کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-14 ساعت 19:36)امیر مهاجر نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 17:27)ald نوشته:  پوزش بابت لحن تند

خطاب به مدیر محترم

لوس ترین فروم دنیا همینجاست! حتی قوانین خودشم رعایت نمیکنه! هر بنده خدایی که سوال داره باید 100 تا کامنت تکراری از قبیل هورااا، دعا، احوالپرسی، پاچه خواری، وای ددم وای ننم، فلانی کجاست، تبریک و تشکر، کی بود چی بود، و ۰....... رو بخونه بعد شاید به جوابش برسه! نمیخوام بگم همبستگی بده اما جاش اینجا نیست

پیشنهاد

لطفا اسم این فروم رو به همبستگی در کلیرنس با بحث آزاد تغییر بدید

و یه پیج جدید برای کلیرنس 2013 طبق قوانین سایت ایجاد کنید تا کسانی که نمیتونند 7-8 ساعت در روز داخل این پیج باشند سریعتر جواب سوال هاشون رو بگیرن

پوزش بابت لحن تند

از شما تقاضا دارم که مدیریت این تاپیک رو به مدیران بسپارید و اگر تفاوتی بین نحوه مدیریت اینجا با تاپیکهای دیگه دیدید خودتون رو به زحمت نندازید و لیست «گزارشات به ناظم» رو پر نکنید. مطمئن باشید مدیران خودشون هم دارای منطق و استدلال هستند و قابلیت مقایسه تاپیکها رو با همدیگه دارند.
پس اگر تفاوتهایی وجود داره حتما دلایل عقلانی پشتش هست که حاصل تجربه شش ساله تیم مدیریت این فرومه.
لذا توصیه میکنم چند صباحی که در اینجا مهمانید با آرامش و رویکردی دوستانه با دیگر کاربران همزیستی کنید تا خدای نکرده باعث رنجش خودتون یا دیگر اعضای مدیر یا غیر مدیر نشید.

لطفا ایملتون رو چک کنید
تشکر کنندگان: babak_1363 ، amairmonre ، b_argi ، negar_karimi6 ، shatsi
(2013-07-14 ساعت 19:32)roeentan نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 19:00)ald نوشته:  با لحن دوستانه:
میشه بفرمایید شما برای اینکه چک کنید کلیر شدید یا نه چه سایتی رو چک می کنید؟

Abudhabiivo.net

Ceac.state.gov
چرا بعد از 28 June که آپدیت شدید کلیر نشدید؟
طبق تجربه بقیه دوستان تصور می کردم که ابوظبی بعد از آپدیت زود کلیر می کنه.
نکنه بهتون ایمیل زدن و چیزی خواستن ولی شما متوجه نشدین؟
[/quote]
منم ٢٦ جون آپديت شدم ولي تا الان از كليير خبري نيست
Case No. 2013AS000057XX
مصاحبه : هفته آخر آپريل
كنسولگري : ابوظبي
تعداد نفرات : ٢
آپدیت خودم ( برنده اصلی ) : 9 بار .... آخريياش ، 26 آگوست ، 5 سپتامبر ، 12 سپتامبر ، 17 سپتامبر ، 19 سپتامبر
آپدیت همسر : 26 آگوست ، 19 سپتامبر
كليير : امسال كه قسمت نشد Sad
تشکر کنندگان: ald ، roeentan ، Alirezaa2013 ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، aghaghia ، sadeghi897 ، efah ، zohre02
(2013-07-14 ساعت 20:51)Pishoo_25 نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 19:32)roeentan نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 19:00)ald نوشته:  با لحن دوستانه:
میشه بفرمایید شما برای اینکه چک کنید کلیر شدید یا نه چه سایتی رو چک می کنید؟

Abudhabiivo.net

Ceac.state.gov
چرا بعد از 28 June که آپدیت شدید کلیر نشدید؟
طبق تجربه بقیه دوستان تصور می کردم که ابوظبی بعد از آپدیت زود کلیر می کنه.
نکنه بهتون ایمیل زدن و چیزی خواستن ولی شما متوجه نشدین؟
منم ٢٦ جون آپديت شدم ولي تا الان از كليير خبري نيست
[/quote]

دوست عزیز اگر نقص مدرک داشته باشید یا اگر مدرک اضافه از شما بخوان از طریق سایت ابوظبی اعلام میشه
تشکر کنندگان: roeentan ، Pishoo_25 ، babak_1363 ، b_argi ، negar_karimi6 ، aghaghia ، sadeghi897 ، efah
(2013-07-14 ساعت 19:54)mohammad fazli نوشته:  این جمله منو یادتونه :
انکارا ازت متنفرم
یادش بخیر!!!!!!!!! Big GrinBig GrinBig Grin
اما الان میخوام بگم
انکارا عاشقتم

به این میگن حزب باد بودن Big GrinBig Grin

خیلی‌ باحالی‌، حالا ما جلو جلو میگیم آنکارا عاشقتیم، ببینیم فرجی حاصل می‌شه!!! قربون صدقه اش هم اگه بخواد میریم!!!!WinkWinkWink
**46, ankara ,interview: 13 March ,clearance:28 Agust, 3 persons
حتی طولانی‌‌ترین شب هم به خورشید می‌رسد Rolleyes
(2013-07-14 ساعت 19:10)r91 نوشته:  دوستان دیدین تاریخ اکسپایر کیسها تو لیس AP آنکارا عوض شده؟انگار اشتباه کرده بودن همش اومده قبل از 30سپتامبر.

دوست خوبم به متن بالای صفحه توجه کن. دقیقا ذکر کردن
Attention All 2013 Diversity Visa Applicants: Please note that as the DV 2013 program ends on 30-September-2013 we have updated the expiration dates of the administrative processes accordingly. In order to avoid any additional processing that may occur please come to the Embassy as soon as you see your case number posted on our website.
(2013-07-14 ساعت 19:30)zanganeh نوشته:  دایی جان همه رقمه دوست دارم.
ایشالا مراسم کلیرت خودم میام میترکونم Big Grin
البته اگه منو راه بدی

سلام دوستان من.
مراسم كلير.......تركوندن .......كلير من ....
واااااااااااااي
تشكر
[/quote]

دایی جان نگران چی هستی.
به امید خدا بزودی همه کلیر میشن.
Wink 
دم همه دوستان گرم.............................
از این همه انرژی مثبت کیف میکنم WinkWinkWinkWinkWinkWinkWinkWink
P.D. DEC 2013
*****F2A CASE NO: 2014ANK
19FEB-2015 02:37 AOS $120.00
16APR-2015 00:15 IV $325.00
مملی شیرازی کجاییییییییییییییییییییییییییییی؟
بابافکراین دلای کوچیک ماباشید
طورخداهرکی ازش خبرداره بگه
تشکر کنندگان: گل نهال ، rose_2000 ، b_argi ، Ali.US ، SHABAH51 ، aghaghia ، drmrs ، azar1348 ، milad_aae ، r91 ، sadeghi897 ، efah ، zohre02 ، abloom_ma ، رجبعلی
(2013-07-14 ساعت 23:34)drmrs نوشته:  سلام
اقا امیر عزیز یه پیشنهاد دارم: بر اساس مدت انتظار یه درجه ای چیزی بده مثلا صبر ایوب را سرلشکر انتظار و بقیه را بر اساس آن تقسیم بندی کن. البته درجه تشویقی هم یادت نره!!! اما خدا وکیلی دادگاه صحرایی و اضافه خدمت نزن!!!!!!!!!
Cool

دوست عزیزم. من همونطوری که گفتم با درجه بندی به هر عنوان با این روش مخالفم.
چرا که روز ۳۰ سپتامبر امسال هیچ فرقی بین کسی که یک روز انتظار کشیده با کسی که ۳۰۰ روز انتظار کشیده نخواهد بود...
همه ما (به جز مرحله دومیها) ۱ می ۲۰۱۲ برنده شدیم و از اکتبر تا دقیقا یکسال بعد یعنی ۳۰ سپتامبر ۲۰۱۳ وقت داریم که از این شانس استفاده کنیم.
همه ما (به جز کلیر شده‌ها) تا الان به یک اندازه منتظر بوده‌ایم (از ۱ می ۲۰۱۲ تا الان)
کسی که ۱۰۰ روز از مصاحبه‌اش گذشته از یک طرف نگرانیش بیشتره و از طرف دیگه ۱۰۰ روز جلوتر از کسیه که تازه به مصاحبه رفته.
شخصا قیاس و درجه بندی افراد منتظر رو به دور از انصاف میبینم.
همه منتظرند. همه خیلی وقته انتظار کشیدند. همه نگرانند و اندوهگین. همه مشکلات زیادی دارند که به این مهاجرت مربوط میشه. همه بلا تکلیفند. شدت و ضعف داره. اما این شدت و ضعف به فاکتورهای متعددی مرتبطه که برای هر شخص متفاوته. پس همون بهتر که شدت و ضعفش رو بررسی نکنیم و همه رو به یک چشم ببینیم.
دوستان عزيزم ..اينجا كليرنس هست ،عجيبترين و حساسترين تابيكي كه يه برنده لاتاري يا حتي مشابه اون تا حالا به خودش ديده ....
..اينجا كليرنس هست ، با سلايق مختلف ، با احساسات متفاوت،مملو از هيجانات و شور و نشاط....
..اينجا كليرنس هست ، خونه دوم همه ما ، خونه اميد ما ، ودر نهايت سرنوشت ما كه در بطن اين تابيك نهفته س ...
..اينجا كليرنس هست ، مكاني مجازي همراه با خرد جمعي ، با هدفي مشترك ،متحد ، محكم ، استوار .....
و اينجا كليرنس است ، مملو از انسانهاي اميدوار، با احساس ، همراه با لحظه هايي سرشاراز شوق ، كريه، خنده ، دلداري ،و دلوابسي......ميمانيم با تمام وجود و لحظه هايمان را تا اخرين نفر و تا كلير شدن دسته جمعي دنبال مي كنيم ، حتي اكر ان تنها يكنفر باشد ...به اميد فرداي روشن..
كيس : 2013AS65$$
تاریخ قبولی : انكارا/1 مي2012
تاریخ مصاحبه:هفته اخرمی2013 /
بركه صورتي/ ١ نفر/مقصد:سياتل
اپديت ها:/٣٠ مي،١٨، ١٩ جولاي،١٦ ١،٦،٧،١٢،١٥اگوستCool
:cleared on:16August 2013
Issued on : 23August 2013
Finito Big Grin
با سلام به دوستان عزیز. می خواستم بگم فکر نکنید ماهایی که ویزامونو گرفتیم خیالمون راحته، به خدا من مرتب میام به این صفحه سر میزنم تا ببینم به سلامتی کیا کلیر شدن و با شادی هاتون شاد میشم . چند شب پیش که به این جا سرک کشیدم انقدر تو فکرتون بودم که شب تو خواب هم فکرم مشغول بود و خواب دیدم که انشاء الله خیلی خیلی زود همه جوابشونو می گیرن و کلیر میشن. وااااای چی میشه اون روز . خدا خیلی مهربونه من مطمئنم که خیلی زود اینطور میشه! ببینین اگه نشد Big Grin
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-07-14 ساعت 23:56)manila نوشته:  با سلام به دوستان عزیز. می خواستم بگم فکر نکنید ماهایی که ویزامونو گرفتیم خیالمون راحته، به خدا من مرتب میام به این صفحه سر میزنم تا ببینم به سلامتی کیا کلیر شدن و با شادی هاتون شاد میشم . چند شب پیش که به این جا سرک کشیدم انقدر تو فکرتون بودم که شب تو خواب هم فکرم مشغول بود و خواب دیدم که انشاء الله خیلی خیلی زود همه جوابشونو می گیرن و کلیر میشن. وااااای چی میشه اون روز . خدا خیلی مهربونه من مطمئنم که خیلی زود اینطور میشه! ببینین اگه نشد Big Grin

ممنون از اینهمه احساس وخوبی شما ، ما هم دعا میکنیم در ادامه همه چیز براتون عالی باشه
2013AS83xx/ابوظبی/کلیــــــــــر 15Aug
اندکی صبر ، سحر نزدیک است Smile
دوستان مطمئن باشبد که بزودی کلیر میشین من قویا دارم به بعد از کلیر فکر و برنامه ریزی می کنم .
دنبال یه قلاب ماهیگیری هستم که در آنجا روزهای تعطیل را برم .....
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-07-15 ساعت 00:27)mehrrdad نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 23:56)manila نوشته:  با سلام به دوستان عزیز. می خواستم بگم فکر نکنید ماهایی که ویزامونو گرفتیم خیالمون راحته، به خدا من مرتب میام به این صفحه سر میزنم تا ببینم به سلامتی کیا کلیر شدن و با شادی هاتون شاد میشم . چند شب پیش که به این جا سرک کشیدم انقدر تو فکرتون بودم که شب تو خواب هم فکرم مشغول بود و خواب دیدم که انشاء الله خیلی خیلی زود همه جوابشونو می گیرن و کلیر میشن. وااااای چی میشه اون روز . خدا خیلی مهربونه من مطمئنم که خیلی زود اینطور میشه! ببینین اگه نشد Big Grin

ممنون از اینهمه احساس وخوبی شما ، ما هم دعا میکنیم در ادامه همه چیز براتون عالی باشه
من هم ممنونم دوست عزیزم . امیدوارم برای شما و همه دوستانم هم کارهای بعد از کلیر شدن به خوبی و راحتی پیش بره .
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
(2013-07-14 ساعت 14:32)mehdi didam نوشته:  
(2013-07-14 ساعت 12:38)ani_sheiton نوشته:  من فقط یه سوال .........

Big Grin خدمت خواهر گرام عرض کنم............

مهدی جان
دو تا غلط داری اول که اسم شما mehdi نیست و mahdi هست
دوم اینکه خواهر گرام میشه رادیو . و کلمه گرام همون دستگاههاست که صفحه میذاشتن روش و میخوند و خواهر گرامی درسته Big GrinBig Grin
از غلط هات سه بار بنویس
سفرنامه بعد از قبولی لاتاری

راهنمای اقدام برای سیتیزن شدن

تاریخ ورود و اخذ گرین کارت : June 2013
تاریخ اقدام برای سیتیزن شیپی: نوروز 97 (March 20)
تاریخ مصاحبه: 9 November
تاریخ سیتیزن شیپی:  November 15th Big Grin

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان