کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-14 ساعت 15:25)nikan_sh نوشته:  الان با آقا کلیر صحبت کردم . گفت همه کلیر میشین . کلی خندیدم با هم و از این حرفا . بعد گفت آقا آفیسر اومد من باید برم . قطع کرد . :d
Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
مردم از خنده .. خدا خفه ات نکنه ....
شماره کیس: 8XXX|ارسال :20May|کارنت:10 April|مصاحبه :آنکارا-June W1
سفرنامه
وضعیت کیس:کلیر در تاریخ Aug16
مقصد :Sweet Home Alabama
سوال مهم
آیا این امکان وجود داره که سپتامبر بگذره ولی از کسانیکه برگ صورتی گرفتن کسی رو به خاطر شلوغ بودن سفارت okنکنن و بهش ویزا ندن؟(*حساب اونایی که مشکل کلیر دارن فرض میکنیم جدا)شخصا فکر می کنم هر کی برگه صورتی گرفته به غیر از * دارها ویزا میگیره پس دیگه این داستانارو ننویسید اینجا تو رو خدا بزارید کسی سوال مهمی داره بپرسه و برید کاراتونو راست و ریست کنید .مگر اینکه اینجوری باشه واقعا و من تو باغ نیستم لطفا اگه اینجوریه بگید ما هم یکم استرسی بشیم............................

خدایا...........
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، SHABAH51 ، zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6
بچه ها من فکر میکنم این یک نقشه بو که من را از زن بچه ام جدا کنند مگر میشود از 10 دسامر تا امروز منتظر خدایا خدایا تاکی انتظار خسته شدم.
تشکر کنندگان: babak_1363 ، پدی ، zohre02 ، b_argi ، arash_r15 ، mrbonbon ، mehrrdad ، amairmonre ، negar_karimi6 ، raham
(2013-07-14 ساعت 16:44)mychael نوشته:  سوال مهم
آیا این امکان وجود داره که سپتامبر بگذره ولی از کسانیکه برگ صورتی گرفتن کسی رو به خاطر شلوغ بودن سفارت okنکنن و بهش ویزا ندن؟(*حساب اونایی که مشکل کلیر دارن فرض میکنیم جدا)شخصا فکر می کنم هر کی برگه صورتی گرفته به غیر از * دارها ویزا میگیره پس دیگه این داستانارو ننویسید اینجا تو رو خدا بزارید کسی سوال مهمی داره بپرسه و برید کاراتونو راست و ریست کنید .مگر اینکه اینجوری باشه واقعا و من تو باغ نیستم لطفا اگه اینجوریه بگید ما هم یکم استرسی بشیم............................

خدایا...........
برادر من الان سوال خودت كه استرس زا بودBig Grinهمه اميد داريم كه كلير بشيم
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx

[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]
دوستان كسي از shiraz mamali خبري داره؟ امروز يكشنبه قرار بود بره سفارت
c/n:2013AS97xx ، برنده مرحله دوم . تاریخ رویت قبولی:31 اکتبر(10آبان91)
تاریخ ارسال فرمها: 7نوامبر، آرامکس❤ 2نفر❤ تاريخ كارنت شدن:10مي? نامه دوم:17می
مصاحبه: ایروان ٨ جولاي. كليرنس: ٨ آگوست. دريافت ويزا: ١٤ آگوست . ورود به آمريكا: ٦ دسامبر٢٠١٣ ،سياتل
منتظرسراي ٢٠١٣ - سفرنامه - ١١٨ مهاجرسرا - منتظرسراي ٢٠١٤ - جمع بندي كليرنس٢٠١٣
تشکر کنندگان: gifa ، zohre02 ، b_argi ، payam62 ، azar1348 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، amairmonre ، e76779 ، negar_karimi6 ، رجبعلی
تا جایی که بنده میدونم این یه دعوت کاملا محترمانه دولت ا م ر ی ک ا از ما بوده و هر چی از ما خواستن هم بهشون نشون دادیم و کاره ای هم نیستیم اینجا خداروشکر حالا دیگه اگه سفارت آنکارا بخاد بامبول در بیاره به نظر من ته ته ته نامردیه یعنی ته بی مرامیه ته بی عدالتیه ...
2013AS 65XX
2 نفر _مصاحبه آنکارا 28 می _کلیرaug 20_ تحویل پاس برا ویزا 5 sep-دریافت ویزا 9 sepمقصدلس آنجلس _(i love u sama)
(2013-07-14 ساعت 17:06)gifa نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 16:44)mychael نوشته:  سوال مهم

خدایا...........
برادر من الان سوال خودت كه استرس زا بودBig Grinهمه اميد داريم كه كلير بشيم

نه این یه واقعیته من بعید میدونم اینجوری باشه ولی اگه امکانش هست بهتره بدونیم مثل کسی که سرطان داره ولی بهش نگن خوب چه فایده
2013AS 65XX
تشکر کنندگان: zohre02 ، b_argi ، afshinghwink ، babak_1363 ، negar_karimi6
پوزش بابت لحن تند

خطاب به مدیر محترم

لوس ترین فروم دنیا همینجاست! حتی قوانین خودشم رعایت نمیکنه! هر بنده خدایی که سوال داره باید 100 تا کامنت تکراری از قبیل هورااا، دعا، احوالپرسی، پاچه خواری، وای ددم وای ننم، فلانی کجاست، تبریک و تشکر، کی بود چی بود، و ۰....... رو بخونه بعد شاید به جوابش برسه! نمیخوام بگم همبستگی بده اما جاش اینجا نیست

پیشنهاد

لطفا اسم این فروم رو به همبستگی در کلیرنس با بحث آزاد تغییر بدید

و یه پیج جدید برای کلیرنس 2013 طبق قوانین سایت ایجاد کنید تا کسانی که نمیتونند 7-8 ساعت در روز داخل این پیج باشند سریعتر جواب سوال هاشون رو بگیرن

پوزش بابت لحن تند
تشکر کنندگان: joody ، afshinghwink ، f1f ، b_argi ، mohcen ، negar_karimi6 ، Tir-Tapar
(2013-07-14 ساعت 14:30)pooya.n نوشته:  یکی از دوستام که کیس غیر لاتاری هستش الان از نیویورک بهم زنگ زد!!!
صحبت مصاحبه شد. گفت تو هم رفتی قرقیزستان مصاحبه؟!
من گفتم قرقیزستان نه، اسم کشورا رو یاد بگیر ... ارمنستان
گفت نه بابا من مصاحبم عشق آباد تو قرقیزستان بود و خیلی راحت و ردیف بود!!!!!!!!

جالبه. من اصلا نمیدونستم ایرانیها به جز این سه تا سفارت، سفارت دیگه ای هم مصاحبه میکنن

چپ دست جان این دوستتان گفت عشق آباد.؟آخه تو ترکمنستانه نه قرقیزستان
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
آهای شیراز مملی !کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.کی پیش ما می آیی
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
(2013-07-14 ساعت 17:36)پدی نوشته:  آهای شیراز مملی !کجاییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی.کی پیش ما می آیی
انشا الله خبر های خوب از شیراز مملی بشنویم شیراز مملی ما منتظریم
[color=#FF45004رویزا/Sep.2013/مقصد:ویرجینیا/ شک میکنم به آسمون پشت در باز قفس[/color]
Freedom Is Not Free
بانک اطلاعات
[url=http://mohajersara.com/post-355474.html#pid355474][/url]
(2013-07-14 ساعت 14:30)pooya.n نوشته:  یکی از دوستام که کیس غیر لاتاری هستش الان از نیویورک بهم زنگ زد!!!
صحبت مصاحبه شد. گفت تو هم رفتی قرقیزستان مصاحبه؟!
من گفتم قرقیزستان نه، اسم کشورا رو یاد بگیر ... ارمنستان
گفت نه بابا من مصاحبم عشق آباد تو قرقیزستان بود و خیلی راحت و ردیف بود!!!!!!!!

جالبه. من اصلا نمیدونستم ایرانیها به جز این سه تا سفارت، سفارت دیگه ای هم مصاحبه میکنن

پویا جان عشق آباد پایتخت ترکمنستان هست نه قرقیزستان .
یکی از دوستان من هم که ویزای دانشجویی میخواست رفت عشق آباد ، خودشون فکر میکنم انتخاب میکنند و چون تعداد مراجعین ایرانی کمه ظاهرا راحت تر هم ویزا میدن ، ایشون هم ویزا گرفت . ولی کیس های لاتاری خودشون خیلی حق انتخاب ندارن
***2013AS8/ تعداد :3 نفر/مصاحبه :w4 جون ابوظبی/ کلیر با برگه سفید/
کلیر: 17 سپتامبر ویزا: هیچوقت، کلیر شده بدون ویزا !!!
(2013-07-14 ساعت 17:27)ald نوشته:  پوزش بابت لحن تند

خطاب به مدیر محترم

لوس ترین فروم دنیا همینجاست! حتی قوانین خودشم رعایت نمیکنه! هر بنده خدایی که سوال داره باید 100 تا کامنت تکراری از قبیل هورااا، دعا، احوالپرسی، پاچه خواری، وای ددم وای ننم، فلانی کجاست، تبریک و تشکر، کی بود چی بود، و ۰....... رو بخونه بعد شاید به جوابش برسه! نمیخوام بگم همبستگی بده اما جاش اینجا نیست

پیشنهاد

و یه پیج جدید برای کلیرنس 2013 طبق قوانین سایت ایجاد کنید تا کسانی که نمیتونند 7-8 ساعت در روز داخل این پیج باشند سریعتر جواب سوال هاشون رو بگیرن

پوزش بابت لحن تند

با عرض معذرت و احترام به لحن تندتون!! Big GrinBig Grin

من عادت دارم اینجا این رنگی هورا میکشم! این اولین باریه که این کارو میکنم، شما رو نمیشناسم و اصلن راجع بهتون قضاوت نمی کنم، اما از روح پیامتون خوشم نیومد، فقط همین.

Dislikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

موفق باشید و سربلند Cool
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
(2013-07-14 ساعت 18:25)babak_1363 نوشته:  

خطاب به مدیر محترم

پیشنهاد

پوزش بابت لحن تند

با عرض معذرت و احترام به لحن تندتون!! Big GrinBig Grin

من عادت دارم اینجا این رنگی هورا میکشم! این اولین باریه که این کارو میکنم، شما رو نمیشناسم و اصلن راجع بهتون قضاوت نمی کنم، اما از روح پیامتون خوشم نیومد، فقط همین.

Dislikeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

موفق باشید و سربلند Cool

دوستان عزیزم میدونم استرس دارین منم مثل شمام ولی از یک جهت با این دوستمون موافقم که اینجور متناو دلداریاتونو تو تاپیک از هر دری سخنی بذارین فقط موقع کلیر دوستان خوش شانسمون در این تاپیک بهشون تبریک بگین و هورا بکشین راستش منم همین مشکلو دارم برای پیداکردن جواب سوالات مختلف باید کلی دنبالشون بگردم آخرشم پیدا نمی کنم خواهش میکنم مدیر محترم رسیدگی فرمایند .
ممنون از تمام دوستان
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

خطاب به مدیر محترم

پیشنهاد

پوزش بابت لحن تند

حالا شما خودشو ناراحت نکن!!!!! اگه هم سوالی داری بپرس حتی اگه تکراری هم باشه اینقدر با معرفت تو این تاپیک پیدا می‌شه که جوابتو بده و مجبور نشی‌ تو کامنتهای تکراری بگردی . با این اعصاب ضعیف چطوری میخوای بری ینگه دنیا!!! Big Grin
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان