2013-07-08 ساعت 09:02
با بهترین آرزوها
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
---|
![]() |
---|
كليرنس برندگان ٢٠١٣
|
2013-07-08 ساعت 09:02
با بهترین آرزوها
2013AS46XX سه نفر و نصفی ღ رویت قبولی: 1 می 2013 ღ مصاحبه: ایروان مارس 2013 + کلیرنس ღ مدت زمان انتظار 43 روز ღ دریافت ویزا: می 2013 و دقیقا در روز تولدم ...
تشکر کنندگان: gifa ، Szsanazsz ، honey rahmati ، b_argi ، mehdi didam ، zohre02 ، hana_fd ، Doe ، رجبعلی ، negar_karimi6 ، زری وحدتی ، mlo ، shatsi ، Nasimmmm ، joody ، babak_1363 ، soruosh ، nooshshahnar ، Niushagh ، Given ، mrbonbon ، abloom_ma ، zavosh ، Alirezaa2013
2013-07-08 ساعت 09:06
خداجـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــوووووووووووووووووون من دلم کلییر می خواد بعد 62 روووووووووز خُب
كيس نامبر: 2013AS76XX رؤيت قبولي: 2 مي-ارسال مدارك: 12 مي-تعداد افراد کیس: 1 نفر-مصاحبه: 7می ایروان- کلییر: 3 آگوست
مقصد: کالیفرنیا تشکر کنندگان: Ali.US ،
2013-07-08 ساعت 09:10
صبح تمام بچه های مهاجرسرا بخصوص منتظران کلیر بخیر. آرزو میکنم با شروع هفته جدید میلادی شاهد شادی بی حد و حصر دوستان گلم در این تاپیک باشم. آاااااااااااااامممممیییییینننن
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ایروان،کلیربعداز۱۲۱روز
![]() (july 18th)(دریافت ویزاjuly31th) تشکر کنندگان: gifa ،
2013-07-08 ساعت 09:10
من اصلا بدون دوستام هيش جا نمييييييييلم
2013AS32xx / مصاحبه: Jan W3 آنکارا / شعر انتظار / تاریخ کلیر: July 5, 2013 / کلیرنامه
من رویایی دارم ، رویای آزادی رویای یک رقصِ بی وقفه از شادی من رویایی دارم ، رویای رنگارنگ ... رویای دنیایی سبز و بدون جنگ تشکر کنندگان: s.s.h ، Ali.US ، alirezass ، gifa ،
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااا من نمیخوام پیشکسوت بشم هر روز که میبینم از آواتار عمو سعید دارم جلو میزنم غمزده میشم من اصلا ظرفیت پیشکسوتی ندارم خودم و زود گم میکنم بعد بهم میگن ندید بدید خدایاااااا همه ماهارو بازم تاکید میکنم (البته عاجزانه)همه ماهارو تا آخر هفته کلیر کن دوستت داریم خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈ تشکر کنندگان:
2013-07-08 ساعت 09:32
خدای مهربون بهترین ها رو به این جمع عطا فرما امیدوارم از امروز تا آخر هفته خیلی ها کلیر بشن و از این جمع برن ![]()
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا 2014 - شرکت نکردم 2015 - ناقبول 2016- شاید ..اگه بشه چی میشه تشکر کنندگان: Mehrdadordi ، Doe ، bigharar ، zohre02 ، raham ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، زری وحدتی ، gifa ، mehdi didam ، r91 ، marjani ، SANIJ ، shatsi ، Nasimmmm ، e76779 ، joody ، babak_1363 ، soruosh ، nooshshahnar ، mehrana ، Szsanazsz ، houmanmir ، Ali.US ، abloom_ma ، manzar333 ، AsemanAbee
2013-07-08 ساعت 09:35
دوستان این مطالبو تو یک سایت دیدم براتون گذاشتم شاید مفید باشه
آشنایی با پروسه کلیرنس کلیرنس در این پست قصد دارم تا اطلاعاتی پیرامون پروسه کلیرنس [Security Advisory Opinion (SAO) or Washington Special Clearance] در اختیار شما عزیزان قرار بدم تا با روند انجام این پروسه بیشتر آشنا شوید. این پروسه توسط وزارت امور خارجه ایالات متحده آمریکا (The United States Department of State) و دیپلمات های آمریکا مستقر در سفارت ها و کنسول گری های این کشور در کشورهای دیگر صورت می گیرد. در این پروسه شرایط لازم برای رد یا قبول برخی از متقاضیان ویژه ویزا مورد بررسی قرار می گیرد. این فرایند شامل ارسال درخواست برای صدور ویزا به مقر وزارت امور خارجه در واشنگتن جهت تحقیق در مورد احتمال اتهام به جاسوسی، تروریسم و صادرات غیرقانونی فناوری به خارج از ایالات متحده آمریکا می باشد. این پروسه علاوه بر وزارت امور خارجه آمریکا دیگر سازمان ها و آژانس های مرتبط مخصوصا نهاد های تحت نظارت وزارت امنیت خارجی آمریکا را نیز درگیر بررسی شرایط اخذ ویزا می کند. برخی از این نهاد ها عبارت اند از: CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای. در واقع این پروسه وظیفه دارد تا آمریکا را از خطرات احتمالی ناشی از نفوذ نیروهای بیگانه به داخل خاک این کشور و سوء استفاده این نیروها از تکنولوژی و علم حاضر در آمریکا و یا عملیات خرابکارانه جهت مقابله با منافع آمریکا و دیگر ملت ها و همچنین صلب آرامش و صلح در امان نگاه دارد. این پروسه پس از سپتامبر 2001 شدت بیشتری گرفت و همواره ملاحظاتی در انجام این پروسه مطابق با آخرین تغییرات نظام امنیتی جهان صورت می گیرد. وزارت امور خارجه ادعا می کند که در سرتاسر جهان 80 درصد متقاضیان ویزا واجد شرایط بررسی در پروسه کلیرنس در کم تر از دو هفته کلیر می شوند اما همچنان زمان دقیقی برای این پروسه اعلام نمی کند (البته میزان این درصد به طور کل برای تمام کشورهای واجد شرایط ورود به پروسه کلیرنس اعلام شده و مسلما از کشوری به کشور دیگر قطعا تفاوت خواهد کرد). مطابق با گزارش دفتر پاسخگویی ایالات متحده به مورخ 30 نوامبر 2004, براساس یکی از انواع مختلف کیس های کلیرنس به نام Visa Mantis, هشتاد و هفت درصد کیس ها در کم تر از 30 روز و یا کم تر, پنج درصد در حدود سی و یک تا شصت روز, پنج درصد شصت و یک تا نود روز, یک درصد در حدود نود و یک تا صد و بیست روز و دو درصد بیش از صد و بیست روز طول کشیده است. مطابق با آمار متوسط زمان انجام پروسه لازم برای نوع Mantis در سال 2003 هفتاد و پنج روز, در سال 2004 پانزده روز و در سال 2005 چهارده روز بوده است. مدت اعتبار کلیرنس از سه ماه تا چهل و هشت ماه متغیر است و پس از این مدت اگر شرایط متقاضی تغییر آنچنانی نکرده باشد می تواند بدون ورود مجدد به این پروسه مدت زمان مربوطه را تمدید کند. انواع پروسه های چک امنیتی (کلیرنس): Visas Mantis : potential illegal transfer of sensitive or dual-use technology * Visas Bear: for foreign government officials, representatives to international organizations, and their families Visas Donkey: name hits, certain nationalities Visas Merlin: for refugees and asylees Visas Eagle: certain nationals of Cuba, China, Iran, Russia, and Vietnam Visas Condor: certain nationalities, introduced in January 2002 Visas Hawk: for immigrant visas Visas Horse: diplomatic visa holders of certain nationalities Visas Pegasus: officials of Commonwealth of Independent States افیسر سفارت و کلیرنس افیسر سفارتی که با شما مصاحبه می کند در واقع اولین و مهم ترین مسئول پرونده شما است. افیسر با ارزیابی که از پرونده شما و مصاحبه با شما انجام می دهد بنا به دلایلی که اکثر مواقع بر ما پوشیده است تصمیم می گیرد که یا شما را در مصاحبه رد یا قبول کند. در صورتی که شما در مصاحبه رد شوید دیگر نیازی هم به ورود به مرحله کلیرنس ندارید و از دید افیسر شما واجد شرایط ویزا نیستید. اگر در مصاحبه قبول شوید آن وقت بنا به تصمیم افیسر دو حالت پیش می آید. افیسر با ارزیابی شما در هنگام مصاحبه و همچنین بررسی مدارک شما قبل یا بعد از مصاحبه در مورد پروسه کلیرنس شما تصمیم می گیرد. افیسر موظف است تا هر یک از چک های امنیتی مذکور در پست قبلی را در مورد پرونده شما بسنجد و تعداد این لایه های امنیتی لازم را برای شما چک کند که کدام یک نیاز هست و کدام یک نیست! پس از بررسی مرحله فوق افسیر ممکن است دو جواب مختلف به شما بدهد. اگر افیسر تشخیص دهد هیچ کدام از لایه های امنیتی برای شما نیاز به بررسی ندارد به شما می گوید پروسه AP یا کلیرنس برای شما نیاز نیست و شما می توانید ظرف چند روز آینده برای اخذ ویزا به سفارت مراجعه کنید. اما در صورتی که افیسر تشخیص دهد که برای شما چک کردن برخی از لایه ها ضروری است به شما می گوید که مرحله AP یا کلیرنس در مورد پرونده شما الزامی است. در این مواقع پروسه بیش از حدود سه روز و گاهی بیش از نود روز نیز احتمال دارد به طول بیانجامد و این زمان بستگی مستقیمی به تعداد لایه های امنیتی لازم در مورد پرونده شما دارد. این لایه های لازم در وزارت امور خارجه و سازمان ها و آژانس های مرتبط از قبیل CIA, FBI, آژانس اجرای قانون مبارزه با مواد مخدر، وزارت بازرگانی، گروه دفتر خزانه داری کنترل دارایی های خارجی، اینترپل و وزارت دفتر امور امنیت بین المللی و منع گسترش سلاح های هسته ای انجام می گیرد و افیسر موظف به پیگیری نتایج آن ها می باشد. در نهایت با توجه به نتایج حاصله افیسر کلیر شدن یا عدم کلیرشدن شما را پس از انجام کارهای مذکور از طریق سفارت به اطلاع شما می رساند. بر گرفته از سایت: آکادمیا کافه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنس ![]() ![]() تشکر کنندگان: b_argi ، bigharar ، پدی ، afshinghwink ، arash111 ، zohre02 ، PARVIN_OMID ، negar_karimi6 ، زری وحدتی ، ashakibafar ، mehdi didam ، payam62 ، roeentan ، r91 ، mlo ، far-dv2013 ، shatsi ، Nasimmmm ، sadfar ، e76779 ، Afshinfar ، mehrdad360 ، babak_1363 ، soruosh ، joody ، mehrana ، Szsanazsz ، Given ، Doe ، Ali.US ، atin90_v2 ، abloom_ma ، Niushagh ، nyayesh ، zavosh ، manzar333 ، dela ، اریوبرزن ، m@ry@m75 ، sce ، MY75 ، Alirezaa2013 ، amir82 ، AOC Kermani ، efah ، mehdi389
2013-07-08 ساعت 09:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-08 ساعت 10:00 توسط afshinghwink.)
تشکر کنندگان: gifa ، پدی ، negar_karimi6 ، PARVIN_OMID ، b_argi ، r91 ، Nasimmmm ، zohre02 ، joody ، babak_1363 ، Szsanazsz ، Doe ، abloom_ma ، manzar333 ، AsemanAbee ، میخک سفید
دیشب قبل خواب داشتم با خوشحالی میگفتم وای اخ جون فردا دوشنبه است!!
همسر گرام بهم میگه : از کی تا حالا دوشنبه ها برات این قدر خوش ایند شده؟ منم گفتم از وقتی که بادوستای خوبی اشنا شدم که باهاشون احساس صمیمیت میکنم حتی از پشت این مانیتور ها و دنیاهای مجازی.(واقعا چه انرژی عجیبی اینجا هست !! ) امروز و این هفته کلی خبر خوش میاد براتون دوستان.مطمئنم.
Survivor of Lottary ۲۰۱۴ - Category = F2A
enterence date to the USA= 4 November2014 I-130 & I-797 & 420$ & PD = 22/10/2014 Approved = 8/4/2015 Case Number & Invoice ID by phone ( Abu Dahbi) = 5/7/2015 27/8/2015 = DS261+120$ = DS260 & 325$ = Send document = Complete تشکر کنندگان: b_argi ، r91 ، mlo ، امیر مهاجر ، afshinghwink ، Nasimmmm ، zohre02 ، e76779 ، gifa ، SANIJ ، joody ، babak_1363 ، soruosh ، Szsanazsz ، houmanmir ، mehdi didam ، Doe ، mrbonbon ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، Niushagh ، zavosh ، manzar333 ، m@ry@m75 ، پدی ، sce ، amir82 ، AsemanAbee ، Saeedv13
2013-07-08 ساعت 10:34
نمی دونم چراتواین مرحله ازروندمهاجرتیمون که منتظرکلیرشدن هستیم تمام کارهای خلاف جزیی گذشته هم به ذهنمون میادکه نکنه بخاطراون خلاف ردمون کنن حتی یادبچه گی هامون که زنگ خونه هارومیزدیموفرارمیکردیم عجیبه هااااااااااااااااااا
تومسابقات والیبال بسیج چندین ساله شرکت میکنم بالاخره ارگانهاروکه میدونید همه رویه کارت بسیج عادی میدندودرفعالیتهای هنری وورزشی شرکتشون میدن ازدیروزفکرمومشغول کرده نکنه این موردکه اسممون توبسیج بوده موردی برای ردشدنم باشه یعنی واقعا اطلاعات امریکااینقدرقویه که یه همچین چیزی روازپرونده طرف دربیارن؟ پس وای خدابدادمون برسه اون زمان هایی که فکرمیکردیم هیچکس توکوچه نگامون نمیکنه و ازفشارمثانه یه خلوتی گیرمی اوردیم ( البته درنوجوانیاااااااااااااااااااا ) تشکر کنندگان: afshinghwink ، shatsi ، b_argi ، dolood ، zohre02 ، mlo ، far-dv2013 ، babak_1363 ، soruosh ، Szsanazsz ، roeentan ، Niushagh ، joody
2013-07-08 ساعت 10:41
دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!
من تازه ماه می فهمیدم برنده 2013 بودم .مدارک رو فرستادم 3 سپتامبرآنکارا وقت مصاحبه دارم فکر میکنین اصلا شانسی باشهتو 27 روز برای کلییر شدن؟ ایمیل زدم اگه بشه وقتم رو جلو بندازن ولی جواب ندادن هنوز (2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته: دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنس نداشته باشی. به هر حال برنامه ریزی عادی خوتون رو داشته باشین، به امید فردایی روشن.
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا 2014 - شرکت نکردم 2015 - ناقبول 2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
2013-07-08 ساعت 10:52
ما یه فامیلی داریم خیلی وقته توی آمریکا زندگی میکنه.به من گفت بعد از 11 سپتامبر همه ی ایرانی اینجا تحت نظر بودن و از همشون کلی بازجویی این چیزا کردن.اینا که سیتیزن اونجان باهاشون اینکارو میکنن دیگه وای به حال ما!
پس حتما این پروسشون طول میکشه. ولی ماهاکه تروریست نیسیتیم پس شک به دلمون نباید راه بدیم.
3 نفر
مصاحبه 24 جون ایروان برگه آبی کیس نامبر: 51XX [/code] تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، Ali.US ، negar_karimi6 ، shatsi ، honey rahmati ، Mehrdadordi ، sce
2013-07-08 ساعت 10:59
(2013-07-08 ساعت 10:49)b_argi نوشته:(2013-07-08 ساعت 10:41)aliyazdan335 نوشته: دوستانی که امروز کلییر میشن مبارک باشه!دوست عزیزم خیلی خوش اومدی به مجمع 2013- قبل از شما هم خیلی ها مصاحبه دارن. انشاله یه ضرب بگیرین و دغدغه کلیرنش نداشته باشی. دوست عزیزم اگه کلیرنس 2012 رو خونده باشید می بینید که کیس شبیه شما هم بوده که کلیر هم شده تازه اون از شما دیرتر فهمیده بود یعنی تازه آگوست فهمیده بود. تازه دوستامون تو ابوظبی حتی 4 روزه هم کلیر شدن . نگران نباش. تازه اگه مجرد سربازی معاف هم باشی که یه ضرب می گیری ایشالا تشکر کنندگان: afshinghwink ، zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، rezad ، ani_sheiton ، azar1348 ، Ali.US ، negar_karimi6 ، abloom_ma
2013-07-08 ساعت 11:14
سلام
من امروز از انکارا برگشتم . البته با ویزای کمتر از یک ماه. به دلیل اینکه بیش از 5 ماه از تست پزشکی میگذشت ویزای تقریبا یک ماهه دادند. نگرانی من از تست سل بچه ام بود که بیش از 3 ماه گذشته بود ولی خوش بختانه ایرادی نگرفتند و ظاهرا اونم 6 ماهه اعتبار دارد. دیگر اینکه پست میدان کیزلای ازمیر 2 را انتخاب کرده بودم که آدهای خیلی خوب و مودبی بودند و اصلا وکالت نامه ای از من برای پاسپورت خانمم نخواستند هر چند که من گرفته بودم ولی نگفتند من هم نشان ندادم. فقط یک کارت عکس دار نشون دادم. از فرودگاه با اتوبوس به میدان کیزلا رفتم و با اتوبوس 442 روبه روی گاما مرکزی به فرودگاه برگشتم نفری 5.25 لیره. ما بین دوشنبه تا پنج شنبه که ویزا صادر شد به قونیه و استانبول رفتم که پیشنهاد میکنم در صورت داشتن وقت برید. قونیه با قطار از اولوس نفری 25 لیر 1 ساعت 50 دقیقه (مزار مولانا و شمس تبریزی ). تا استانبول اتوبوس مترو نفری 50 لیر و اتوبوس معمولی 35 لیر میگیرند. که قصر توپکابی (عصا موسی و عمامه یوسف و دست یحیی کلاه ابراهیم دندان و ریش و شمشیر حضرت محمد و خلاصه از هر امام و پیغمبری یک اثر میتونید ببینید. راست و دروغش با اولاد عثمانی ![]()
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: afshinghwink ، nooshshahnar ، zohre02 ، Nasimmmm ، امیر مهاجر ، b_argi ، babak_1363 ، alirezass ، roeentan ، Given ، houmanmir ، mehdi didam ، Alirezaa2013 ، mrbonbon ، maryami2k4 ، ani_sheiton ، abloom_ma ، soruosh ، Ali.US ، 5ina ، lilistar ، shatsi ، zavosh ، Niushagh ، manzar333 ، ابی هانی ، soroshnia ، Mehrdadordi ، m@ry@m75 ، پدی ، زری وحدتی ، amir82 ، efah
|