کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
سلام بچه ها سفارت انكارا براي عراقي ها و سوريه هم واسه ويزاي لاتاري مصاحبه ميكنه ؟
شايد به خاطر همينه كه سفارت شلوغه
شماره کیس:**79 2013AS -کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :2نفر-مصاحبه:19 jun نتیجه کلیرنسSad ابديت ها 20-26 جون 19-22 جولاي 6-7-12-14-16 اگست كلير 16 اگست انتظار 57 روزBig Grin دریافت ویزا 28 اگست. ورود به امریکا 22 نوامبر دریافت گرین کارد 7 ژانویه

تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، joody ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، efah ، mehrrdad ، negar_karimi6
(2013-07-15 ساعت 10:13)shiraz2013 نوشته:  دوستان دعا کنید امروز shirazmamali خوشحال وخندان به جمعمون اضافه بشه

الهی امین
(2013-07-15 ساعت 13:48)smpf نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 11:29)nikan_sh نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 11:27)smpf نوشته:  يه سوال دارم وميدونم كه جاش اينجا نيست ممنون ميشم اگه جواب بدين
اين رتبه و اعتبار را چه جوري ميشه به كسي داد مثلا جلو اسم هركي پست گذاشته هست يكي ٢٠يكي١٢٠والي آخر

اول امضا تو درست کن . اخمارو رو باز کن ... یا من یا بچه ها بهت بگن
فكرنميكنم امضام مشكلي داشته باشه و البته ربطي به سوالم هم نداره اين روزا همه بي اعصابن چرا
دوست من ، یه مشکلی که تو نوشتن متن هست اینه که ما لحن نگارنده رو متوجه نمی شیم ، فکر نمی کنم دوستمون بی اعصاب بوده باشن Wink
اینکه نوشتن اخما رو باز کنید منظورشون این آدمک( Sad ) تو امضای شماست.
اما شما باید خودتون صاحب 5 رتبه باشین تا از اون پس بتونید به دیگران رتبه بدین Wink این 5 رتبه رو هم سایر دوستان به شما هدیه میدن Smile
اما راجع به اعتبار فکر میکنم به سطح حضور در سایت مرتبط باشه..گرچه من یکی کوچیک شما هستم و حاضرم تمام این ستاره های سردوشیو بکنم و تقدیم کنم Smile
اونچیزی که بین ما میمونه دوستی هامونه...
امیدوارم تونسته باشم کمکی کرده باشم
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، mehdi didam ، e76779 ، lilac ، roeentan ، nikan_sh ، joody ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، amairmonre ، efah ، rose_2000 ، negar_karimi6 ، farshadsh ، smpf
(2013-07-15 ساعت 12:57)morvarid1364 نوشته:  ابوظبی کم کم داریم نگرانت میشیم آخه کجایی 16 روزه که هیچ خبری ازت نداریم Sad(
با آرزوی روزی پر از آپدیت.
انرژی + ابوظبی رو نگاه کردید؟؟؟؟؟؟
افتخار میکنم به شما دوستان پر انرژی
مرسییییییییییییییی

دوست عزيز‏، مادامي كه سفارت اطلاعات و استعلامات درخواستي را از مراجع ذيصلاح دريافت نكند‏، نميتواند اقدامي در ارتباط با كلير پرونده ها انجام دهد.
اميدوارم با شروع روز كاري در بلاد كفر، خبر كلير شدن دوستان پيشكسوت و منتظر ابوظبي بويژه: dove,yaszamani,MEDIREZAEI,آريوبرزن, hosseinshokri,pishoo_25,Afshinfar و خبرهاي خوشي را از ايروان و آنكارا داشته باشيم.
با آرزوي بهترينها براي دوستان گلم.
2013AS57xx/ابوظبی/2 نفر/April 14/برگه آبي
آپدیت ها:

16 April
3,4,12,20,26,27 Jun

1,2,3,7,9,24 July
12,13,14,20 August
5,19,25,27,29 Sep
ويزا: هيچوقت Sad
بعد از 169روز انتظار: پوچ.........
(2013-07-15 ساعت 14:02)mazerati نوشته:  سلام بچه ها سفارت انكارا براي عراقي ها و سوريه هم واسه ويزاي لاتاري مصاحبه ميكنه ؟
شايد به خاطر همينه كه سفارت شلوغه

بله ، مصاحبه سوریه و عراق و حتی کیس های پناهندگان عراقی و سوری هم به آنکارا داده شده.
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: b_argi ، e76779 ، گل نهال ، morvarid1364 ، manzar333 ، joody ، zohre02 ، Alirezaa2013 ، efah ، Mehrdadordi ، negar_karimi6 ، amir82
سلام به همه دوستان... ما همين الان از مصاحبه درومديم و كلير.....بدون نقص مدرك و با معافيت سربازي برگه صورتى داد. كسي از دوستان هست كه بدون نقص مدرك، برگه صورتي گرفته باشه.. راستي امروز يك نفر اقاي مجرد هم يكضرب گرفت .....
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-07-15 ساعت 14:16)mehrdad pharm نوشته:  سلام به همه دوستان... ما همين الان از مصاحبه درومديم و كلير.....بدون نقص مدرك و با معافيت سربازي برگه صورتى داد. كسي از دوستان هست كه بدون نقص مدرك، برگه صورتي گرفته باشه.. راستي امروز يك نفر اقاي مجرد هم يكضرب گرفت .....
دوست عزیز به این تاپیک خوش آمدی..بله مثل کیس شما زیاد بوده باید اگه وقت دارید تو پست های پیشین بگردید...موفق باشید
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
(2013-07-15 ساعت 14:23)abloom_ma نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 14:16)mehrdad pharm نوشته:  سلام به همه دوستان... ما همين الان از مصاحبه درومديم و كلير.....بدون نقص مدرك و با معافيت سربازي برگه صورتى داد. كسي از دوستان هست كه بدون نقص مدرك، برگه صورتي گرفته باشه.. راستي امروز يك نفر اقاي مجرد هم يكضرب گرفت .....
دوست عزیز به این تاپیک خوش آمدی..بله مثل کیس شما زیاد بوده باید اگه وقت دارید تو پست های پیشین بگردید...موفق باشید
يعني برگه هاي آبيشون تموم شده Wink
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
تشکر کنندگان: b_argi ، abloom_ma ، Sonaen60 ، babak_1363 ، nikan_sh ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-07-15 ساعت 14:07)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 10:13)shiraz2013 نوشته:  دوستان دعا کنید امروز shirazmamali خوشحال وخندان به جمعمون اضافه بشه

الهی امین

آآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممممممممممممییین
تشکر کنندگان: b_argi ، SHABAH51 ، babak_1363 ، azar1348 ، nikan_sh ، zohre02 ، efah ، Tir-Tapar ، rose_2000 ، negar_karimi6
(2013-07-15 ساعت 14:39)n51 نوشته:  سلام دوستان سوالم هیچ ربطی به این تاپیک نداره قول میدم فوری هم حذفش کنم Wink من اگه 9 صبح 5 شنبه برسم آنکارا وهمان روز 11.30وقت دکتر بگیرم ممکنه؟؟/ میرسیم ؟ یا برای جمعه اش وقت بگیرم؟ کمممممممممممممک

(2013-07-15 ساعت 14:07)negar_karimi6 نوشته:  

الهی امین

آآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممممممممممممییین
اگه مطمئن هستيد كه اون ساعت آنكارائيد فكر نميكنم مشكلي باشه اما به نظرم اگه بتونيد يك روز زودتر اونجا باشيد استرسش كمتره...
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، zohre02 ، efah ، negar_karimi6
صبح همسرم زنگ زد سفارت ايروان راجع به پروندمون سوال كنه بعد از ١٢٣ روز ناقابل!!!!!! اصلا بدون اينكه به حرفش گوش بده فقط سريع يه جواب اتومات داده كه پروندتون در حال گذروندن پروسه ست و سريع قطع كرده!!!!
اي خدااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
كي بايد جوابمون رو بده؟!!!!!! نه كي سي سي جواب ميده و نه سفارت !! سيس و ميس هم كه نداريم بدونيم چه اتفاقي واسه پروندمون افتاده !!!!! پس چيكار كنيم ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
(2013-07-15 ساعت 12:28)pooya.n نوشته:  آقا حالا هی از ما سوتی بگیرین

خوبه الان از همتون بپرسم پایتخت کشور گینه ی بی صاحاب کجاس؟!!!
کوناکریBig Grin
کیس نامبر:70xx.ابوظبی.2نفر.مصاحبه:هفته اول می.مقصد:مریلند.کلیر:25جون سفرنامه
تشکر کنندگان: SHABAH51 ، b_argi ، pooya.n ، joody ، MEHDIREZAEI ، babak_1363 ، Soap McTavish ، zohre02 ، e76779 ، efah ، sce ، mgolchin13 ، jjbahale ، negar_karimi6
سلام دوست گرامی...بنده هم زمان مصاحبه آفیسر گفت که مدارکتان کامل و نقص مدرک ندارین و برگه صورتی و بعد پروسه کلیر که در حال حاضر 188 روز در انتظار کلیر شدن هستم.Shy
كيس نامبر:*2013as 282، [مصاحبه:٩ ژانويه-٨ ماه انتظار .-آنکارا....٢٩ اگوست كلير [/php]
(2013-07-15 ساعت 15:09)mehrana نوشته:  
سلام دوست گرامی...بنده هم زمان مصاحبه آفیسر گفت که مدارکتان کامل و نقص مدرک ندارین و برگه صورتی و بعد پروسه کلیر که در حال حاضر 188 روز در انتظار کلیر شدن هستم.Shy

خدايااااااااااااااااااااااااااااااااااااا امسال چه بلايي سر سفارتا اومده؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
سلام دوستان عزیز.ما دیشب از استامبول برگشتیم.با ویزای شش ماهه.ما هفته پیش دوشنبه رفتیم مدیکالمون رو تمدید کردیم.سه شنبه ساعت 11 جواب ها رو گرفتیم و سریع رفتیم سفارت و همراه پاس ها و برگه صورتی تحویل دادیم.چهارشنبه تو سایت ایشود شدیم و پنج شنبه برامون ایمیل اومد که پاس ها تحویل پست داده شده .جمعه صبح ساعت 10 پاسپورت ها رو از پ ت ت استامبول تحویل گرفتیم.باور داشته باشید که همتون کلیر می شید و ویزاتون رو می گیرید.من یک هفته نبودم به دوستان کلیر شده تبریک می گم و برای دوستان کلیر نشده آرزو میکنم هرچه زودتر کلیر بشید.اگه سوالی بود در خدمتم.
کیس نامبر: **000029,ارسال فرمها:9می,مصاحبه:23jan,آنکارا,کلیرنس:5جولای بعد از 164 روز.دریافت ویزا:12جولای.تعداد نفرات:2نفر
مقصد:لس آنجلس

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان