:03)ali2013-13 نوشته:  سلام من کارت ملیمو گم کردم و تا یک ماه دیگه هم نمیاد اگر کلییر شدم و بخوام برم انکارا نیازی به کارت ملیم هست یا نه ؟
سلام
دوست عزیز من تازگی کارت ملی رو عوض کردم و عرض دو هفته اومد...
اما اینکه لازم هست یا نه، باید بگم که فقط ترجمه ش هم همراهتون باشه فکر میکنم اوکی باشه، چون دیگه به کارت ملی نیازی ندارن، اما اگه گرفتیش با خودت ببری بد نیست...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: ali2013-13 ، babak_1363 ، amairmonre ، azar1348 ، b_argi ، Ali.US ، Ehsan1358 ، Alirezaa2013 ، shatsi ، Doe ، zohre02 ، رجبعلی ، mehdi didam ، efah
(2013-07-07 ساعت 19:03)ali2013-13 نوشته:  سلام من کارت ملیمو گم کردم و تا یک ماه دیگه هم نمیاد اگر کلییر شدم و بخوام برم انکارا نیازی به کارت ملیم هست یا نه ؟

نه نيازي نيست ايشالا هرچه سريعتر كلير بشيد
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
من پیش بینی میکنم تو این دو هفته پیش رو اینجا از خوشحالی میترکههههههههههههههههههههههههههههههههههههه!!!
مطمئنم...مطمئن.........
میریم به پیشواز کلیر شدن به صورت بالکی.......

تو این 2 هفته خیلی ها از جمع مون پر میکشن میرن به سوی آینده ای بهتر...از همین الان دلم واستون تنگ شده....

دوستتون دارم

نیازی نیست
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
@محمد فضلي: اين خدايات واسه من بود؟
(پست موقت)
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-07 ساعت 19:07)پدی نوشته:  یک نظر خواهی.اگه اول شهریور امسال مشمول وممنوع الخروج بشوید.از ایران خارج میشید ویا چون میتوانی معافی پزشکی بگیرید می مانید معافی میگیرید بعد میروید 2نکته لازم به ذکر است یکی اینکه هنوز کلیر نشدی دوم اینکه پروسه معافیت معلوم نیست چه مدت طول میکشه. به بهتزین پیشنهاد به حکم قرعه جایزه تعلق میگیرد
من جایزمو میگیرما! Big Grin پدی جان این سوال جاش اینجا نیست!! Wink اما من میگم مشمول خارج بشه بهتره..پروسه ی معافیت پزشکی اما و اگر زیاد داره..
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: پدی ، گل نهال ، s.s.h ، azar1348 ، b_argi ، dove ، Alirezaa2013 ، shatsi ، zohre02 ، efah
بچه های ابوظبی یه سری به منتظر سرا بزنید از نظر انرژی مثبت عقبیم لطفآ انرژی مثبت رو رو زیادش کنین
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، Mehrdadordi ، azar1348 ، b_argi ، Pishoo_25 ، hosseinshokri ، dove ، honey rahmati ، zohre02 ، efah
(2013-07-07 ساعت 19:07)پدی نوشته:  یک نظر خواهی.اگه اول شهریور امسال مشمول وممنوع الخروج بشوید.از ایران خارج میشید ویا چون میتوانی معافی پزشکی بگیرید می مانید معافی میگیرید بعد میروید 2نکته لازم به ذکر است یکی اینکه هنوز کلیر نشدی دوم اینکه پروسه معافیت معلوم نیست چه مدت طول میکشه. به بهتزین پیشنهاد به حکم قرعه جایزه تعلق میگیرد

من اگه بتونم حتما خارج میشم ، ولی اگه نتونستم چاره ای نیست پروسه معافیت را دنبالشو میگیرم. به هر حال چون ویزاهای ما فقط 6 ماه اعتبار داره خارج شدن عاقلانه تر به نظر میاد ، ممکنه تا 6 ماه معاف نشم. ضمنا پس از خروج هم میشه دنبال معافی رفت (فکر کنم). راستی نمیشه زمان را از دست نداد و از همین حالا کارهای معافیتشو شروع کنید ؟
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
تشکر کنندگان: پدی ، گل نهال ، babak_1363 ، s.s.h ، azar1348 ، b_argi ، afshinghwink ، Ali.US ، shatsi ، Mehrdadordi ، zohre02 ، efah
(2013-07-07 ساعت 19:23)mohammad fazli نوشته:  
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااا

محمد عزیز واسه ما هم یه خدایا بگو شاید اثر کنه لااقل یه بار هم که شده آپدیت بشیم تا کلیر
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

ما ترجمه و کپی ترجمه را دادیم و اصلشو نخواستند البته ما ابوظبی بودیم
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، babak_1363 ، azar1348 ، b_argi ، 5ina ، Ehsan1358 ، zohre02 ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان