کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
دوستان سلام
شما می دونید ابوظبی چند وقت یکبار آپدیدت می شه؟ الان چند وقته که آپدیت نشده؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، negar_karimi6
خدایا میشه جوابمو بدی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، nooshshahnar ، arash_r15 ، r91 ، mehdi didam ، mrbonbon ، Ali.US ، shatsi ، zavosh ، Mehrdadordi ، amir82 ، Saeedv13
(2013-07-08 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته:  دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!
من تازه ماه می فهمیدم برنده 2013 بودم .مدارک رو فرستادم 3 سپتامبرآنکارا وقت مصاحبه دارم
فکر میکنین اصلا شانسی باشهتو 27 روز برای کلییر شدن؟ ایمیل زدم اگه بشه وقتم رو جلو بندازن ولی جواب ندادن هنوز
دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنس نداشته باشی.
به هر حال برنامه ریزی عادی خوتون رو داشته باشین، به امید فردایی روشن.
مرسی ایشالا امروز کلییر میشیSmile

(2013-07-08 ساعت 10:59)dolood نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته:  دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!
من تازه ماه می فهمیدم برنده 2013 بودم .مدارک رو فرستادم 3 سپتامبرآنکارا وقت مصاحبه دارم
فکر میکنین اصلا شانسی باشهتو 27 روز برای کلییر شدن؟ ایمیل زدم اگه بشه وقتم رو جلو بندازن ولی جواب ندادن هنوز
دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنش نداشته باشی.
به هر حال برنامه ریزی عادی خوتون رو داشته باشین، به امید فردایی روشن.

دوست عزیزم اگه کلیرنس 2012 رو خونده باشید می بینید که کیس شبیه شما هم بوده که کلیر هم شده تازه اون از شما دیرتر فهمیده بود یعنی تازه آگوست فهمیده بود. تازه دوستامون تو ابوظبی حتی 4 روزه هم کلیر شدن . نگران نباش. تازه اگه مجرد سربازی معاف هم باشی که یه ضرب می گیری ایشالا

مرسی از امیدواریت . مجرد که نیستم ولی سربازی معاف چرا
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، alirezass ، azar1348 ، negar_karimi6 ، Ali.US ، Mehrdadordi ، زری وحدتی
دوستان سلام
تفاوت برگه صورتی سفید و آبی در چیه؟
شماره کیس:2013AS7$#*مصاحبه: ماه می
تعداد افراد کیس:2
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Mehrdadordi
(2013-07-08 ساعت 11:21)ramin888 نوشته:  دوستان سلام
شما می دونید ابوظبی چند وقت یکبار آپدیدت می شه؟ الان چند وقته که آپدیت نشده؟

تو منتظرسرا آخرین اعلامش موجوده. البته این تاریخها فقط مربوط به اعضای منتظرسرا است و اعتبار عمومی نداره.
اين منتظرسرا چيه؟
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
من امروز با آقاي abloom-ma بودم، ايشون يه جا واسه من خالي كردن حواستون باشه كه رزرو دارم جامو
منتظرسرا دوستت دارم
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
(2013-07-08 ساعت 12:19)گل نهال نوشته:  اين منتظرسرا چيه؟
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
من امروز با آقاي abloom-ma بودم، ايشون يه جا واسه من خالي كردن حواستون باشه كه رزرو دارم جامو
مگه به شما هم کلیرنس تعلق گرفت؟
وگرنه که امیدوارم یک ضرب بگیرین..
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-08 ساعت 12:19)گل نهال نوشته:  اين منتظرسرا چيه؟
اين اميرمهاجر كيه؟؟!!!
جا هست منم بيام؟؟
انشاءالله یک ضرب! Wink
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: گل نهال ، b_argi ، raham ، Doe ، zohre02 ، ani_sheiton ، negar_karimi6 ، Ali.US ، mehdi didam ، shatsi ، Mehrdadordi
ای بابا آخه من به تو چی بگم آنکارا ؟ بده اون لیست کلیر شده ها رو دیگه .. . . دهن مردم رو داری سرویس می کنی .. رو اعصاب معصابمون داری راه میریا .... یعنی من اگه ویزام اوکی بشه ، برم اونور می رم توی این اداره ها برای کلیرنس مهاجرا کار میکنم .. اصلا مناسب من ایرانیه ( خودمو گفتم ها کسی به خودش نگیره ، بیاد پیغام خصوصی بده) .. خداست . . . خدا . . عین این اداره های ایرانی ... که مثلا یه نامه داری ، می خوای امضاشو بگیری باید کل اداره رو حدود یک ماه بچرخی .. حالا خدایی انصاف بدیم .. اینا یک کم بهترن ...
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
سلام بر همه دوستان خوب و مهربان

از اینکه چند روزی در کنار شما دوستان عزیزم نبودم عذر خواهی میکنم......من برای گرفتن ویزا به ایروان آمده ام و امروز صبح پاسپورت ها را تحویل سفارت دادم....

جای شما خالی دیروز من اینجا آخرین مراحل کلیر و پاک شدن را گذراندم و در جشن آب بازی ایروان از صبح تا عصر چندین بار با ریختن سطل های آب بر روی ما در خیابان جندین بار مرا کلیر کردندBig GrinBig GrinBig Grin البته بسیار جشن زیبا و خنده داری بود جای همه شما خالی.

امروز در سفارت افتخار دیدن گل نهال خانم و شوهر مهربان و دوست داشتنی ایشان را که برای مصاحبه آمده بودند را نیز داشتم و همچنین کسری جان و همسر ایشان ....بزودی از خبرهای بعد شما را مطلع میکنم
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-08 ساعت 12:30)Given نوشته:  ای بابا آخه من به تو چی بگم آنکارا ؟ بده اون لیست کلیر شده ها رو دیگه .. . . دهن مردم رو داری سرویس می کنی .. رو اعصاب معصابمون داری راه میریا .... یعنی من اگه ویزام اوکی بشه ، برم اونور می رم توی این اداره ها برای کلیرنس مهاجرا کار میکنم .. اصلا مناسب من ایرانیه ( خودمو گفتم ها کسی به خودش نگیره ، بیاد پیغام خصوصی بده) .. خداست . . . خدا . . عین این اداره های ایرانی ... که مثلا یه نامه داری ، می خوای امضاشو بگیری باید کل اداره رو حدود یک ماه بچرخی .. حالا خدایی انصاف بدیم .. اینا یک کم بهترن ...
given عزیز حداقل تو ادارات ایرانی خونت به جوش بیاد میتونی هوار بکشی
ولی اینجا هوار هم نمیتونی بکشی (فکر نکنید ما جزء هواریها هستیما)دستت به هیجا بند نیست
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، Given ، Szsanazsz ، azar1348 ، b_argi ، negar_karimi6 ، r91 ، mehdi didam ، joody ، shatsi ، Doe ، Mehrdadordi ، زری وحدتی ، amir82 ، Saeedv13
سلام دوستان، به امید خبرهای خیلی خیلی خوب تو این هفته واسه همه دوستان در اینجا.
لطفا اونهائی که امروز تو CEAC آپدیت شدن بگن ، خودش خیلی فاز مثبت تو مجموعه تزریق میکنه
2013AS000079XX / سه نفر/ مصاحبه اواخر جون/ آنکارا/ برگه صورتی/مقصد کالیفرنیا/ کلیر16 آگوست
تشکر کنندگان: zohre02 ، r91 ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، b_argi ، SHABAH51 ، mehdi didam ، gifa ، 5ina ، shatsi ، noura ، soroshnia ، Doe ، Mehrdadordi ، amir82 ، Saeedv13
سلام دوستان يه سوال دارم از دوستاني كه ميرن تركيه واسه ويزا اين 165 دلارو بايد حتما توي تركيه بدند يا اينكه توي امريكا هم ميشه پرداخت كرد ؟
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi ، Ali.US ، 5ina
درود بر تمام دوستان
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه ، این یعنی 30 هفته پیش با آفیسر صحبت کردم و بهم گفت هفته پنجم یا ششم شماره تون رو دیدین بیایین اینجا برای دریافت ویزاتون، من در عجبم خانم آفیسر ، پرونده منو چیکار کرده، که بعد از 25 هفته از تاریخ حدودیش هم هنوز کیلیر نشدم. من موندم اون دنیا حق منو چطوری میخواد بده Big Grin اصلاً بابت اینهمه فشار و استرسی که رو من گذاشته به خدا چی میخواد بگه Wink
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت Cool) سو میکنمش...
مسئولین باید یکیشون بالاخره پاسخگو باشن دیگه؟ اگه ناحق میگم شما بگین...
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-07 ساعت 19:03)ali2013-13 نوشته:  سلام من کارت ملیمو گم کردم و تا یک ماه دیگه هم نمیاد اگر کلییر شدم و بخوام برم انکارا نیازی به کارت ملیم هست یا نه ؟

من آنکارا مصاحبه داشتم - آنکارا ترجمه و اصل کارت ملی رو نمی خواد .ترجمه رو همراه مدارک فرستادم روز مصاحبه ترجمه رو به من برگردوند و اصل رو که می خواستم بدم گفتند لازم نیست.
کیس نامبر2013: 2013AS90xx ‫(4 نفر)
- دیدن قبولی: ٢ می 2012
سفارت: آنکارا   - مصاحبه : دوم  2013 July  -  (بازمانده 2013)   ویزا صادر نشد 20 سپتامبر سهمیه ایرانیها پر شد .

کیس نامبر 2015 :  84xx ) باز هم جاموندیم - تا 7650 اعلام شد .)

کیس نامبر 72xx : 2017
تاریخ مصاحبه : هفته اول JUN - سفارت ایروان
به خانم و بچه ها یک ضرب ویزا دادند . من AP و فرم شش سوالی .
تاریخ آپدیت : 25 Aug.  تاریخ ویزا و دریافت پاسپورت : 29Aug
بالاخره بعد از سه با قبولی ویزا رو صادر کردند  Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، negar_karimi6 ، b_argi ، babak_1363 ، SHABAH51 ، 5ina ، Mehrdadordi ، amir82

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان