کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام دوستان
10 جولای در ایروان مصاحبه داشتم و برگ آبی گرفتیم.
منتظر کلیر شدن هستم و 30 سپتامبر نزدیکه.اما یک سوال:
من از کجا مطمئن باشم 100% کلیر میشم؟برای آماده شدن سفر به آمریکا کارهای زیادی باید بکنم مثل فروش خونه و ثبت نام بچه و خیلی چیزهای دیگه که همشون زمان بر هست.
از یک طرف نگران این هستم که این کارها رو انجام بدم ولی خدایی نکرده کلیرنشیم,از طرفی هم نگران این که اگر همه ی کار ها رو برای بعد از قطعی شدن کلیرنس بگذارم فرصت کافی نداشته باشم تا سر موعد مقرر آماده بشم.
نظر شما چیه دوستان؟اصولا بعد از کلیر شدن چقدر فرصت برای رفتن به آمریکا داریم؟
(2013-07-12 ساعت 00:33)A.d نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:56)wba2345 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:48)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:42)wba2345 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:28)AOC Kermani نوشته:  سلام
اول تبریک به کلیر شده های ایروان و بعد هم آرزوی کلیر شدن انکارا برای فردا.
جواب منو دوستان ندادند که چه کسانی در فاصله بین اعلام قبلی آنکار (5 جولای تا امشب) در سایت ceas آپدیت شدند. من مطمئن هستم بیشتر اعلامی های فردا همین عزیزان هستند. چرا اسماتونو اعلام نمی کنید تا دست جمعی انرژی بفرستیم.
منتظر اعلام آخرین آپدیت دوستا هستم.
اول خودم 108 روزه که مصاحبه داشتم و هنوز آپدیت نشدم.
حالا شما دوستان..

----------
Case No.:2013AS45$$ - Ankara 25 march

سلام
من بعد از 115 روزهای 8july 5july 3 july 1july 30jun آپدیت شدم .یعنی امیدی هست؟؟
خودم فردا برات هورا می کشم حالا ببین
ایشالا
پس فردا بیا با هم هوراااااااا بکشیم

کیس نامبر 65xx مصاحبه اول خرداد ۱۳۹۲ (2013-05-22 ) - 51 روز منتظر آپدیت فقط 2 روز بعد از مصاحبه

سلام دوستان
يه سوال داشتم. داستان اين آپديت شدن چيه و كجا ميشه ديد؟ من f2a ازدواجى با گرين كارت هستم و كيس نامبرم چند بار عوض شد چون اول انكارا بودم و مكان مصاحبه ام رو وقتى تغيير دادن ايروان كيس نامبر جديد دادن، بعد از مصاحبه هم يه شمارهديگه رو بهم افيسر داد و گفت برم سايت ايروان رو چك كنم و اسمم در اومد بيام. الان ٣٥ روزه منتظرم، ولى نميدونم جريان اپديت شدن و اينكه كجا بايد چك كرد و كلا قضيه چيه ؟ ممنون ميشم راهنمايى كنين دوستان.
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، Ehsan1358 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:55)farshid.basirifar نوشته:  سلام دوستان
من از کجا مطمئن باشم 100% کلیر میشم؟برای آماده شدن سفر به آمریکا کارهای زیادی باید بکنم مثل فروش خونه و ثبت نام بچه و خیلی چیزهای دیگه که همشون زمان بر هست.
از یک طرف نگران این هستم که این کارها رو انجام بدم ولی خدایی نکرده کلیرنشیم,از طرفی هم نگران این که اگر همه ی کار ها رو برای بعد از قطعی شدن کلیرنس بگذارم فرصت کافی نداشته باشم تا سر موعد مقرر آماده بشم.

شما پس از کلیر شدن ویزاتون 6 ماه اعتبارداره البته با در نظر گرفتن اعتبار مدیکال و یا حداکثر تمدید دوباره مدیکال.
الان انرژی برای کلیر شدن بفرستید بعداً راجع به بعدش نگران شوید. بقول اسکارلت ( بربادرفته) فردا راجع بهش فکر می کنم.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا

آقا فرشيد عزيزبهتون تبريك ميگم و اميدوارم زودتر كلير بشين
دوست عزيز نگران نباشيد مهم اينه كه كلير بشين و تا آخر سپتامبر ويزاتونو بگيريد
چون شما 10 جولاي مصاحبه داشتين پس مديكالتون هم به اندازه كافي اعتبار داره و اعتبار ويزاتون تا 6 ماه بعد از صدور ويزا يا اعتبار مديكالتون هركدوم كمتر باشه هست براي ايروان رو مطمئن نيستم ولي براي آنكارا اعتبار مديكال 6 ماهه
پس نگران نباشيد به اندازه كافي پس از گرفتن ويزا وقت براي انجام كاراتون دارين.موفق باشيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
(2013-07-12 ساعت 13:01)Rambod نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 00:33)A.d نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:56)wba2345 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:48)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 23:42)wba2345 نوشته:  سلام
من بعد از 115 روزهای 8july 5july 3 july 1july 30jun آپدیت شدم .یعنی امیدی هست؟؟
خودم فردا برات هورا می کشم حالا ببین
ایشالا
پس فردا بیا با هم هوراااااااا بکشیم

کیس نامبر 65xx مصاحبه اول خرداد ۱۳۹۲ (2013-05-22 ) - 51 روز منتظر آپدیت فقط 2 روز بعد از مصاحبه

سلام دوستان
يه سوال داشتم. داستان اين آپديت شدن چيه و كجا ميشه ديد؟ من f2a ازدواجى با گرين كارت هستم و كيس نامبرم چند بار عوض شد چون اول انكارا بودم و مكان مصاحبه ام رو وقتى تغيير دادن ايروان كيس نامبر جديد دادن، بعد از مصاحبه هم يه شمارهديگه رو بهم افيسر داد و گفت برم سايت ايروان رو چك كنم و اسمم در اومد بيام. الان ٣٥ روزه منتظرم، ولى نميدونم جريان اپديت شدن و اينكه كجا بايد چك كرد و كلا قضيه چيه ؟ ممنون ميشم راهنمايى كنين دوستان.
دوست عزیز برای ایروان سایت آپدیت نداریم سایت سیس فقط برای آنکارا و ابوظبیه فقط سایت اصلی کلیرهارو باید چک کنی انشالله زودتر کلیر شی
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، Rambod ، shatsi ، zohre02 ، aghaghia ، b_argi ، babak_1363 ، azar1348 ، afshinghwink
دوست خوبم تشویش به دلت راه نده چرا که حتما کلیر خواهی شد و همه سختی هارو فراموش خواهی کرد. در مورد خونه میتونم پیشنهاد کنم که بعد از اخذ ویزا حداقل شش ماه فرصت داری برا اکتیو کردنش. لطفا عجله نکن و بی گدار به آب نزن. بامید خبرهای خیلی خوب برای شما و همه بچه های گل مهاجرسرا.
كتگوري: F2A
تاريخ ارسال مدارك:7 2014October  
تاريخ پی دی:8  2014October
تاريخ اپروو:23 2015February
دريافت كيس نامبر:23 2015July
دریافت اینویس نامبر: 23 2015July
DS261 و پرداخت 120$ : 06 2015August
تحویل مدارک AOS به ان وی سی: 23 2015September
پرداخت 325$ و تکمیل ds260م : ؟
تکمیل مدارک: ؟
همه مسایل و تاریخهای بالا رو فراموش کنید Big Grin تاریخ ورود به آمریکا: 12 ژانویه 2017
باز یک جمعه پر استرس باز گرد نا امیدی
دوستان خود سفارت ها هم میگن تا وقتی ویزاتون تو پاسپورتتون نخورده به زندگی عادی خودتون ادامه بدید. پس چرا اینقدر استرس وارد میکنید. با این کارا جز اینکه عصاب خودتون را خورد خاک شیر میکنید کار دیگه ای نمیکنید و در ضمن انرژی منفی ساطع میکنید که هم برای بچه هایی که اینجا رو میخونن بده هم در نتیجه اعلام کلیر شده ها.
یکی به من توضیح بده با حرص خوردن و فکر کردن الکی کاری درست میشه؟ ول کنید بزارید خودش روالشو طی کنه . وقتش که برسه حتی اگه ۳۰ سمپتامبر هم بگذرهاگه قرار باشه امریکا بری میری. این سرنوشتی که من و شما توش هیچ کنترلی نداریم.
راحت و آسوده زندگی کنید انگار نه انگار که اتفاقی افتاده.
(2013-07-12 ساعت 12:52)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 10:14)fayadegar نوشته:  
جواب منو دوستان ندادند که چه کسانی در فاصله بین اعلام قبلی آنکار (5 جولای تا امشب) در سایت ceas آپدیت شدند. من مطمئن هستم بیشتر اعلامی های فردا همین عزیزان هستند. چرا اسماتونو اعلام نمی کنید تا دست جمعی انرژی بفرستیم.
حالا شما دوستان..

----------

سلام دوست عزيز
ما 1و3و5و8 جولاي آپديت شديم 24 آپريل هم مصاحبه داشتيم .
اميدوارم همه مون بزودي کلير شيم .

ما هم 24 اپریل مصاحبه داشتیم ولی اصلا آپدیت نداشتیم.

ما 12 مارج مصاحبه شدیم.. 19 مارچ آپدیت .. و هنوز آپدیت نشدیم.. 120 روز است که منتظریم.
تاریخ مصاحبه 12 مارچ-آنکارا/ سه نفر/برگه صورتی/ کلیر: 13 سپتامبر دریافت ویزا: 16 سپتامبر مقصد: لاس وگاس در نهایت در 15 اکتبر دالاس.
تشکر کنندگان: AOC Kermani ، Alirezaa2013 ، shatsi ، A.R.R ، zohre02 ، b_argi ، babak_1363 ، azar1348 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 13:06)Alirezaa2013 نوشته:  

آقا فرشيد عزيزبهتون تبريك ميگم و اميدوارم زودتر كلير بشين
دوست عزيز نگران نباشيد مهم اينه كه كلير بشين و تا آخر سپتامبر ويزاتونو بگيريد
چون شما 10 جولاي مصاحبه داشتين پس مديكالتون هم به اندازه كافي اعتبار داره و اعتبار ويزاتون تا 6 ماه بعد از صدور ويزا يا اعتبار مديكالتون هركدوم كمتر باشه هست براي ايروان رو مطمئن نيستم ولي براي آنكارا اعتبار مديكال 6 ماهه
پس نگران نباشيد به اندازه كافي پس از گرفتن ويزا وقت براي انجام كاراتون دارين.موفق باشيد.

دوست عزیز اعتبار مدیکال ایروان یکسالست خیالتون راحت باشه

تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، shatsi ، A.R.R ، zohre02 ، farshid.basirifar ، b_argi ، babak_1363 ، Rambod ، azar1348 ، roeentan ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 13:10)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 12:52)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 10:14)fayadegar نوشته:  
حالا شما دوستان..

----------

سلام دوست عزيز
ما 1و3و5و8 جولاي آپديت شديم 24 آپريل هم مصاحبه داشتيم .
اميدوارم همه مون بزودي کلير شيم .

ما هم 24 اپریل مصاحبه داشتیم ولی اصلا آپدیت نداشتیم.

ما 12 مارج مصاحبه شدیم.. 19 مارچ آپدیت .. و هنوز آپدیت نشدیم.. 120 روز است که منتظریم.

ایندفعه نوبت منتظران سه رقمی است(100 روز به بالا) شک نکنید و قوی باشید.
ورودی نیمه نوامبر 2013 ، ایرواین کالیفرنیا
تشکر کنندگان: shatsi ، zohre02 ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، b_argi ، rose_2000 ، drmrs ، raham ، babak_1363 ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 12:36)مهرنگار نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 12:19)ali.rajabi12 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 11:50)abloom_ma نوشته:  [عکس: 76521544654283594757.jpg]

سلام بر همه دوستان عزیز و خوبم....و سرانجام پس از 4 روز که پاس ها را به سفارت تحویل دادم 5 شنبه راس ساعت 4 من هم چشمم به جمال زیبای ویزا در پاسپورت هایمان روشن شد...حقیقتا حس عجیب و قشنگی هست که مطمئن هستم بزودی شما نیز آنرا تجربه خواهید کرد....از همه شما به خاطر همه لطف هائی که به من داشتید ممنون هستم و بار دیگر از مدیران محترم نیز تشکر میکنم اما قول میدهم تا آخر کنار شما باشم زیرا خود را مکلف به ادای دین میدانم و بر این معتقدم.

وقتی آن خانم که مدارک را تحویلم داد ازش پرسیدم که چرا اینقدر تعداد کم کلیر میشوند با توجه به نزدیک شدن آخر سپتامبر و ایشان پاسخ داد مطمئن باشید تمام کسانی که لاتاری برنده شده اند حتما ویزا خواهند گرفت و اصلا نباید نگران باشند و بهتر است به زندگی عادی خود ادامه بدهند .
اما چند نکته را لازم میدانم به کسانی که جهت اخذ ویزا به ایروان می آیند توضیح دهم:
----اگر بعد از مصاحبه پاسپورت شما یا یکی از اعضای محترم خانواده عوض شده حتما به سفارت اطلاع دهید و کپی صفحه اول آنرا برایشان ایمیل کنید و در زمانی که برای گرفتن ویزا میروید حتما پاسپورت قدیمی را به پاسپورت جدید خود الصاق کنید و در صندوق مربوطه بیاندازید.
----حتما قبل از انداختن پاسپورتها در صندوق یک کپی از صفحه اول آن بگیرید زیرا موقع تحویل به آن احتیاج دارید و باید همراه شما باشد.
----اگر قصد دارید پاس های خود را جهت اخذ ویزا به فرد یا شرکت خاصی بدهید حتما و حتما به آن شرکت یا طرف اعتماد صد درصد پیدا کنید چون من اینجا متاسفانه دیدم پاسپورتی را گم کرده بودند یا......
---- در زمان تحویل پاسپورت ها حتما مشخصات داخل ویزا را با پاسپورت خود چک کنید
-----حتما به تاریخی که مجاز هستید تا آن زمان در خاک آمریکا باشید دقت کنید
----مبلغ 165 دلار را باید قبل ازورود به خاک آمریکا پرداخت کرده باشید
----و نکته مهم دیگر لطفا و خواهشا از نوشتن پست هائی که شامل توهین به سفارت یا کادر آنجا هست حتما خوداری فرمانید زیرا من به صراحت شنیدم که متن های شما در مهاجر سرا خوانده میشود و این سایت را میشناسند و بهتر است اگر کسی پستی با این مذمون دارد حتما آنرا حذف کند...درست است شاید شما را نشناسند اما امکان دارد برای جمع صورت خوبی نداشته باشد

دوستان اگر کسی در ایروان کاری دارد من یک روز دیگر اینجا هستم

درود بر همه منتظران عزیز....مطمئن باشید همه شما کلیر خواهید شد...خبرهای خوب در راه هستBig GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin

تبریک...این 165 دلار رو کجا و به چه صورت باید پرداخت؟برای بچه های ایروان یا آنکارا؟
بهتون تبریک میگم.. انشالله موفق باشید... اطلاعات خوبی دادین..ر استی مقصدتون کجاست؟ دیگه اینکه این دوستی که سوال کرده 165 دلار برای چیه؟؟ این 165 دلار بابت هزینه کارت است که در همه سفارتخانه ها گرفته میشود.. ضمنا ما سه نفر هستیم و الان تقریبا 120 روزه که منتظر کلیر شدنیم..

دوست عزیز این 165 دلار بابت صدور گرین کارته که بعد از کلیر شدن به صورت اینترنتی پرداخت میشه و توی سفارت نمی گیرن ازتون .
توی تاپیک اولین سفر به آمریکا دوستان کم و بیش توضیح دادن انشالله زودتر کلیر شی تا برای پرداخت اطلاعات بیشتر میشه نگران نباشین .

تشکر کنندگان: shatsi ، A.R.R ، zohre02 ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، abloom_ma ، b_argi ، babak_1363 ، joody ، azar1348 ، mehdi389 ، afshinghwink
ما هم 16 آپریل مصاحبه داشتیم و تا حالا فقط برا ی نفر دوم 2 دو بار در طول این 3 ماه آپدیت شد و دیگر هیچ!!! ظاهرا امسال روند کلیر شدن خیلی کند شده!!
**Case no:58
Applicants:2
Date of interview:16April
Consular :Kuala lumpur
Destination:Tx,Houston.
Status: visa issued
تشکر کنندگان: Alirezaa2013 ، shatsi ، b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، AOC Kermani ، alirezass ، گل نهال ، azar1348 ، Ehsan1358
ميخواستم ببينم صحت گفته هاي lovelybuggati چقدر درست هستش؟

متن شو براتون ميزارم

(Sep-29-2012 03:16 PM)lovelybugatti نوشته است:
ارشد هوافضا
3 بار در خواست ویزام رد شد.
ادميشن دكتري و فاندش پريد اونم نه يه بار دوبار
شش ماه تو تركيه مجبور شدم بمونم و ...
فقط به دروغ سنج وصل نشدم واسه حل شدن مشكله ويزام با خيلي مكاتبه كردم اقاي اباما خانم كلينتون چندتا از سناتورا كنگرسمنا تك تك سازمانهايي كه تو پروسه ويزا دست داشتن , تك تك سفارت هاي دور ايران , چند تا خبرنگار تو خبرگزاريهاي مختلف , كانون وكلا ايران امريكا , انجمن ايران امريكا ,... ولي نتيجه اي نداشت بيش از 400 يا 500 تا ميل زدم بهشون كلي بهشون زنگ زدم.بماند كه به جايي نرسيد و چه برخورد زشتي تو دبي و يه بارم تو تركيه باهام شد.
حتي اواخر خودمم نااميد شدم كار به جايي رسيد كه عمو آلن بم دلداري ميداد و مي گفت ازين ستون به اون ستون فرجه.
بش گفتم حق با شماست فرج هست ولي نه موقعي كه همه وايستادن جلوت و بت نه ميگن.

مصاحبه اول دانشجوي دکترای مکانیک, جون 2011 كنسولگري دبي هيچ پاسخي مبني بر رد يا قبولي نداد بهم تا اينكه اكتبر درخواست مصاحبه مجدد داد. مصاحبه دوم, اينجوري شروع شد كه شما تو يه زمينه اي كاركردي كه تو دنيا زير صد نفر دارن كار ميكنند و فقط هم كاربرد موشكي داره. تو دلم فقط همينو گفتم كه من الان چطوري به اين فقط حالي كنم كه من تو كل عمرم يه موشك واقعي نديدم چي ميگيتو اخه. بماند, سه روز پشت سرهم روزي سه ساعت مصاحبه شدم,
اخر افسره قول داد مشكلمو حل كنه كه بعد برگشت به ايران حتي جواب ميل و تلفنمو نداد بعد نه ماه با عمو آلن تماس گرفتم ايشون گفتن دبي ردم كرده و هيچ راه حلي براي ويزاي دانشجويي باتوجه به برنده شدن در لاتاري وجود نداره. البته اگه همين الانم شماره منو تو سايت دبي بزنيد ميگه كليرنست تموم نشده هنوز.

مصاحبه لاتاري تركيه 2 دقيقه طول كشيد تو اپريل بود و گفت دو سه ماه ديگه چك كن.ولي بعد 3 ماه خبري نشد تا اينكه با عمو دوباره تماس گرفتمو با اسرار آلن سفارت بم زنگ زد مصاحبه مجدد. افسر پرونده اينجوري شروع كرد من تا حالا كسي رو نديدم اينقد پيگير كارش باشه اينقدرم نه شنيده باشه.
يكسري سوالهاي مزخرف. تا اينكه خودم حوصلم سر رفت به افسره گفتم سوالاتون كلا بي اساسه اگه نمي خواهين ويزا بدين ردم كنيد برگردم ايران. مثلا ميگفت تو سربازي رفتي يه كار حساسم كردي داري مخفي ميكني هرچي ميگفتم نرفتم قبول نميكرد تا اينكه برگه وثيقه رو نشونش دادم. يا ميگفت يه ريسرچ پلن بده که اونجا تو چه زمینه ای می خوای درس کنی ميگفتم والا بلا ادميشنهامو همكارتون تو دبي زحمت كشيدن پروندن چیزی ندارم. تازه باید پذيرش بگيرم اونم دسته من نيست كه از الان بگم چي قبول ميشم و...
یا می پرسید تو این سال گذشته چیکار می کردی گفتم به پدر تو مغازش کمک می کردم بعد می گفت تو این مدرکت تو ایران فروشندگی می کنی گفتم من گفتک سربازی نرفتم کارم نمی تونم بکنم پس تازه منتظره ویزای دانشجوییم بودم انتطار نداریم که کلا تو خونه بمونم در و دیوارو نگاه کنم
.خلاصه بماند بعد مصاحبه سوم لاتاري سفارت درخواست تسريع براي كارمو داد و قبول كرد كه حق با منه.
هر هفته ام مي گفت كه اماده باش سريع بيايي تركيه بعد من جواب ميدادم من تركيه ام بابا. عمو هم فقط مي گفت پيگير باش
ميگفتم بابا من ميل ميزنم به سفارت , زنگ ميزنم بهشون , زنگ به افسره پروندم ميزنم بش اسمس ميدم اخه پيگيري ميگي منظورت چيه من چيكار بايد بكنم كه نكردم. اين وسط وسطام اون جريان مهموني پيش اومد كه قبلا نوشتم.

راستش چون تو وسط پرونده دانشجویی ویزام لاتاری بردم نمی تونستم بگم که قصد تحصیل ندارم تو چون می گفت دروغ می گی
ولی همه عزیزان در جریان باشند که شما هر چقدر خودتونو به خنگی بیشتری بزنید لاتاریتون راحتتر به ویزا تبدیل میشه

احتمال زیاد استاد من تو لیست سیاه آمریکا بود و علت نقره داغ کردنه منم هم شاید این بود

یه توصیه دیگه قبل ارسال فروم ها یه سرچی تو اینترنت بکنید و همه اطلاعات مربوط به خودتونو در خواست بدید پاک بشه
به هر حال وقتی 99 دلیل بر صداقت شما وجود داره در شرایط مثل من افسره پرونده دنبال یه دلیل واسه رد شدن شما می گرده

وقتی درخواست دانشجویی دادم بم گفتن تو می خوای بمونی و اقامت کنی پس جاسوسی
اینجام که در خواست ویزای اقامت داده بودم تو مصاحبه ها می گفت تو نمی خوای اقامت کنی می خوای وارد شی درس بخونی و برگردی پس جاسوسی

یه بار از افسره پرسیدم شما چی راجع هوافضا می دونید گفت به ما گفتن فقط حساسه همین . تو دلم گفتم خسته نباشید بایدم ردم کنی
پس
البته این از دهن خیلی های دیگم شنیدم تو مهمونیا خیلیها رو میشد پیدا کرد که تو سفارت دیگه ام کار می کردند و همشون می گفتن به ما گفتن حواستون به مهندسهای ایرانی باشه

قربانه همتون
سعید

اين دوستمون تناقض جملاتش زياد هستش
نميدونم واقعا با آفيسر يا سخنگوي وزارت أمور خارجه ميشه تلفني صحبت كرد ؟
اگه شماره أيميلي هست منم خوشحال ميشم داشته باشم
اگه كسي أيشون رو ميشناسه و از نزديك كارشو در جريان بوده ما رو هم آكله كنه از درستي اين مطلب
شماره عمو آلن هم فراموش نشه[/php]
تشکر کنندگان: babak_1363 ، shatsi ، f1f ، joody ، b_argi ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، lonelyman ، alirezass ، linuxer ، afshinghwink

با سلام به همه دوستان
به نظر شما آنکارا امروز حتما آپدیت میشه یا ممکن بمونه واسه هفته بعد؟؟
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، hsevensky2013 ، shatsi ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، رجبعلی ، afshinghwink
(2013-07-12 ساعت 04:05)zanganeh نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 02:27)ali100001 نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:22)AOC Kermani نوشته:  
(2013-07-12 ساعت 01:18)ali100001 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 21:35)zanganeh نوشته:  سلام دوست من.
كيس شما چند نفره هست؟
بهترين راه حل رفتن به سفارت و دريافت ويزا به هر شكل ممكن هست.
ضمنا تاجائيكه من اطلاع دارم پس از صدور ويزا ديگه مدت زمان مديكال و گذشتن ان مهم نيست مهم تاريخي هست كه براي سقف اعتبار ويزا در نظر گرفته ميشه و اگه شما الان مراجعه كنيد و ويزاتون رو بگيريد ديگه نيازي به تجديد مديكال نيست.
تاكيد اكيد اينكه به هر شكل ممكن به سفارت برين و ويزاتون رو دريافت كنيد.

با سلام کیس من سه نفره می باشه ومن ایمیل دادم سفارت گفتن اگه تا 19 جولای بیای دیگه مدیکال نمی خواهد واگه من رفتم .برام ویزا یک هفته ای آماده کردن وگفتن اعتبار ویزای شما یک هفته می باشه چه کار کنم من که هیچ کاری برای رفتن انجام ندادم این هم یک سوال

با توجه به سوابق قبلی (تاپیک های قبلی و سنوات گذشته) اعتبار ویزای شما 6 ماهه است پس جای نگرانی نداشته باشید.

اگه من برم ویزا اعتبارشش ماهه بدن وموقع رفتن به آمریکا بعد از دوماه دیگه آیا دوباره باید میدیکال پزشکی رو تمدید کنم که 2 ماه دیگه برم چون از اون تاریخ مصاحبه میشه 8 ماه ای هم یک سوال
سلام دوست من.
اگه براي سوال خودتون و جواب دوستانتون كمي ارزش قائل باشيد دو خط بالاتر جواب سوالتون موجود هست.

دوست عزیز شما که میگین برای سوال خودم ودیگران ارزش قائل باشم هستم اگه نباشم که نمی یام وقت شما ودوستان و بگیرم دیگه نمی دونم چکار کنم چون اگه برگه صورتی داشته باشی وبهت داده باشن نوشته شده تذکر مهم در رابطه با گواهی پزشکی
گواهی های سلامتی به مدت شش ماه پس ازامضای آن دکتر معتبر خواهد بود.بنابراین اگرپرونده شما مراحل اداری خود را طی می کندویادر صورتی که نتوایدمدارک ناقص خود رابه موقع تکمیل نمایید.ممکن است مدت اعتبار گواهی های سلامتی تان در جریان مراحل اداری به پایان برسد.در چنین شرایطی شما بایستی گواهی سلامتی جدیدی ارائه نمایید .مدت اعتبار ویزاهای مهاجرتی به انداره مدت اعتبار برگه معاینه پزشکی می باشد.
خوب بااینکه من الان 8روز دیگه معاینه پزشکی تمام میشه خوب ویزای من هم تواین هشت روز تمام می شه طبق این گفته ای که تو برگه صورتی که دان به ما مگر اینکه من تواین هشت روز برم امریکا که اصلا نمی تونم برم چون که هیچ کاری انچام ندادم این هم یک سوال در دو جهت من چه الان برم ویزا بگیزم یا تا تاریخی که معین کردن برم باید مدیکال مجدد رو انجام بدم ولی اگه الان برم ممکنه به من ویزا به اعتبار 8 روزه بدن که باید دوباره برم سفارت وداسانی جدید ولی اگه تا اون تاریخی که گفتن برم بگیرم اول می رم مدیکال جدید میارم بعد میرم سفارت برای ویزا حالا اگه دوستانی که واقعا اطلاع موثقی دارن وتجربه کافی دارن بگین کدام راه درسته یا راه جدید دیگری هم هست که انجام بدم یا نه متشکرم از جواب دوستان
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، Alirezaa2013

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان