کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-08 ساعت 12:19)گل نهال نوشته:  اين منتظرسرا چيه؟
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
من امروز با آقاي abloom-ma بودم، ايشون يه جا واسه من خالي كردن حواستون باشه كه رزرو دارم جامو
منتظرسرا دوستت دارم
نهال خانم امروز من در سفارت از دیدن شما و همسرمهربان و دوست داشتنی شما بی نهایت خوشحال شدم و از اینکه کلیرنس خوردیدبسیار متاسف شدم اما با روحیه خوبی که دارید مطمئن هستم شما مدت کوتاه انتظار را به خوبی پشت سر گذاشته و کلیر میشوید....دیدار شما سعادتی برای من بود..موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-08 ساعت 11:14)رضا امیر نوشته:  سلام
من امروز از انکارا برگشتم . البته با ویزای کمتر از یک ماه. به دلیل اینکه بیش از 5 ماه از تست پزشکی میگذشت ویزای تقریبا یک ماهه دادند. نگرانی من از تست سل بچه ام بود که بیش از 3 ماه گذشته بود ولی خوش بختانه ایرادی نگرفتند و ظاهرا اونم 6 ماهه اعتبار دارد. دیگر اینکه پست میدان کیزلای ازمیر 2 را انتخاب کرده بودم که آدهای خیلی خوب و مودبی بودند و اصلا وکالت نامه ای از من برای پاسپورت خانمم نخواستند هر چند که من گرفته بودم ولی نگفتند من هم نشان ندادم. فقط یک کارت عکس دار نشون دادم. از فرودگاه با اتوبوس به میدان کیزلا رفتم و با اتوبوس 442 روبه روی گاما مرکزی به فرودگاه برگشتم نفری 5.25 لیره. ما بین دوشنبه تا پنج شنبه که ویزا صادر شد به قونیه و استانبول رفتم که پیشنهاد میکنم در صورت داشتن وقت برید. قونیه با قطار از اولوس نفری 25 لیر 1 ساعت 50 دقیقه (مزار مولانا و شمس تبریزی ). تا استانبول اتوبوس مترو نفری 50 لیر و اتوبوس معمولی 35 لیر میگیرند. که قصر توپکابی (عصا موسی و عمامه یوسف و دست یحیی کلاه ابراهیم دندان و ریش و شمشیر حضرت محمد و خلاصه از هر امام و پیغمبری یک اثر میتونید ببینید. راست و دروغش با اولاد عثمانی Cool)و بازار ماهی .... و حالا هم در به در دنبال بلیط و و پرداخت 165 دلار هستم. راستی 165 دلار ؟ کسی کمکی ؟

دوست عزیز خیال ما رو راحت کردی این tb تست بچه داشت ما رو کلی فکری می کرد.حالا شانسی گیر ندادند یا برای همه همینطور بود؟شما قبل از رفتن برای ویزا با سفارت تماسی داشتید؟درضمن برای 165 دلار شنیده بودم که بعد از ورود به آمریکا هم می تونید پرداخت کنید.یا از کسی که کارت اعتباری داشته باشه در آمریکا بعد از ورودتا ن می توانید پرداخت کنید.
CATEGOATY:F2A
periority date:21 oct
approval:8nov
nvc case number:13 december
case no:ANK201384****
جامانده از لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، r91 ، negar_karimi6 ، mhb161 ، abloom_ma ، babak_1363 ، b_argi ، 5ina ، shatsi ، rozelo ، رضا امیر
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
من امروز با آقاي abloom-ma بودم، ايشون يه جا واسه من خالي كردن حواستون باشه كه رزرو دارم جامو
منتظرسرا دوستت دارم

این امیر مهاجر مفتخر خواهد شد که اسم شما رو تو این منتظرسرا سبز کنه. به همین زودی.
شتر کلیرنسه دیگه. کاریش نمیشه کرد.
در ضمن این گل نهال مضاعف چیه زیر آیدیت. خودت حتما میدونستی من مخالفت میکنم که از من نخواستی این کارو برات بکنم! در هر صورت من یکی که شما رو پیشکسوت واقعی میدونم. اگه اجازه بدی به حالت پیش فرض برش گردونم.
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه ، این یعنی 30 هفته پیش با آفیسر صحبت کردم و بهم گفت هفته پنجم یا ششم شماره تون رو دیدین بیایین اینجا برای دریافت ویزاتون، من در عجبم خانم آفیسر ، پرونده منو چیکار کرده، که بعد از 25 هفته از تاریخ حدودیش هم هنوز کیلیر نشدم. من موندم اون دنیا حق منو چطوری میخواد بده Big Grin اصلاً بابت اینهمه فشار و استرسی که رو من گذاشته به خدا چی میخواد بگه Wink
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت Cool) سو میکنمش...
مسئولین باید یکیشون بالاخره پاسخگو باشن دیگه؟ اگه ناحق میگم شما بگین...
دوست مهربان و خوبم میدانم اگر بخواهم به شما بگویم صبور باشید سخت و مشکل هست اما مطمئن باشید کلیر خواهید شد...دوست خوبم این مشکل شما برای همه و مخصوصا روز بالائی بوده وهست اما ترا به خدا نا امید نباش و روحیه خود را حفظ کن ...خبرهای خوب همچنان در راه هست...من برای شما بهترین ها را آرزومندم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
تشکر کنندگان: امیر مهاجر ، b_argi ، babak_1363 ، joody ، zohre02 ، raham ، SHABAH51 ، 5ina ، gifa ، shatsi ، گل نهال ، Ali.US ، noura ، rozelo ، Doe ، mrbonbon ، sce ، amir82 ، Saeedv13
بچه ها آنکارا یه تکونی به خودش داره میده بعد 2 ماه الان پدر و مادرم آپدیت شدن . مصاحبه 3مارچ .به امید خبرای خوش و روزهای شیرین .
2013AS36XX مصاحبه 4 مارس آنکارا 2 نفر برگ صورتی مقصد واشینگتن دی سی
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، smartie ، joody ، babak_1363 ، SHABAH51 ، linuxer ، 5ina ، nooshshahnar ، r91 ، shatsi ، abloom_ma ، manzar333 ، noura ، s.s.h ، Doe ، houmanmir ، payam62 ، amir82 ، Saeedv13
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه ، این یعنی 30 هفته پیش با آفیسر صحبت کردم و بهم گفت هفته پنجم یا ششم شماره تون رو دیدین بیایین اینجا برای دریافت ویزاتون، من در عجبم خانم آفیسر ، پرونده منو چیکار کرده، که بعد از 25 هفته از تاریخ حدودیش هم هنوز کیلیر نشدم. من موندم اون دنیا حق منو چطوری میخواد بده Big Grin اصلاً بابت اینهمه فشار و استرسی که رو من گذاشته به خدا چی میخواد بگه Wink
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت Cool) سو میکنمش...
درست میشه ایشالا . دلم روشنه واستون که این هفته واسه شما بهترین خبرا میاد...
تشکر کنندگان: zohre02 ، nooshshahnar ، b_argi ، SHABAH51 ، 5ina ، shatsi ، abloom_ma ، rozelo ، mrbonbon ، Saeedv13
(2013-07-08 ساعت 12:42)mazerati نوشته:  سلام دوستان يه سوال دارم از دوستاني كه ميرن تركيه واسه ويزا اين 165 دلارو بايد حتما توي تركيه بدند يا اينكه توي امريكا هم ميشه پرداخت كرد ؟

سلام اين ١٦٥ رو امريكا هم ميتوني از طريق سيستم و مستر كارت واريز كني ولي بهتره بعد از صدور ويزا اينكارو فورا انجام بدي كه تاخيري در صدورش بوجود نياد Smile
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، b_argi ، 5ina ، rose_2000 ، joody ، rozelo ، amir82
شما رسما كوتاه بيايين لطفا Smile)))))
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، SHABAH51 ، 5ina ، rose_2000 ، b_argi ، mrbonbon
من و انتظار و کابوس تنهایی...
من و فکر اینکه هر لحظه اینجایییییییییی...
من میدونمممممممم تو به این زودی اینجاییییییی ویزای خوشگل و مامانیییییییی...
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
(2013-07-08 ساعت 11:52)ramin888 نوشته:  دوستان سلام
تفاوت برگه صورتی سفید و آبی در چیه؟
لطفا جواب بدید! من برگه سفید گرفتم، می خوام بدونم فرقشون چیه؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، rose_2000 ، b_argi ، azar1348 ، Mehrdadordi
(2013-07-08 ساعت 13:29)zohre02 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 13:20)شادی قاسمی نوشته:  بچه ها آنکارا یه تکونی به خودش داره میده بعد 2 ماه الان پدر و مادرم آپدیت شدن . مصاحبه 3مارچ .به امید خبرای خوش و روزهای شیرین .

دوستان مارچ گوش به زنگ باشید ایشالا این هفته نوبت شماهاست براتون ی هورای جانانه بکشیم

خدا از دهنت بشنوه.
خدای________________________________ا
به امضا توجه کنید.
تشکر کنندگان: mehdi didam ، shatsi ، zohre02 ، babak_1363 ، abloom_ma ، b_argi ، noura ، Doe ، Soap McTavish ، Szsanazsz ، رجبعلی ، azar1348
منو انتظارو کابوس تنهایییییییی...
منو فکر اینکه هر لحظه اینجایییییییییی...
من میدونم تو به زودی اینجا تووو بغل همه مایییییییی ویزای خوشگل و عزیز و مامانییییییییی...
شماره کیس:2013AS00008xxx/کنسولگری:آنکارا/ارسال فرمهای سری اول: 20 MAY/افراد منظور در کیس :1/ تاریخ مصاحبه: 26 جون/آپدیت:26&27جون، 3جولای، 6&7&12&14 و آخریش هم 16 آگوست و کلیر :-)
تشکر کنندگان: joody ، zohre02 ، babak_1363 ، 5ina ، abloom_ma ، b_argi ، Afshinfar ، Szsanazsz ، رجبعلی ، azar1348
01:40 PM ارسال: #33
Nazem
مدیر ارشد

امیر مهاجر عزیز به عضویت تیم فنی سایت در آمد.

مبارکههههههههههههههههه امیرخان
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-08 ساعت 13:13)امیر مهاجر نوشته:  
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
منتظرسرا دوستت دارم

این امیر مهاجر مفتخر خواهد شد که اسم شما رو تو این منتظرسرا سبز کنه. به همین زودی.
شتر کلیرنسه دیگه. کاریش نمیشه کرد.
در ضمن این گل نهال مضاعف چیه زیر آیدیت. خودت حتما میدونستی من مخالفت میکنم که از من نخواستی این کارو برات بکنم! در هر صورت من یکی که شما رو پیشکسوت واقعی میدونم. اگه اجازه بدی به حالت پیش فرض برش گردونم.
واه اين چيه؟؟؟!!!!!!!!
من الان ديدم بجاي پيشكسوت، گل نهال هست
كي اينكارو كرده؟؟؟؟!!!!
لطفاً همون پيشكسوت بذاريد باشه
كار كدوم مدير بوده اين اسم ضايع؟؟

راستي مقامتون مبارك امير آقا
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-08 ساعت 13:37)ramin888 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 11:52)ramin888 نوشته:  دوستان سلام
تفاوت برگه صورتی سفید و آبی در چیه؟
لطفا جواب بدید! من برگه سفید گرفتم، می خوام بدونم فرقشون چیه؟

دوست خوبم اینقدر حرص نخور، زود پیر میشی ها. برگه سفید و آبی هیچ فرقی با هم ندارند و هر دو نشاندهنده کلیرنس خوردن شماست. انشاألله بزودی کلیر میشیCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: zohre02 ، nooshshahnar ، گل نهال ، babak_1363 ، zavosh ، b_argi ، shatsi ، joody ، mehdi didam ، Doe ، رجبعلی ، azar1348 ، Mehrdadordi ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان