کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
هورای خونمون به شدت پایین اومده.
بی صبرانه منتظر شنیدن خبرای خوب مخصوصا واسه روزبالایی ها،مخصوصاتر از ایروان هستیم.
خدایا......دل همه بچه هارو شاد کن.
موفق باشین.
لاتاری 2013
خدایاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
من خواهر بزرگه ی تیمسار هستم
یه نگاهی به ما هم بینداز
مخلصیم
خدایا آخر نفهمیدم اینجایی که هستم تقدیر من است یا تقصیر من...
درود بهزاد جان
با توجه به آپديت ديروز عصر شما فكر كنم امروز بايستي شما را از اين تاپيك به تاپيك هاي بعد هدايتتون كنيم.
ابوظبي هم كه 2 هفته هست رفته توي خواب نه آپديتي نه كليري.
بهزاد جان خوش به حالت عزيز. فقط تويي كه داري يه تكوني مي خوري.
[/quote]

با آرزوی کلیر شدن بهزاد،مهدی و همه بچه های گل.
لاتاری 2013
دوستان كسي ميدونه ptt هاي انكارا تا چه ساعتي كار ميكنند؟ ما امروز ايشود شديم ميخواستم ببينم امروز پاسپورتها رو ميبرند پست كه ما بريم تحويل بگيريم؟ چون فردا پرواز داريم.
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: zohre02 ، AsemanAbee ، babak_1363 ، azar1348 ، b_argi ، رجبعلی ، aghaghia ، Ehsan1358 ، negar_karimi6 ، mehrana ، payam62
سلام، من و یکی از دوستان که توی اتوبوس با هم آشنا شدیم پاسپورت ها رو روز دوشنبه به محض رسیدن به ایروان تحویل سفارت دادیم و امروز چهارشنبه ویزا خورده تحویل گرفتیم.
امیدوارم همتون زودتر ویزاتون رو بگیرید.
راستی ما از امروز که ویزا رو گرفتیم شش ماه برای ورود به خاک آمریکا مهلت داریم.
2013AS62xx ‫(3 نفر) ღ دیدن قبولی: 8 می ღ ارسال فرم‌ها: 30می با پست ღ مصاحبه: هفته چهارم آپريل، ایروان، زمان کلیر:70 روز ღ مقصد: Tucson, AZ
(2013-07-10 ساعت 15:08)PARVIN_OMID نوشته:  امیر مهاجر عزیز
یه پیشنهادی دارم البته اگه صلاح میدونید
اینکه با توجه به اینکه بعضی از دوستان من جمله پرنسس عزیز و آسمان آبی عزیز و ... با ستاره کلیر شده اند یه ستاره کنار کیسشون بذاری یا نصفه سبزشون کنی که مایی که منتظریم و منتظرسرا رو داریم مدام چک می کنیم وقتی چشممون به این روزبالاییها می خوره افسردگی نگیریم و امیدمونو از دست ندیم لااقل بدونیم کیا اصلا کلیر نشدن یا کیا نصفه کلیر شدن . فکر می کنم از لحاظ روانی خیلی مؤثر باشه ممنون میشم .

پروین جان پیشنهاد بجایی است کاملا!
به فکر خودم هم رسیده بود.
ولی شرطش اینه که بشه لیست همه ستاره‌دارها رو پیدا کرد.
اگر میتونید لیستی از ستاره‌دارها تهیه کنید یه کاری براش میکنم حتما.
[quote='sohailstar' pid='373175' dateline='1373459336']
سلام، من و یکی از دوستان که توی اتوبوس با هم آشنا شدیم پاسپورت ها رو روز دوشنبه به محض رسیدن به ایروان تحویل سفارت دادیم و امروز چهارشنبه ویزا خورده تحویل گرفتیم.
امیدوارم همتون زودتر ویزاتون رو بگیرید.
راستی ما از امروز که ویزا رو گرفتیم شش ماه برای ورود به خاک آمریکا مهلت داریم.
[/quote

سلام ..بله دقیقا...مبارکتون باشه ...
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-10 ساعت 11:41)fariba_a نوشته:  این وارد نکردن اسم فرزتذ بع عقیده ی من یک نقیصه ای است از طرف خودشون. من دقیقا یادمه موقع ثبت نام ، قسمت اسم و مشخصات فرزند یا فرزندان را نوشته بود optional. برداشت من از کلمه آپشنال اینه که اگر مایلید این قسمت را پر کنید. یکی باید بهشون اینو بگه. نباید با سرنوشت مردم اینطوری بازی کنند.

(2013-07-10 ساعت 17:25)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 15:08)PARVIN_OMID نوشته:  امیر مهاجر عزیز
یه پیشنهادی دارم البته اگه صلاح میدونید
اینکه با توجه به اینکه بعضی از دوستان من جمله پرنسس عزیز و آسمان آبی عزیز و ... با ستاره کلیر شده اند یه ستاره کنار کیسشون بذاری یا نصفه سبزشون کنی که مایی که منتظریم و منتظرسرا رو داریم مدام چک می کنیم وقتی چشممون به این روزبالاییها می خوره افسردگی نگیریم و امیدمونو از دست ندیم لااقل بدونیم کیا اصلا کلیر نشدن یا کیا نصفه کلیر شدن . فکر می کنم از لحاظ روانی خیلی مؤثر باشه ممنون میشم .

پروین جان پیشنهاد بجایی است کاملا!
به فکر خودم هم رسیده بود.
ولی شرطش اینه که بشه لیست همه ستاره‌دارها رو پیدا کرد.
اگر میتونید لیستی از ستاره‌دارها تهیه کنید یه کاری براش میکنم حتما.
امیر جان سلام
تا اینجا که من میدونم رهام، پرنسس و آسمان آبی جزء ستاره دارها هستند. آیا نمیشه با این اطلاعات کاری بکنین؟؟/
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
(2013-07-10 ساعت 16:40)edibk نوشته:  دوستان كسي ميدونه ptt هاي انكارا تا چه ساعتي كار ميكنند؟ ما امروز ايشود شديم ميخواستم ببينم امروز پاسپورتها رو ميبرند پست كه ما بريم تحويل بگيريم؟ چون فردا پرواز داريم.

كسي ميتونه ما رو راهنمايي كنه؟
کیس نامبر 2013AS000065xx / کنسولگری آنکارا / 2نفر / تاریخ ارسال فرمها 28may2012 / دریافت نامه دوم 12March /تاریخ مصاحبه :هفته دوم May / برگه صورتي/زمان انتظار46 روزSmile
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Ehsan1358 ، sce
(2013-07-10 ساعت 17:36)edibk نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 16:40)edibk نوشته:  [quote='edibk' pid='373195' dateline='1373461582']
[quote='edibk' pid='373162' dateline='1373458210']
دوستان كسي ميدونه ptt هاي انكارا تا چه ساعتي كار ميكنند؟ ما امروز ايشود شديم ميخواستم ببينم امروز پاسپورتها رو ميبرند پست كه ما بريم تحويل بگيريم؟ چون فردا پرواز داريم.

ساعت اداری همه شرکتهای دولتی مثل هم هستند، اما اینکه امروز ایشوو شدین و همین امروز هم به اداره پست تحویل بدن، یه کمی بعیده...
اما شما آخر وقت اداری که فکر کنم نزدیک به 4 بعد از ظهر باشه، یه سری بزن ببین اومده، اگه نه فردا اول وقت اونجا باش (ساعت 9)
شماره کیس:***2013AS1 *مصاحبه: 10 DEC آنکارا*کلیرنس : 18 سپتامبر بعد از 282 روز انتظار ،هتل7شب:374$، مدیکال:203$، غذا و تاکسی:106$،ترجمه:306T
سفرنامه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، amir82 ، azar1348 ، aghaghia ، zohre02 ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، رجبعلی ، sce ، habibi ، drmrs ، Ehsan1358 ، edibk ، mehdi didam
(2013-07-10 ساعت 17:36)edibk نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 16:40)edibk نوشته:  دوستان كسي ميدونه ptt هاي انكارا تا چه ساعتي كار ميكنند؟ ما امروز ايشود شديم ميخواستم ببينم امروز پاسپورتها رو ميبرند پست كه ما بريم تحويل بگيريم؟ چون فردا پرواز داريم.

ساعت کاریشون به نظر تا 5 - 5:30 باشه...
از این آدرس چک کنین:
http://www.ptt.gov.tr/?wapp=pttWorkshops...id=6&bid=7
تشکر کنندگان: babak_1363 ، azar1348 ، aghaghia ، zohre02 ، zavosh ، رجبعلی ، Soap McTavish ، sce ، b_argi ، Saeedv13 ، roeentan ، AsemanAbee ، edibk
(2013-07-10 ساعت 11:08)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 10:03)ma300me نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:48)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 09:39)mazerati نوشته:  ... دوستان من يه نظر دارم ازدوستان كسي دوست داره كه همه بچه هاي ساكن در تهران روز جمعه توي پارك يا يه جاي تفريحي قرار بزارند ...
فکر بدی نیست.. ما که الان بیشتر از 100 روزه منتظریم..
سلام، فکر میکنم اگه اینکار توسط مدیرهای محترم سایت هماهنگ و اوکی بشه خیلی بهتر باشه.

دوستان بارها توصیه شده این قرارها رو تو تاپیک عمومی که هزاران خواننده ناشناس داره اعلام نکنید.
البته خلاف قوانین مهاجرسرا نیست! ولی محتاطانه به نظر نمیرسه.
بارها عرض کردم و باز هم میگم: بهتره این قرارها رو با پیام خصوصی اطلاع رسانی کنید و اگر تعداد زیاده بین چند نفر کار اطلاع رسانی و دعوت رو تقسیم کنید.
فقط به خاطر امنیت خودتون.
از مدیران هم چنین توقعی نداشته باشید. کار کار خودتونه. Wink

(2013-07-10 ساعت 10:14)afshinghwink نوشته:  درود بر شما و همه دوستان
راستش می خواستم بگم من هم اسم پسرمون رو ثبت نام نکرده بودم ولی به سفارت و کی سی سی بصورت کتبی اطلاع دادم و جواب کی سی سی و سفارت رو در روز مصاحبه که گفته بودن همه فرم ها و نامه هارو با خودتون بیارین ...همه رو پرینت گرفتم و با خودم به سفارت آوردم حتی افسری که جلوی گیت سفارت اسمهارو چک میکرد از من پرسید این بچه اسمش نیست و منم گفتم اطلاع دادم بعد سرش رو به علامت تاسف تکون داد و گفت به مشکل میخورین...داخل هم که رفتیم گفتم آپدیت فرمهارو طبق نامه شما آوردم و آفیسر فرم ها و نامه ها رو از من گرفت و کار هارو انجام داد و مشکلی هم پیش نیومد....

خیلی جالبه افشین جان!! شما نمونه زنده‌ای هستید از یک مورد استثنائی! تا کنون هر کس اسم فرزندش رو ننوشته بوده ریجکت شده.
حتی اوایل ۲۰۱۳ یک کیس داشتیم که چند روز بعد از به دنیا آمدن فرزندشون ثبت نام کرده بودند و اسم فرزند رو ننوشته بودند. آفیسر ایروان هم چون فرزند نوزاد بوده دقت نمیکنه ولی بعد از مصاحبه ایمیلی براشون میاد که متأسفانه ما باید کیستون رو ریجکت کنیم. چون شما موقع ثبت نام صاحب فرزندی بودید ولی اسمش رو وارد نکردید.
خلاصه باید خیلی خوشحال باشید که چنین شانسی بهتون رو کرده.
اگر فکر میکنید چیز خاصی بوده که مانع ریجکت کردنتون شده بگید که بقیه هم استفاده کنند. چون این نامه نگاریها با کی سی سی رو همه انجام دادند و کی سی سی هم به همه گفته طبق چیزی که واقعا هست فرم پر کنید. اما در نهایت منجر به ردی پرونده شده.

درود بر همه دوستان

راجع به رد شدن خانواده هایی که در ثبت نام اولیه لاتاری، مشخصات فرزندشون رو ثبت نکردن توی همین سایت چند نمونه رو خوندم. با توجه به نمونه ی آقا افشین که پذیزفته شدند. هر چند که ایشان بصورت کتبی به سفارت و کی سی سی اطلاع دادن و جواب کی سی سی و سفارت و همه فرم ها و نامه ها رو در روز مصاحبه پرینت گرفتن و با خودشون بردن و دیگر کیس ها چنین روالی رو نداشتن( تا اونجایی که من اطلاع دارم) به نظرم می شه یه کاری انجام داد."نمونه قبول شده و رد شده رو با یک وکیل که کارش مهاجرت هست مطرح کرد"
یادم هست که در سال های گذشته وکلایی که در زمینه مهاجرت فعالیت می کردن، نظرشون این بود که "اگر در مصاحبه رد شدید می تونید وکیل بگیرید تا کارتون رو دنبال کنند"
بهرحال دو نمونه بارز متفاوت وجود داره که ذی نغع می تونه از مسئولین بابت این تفاوت جواب بخواد.

چند تا شماره تلفن دارم از کانال اندیشه که اگه از نظر مدیران سایت اشکالی نداشته باشه اعلام کنم.

امیدوارم مثمر ثمر باشه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، aghaghia ، zohre02 ، abloom_ma ، negar_karimi6 ، dolood ، alirezass ، Ehsan1358 ، sce ، b_argi ، zavosh ، drmrs
(2013-07-10 ساعت 16:28)sce نوشته:  هورای خونمون به شدت پایین اومده.
بی صبرانه منتظر شنیدن خبرای خوب مخصوصا واسه روزبالایی ها،مخصوصاتر از ایروان هستیم.
خدایا......دل همه بچه هارو شاد کن.

موفق باشین.

آمين.................
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
خدایا تمنا دارم تعداد صفحات این تاپیک را به 2000 نرسان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zavosh ، dolood ، gifa ، رجبعلی ، azar1348 ، shaso ، Soap McTavish ، abloom_ma ، aghaghia ، sce ، mlo ، r91 ، joody ، b_argi ، roeentan ، Ali.US ، AsemanAbee ، Ehsan1358 ، گل نهال ، manzar333 ، zohre02 ، sh_aytak
(2013-07-10 ساعت 18:55)پدی نوشته:  خدایا تمنا دارم تعداد صفحات این تاپیک را به 2000 نرسان

پدی جان نگران نباش..نمی رسه Big Grin پیش بینی کردم در 1500 متوقف میشه! Big GrinTongue
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: پدی ، dolood ، gifa ، رجبعلی ، azar1348 ، mrbonbon ، valencia ، abloom_ma ، aghaghia ، sce ، r91 ، habibi ، b_argi ، roeentan ، Ali.US ، Ehsan1358 ، amairmonre ، shatsi ، zohre02

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان