کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
با سلام
دوستان من از برندگان 2014 هستم. سوالی دارم که فکر می کنم بچه های 2013 بتونن پاسخم را بدن:
ایا افیسر در سفارت، کارت پایان خدمت و یا وثیقه را از آقایان می خواد؟
می خوام بدونم اگه کسی غیر قانونی از کشور خارج بشه تا خودش را به مصاحبه برسونه و حتما در اون حضور داشته باشه، ارائه یکی از مدارک فوق الزامیه؟ یا اینکه افیسر کاری به نحوه خروج فرد از کشورش نداره؟
ممنون
CN: 2014AS4XXX/ Abu Dhabi / 2 person/ interview date: last week of march/ clear: Aug 21st/ visa received: Aug 28th/ Destination: Dallas, TX
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، afshinghwink
http://armenia.usembassy.gov/casenumber.html
1 سوال
منظور از تاریخ هایی که در مقابل کیس نامبرها زده شده چیه؟
اگر اشتباه نکنم لازمه قبل از تاریخ های اعلام شده در سفارت باشیم وگرنه در صدور ویزا تاخیر بوجود میاد؟
و 1 سوال دیگه؟ با توجه به متن زیر:
(*) You MUST bring all the missing documents that were listed on your red “221(g) Additional Information sheet” with you. Failure to do so will significantly delay your visa processing and may require you to making an additional trip to U.S. Embassy Yerevan.
تو این جدول همه نقص مدرک خوردن؟!!!missing documents
[font=Verdana]
2013ََAS 97xx
یکی از زخمی های لاتاری 2013

[/font]

تشکر کنندگان: zohre02 ، babak_1363 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 07:32)iman63ir نوشته:  @امیر: مرسی بابت زحمتایی که میکشی
وقت ارسال پست جدید عکسرو بزرگ میزاره و بدجوری هم وقت تایپ کردن صفحه جابه جا میشه(البته وقتی میخواد اون عکسو توی ارسالهایی که اون پایین هست نشون بده)
مرورگر: سافاری

ایمان عزیز مرسی از تذکرت. برای پاسخها هم مشکل رو برطرف کردم. Smile
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، azar1348 ، aghaghia ، b_argi ، rose_2000 ، babak_1363 ، jjbahale ، soruosh ، آنی ، afshinghwink
خدای مهربون بشنو حرف دل بچه های منتظر و انتظارشون رو به بهترین نحو ممکن کوتاه کن. آمین +++++++++++++++++++++++++++++
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، A.R.R ، hsevensky2013 ، Alirezaa2013 ، AOC Kermani ، gifa ، drmrs ، mehrana ، azar1348 ، aghaghia ، b_argi ، rose_2000 ، joody ، babak_1363 ، manzar333
(2013-07-12 ساعت 12:23)ssara نوشته:  با سلام
دوستان من از برندگان 2014 هستم. سوالی دارم که فکر می کنم بچه های 2013 بتونن پاسخم را بدن:
می خوام بدونم اگه کسی غیر قانونی از کشور خارج بشه تا خودش را به مصاحبه برسونه و حتما در اون حضور داشته باشه، ارائه یکی از مدارک فوق الزامیه؟ یا اینکه افیسر کاری به نحوه خروج فرد از کشورش نداره؟
ممنون

کارت پایان خدمت همراه ترجمه لازمه
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
تشکر کنندگان: zohre02 ، shatsi ، A.R.R ، Alirezaa2013 ، azar1348 ، aghaghia ، b_argi ، babak_1363 ، ssara ، Ehsan1358 ، afshinghwink
با سلام به همه دوستان عزيز
تبريك به آرش عزيز بخاطر كلير شدنشون اميدوارم در همه مراحل زندگي موفق و سربلند باشيد.
ما هم از 3may هيچ آپديتي نداشتيم اين انتظار واقعا آدمو خسته ميكنه فكر آدمو درگير ميكنه كلي فكر و خيال به سر آدم ميزنه من كه دستم به هيچ كاري نميره از خدا ميخوام همه بچه ها و خودم زودتر كلير بشيم
اميدوارم امروز خبرهاي خوبي توي راه باشه مخصوصا براي دوستان پيشكسوت
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
به اميد كلير شدن همه بچه هاي منتظر
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
تشکر کنندگان: shatsi ، tiba ، AOC Kermani ، A.R.R ، drmrs ، azar1348 ، aghaghia ، b_argi ، rose_2000 ، joody ، babak_1363 ، Niushagh ، Ehsan1358 ، afshinghwink
دوستان تو ویزا اینو نوشته یعنی چی؟
class A or B ATT. of USPHS of POE

سلام دوست عزیز.
تو ویزا خانم منم اینو زده.مال خودمم دو ستارست. می دونید چه معنی میده؟
شماره کیس: 2013AS6XXX آنکارا کارنت شدن:اسفند مصاحبه:اردیبهشت برگه صورتی تایپ شده +فرم 9سوالی-آپدیت 18-19-21-24-25 JUNE کلیر :5JUL
تشکر کنندگان: b_argi ، Mehrdadordi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:19)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:50)abloom_ma نوشته:  [عکس: 76521544654283594757.jpg]

سلام بر همه دوستان عزیز و خوبم....و سرانجام پس از 4 روز که پاس ها را به سفارت تحویل دادم 5 شنبه راس ساعت 4 من هم چشمم به جمال زیبای ویزا در پاسپورت هایمان روشن شد...حقیقتا حس عجیب و قشنگی هست که مطمئن هستم بزودی شما نیز آنرا تجربه خواهید کرد....از همه شما به خاطر همه لطف هائی که به من داشتید ممنون هستم و بار دیگر از مدیران محترم نیز تشکر میکنم اما قول میدهم تا آخر کنار شما باشم زیرا خود را مکلف به ادای دین میدانم و بر این معتقدم.

وقتی آن خانم که مدارک را تحویلم داد ازش پرسیدم که چرا اینقدر تعداد کم کلیر میشوند با توجه به نزدیک شدن آخر سپتامبر و ایشان پاسخ داد مطمئن باشید تمام کسانی که لاتاری برنده شده اند حتما ویزا خواهند گرفت و اصلا نباید نگران باشند و بهتر است به زندگی عادی خود ادامه بدهند .
اما چند نکته را لازم میدانم به کسانی که جهت اخذ ویزا به ایروان می آیند توضیح دهم:
----اگر بعد از مصاحبه پاسپورت شما یا یکی از اعضای محترم خانواده عوض شده حتما به سفارت اطلاع دهید و کپی صفحه اول آنرا برایشان ایمیل کنید و در زمانی که برای گرفتن ویزا میروید حتما پاسپورت قدیمی را به پاسپورت جدید خود الصاق کنید و در صندوق مربوطه بیاندازید.
----حتما قبل از انداختن پاسپورتها در صندوق یک کپی از صفحه اول آن بگیرید زیرا موقع تحویل به آن احتیاج دارید و باید همراه شما باشد.
----اگر قصد دارید پاس های خود را جهت اخذ ویزا به فرد یا شرکت خاصی بدهید حتما و حتما به آن شرکت یا طرف اعتماد صد درصد پیدا کنید چون من اینجا متاسفانه دیدم پاسپورتی را گم کرده بودند یا......
---- در زمان تحویل پاسپورت ها حتما مشخصات داخل ویزا را با پاسپورت خود چک کنید
-----حتما به تاریخی که مجاز هستید تا آن زمان در خاک آمریکا باشید دقت کنید
----مبلغ 165 دلار را باید قبل ازورود به خاک آمریکا پرداخت کرده باشید
----و نکته مهم دیگر لطفا و خواهشا از نوشتن پست هائی که شامل توهین به سفارت یا کادر آنجا هست حتما خوداری فرمانید زیرا من به صراحت شنیدم که متن های شما در مهاجر سرا خوانده میشود و این سایت را میشناسند و بهتر است اگر کسی پستی با این مذمون دارد حتما آنرا حذف کند...درست است شاید شما را نشناسند اما امکان دارد برای جمع صورت خوبی نداشته باشد

دوستان اگر کسی در ایروان کاری دارد من یک روز دیگر اینجا هستم

درود بر همه منتظران عزیز....مطمئن باشید همه شما کلیر خواهید شد...خبرهای خوب در راه هستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک...این 165 دلار رو کجا و به چه صورت باید پرداخت؟برای بچه های ایروان یا آنکارا؟
بهتون تبریک میگم.. انشالله موفق باشید... اطلاعات خوبی دادین..ر استی مقصدتون کجاست؟ دیگه اینکه این دوستی که سوال کرده 165 دلار برای چیه؟؟ این 165 دلار بابت هزینه کارت است که در همه سفارتخانه ها گرفته میشود.. ضمنا ما سه نفر هستیم و الان تقریبا 120 روزه که منتظر کلیر شدنیم..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: zohre02 ، hamid_fs3 ، hosseinshokri ، azar1348 ، b_argi ، Niushagh ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 02:27)ali100001 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:22)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:18)ali100001 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 21:35)zanganeh نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 17:46)ali100001 نوشته:  باز هم سلام حدمت دوستان کیس ما بعداز 5ماه کلر شده و تاسپتامبرباید بریم ویزاروبگیریم ولی بعد از ایمیل زدن به سفارت گفتن اگه می توننین تا 10روزدیگه بیاین سفارت بدون اینکه دوباره برین میدیکال ویزار رو بهتون میدیم ولی اگه این ده روز تمام بشه باید اول میدیکال رو تمدید کنید وبه سفارت بیاین تا ویزاهارو به ما بدهند حالا برای دوباره میدیکال گرفتن باید طبق روال اول بریم واکسن بزنیم وبعد بریم پاستور تهران کارت زرد بگیرمو یا مستقیم بریم دکتر اونگان وقت بگیریم کفایت می کنه هرکی اطلاع موثق و درستی داره جواب بده متشکرم از راهنمایی دوستان

سلام دوست من.
كيس شما چند نفره هست؟
بهترين راه حل رفتن به سفارت و دريافت ويزا به هر شكل ممكن هست.
ضمنا تاجائيكه من اطلاع دارم پس از صدور ويزا ديگه مدت زمان مديكال و گذشتن ان مهم نيست مهم تاريخي هست كه براي سقف اعتبار ويزا در نظر گرفته ميشه و اگه شما الان مراجعه كنيد و ويزاتون رو بگيريد ديگه نيازي به تجديد مديكال نيست.
تاكيد اكيد اينكه به هر شكل ممكن به سفارت برين و ويزاتون رو دريافت كنيد.

با سلام کیس من سه نفره می باشه ومن ایمیل دادم سفارت گفتن اگه تا 19 جولای بیای دیگه مدیکال نمی خواهد واگه من رفتم .برام ویزا یک هفته ای آماده کردن وگفتن اعتبار ویزای شما یک هفته می باشه چه کار کنم من که هیچ کاری برای رفتن انجام ندادم این هم یک سوال

با توجه به سوابق قبلی (تاپیک های قبلی و سنوات گذشته) اعتبار ویزای شما 6 ماهه است پس جای نگرانی نداشته باشید.

اگه من برم ویزا اعتبارشش ماهه بدن وموقع رفتن به آمریکا بعد از دوماه دیگه آیا دوباره باید میدیکال پزشکی رو تمدید کنم که 2 ماه دیگه برم چون از اون تاریخ مصاحبه میشه 8 ماه ای هم یک سوال
دوست من زنگ بزن از خود KCC بپرس و بعد این همه صبر و زحمت و انتظار اصلا ریسک نکن. موفق باشی
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
تشکر کنندگان: zohre02 ، Alirezaa2013 ، AOC Kermani ، azar1348 ، b_argi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
دوستان 2013 به نظر شما ازدواج باعث کلیرنس میشه؟ ممنونم
تشکر کنندگان: azar1348 ، b_argi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:39)sahar kh نوشته:  دوستان 2013 به نظر شما ازدواج باعث کلیرنس میشه؟ ممنونم

من فکر نمیکنم.. چون تا اونجایی که میدونم پروسه ازدواج فرق میکنه ..
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: sahar kh ، zohre02 ، azar1348 ، b_argi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:09)mehrana نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:37)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:10)mehrana نوشته:  با سلام به همه دوستان ..من دیروز یک ایمیل فرستادم با این متن که من بیش از 6 ماه منتظرم و هیچ آپدیتی نداشتم و فقط 2 ماه تا سپتامبر مونده و نمی دانم باید چیکار کنم و ازشون خواسته بودم که جواب روتین همیشگش را بهم ندن .....
جواب ایمیل که فرستادن این هستش که دلیل آپدیت نشدن شما این هستش که هنوز جوابی برای چک اداریتان سفارت دریافت نکرده و این پروسه تحت شرایط سخت کنگره انجام میشه و توسط بخشهای مختلف و سفارت هیچ دخالتی در روند نتیجه ندارد تا نتیجه را بهش اعلام کنند و هیچ اقدامی قبل از اعلام کیس نامبرتان در سایت انجام ندین .... من موندم چیکار کردم ؟؟؟Sad آخه اگه رئیس جمهور هم اگه بودم دیگه باید تا حالا به یک نتیجه می رسیدن .Big Grin

همشهری نگران نباش همه چی درست می شه اگه به همین تاپیک در سال 2012 مراجعه کنی می بینی همه کلیر شدن وهیچ کسی پشت در نمونده. قوی باش و امید داشته باش امروز قراره کیس های جدید اعلام کنن.
انشاله جزو اونها باشی. فردا هم یکسری به آدرس FBی که "mohammad19911991" " درشماره 17562 گفته بنداز آدرسش اینه:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=...148&type=1
...ممنونم از این انرژی مثبت Smile... امیدوارم به زودی این اتفاق خوب پیش بیاد ... ممنون حتما یک تفال هم به این سایت می زنم .Big Grin

شرایط سخت کنگره منظور چی بوده؟ Big Grin
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:23)ssara نوشته:  با سلام
ممنون

چرا غیرقانونی خارج می شید؟ می تونید وثیقه بزارید و تمام وسایلتون رو هم با خودتون ببرید که ایشالا با ویزای یکضرب از همون روز بعد مصاحبه و دریافت ویزا بلیط آ م ر ی ک ا بخرید و دیگه هم کسی با شما کاری نداره. تا اونجا که من می دونم آفیسر به این چیزا کاری نداره که کی سربازی نرفته و چه جوری خارج شده . شما بگو من سربازی نرفتم و کارت معافیت و یا پاایان خدمت هم ندارم.
تشکر کنندگان: shatsi ، A.R.R ، aghaghia ، b_argi ، babak_1363 ، SANIJ ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:39)sahar kh نوشته:  دوستان 2013 به نظر شما ازدواج باعث کلیرنس میشه؟ ممنونم

شوخی : عزیزم ازدواج باعث همه چیز هاست چه برسه به کلیرنسBig Grin
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، sahar kh ، azar1348 ، aghaghia ، b_argi ، babak_1363 ، SANIJ ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 10:14)fayadegar نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:28)AOC Kermani نوشته:  سلام
اول تبریک به کلیر شده های ایروان و بعد هم آرزوی کلیر شدن انکارا برای فردا.
جواب منو دوستان ندادند که چه کسانی در فاصله بین اعلام قبلی آنکار (5 جولای تا امشب) در سایت ceas آپدیت شدند. من مطمئن هستم بیشتر اعلامی های فردا همین عزیزان هستند. چرا اسماتونو اعلام نمی کنید تا دست جمعی انرژی بفرستیم.
منتظر اعلام آخرین آپدیت دوستا هستم.
اول خودم 108 روزه که مصاحبه داشتم و هنوز آپدیت نشدم.
حالا شما دوستان..

----------
Case No.:2013AS45$$ - Ankara 25 march

سلام دوست عزيز
ما 1و3و5و8 جولاي آپديت شديم 24 آپريل هم مصاحبه داشتيم .
اميدوارم همه مون بزودي کلير شيم .

ما هم 24 اپریل مصاحبه داشتیم ولی اصلا آپدیت نداشتیم.
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: shatsi ، AOC Kermani ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، abloom_ma ، b_argi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان