موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 16:40)uvthk نوشته: آقای مهاجر با سلام و تشکر از توجهتون
میخواستم بگم در روز مصاحبه به ما برگ صورتی دادند این یعنی که ممکنه امیدی باشه؟
ببخشید که پا تو کفش امیر خان میکنم ولی این صورتی اگه اونی باشه که به بقیه دادن ، خیلی خوبه .شما قبلاً گفته بودین ریجکت شدین.
رنگ برگه رو ول کنید چی نوشته توش؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 17:27)ald نوشته: پوزش بابت لحن تند
خطاب به مدیر محترم
لوس ترین فروم دنیا همینجاست! حتی قوانین خودشم رعایت نمیکنه! هر بنده خدایی که سوال داره باید 100 تا کامنت تکراری از قبیل هورااا، دعا، احوالپرسی، پاچه خواری، وای ددم وای ننم، فلانی کجاست، تبریک و تشکر، کی بود چی بود، و ۰....... رو بخونه بعد شاید به جوابش برسه! نمیخوام بگم همبستگی بده اما جاش اینجا نیست
پیشنهاد
لطفا اسم این فروم رو به همبستگی در کلیرنس با بحث آزاد تغییر بدید
و یه پیج جدید برای کلیرنس 2013 طبق قوانین سایت ایجاد کنید تا کسانی که نمیتونند 7-8 ساعت در روز داخل این پیج باشند سریعتر جواب سوال هاشون رو بگیرن
پوزش بابت لحن تند
با لحن دوستانه:
میشه بفرمایید شما برای اینکه چک کنید کلیر شدید یا نه چه سایتی رو چک می کنید؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 10:25)farshadsh نوشته: سلام به دوستای خوبم به رفقای لحظه های التهابم
ما یه ضرب گرفتیم,هورا نمی کشم به عشق شما عزیزانم ودر کنارتون هستم تا آخرین روزی که این تاپیک قفل بشه به زودی...دوستون دارم خیلی زیاد....
با عشق واحترام
farshadsh
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
هورااااااااااااااااااااا
آقا فرشاد عزيز باور كن خيلي خوشحال شدم
روز مصاحبت به يادت بودم و كلي براتون دعا كردم برات پيغام خصوصي هم گذاشتم
اميدوارم هميشه در همه مراحل زندگي موفق و پيروز باشي.
امروز يكم فرصت كردم كليرنس بچه هاي 2012 رو خوندم كلي اميدوار شدم
مطمئن هستم با شروع ماه اوت اعلام كليرنس توسط سفارتها سرعت بيشتري ميگيره و همه دوستان اين تاپيك كلير ميشن
به اميد كلير شدن همه دوستان منتظر
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان دیدین تاریخ اکسپایر کیسها تو لیس AP آنکارا عوض شده؟انگار اشتباه کرده بودن همش اومده قبل از 30سپتامبر.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
19
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-14 ساعت 19:16
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-14 ساعت 19:21 توسط Alirezaa2013.)
(2013-07-14 ساعت 19:10)r91 نوشته: دوستان دیدین تاریخ اکسپایر کیسها تو لیس AP آنکارا عوض شده؟انگار اشتباه کرده بودن همش اومده قبل از 30سپتامبر.
بله دوست عزيز بالاي صفحه هم در قالب attentoin توضيح دادن كه بدليل اينكه آخرين مهلت دريافت ويزا آخر september هست اين update انجام شده.
و همينطور توضيح داده براي جلوگيري از كليرنس مجدد به محض اينكه كيس نامبرتون توي سايت اعلام شد در اولين فرصت براي دريافت ويزا به سفارت مراجعه كنيد.
***2013AS4 / تعداد 2نفر/ آنکارا / مصاحبه W1 فوريه/برگه صورتي
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
دایی جان همه رقمه دوست دارم.
ایشالا مراسم کلیرت خودم میام میترکونم 
البته اگه منو راه بدی
[/quote]
سلام دوستان من.
مراسم كلير.......تركوندن .......كلير من ....
واااااااااااااي
تشكر
***CN:2013AS4 _ مبدا : سيس اباد _ مقصد : ويرجينيا
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 19:00)ald نوشته: با لحن دوستانه:
میشه بفرمایید شما برای اینکه چک کنید کلیر شدید یا نه چه سایتی رو چک می کنید؟
Abudhabiivo.net
Ceac.state.gov
[/quote]
چرا بعد از 28 June که آپدیت شدید کلیر نشدید؟
طبق تجربه بقیه دوستان تصور می کردم که ابوظبی بعد از آپدیت زود کلیر می کنه.
نکنه بهتون ایمیل زدن و چیزی خواستن ولی شما متوجه نشدین؟
شماره کیس: 2013AS000082XX - کنسولگری: ابوظبی - مصاحبه : 10 June - کلیر شدن: 14 August -مقصد: Seattle
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-14 ساعت 19:36)امیر مهاجر نوشته: (2013-07-14 ساعت 17:27)ald نوشته: پوزش بابت لحن تند
خطاب به مدیر محترم
لوس ترین فروم دنیا همینجاست! حتی قوانین خودشم رعایت نمیکنه! هر بنده خدایی که سوال داره باید 100 تا کامنت تکراری از قبیل هورااا، دعا، احوالپرسی، پاچه خواری، وای ددم وای ننم، فلانی کجاست، تبریک و تشکر، کی بود چی بود، و ۰....... رو بخونه بعد شاید به جوابش برسه! نمیخوام بگم همبستگی بده اما جاش اینجا نیست
پیشنهاد
لطفا اسم این فروم رو به همبستگی در کلیرنس با بحث آزاد تغییر بدید
و یه پیج جدید برای کلیرنس 2013 طبق قوانین سایت ایجاد کنید تا کسانی که نمیتونند 7-8 ساعت در روز داخل این پیج باشند سریعتر جواب سوال هاشون رو بگیرن
پوزش بابت لحن تند
از شما تقاضا دارم که مدیریت این تاپیک رو به مدیران بسپارید و اگر تفاوتی بین نحوه مدیریت اینجا با تاپیکهای دیگه دیدید خودتون رو به زحمت نندازید و لیست «گزارشات به ناظم» رو پر نکنید. مطمئن باشید مدیران خودشون هم دارای منطق و استدلال هستند و قابلیت مقایسه تاپیکها رو با همدیگه دارند.
پس اگر تفاوتهایی وجود داره حتما دلایل عقلانی پشتش هست که حاصل تجربه شش ساله تیم مدیریت این فرومه.
لذا توصیه میکنم چند صباحی که در اینجا مهمانید با آرامش و رویکردی دوستانه با دیگر کاربران همزیستی کنید تا خدای نکرده باعث رنجش خودتون یا دیگر اعضای مدیر یا غیر مدیر نشید.
من كاملا با امير عزيز موافقم فقط يك سوال من الان با حرف امير مهاجر موافقم لايك ميذارم ولي با حرف دوست عزيز كاملا مخالفم پس تاييد نميكنم دوستاني كه هم امير ولايك كردن هم aidلطفا موضعشونو مشخص كنند اينجا محيط دوستانست و من واقعا ارامش ميگيرم وفكر ميكنم دوستان ديگر هم همينطور
تاریخ مصاحبه:w2می/برگه صورتی/ آنکارا/ تعداد:3نفر/ شماره کیس:2013as6xxx
[font=Tahoma]بزرگترين اقيانوس آرام است ،آرام باش تا به بزرگي برسي[/font]✈