کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام به دوستان عزیز و منتظرم.
صبح شده ها!!!
صبح یه روز قشنگه !!!
شاید من امروز نباشم ولی دورادور حواسم هست.
دوست دارم شب که میام ، هورا های رنگیتون خستگی رو از تنم بگیره!!!
خدایاااا......
خدایاااااا..........
خدایاااااااااا..............
ممنونم خدا جون.Wink
کیس نامبر: **48 ،4 نفر، مصاحبه: مارچ - ابوظبی،انتظار: 36 روز، دریافت ویزا: 2 می،ورود 17 سپتامبر 2013،ساکن GAITHERSBURG MD.
سفرنامه1
سفرنامه2
پرواز اعتماد را با یکدیگر تجربه کنیم...وگرنه میشکنیم بالهای دوستی مان را !
سلام و صبح بخیر

این هفته میخوایم یه عالمه هورای رنگی بکشیم... آماده این؟؟
Big GrinBig Grin

[عکس: 99500649016711132207.jpg]
کیس نامبر:**88/نفر3/ ایروان /کارنت: 10Apr /مصاحبه: 12 جون/کلیرنس برگه آبی/ کلیر 8 آگوست - 57 روز/دریافت ویزا 14 آگوستCool

b argi عزيز لطفا دوباره عكس معجزه گرتون رو بذارين امروز...
به اميد كلير شدن دوستانم مخصوصا پيشكسوتاي عزيز ...
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-15 ساعت 08:27)joody نوشته:  b argi عزيز لطفا دوباره عكس معجزه گرتون رو بذارين امروز...
به اميد كلير شدن دوستانم مخصوصا پيشكسوتاي عزيز ...
بر دیده منت دوست مهربون..
به امید شنیدن خبرهای خوش از هر سه سفارت
[عکس: images11.jpg]
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
اندر حکایت دوران کلیرنس ما
ببخشید ... کلیرنس الکی ما:

از آمدنم هیچ معلوم نشد ........ : یک نوای الکی
این جانِ نَزارم هیچ پالوده نشد...... : یک فضای الکی،

از سطح خُرافه این زبانم نگذشت......... : یک صدای الکی،
گل یافته شد به دست من پوچ نشد........ : یک هوای الکی،

از آمدن و رفتن ما سودی کو........... : یک هبوط الکی، یک سقوط الکی
در دام و ندامت آ که تا چشم زدیم...

مأمور که گرفت ما را بابا خیط نشد!.......... : ، یک "به خدا"ی الکی
خر از سرِ شحنه یک نمد ساخت ولی....... : یک کلاهِ الکی،

سر تا سرِ صحنه آشِ نذری بود.......... : نیّتای الکی،
یک هفته به من مرخّصی می دی؟!............. : لذّتای الکی،

با اون گُلای پائولورُسی حال کردم............ : یک گُلای الکی،
دست پخت عشقم قرمه سبزی بود.........: سبزیای الکی، ......من هر چی می گم، واسه خودته دختر........ : ادّعای الکی،

این چه جور جفاییِ که دیگه جفا نمی کنی؟............ : زِرزِرای الکی،
تو نسبت به دیگران موفّق تری!........ : نسبتای الکی،

باید سعی کنی از قافله عقب نمونی....... : سبقتای الکی/باید سعی کنی همه چی رو ول کنی بُدویی، بُدویی تا انتها، انتها...انتهای الکی...
امروز دیگه نوبت ابوظبی ه! آخه خیلی وقته کلیر نکرده!
امیدوارم امروز 10 نفرو کلیر کنه!
دوستان آنکارا و ایروان هم دعا کنن
Big Grin
دوستان دعا کنید امروز shirazmamali خوشحال وخندان به جمعمون اضافه بشه
2013AS89XX-آنکار‏_ جولاي
برگ صورتي، كلير16آكست‎
دنیا را باید ساخت نه با دنیا ساخت....
(2013-07-15 ساعت 10:13)shiraz2013 نوشته:  دوستان دعا کنید امروز shirazmamali خوشحال وخندان به جمعمون اضافه بشه
انشااله این بنده خداهم گره از کارش باز بشه جز غصه خوردن و دعا کردن فعلا کاره دیگه ای از دستمون برنمیاد
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
سلام بر همه منتظران عزیز

لازم هست یک مطلبی را خدمت شما سروران عزیز عرض کنم چون بعضی از دوستان هم از من پرسیدند البته با اجازه امیر مهاجر عزیز و عمو سعید دوست داشتنی:

دوستان بعضا از اینکه پس از مدتی انتظار ناگهان ایمیلی از سفارت براشون میاد و مدرک جدیدی را میخواهند که برای آنها امیل کنید بسیار نگران و مضطرب میشوند....دوستان عزیزم تا آنجائی که من پرسیدم و در موارد مشابه اطلاعات ازدوستان رفتم
گرفتم و برای
خود من هم پیش آمد( از من پس از 150 روز انتظار مدارک جدیدی خواستند که من برایشان ایمیل کردم و الان که ویزام را گرفتم میبینم چند روز بعد از فرستادن مدارکم کلیر شده بودم و همسر من نیز یک ماه بعد از من کلیر شده و خلاصه اینکه دقیقا دو هفته بعداز کلیر شدن همه ما اسم ما را روی سایت سفارت اعلام کردند)پس در اکثر مواقع که مدارکی از شما میخواهند برعکس تصور بعضی از دوستان این یک خبر خوبی هست و دال بر این میباشد که بزودی کلیر خواهید شد و بسیار خوشحال هم باشید از این قضیه.....
و همانگونه که عرض کردم باور کنید صد درصد بسیاری از شما حداقل دو هفته پیش کلیر شده اید وولی هنوز اسم شما را را روی سایت سفارت اعلام نکرده اند.....
پس با روی گشاده و لبی خندان به استقبال روزها و ساعات خوبی که در انتطار شما هست بروید و بدون شک همگی شما بزرگواران بزودی کلیر خواهید شد و مطمئنا تعدادی از شما هم اکنون کلیر شده اید و با تاخیر نام شما را اعلام میکنند

درور بر همه شما عزیزان و دوستان خوبم.....آرزوی دیدن شادیهایتان را دارمBig GrinBig GrinBig Grin
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-15 ساعت 07:59)Nasimmmm نوشته:  سلام و صبح بخیر

این هفته میخوایم یه عالمه هورای رنگی بکشیم... آماده این؟؟
Big GrinBig Grin

[عکس: 99500649016711132207.jpg]
آره من آمادم Smile
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، zohre02 ، pooya.n ، abloom_ma ، hana_fd ، زری وحدتی ، رجبعلی ، Nasimmmm ، aghaghia ، efah ، babak_1363 ، tajhizgaran ، daad ، 5ina ، joody ، gifa ، rose_2000
(2013-07-15 ساعت 11:27)smpf نوشته:  يه سوال دارم وميدونم كه جاش اينجا نيست ممنون ميشم اگه جواب بدين
اين رتبه و اعتبار را چه جوري ميشه به كسي داد مثلا جلو اسم هركي پست گذاشته هست يكي ٢٠يكي١٢٠والي آخر

اول امضا تو درست کن . اخمارو رو باز کن ... یا من یا بچه ها بهت بگن
8XXX * ایروان
تشکر کنندگان: hana_fd ، abloom_ma ، b_argi ، zohre02 ، Nasimmmm ، shatsi ، roeentan ، aghaghia ، efah ، babak_1363 ، tajhizgaran ، negar_karimi6
(2013-07-15 ساعت 09:58)saraus2013 نوشته:  امروز دیگه نوبت ابوظبی ه! آخه خیلی وقته کلیر نکرده!
امیدوارم امروز 10 نفرو کلیر کنه!
دوستان آنکارا و ایروان هم دعا کنن
Big Grin

درود دوست عزیز
فکر کنم ابوظبی از فردا شروع کنه البته اگه امروز از آمریکا یه حرکتی بزنن و یه آپدیت داشته باشیم فردا کلیر خواهیم داشت.
ایشالا که همین طور باشه
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
از امروز کسی ناراحت باشه خسته باشه . انرژی منفی داشته باشه باید جریمه بشه . جریمه هم باید واسه همه بستنی بخره :d 'بعد از افطار'
8XXX * ایروان
(2013-07-15 ساعت 10:26)abloom_ma نوشته:  سلام بر همه منتظران عزیز

لازم هست یک مطلبی را خدمت شما سروران عزیز عرض کنم چون بعضی از دوستان هم از من پرسیدند البته با اجازه امیر مهاجر عزیز و عمو سعید دوست داشتنی:

دوستان بعضا از اینکه پس از مدتی انتظار ناگهان ایمیلی از سفارت براشون میاد و مدرک جدیدی را میخواهند که برای آنها امیل کنید بسیار نگران و مضطرب میشوند....دوستان عزیزم تا آنجائی که من پرسیدم و در موارد مشابه اطلاعات ازدوستان رفتم
گرفتم و برای
خود من هم پیش آمد( از من پس از 150 روز انتظار مدارک جدیدی خواستند که من برایشان ایمیل کردم و الان که ویزام را گرفتم میبینم چند روز بعد از فرستادن مدارکم کلیر شده بودم و همسر من نیز یک ماه بعد از من کلیر شده و خلاصه اینکه دقیقا دو هفته بعداز کلیر شدن همه ما اسم ما را روی سایت سفارت اعلام کردند)پس در اکثر مواقع که مدارکی از شما میخواهند برعکس تصور بعضی از دوستان این یک خبر خوبی هست و دال بر این میباشد که بزودی کلیر خواهید شد و بسیار خوشحال هم باشید از این قضیه.....
و همانگونه که عرض کردم باور کنید صد درصد بسیاری از شما حداقل دو هفته پیش کلیر شده اید وولی هنوز اسم شما را را روی سایت سفارت اعلام نکرده اند.....
پس با روی گشاده و لبی خندان به استقبال روزها و ساعات خوبی که در انتطار شما هست بروید و بدون شک همگی شما بزرگواران بزودی کلیر خواهید شد و مطمئنا تعدادی از شما هم اکنون کلیر شده اید و با تاخیر نام شما را اعلام میکنند

درور بر همه شما عزیزان و دوستان خوبم.....آرزوی دیدن شادیهایتان را دارمBig GrinBig GrinBig Grin

دوست عزيز ممنون از حمايتتون.متاسفانه از ما مدارك تكميلي خواستن و بعد از اون به تاريخ. 5 جولاي آپديت شديم و بعد از اون ديكه پروندمون خوابيده.
شما چقدر بعد. از ارسال مدارك متوجه كلير شدنتون شدين؟
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
دوستان صعود خودم را به رده ششم سفارت ابوظبی در منتظرسرا به خانواده منتظرسرا، مهاجرسرا و خانواده رجبی و فامیل های وابسته تسلیت و تهنیت عرض می کنم. باشد که به همین مقام بسنده کرده و بازنشسته شوم.
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان