کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
اين برگه آبي ارمنستان، عجب رنگ تنديه ها. من فكر ميكردم برگه كمرنگيه ولي وقتي آفيسر برداشت بنويسه رنگش چشممو زد
والا بغرعان با اين برگه هاشون
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
این هفته انرژی های مثبت به سمت
جودی عزیز و محمد
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
(2013-07-08 ساعت 14:00)گل نهال نوشته:  اين برگه آبي ارمنستان، عجب رنگ تنديه ها. من فكر ميكردم برگه كمرنگيه ولي وقتي آفيسر برداشت بنويسه رنگش چشممو زد

ایشالا به زودی از این تاپیک میری به تاپیک اولین سفر دوست من Smile
(2013-07-08 ساعت 14:00)گل نهال نوشته:  اين برگه آبي ارمنستان، عجب رنگ تنديه ها. من فكر ميكردم برگه كمرنگيه ولي وقتي آفيسر برداشت بنويسه رنگش چشممو زد
ما فکر کردیم یکضرب گرفتین..ولی خیلی مهم نیست انشااله انتظارتون زیاد نباشه.

راستی دوستان باز داره بوی خوش و مطبوع سرخ کردنی معروف **کلیر شدن خیلیا میاد ها عایا**
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه

گل نهال عزیز با آرزوی زودتر کلیر شدن شما وهمسر گرامیتون، امیدوارم زیاد تو منتظرسرا جا خوش نکنید.یعنی مثل ما Big Grin
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، joody ، mehdi didam ، b_argi ، گل نهال ، afshinghwink ، رجبعلی ، azar1348
(2013-07-08 ساعت 14:04)nooshshahnar نوشته:  این هفته انرژی های مثبت به سمت
جودی عزیز و محمد
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

ممنونم دوست مهربونم
فقط خدا میدونه این روزا چه حالی داریم ما دو تا ....
واسمون دعا کنین.....
دوستان بی شک این داستان رو شنیدید اما خوندن اش برای همه به ویژه عزیزانی که از چندماه گذشته اند خالی از لطف نیست: استادی وارد کلاس شد.لیوان آبی در دست گرفت و پرسید اگر این لیوان را سی ثانیه در دست بگیرم اتفاقی می افتد؟ همه گفتندخیر! پرسید اگر پنج دقیقه نگه اش دارم چه؟ دانشجوها با تردید گفتند خب کمی اذیت میشوید! استاد گفت حالا اگر چند ساعت نگه اش دارم چه اتفاقی می افتد؟ گفتند حتما دست و کتف تان به شدت درد می گیرد. باز استاد گفت اگر چند روز و چندماه شود چه؟ دانشجویان به اتفاق گفتند چنین کاری ممکن نیست! استاد گفت: این لیوان آب همان مشکلات ما در زندگی است(برای بروبچه های اینجا انتظار طاقت فرسا) . خود لیوان و وزن اش تغییری نمی کند اما زمان درگیر شدن با آن میتواند حتی ما را زمین گیر کند به نحوی که هیچ کار دیگری نمیتوانیم بکنیم. پس اگر با مشکلی مواجه شدید آن لیوان را زمین بگذارید و هربار تشنه شدید جرعه ای آب از آن بنوشید. اینگونه نه دچار درد کتف و دست می شوید نه زندگی تان فلج میشود! پس: همه ی لیوان ها روی زمین (حالا اگر خواستید روی میز!) برید دنبال کار و زندگی تون، تشنه شدید برگردید اینجا Big Grin نبینم کسی روحیه شو ببازه هااا Wink
2013AS81xx/Yerevan/3Person/Int:W1 June/Visa:Soon
جامانده از ویزا در آخر سپتامبـــــر
شبــه سفـــرنامه

زندگـــی را با بازیهای عجیب اش بپذیر Cool
F2a:5th November 2013  .....اپروو شده بعد از 18 ماه Tongue
نامه کامپلیت: 11 آگوست 2015
نامه مصاحبه: 2 فوریه 2016
وقت مصاحبه: اواخر مارچ 2016 آنکارا
بچه ها برادر شوهرم دیروز پاس ها رو برای ویزا داد سفارت ابوظبی .گفتن 5 شنبه بیا بگیر . از دیروز سایت سیس رو نگاه میکنم تغییری نکرده آپدیت هم نشده . طبیعیه؟
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
(2013-07-08 ساعت 14:06)b_argi نوشته:  
ما فکر کردیم یکضرب گرفتین..ولی خیلی مهم نیست انشااله انتظارتون زیاد نباشه.

راستی دوستان باز داره بوی خوش و مطبوع سرخ کردنی معروف **کلیر شدن خیلیا میاد ها عایا**

دوست عزیز ایشالا این هفته واسه شما هورا بکشیم....
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تشکر کنندگان: zohre02 ، tajhizgaran ، SHABAH51 ، shaso ، shatsi ، b_argi ، Ali.US ، گل نهال ، abloom_ma ، رجبعلی ، sce ، negar_karimi6 ، Saeedv13
امیرجان داداش، بهت تبریک میگم Smile

آقا یک روز شما اینجوری هستی امیر مهاجر، یه روز اینجوری امیر مهاجر، ویک روزم به اینصورت امیر مهاجر...
اما این رنگ ها خیلی مهم نیستن امیر جان ، اون چیزی که مهمه اینه که یه دونه ای!! Smile Big Grin
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
[font=Times New Roman]

امشب دل ماچه شادمان خواهدشد

کلیرشدن این بچه هاخواهدشد

ای خوب و عزیزدل قوی دار

کین قرعه به نام خوش دلان خواهدشد

انشالااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
[/font]
(2013-07-08 ساعت 11:27)aliyazdan335 نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته:  دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!
من تازه ماه می فهمیدم برنده 2013 بودم .مدارک رو فرستادم 3 سپتامبرآنکارا وقت مصاحبه دارم
فکر میکنین اصلا شانسی باشهتو 27 روز برای کلییر شدن؟ ایمیل زدم اگه بشه وقتم رو جلو بندازن ولی جواب ندادن هنوز
دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنس نداشته باشی.
به هر حال برنامه ریزی عادی خوتون رو داشته باشین، به امید فردایی روشن.
مرسی ایشالا امروز کلییر میشیSmile

(2013-07-08 ساعت 10:59)dolood نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:49)b_argi نوشته:  
(2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته:  دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!
من تازه ماه می فهمیدم برنده 2013 بودم .مدارک رو فرستادم 3 سپتامبرآنکارا وقت مصاحبه دارم
فکر میکنین اصلا شانسی باشهتو 27 روز برای کلییر شدن؟ ایمیل زدم اگه بشه وقتم رو جلو بندازن ولی جواب ندادن هنوز
دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنش نداشته باشی.
به هر حال برنامه ریزی عادی خوتون رو داشته باشین، به امید فردایی روشن.

دوست عزیزم اگه کلیرنس 2012 رو خونده باشید می بینید که کیس شبیه شما هم بوده که کلیر هم شده تازه اون از شما دیرتر فهمیده بود یعنی تازه آگوست فهمیده بود. تازه دوستامون تو ابوظبی حتی 4 روزه هم کلیر شدن . نگران نباش. تازه اگه مجرد سربازی معاف هم باشی که یه ضرب می گیری ایشالا

مرسی از امیدواریت . مجرد که نیستم ولی سربازی معاف چرا

سربازی که معافی پس اگه کار دولتی نداری 100 درصد یک ضربی
:case number 2013as00007xxx . مقصد لوس آنجلس : افراد 3 نفر . مصاحبه 6 می ابوظبی . دریافت برگه سفید. کلیر بعد 50 روز Shy
تشکر کنندگان: zohre02 ، tajhizgaran ، babak_1363 ، b_argi ، رجبعلی ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، sce
[align=center][font=Times New Roman]

[/font]
تشکر کنندگان: zohre02 ، tajhizgaran ، babak_1363 ، b_argi
Wink 
گل نهال عزیزم
از اینکه امروز موفق به دریافت ویزایUSA نشدی نگران نباش....
تو امروز ویزای ورود به دل تک تک کاربرای مهاجرسرا رو گرفتی!!!
اون ویزا رو خیلی ها گرفتن، ولی گرفتن این یکی کار هر کسی نیست!!!!
امیدوارم رکورد کوتاهترین انتظار رو بزنی!!
منتظران عزیز
سبز شدن شما در جدول منتظرسرا آرزوی ماست!!!!
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
(2013-07-08 ساعت 12:46)mrbonbon نوشته:  درود بر تمام دوستان
امروز درست بنده 7 ماهه شدم،این یعنی 210 روز پیش رفتم مصاحبه ، این یعنی 30 هفته پیش با آفیسر صحبت کردم و بهم گفت هفته پنجم یا ششم شماره تون رو دیدین بیایین اینجا برای دریافت ویزاتون، من در عجبم خانم آفیسر ، پرونده منو چیکار کرده، که بعد از 25 هفته از تاریخ حدودیش هم هنوز کیلیر نشدم. من موندم اون دنیا حق منو چطوری میخواد بده Big Grin اصلاً بابت اینهمه فشار و استرسی که رو من گذاشته به خدا چی میخواد بگه Wink
من که خداییش ازش نمیگذرم، چون با این ندونم کاریش، دانشگاهم رو از دست دادم هیچ، یه خواب راحت این چند روزه نداشتم، کلاً زندگی منو درب و داغون کردن به خدا، هر روز دارم به خودم میگم mrbonbon به نظرت تصمیمت درست بود... و هزار تا چیز دیگه، رسماً مونگول شدم رفت...
پام برسه اونور این نامرد رو ( البته درسته که خانمه اما در هر صورت Cool) سو میکنمش...
مسئولین باید یکیشون بالاخره پاسخگو باشن دیگه؟ اگه ناحق میگم شما بگین...
 من که هر وقت منتظر سرا  رو چک میکنم شما جزو نفراتی هستی که از ته قلبم براتون آرزوی کلیر شدن  میکنم ، امیدوارم این جمعه خبرشو بگیرین .
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، shaso ، shatsi ، noura ، b_argi ، SHABAH51 ، e76779 ، Ali.US ، rozelo ، s.s.h ، joody ، Doe ، SANIJ ، abloom_ma ، رجبعلی ، mrbonbon ، azar1348 ، sce ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان