موضوعها: 0
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 16:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-14 ساعت 16:46 توسط mychael.)
سوال مهم
آیا این امکان وجود داره که سپتامبر بگذره ولی از کسانیکه برگ صورتی گرفتن کسی رو به خاطر شلوغ بودن سفارت okنکنن و بهش ویزا ندن؟(*حساب اونایی که مشکل کلیر دارن فرض میکنیم جدا)شخصا فکر می کنم هر کی برگه صورتی گرفته به غیر از * دارها ویزا میگیره پس دیگه این داستانارو ننویسید اینجا تو رو خدا بزارید کسی سوال مهمی داره بپرسه و برید کاراتونو راست و ریست کنید .مگر اینکه اینجوری باشه واقعا و من تو باغ نیستم لطفا اگه اینجوریه بگید ما هم یکم استرسی بشیم............................
خدایا...........
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها من فکر میکنم این یک نقشه بو که من را از زن بچه ام جدا کنند مگر میشود از 10 دسامر تا امروز منتظر خدایا خدایا تاکی انتظار خسته شدم.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 16:44)mychael نوشته: سوال مهم
آیا این امکان وجود داره که سپتامبر بگذره ولی از کسانیکه برگ صورتی گرفتن کسی رو به خاطر شلوغ بودن سفارت okنکنن و بهش ویزا ندن؟(*حساب اونایی که مشکل کلیر دارن فرض میکنیم جدا)شخصا فکر می کنم هر کی برگه صورتی گرفته به غیر از * دارها ویزا میگیره پس دیگه این داستانارو ننویسید اینجا تو رو خدا بزارید کسی سوال مهمی داره بپرسه و برید کاراتونو راست و ریست کنید .مگر اینکه اینجوری باشه واقعا و من تو باغ نیستم لطفا اگه اینجوریه بگید ما هم یکم استرسی بشیم............................
خدایا...........
برادر من الان سوال خودت كه استرس زا بود
همه اميد داريم كه كلير بشيم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈
موضوعها: 10
رتبه:
134
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان كسي از shiraz mamali خبري داره؟ امروز يكشنبه قرار بود بره سفارت
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
تا جایی که بنده میدونم این یه دعوت کاملا محترمانه دولت ا م ر ی ک ا از ما بوده و هر چی از ما خواستن هم بهشون نشون دادیم و کاره ای هم نیستیم اینجا خداروشکر حالا دیگه اگه سفارت آنکارا بخاد بامبول در بیاره به نظر من ته ته ته نامردیه یعنی ته بی مرامیه ته بی عدالتیه ...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 17:06)gifa نوشته: (2013-07-14 ساعت 16:44)mychael نوشته: سوال مهم
خدایا...........
برادر من الان سوال خودت كه استرس زا بود
همه اميد داريم كه كلير بشيم
نه این یه واقعیته من بعید میدونم اینجوری باشه ولی اگه امکانش هست بهتره بدونیم مثل کسی که سرطان داره ولی بهش نگن خوب چه فایده
2013AS 65XX
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
پوزش بابت لحن تند
خطاب به مدیر محترم
لوس ترین فروم دنیا همینجاست! حتی قوانین خودشم رعایت نمیکنه! هر بنده خدایی که سوال داره باید 100 تا کامنت تکراری از قبیل هورااا، دعا، احوالپرسی، پاچه خواری، وای ددم وای ننم، فلانی کجاست، تبریک و تشکر، کی بود چی بود، و ۰....... رو بخونه بعد شاید به جوابش برسه! نمیخوام بگم همبستگی بده اما جاش اینجا نیست
پیشنهاد
لطفا اسم این فروم رو به همبستگی در کلیرنس با بحث آزاد تغییر بدید
و یه پیج جدید برای کلیرنس 2013 طبق قوانین سایت ایجاد کنید تا کسانی که نمیتونند 7-8 ساعت در روز داخل این پیج باشند سریعتر جواب سوال هاشون رو بگیرن
پوزش بابت لحن تند
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 14:30)pooya.n نوشته: یکی از دوستام که کیس غیر لاتاری هستش الان از نیویورک بهم زنگ زد!!!
صحبت مصاحبه شد. گفت تو هم رفتی قرقیزستان مصاحبه؟!
من گفتم قرقیزستان نه، اسم کشورا رو یاد بگیر ... ارمنستان
گفت نه بابا من مصاحبم عشق آباد تو قرقیزستان بود و خیلی راحت و ردیف بود!!!!!!!!
جالبه. من اصلا نمیدونستم ایرانیها به جز این سه تا سفارت، سفارت دیگه ای هم مصاحبه میکنن
چپ دست جان این دوستتان گفت عشق آباد.؟آخه تو ترکمنستانه نه قرقیزستان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
166
0 تشکر در 0 ارسال
آهای شیراز مملی !کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.کی پیش ما می آیی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 14:30)pooya.n نوشته: یکی از دوستام که کیس غیر لاتاری هستش الان از نیویورک بهم زنگ زد!!!
صحبت مصاحبه شد. گفت تو هم رفتی قرقیزستان مصاحبه؟!
من گفتم قرقیزستان نه، اسم کشورا رو یاد بگیر ... ارمنستان
گفت نه بابا من مصاحبم عشق آباد تو قرقیزستان بود و خیلی راحت و ردیف بود!!!!!!!!
جالبه. من اصلا نمیدونستم ایرانیها به جز این سه تا سفارت، سفارت دیگه ای هم مصاحبه میکنن
پویا جان عشق آباد پایتخت ترکمنستان هست نه قرقیزستان .
یکی از دوستان من هم که ویزای دانشجویی میخواست رفت عشق آباد ، خودشون فکر میکنم انتخاب میکنند و چون تعداد مراجعین ایرانی کمه ظاهرا راحت تر هم ویزا میدن ، ایشون هم ویزا گرفت . ولی کیس های لاتاری خودشون خیلی حق انتخاب ندارن
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!