کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سریال THE SIMPSONS رو نگاه کنید . به من نخندید که کارتونه .شاید هم خیلیا دیده باشید . فقط یک پیشنهاد دادم .
هم قسمت هاش زیاد و سرگرم کننده هست . و توش پره اصطلاحات آ م ر ی ک ا ی ی . و ساده . لهجه و و و و .
البته برای دوستانی که زبانشون در حد منه .
من زبانم 30% رو به افزایش هست . شاید بقیه شما همتون FULL باشید .

(2013-07-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  هر بار که بین اعلام کلیرنسها فاصله میفته جو این تاپیک سنگین و اعصابها ضعیف میشه.
احتمال اینکه ایروان از امروز تا جمعه لیستش رو آپدیت کنه بالای ۹۵ درصده.
امیدورا باشید دوستان.

امیر خان باهات موافق هستم .
8XXX * ایروان
(2013-07-10 ساعت 14:31)shiraz2013 نوشته:  سلام دوستان
ما هم به جمع کلیرنسی ها پیوستیم حالا باید چه کار کنیم؟

دوست عزیز خوش اومدی انشالله زود کلیر شی اگه توی منتظرسرا نیستی مشخصاتتو (کیس نامبر بدون دو شماره آخر - تعداد نفرات - تاریخ مصاحبه - مکان مصاحبه ) به دوست خیلی گلمون امیر مهاجر عزیز ایمیل کن تا اضافت کنه .
موفق باشی Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

(2013-07-10 ساعت 13:06)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان گلم،.mer30 که به فکر رفیقتون هم هستین،من ۱۶ ۱۷ روز دوبی‌ هستم یعنی‌ دوبی‌ گیر افتادم.نه به این ویزای ۱ضربی که دادن نه به این ندادن پاسپورتم.اشکمو در آوردن اینا.کارم شده هر روز رفتن به پست و نا امید برگشتن.پست میگه چیزی واسه ما نفرستادن.به سفارت هم میل میزنم میگه باید از پست پیگیری کنید آخه من مندم اینجا چیکار کنم.حالا بماند که بودجه هم روبه اتمام و از این حرفا آخه من فکر نمیکردم تا الان اینجا گیر کنم.دیگه حالم از اینجا بهم میخوره.آقا اصلا ویزا نخواستیم پاسو بدن من برم به زندگیم برسم.والا به خدا.باید چیکار کنم؟امروز رفتم پست دختر میگه شاید اشتباهی‌csc رو ثبت نام کردی،یعنی‌ میگه شاید یه قسمتیش رو اشتباه ثبت کردی!!!آخه می‌شه ؟؟؟؟به نظر شما چیکار کنم؟؟؟؟کجا برم اصلا خوبه برم پیش شیخ محمد یا شیخ خلیفه(توهمه فوق فانتیزی)..

ای خدا آخه هرکی‌ ویزا میگیره کلی‌ خوشحالی می‌کنه من باید با این حال مریضی که دارم اینجا سر گردون باشم.خانواده ک فکر می‌کنن الکی‌ گفتم ویزا گرفتم و روم نمی‌شه بیام ایران.بنده خداها.بگذریم.لطفا اگه کسی‌ شمارهٔ محمد فضلی رو داره برام بفرسته تا چنتا سوال ازش بپرسم.راستی‌ پست گفت فردا برو سفارت به نظر شما اگه برم منو راه میدان؟؟؟

محمد جان
همونطور كه بهت گفتم و اكانت csc را نگاه كردم شما مشكلي در ثبت نام در csc نداريد. پس يا سفارت اشتباه كرده يا بسته شما در پست سرگردان هست. بهتره از ايراني هايي كه زبان عربي بلدن بخواي برات از پست پيگيري كنن و بسته هاي مشكوك كه به هر دليلي مدتي در پست باقي مانده را يك بار ديگه نگاه كنن. از خدا مي خوام هر چه سريعتر مشكلت برطرف بشه.
خداياااااااااااااااااااااااااااااا RolleyesRolleyesRolleyes
2013AS37XX • مصاحبه: 20فوریه/آنکارا/برگه صورتی+فرم 10 سئوالی+CV • سفرنامهویرایش فایلهای PDF با Adobe Acrobat ثبت نام در CSCپرینت فایل CSCنمونه پرینت CSCنرم‌افزار PDF995تغییر PTTنقشه آنکاراکلیر بعد از 135 روز
(2013-07-10 ساعت 14:45)nikan_sh نوشته:  دنبال سرگرمی های مفید باشید . زبانتون رو تقویت کنید .
خودتون رو از همه لحاظ کلیر کنید دوستان .
شاید واقعا آماده نیستید و خداوند یک وقت مفید بهتون داده . ازش استفاده کنید .
تجربیات و تخصص هاتون رو زیاد کنید . دارید میرید یه جایی که خیلی سخت ه . خیلی . خیلی خیلی . خیلی . ولی شیرین و با آینده .
سعی کنید راه رو هموارتر کنید .
به بد ترین اتفاق های زندگیتون مثبت نگاه کنید .

ممنون دوست من كه اميد ميدي به ما ولي به خدا دست خودمون نيست تا ويزا تو پاسمون نخوره دستو دلمون به كار نميره نميتونم تصور كنم كه هنوز خوابم يا بيدار
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

امیر مهاجر عزیز
یه پیشنهادی دارم البته اگه صلاح میدونید
اینکه با توجه به اینکه بعضی از دوستان من جمله پرنسس عزیز و آسمان آبی عزیز و ... با ستاره کلیر شده اند یه ستاره کنار کیسشون بذاری یا نصفه سبزشون کنی که مایی که منتظریم و منتظرسرا رو داریم مدام چک می کنیم وقتی چشممون به این روزبالاییها می خوره افسردگی نگیریم و امیدمونو از دست ندیم لااقل بدونیم کیا اصلا کلیر نشدن یا کیا نصفه کلیر شدن . فکر می کنم از لحاظ روانی خیلی مؤثر باشه ممنون میشم .

دوستان سلام
امروز ما آپ شدیم (برنده اصلی فقط )
ما آنکارا 135 روز قبل مصاحبه شدیم. امیدوارم خبر خوبی باشه
به امید کلیر شدن همه.
(2013-07-10 ساعت 15:12)MY75 نوشته:  دوستان سلام
به امید کلیر شدن همه.

دوست عزیز چندوقته که آپ نشده بودین ؟

تشکر کنندگان: shatsi ، Alirezaa2013 ، sce ، babak_1363 ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، zohre02 ، b_argi
(2013-07-10 ساعت 15:13)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 15:12)MY75 نوشته:  دوستان سلام
به امید کلیر شدن همه.

دوست عزیز چندوقته که آپ نشده بودین ؟

حدود 80 روز البته 3 روز قبل با ایمیل آپ شده بودیم
(2013-07-10 ساعت 15:06)mazerati نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 14:45)nikan_sh نوشته:  دنبال سرگرمی های مفید باشید . زبانتون رو تقویت کنید .
خودتون رو از همه لحاظ کلیر کنید دوستان .
شاید واقعا آماده نیستید و خداوند یک وقت مفید بهتون داده . ازش استفاده کنید .
تجربیات و تخصص هاتون رو زیاد کنید . دارید میرید یه جایی که خیلی سخت ه . خیلی . خیلی خیلی . خیلی . ولی شیرین و با آینده .
سعی کنید راه رو هموارتر کنید .
به بد ترین اتفاق های زندگیتون مثبت نگاه کنید .

ممنون دوست من كه اميد ميدي به ما ولي به خدا دست خودمون نيست تا ويزا تو پاسمون نخوره دستو دلمون به كار نميره نميتونم تصور كنم كه هنوز خوابم يا بيدار

من که مثل بنز میرم سر کار. مثل مزراتی نه ها . مثل بنز اونم از نوع c کلاس . پولمون نمیرسه . لول
ولی خوب تلاشم رو کم نکردم . بالاخره باید زندگی کرد . Wink .
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: babak_1363 ، sce ، zohre02 ، b_argi ، amir82 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، زری وحدتی
(2013-07-10 ساعت 12:45)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 12:26)هنردوست نوشته:  سلام بر دوستان

البته سوالی که من دارم ممکنه جوابشو توسایت باشه ولی من نتونستم لینکشو پیدا کنم

ما که انتخابی 2013 هستیم اگه تا آخر سپتامبر کلیرنسمون نیومد میتونیم بریم در سفارت و اونها به صلاحدید خودشون یا ویزا میدن یا نمیدن درسته؟
اگه ویزا دادن تا کی وقت داریم وارد آمریکا بشیم آیا بلافاصله باید بریم یا اینکه به اندازه مهلت ویزامون که فکر کنم 6 ماه باشه وقت داریم؟

با تشکر
تا اونجایی که من اطلاع دارم . دیر یا زود تا قبل از سپتامبر جواب میاد. ولی هر چی دیرتر بیاد به ضرر ماست چون اون موقع باید باعجله کارامونو انجام بدیم . تازه اگه اعتبار مدیکال تموم نشده باشه.. دیگه اینکه ویزا مدت داره و باید قبل از اون رفت.. ممکنه 2 ماهه بدن ممکنه شش ماهه بدن.. بسته به زمانی است که اونها در نظر میگیرن..

دوست عزيز ، هر سال مالي مختص خودشه و براي هر اتفاقي كه قراره بيفته تا بايان همون سال مهلت دريافت ويزا وجود خواهد داشت ، بنابراين هر سال روند اعطاي ويزا از اكتبر شروع و تا سبتامبر ادامه خواهد داشت ..با اتكا به تجارب قبلي دوستان معمولا ماه هاي اخر سرعت كلير سير صعودي داره و تشريفات اداري كمتر ميشه ..و بجز موارد خاص همكي كلير خواهند شد انشاءالاSmile)))))))))
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، hsevensky2013 ، babak_1363 ، sce ، zohre02 ، b_argi ، amir82 ، azar1348 ، Ali.US ، زری وحدتی
(2013-07-10 ساعت 13:06)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان گلم،.mer30 که به فکر رفیقتون هم هستین،من ۱۶ ۱۷ روز دوبی‌ هستم یعنی‌ دوبی‌ گیر افتادم.نه به این ویزای ۱ضربی که دادن نه به این ندادن پاسپورتم.

مملی جان.کاش یه تماس با خانم کمالی می گرفتی.ببین راهی هست از طریق مهدی بتونن به شما کمکی کنن.ظاهرا ایشون مقیم دوبی هستن.البته اگه تا حالا نرفته باشه یو اس.
موفق باشین.
درکت می کنم.واقعا.واقعا.
لاتاری 2013
(2013-07-10 ساعت 14:52)nikan_sh نوشته:  سریال THE SIMPSONS رو نگاه کنید . به من نخندید که کارتونه .شاید هم خیلیا دیده باشید . فقط یک پیشنهاد دادم .
هم قسمت هاش زیاد و سرگرم کننده هست . و توش پره اصطلاحات آ م ر ی ک ا ی ی . و ساده . لهجه و و و و .
البته برای دوستانی که زبانشون در حد منه .
من زبانم 30% رو به افزایش هست . شاید بقیه شما همتون FULL باشید .

(2013-07-10 ساعت 14:49)امیر مهاجر نوشته:  هر بار که بین اعلام کلیرنسها فاصله میفته جو این تاپیک سنگین و اعصابها ضعیف میشه.
احتمال اینکه ایروان از امروز تا جمعه لیستش رو آپدیت کنه بالای ۹۵ درصده.
امیدورا باشید دوستان.

امیر خان باهات موافق هستم .

سلام به همه دوستان

آقا امیر من هم کاملا باهاتون موافق هستم.
یه دلیلش اینه که، دو روز پشت سر هم بند کفشم باز می شه!!!!!!!!!!!
(2013-07-10 ساعت 15:46)sce نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 13:06)shiraz mamali نوشته:  سلام دوستان گلم،.mer30 که به فکر رفیقتون هم هستین،من ۱۶ ۱۷ روز دوبی‌ هستم یعنی‌ دوبی‌ گیر افتادم.نه به این ویزای ۱ضربی که دادن نه به این ندادن پاسپورتم.

مملی جان.کاش یه تماس با خانم کمالی می گرفتی.ببین راهی هست از طریق مهدی بتونن به شما کمکی کنن.ظاهرا ایشون مقیم دوبی هستن.البته اگه تا حالا نرفته باشه یو اس.
موفق باشین.
درکت می کنم.واقعا.واقعا.
ممل جان تو باید بعد از سه یا چهار روز میرفتی سفارت تا یا پاسپورتو بهت بدن یا بهت اعلام کنن که ویزاتو صادر کردن و فرستادن پست

تشکر کنندگان: babak_1363 ، s.s.h ، ojee ، sce ، zohre02 ، b_argi ، AsemanAbee ، پدی ، Alirezaa2013 ، ikamaly ، زری وحدتی
دوستان فكر ميكنم اكه خدا بخواد همين جمعه" يكسري از دوستان خوشحال خواهند شد !
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
(2013-07-10 ساعت 15:39)daad نوشته:  در مورد بیمه درمانی می‌خواستم بپرسم کسی‌ میدون؟

تاپیک بانک، بیمه و سوشیال سکیوریتی را مطالعه فرمائید.
http://mohajersara.com/forum-46.html
2013AS00005xxx •
تشکر کنندگان: sce ، s.s.h ، roeentan ، zohre02 ، b_argi ، Mehrdadordi ، رجبعلی ، azar1348 ، aghaghia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان