موضوعها: 0
رتبه:
70
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 11:42)r91 نوشته: (2013-07-15 ساعت 10:26)abloom_ma نوشته: سلام بر همه منتظران عزیز
لازم هست یک مطلبی را خدمت شما سروران عزیز عرض کنم چون بعضی از دوستان هم از من پرسیدند البته با اجازه امیر مهاجر عزیز و عمو سعید دوست داشتنی:
دوستان بعضا از اینکه پس از مدتی انتظار ناگهان ایمیلی از سفارت براشون میاد و مدرک جدیدی را میخواهند که برای آنها امیل کنید بسیار نگران و مضطرب میشوند....دوستان عزیزم تا آنجائی که من پرسیدم و در موارد مشابه اطلاعات ازدوستان رفتم
گرفتم و برای
خود من هم پیش آمد( از من پس از 150 روز انتظار مدارک جدیدی خواستند که من برایشان ایمیل کردم و الان که ویزام را گرفتم میبینم چند روز بعد از فرستادن مدارکم کلیر شده بودم و همسر من نیز یک ماه بعد از من کلیر شده و خلاصه اینکه دقیقا دو هفته بعداز کلیر شدن همه ما اسم ما را روی سایت سفارت اعلام کردند)پس در اکثر مواقع که مدارکی از شما میخواهند برعکس تصور بعضی از دوستان این یک خبر خوبی هست و دال بر این میباشد که بزودی کلیر خواهید شد و بسیار خوشحال هم باشید از این قضیه.....
و همانگونه که عرض کردم باور کنید صد درصد بسیاری از شما حداقل دو هفته پیش کلیر شده اید وولی هنوز اسم شما را را روی سایت سفارت اعلام نکرده اند.....
پس با روی گشاده و لبی خندان به استقبال روزها و ساعات خوبی که در انتطار شما هست بروید و بدون شک همگی شما بزرگواران بزودی کلیر خواهید شد و مطمئنا تعدادی از شما هم اکنون کلیر شده اید و با تاخیر نام شما را اعلام میکنند
درور بر همه شما عزیزان و دوستان خوبم.....آرزوی دیدن شادیهایتان را دارم

دوست عزيز ممنون از حمايتتون.متاسفانه از ما مدارك تكميلي خواستن و بعد از اون به تاريخ. 5 جولاي آپديت شديم و بعد از اون ديكه پروندمون خوابيده.
دوست عزیز من نمیدونم کیس شما چند نفر هست و چی از شما خواستند..اگه دوست داشتید پیام خصوصی بدهید در خدمت شما هستم ....به علت اینکه شاید دیگه خواندن این قسمت برای دیگران فقط گرفتن وقتشان باشد
2013AS2### - تعداد 4 نفر- مصاحبه 2w Dec -ایروان - زمان کلیر شدن 2 جولای 2013 مدت انتظار جهت کلیر شدن 204 روز
رتبه:
80
0 تشکر در 0 ارسال
آقا حالا هی از ما سوتی بگیرین
خوبه الان از همتون بپرسم پایتخت کشور گینه ی بی صاحاب کجاس؟!!!
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 12:28)pooya.n نوشته: آقا حالا هی از ما سوتی بگیرین
خوبه الان از همتون بپرسم پایتخت کشور گینه ی بی صاحاب کجاس؟!!!
مهربون سوال از این ساده تر نبود بپرسی .. خوب معلومه شهر بابان گیدا سفلی
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 11:59)zohre02 نوشته: (2013-07-15 ساعت 11:50)abloom_ma نوشته: (2013-07-15 ساعت 11:42)r91 نوشته: (2013-07-15 ساعت 10:26)abloom_ma نوشته: سلام بر همه منتظران عزیز
لازم هست یک مطلبی را خدمت شما سروران عزیز عرض کنم چون بعضی از دوستان هم از من پرسیدند البته با اجازه امیر مهاجر عزیز و عمو سعید دوست داشتنی:
دوستان بعضا از اینکه پس از مدتی انتظار ناگهان ایمیلی از سفارت براشون میاد و مدرک جدیدی را میخواهند که برای آنها امیل کنید بسیار نگران و مضطرب میشوند....دوستان عزیزم تا آنجائی که من پرسیدم و در موارد مشابه اطلاعات ازدوستان رفتم
گرفتم و برای
خود من هم پیش آمد( از من پس از 150 روز انتظار مدارک جدیدی خواستند که من برایشان ایمیل کردم و الان که ویزام را گرفتم میبینم چند روز بعد از فرستادن مدارکم کلیر شده بودم و همسر من نیز یک ماه بعد از من کلیر شده و خلاصه اینکه دقیقا دو هفته بعداز کلیر شدن همه ما اسم ما را روی سایت سفارت اعلام کردند)پس در اکثر مواقع که مدارکی از شما میخواهند برعکس تصور بعضی از دوستان این یک خبر خوبی هست و دال بر این میباشد که بزودی کلیر خواهید شد و بسیار خوشحال هم باشید از این قضیه.....
و همانگونه که عرض کردم باور کنید صد درصد بسیاری از شما حداقل دو هفته پیش کلیر شده اید وولی هنوز اسم شما را را روی سایت سفارت اعلام نکرده اند.....
پس با روی گشاده و لبی خندان به استقبال روزها و ساعات خوبی که در انتطار شما هست بروید و بدون شک همگی شما بزرگواران بزودی کلیر خواهید شد و مطمئنا تعدادی از شما هم اکنون کلیر شده اید و با تاخیر نام شما را اعلام میکنند
درور بر همه شما عزیزان و دوستان خوبم.....آرزوی دیدن شادیهایتان را دارم

دوست عزيز ممنون از حمايتتون.متاسفانه از ما مدارك تكميلي خواستن و بعد از اون به تاريخ. 5 جولاي آپديت شديم و بعد از اون ديكه پروندمون خوابيده.
دوست عزیز من نمیدونم کیس شما چند نفر هست و چی از شما خواستند..اگه دوست داشتید پیام خصوصی بدهید در خدمت شما هستم ....به علت اینکه شاید دیگه خواندن این قسمت برای دیگران فقط گرفتن وقتشان باشد
لطفا این بحث را در همین جا ادامه بدید البته اگه اشکالی نداره اگه ماها که تا به حال ازمون هیچی نخواستین بدونیم چه مدارکی جهت تکمیل پرونده از شما درخواست کردن بی لطف نیست
عرض شود كيس ما 3 نفره است و مدارك تكميلي شغلي ازمون خواستن.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
ابوظبی کم کم داریم نگرانت میشیم آخه کجایی 16 روزه که هیچ خبری ازت نداریم
(
با آرزوی روزی پر از آپدیت.
انرژی + ابوظبی رو نگاه کردید؟؟؟؟؟؟
افتخار میکنم به شما دوستان پر انرژی
مرسییییییییییییییی
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
رتبه:
135
1 تشکر در 0 ارسال
خدایاااااااااااااااااا
رفتم پاسو دادم سفارت!!!!
در ضمن دوست خوبم mohammad_r هم کاراشون درست شد و الان ISSUED شدن. بهشون تبریک میگم
خدایااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا این حال خوب نصیب همه 2013 ها بفرمااااااااااااااااااااااااا
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-15 ساعت 13:19)saraus2013 نوشته: (2013-07-15 ساعت 12:57)morvarid1364 نوشته: ابوظبی کم کم داریم نگرانت میشیم آخه کجایی 16 روزه که هیچ خبری ازت نداریم
(
با آرزوی روزی پر از آپدیت.
انرژی + ابوظبی رو نگاه کردید؟؟؟؟؟؟
افتخار میکنم به شما دوستان پر انرژی
مرسییییییییییییییی
دوست خوبم این هفته ابوظبی قراره بترکونه! حالا میبینم! هورا
![[عکس: imagesلیبل.jpg]](https://www.mohajersara.org/forum/redirect.php?url=aHR0cDovL3VwLmRvd25sb2FkLmlyL2RpL0FOSEgvaW1hZ2Vz2YTbjNio2YQuanBn)
دوستان خوبم این کلاغ بنفشه میگه خودشو و دوستاش حامل خبرهای خوشی از همه سفارتخونه ها هستن..خبرها اینقدر خوشه که از ترکوندن هم اونورتره؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان یکی ازبچه های مهاجرسرا betsa دربلاتکلیفی دردوبی بسرمیبرد برای من پیام خصوصی داده که چیکارکنه منم ازشمامیپرسم تابهش بگم
میگه مصاحبه رفته خداروشکریه ضرب گرفته و سفارت بهش گفته یکشنبه یعنی دیروزبروبه همون ادرسی که توفرم سی اس سی پرکردی البته بعدازایشوشدن
این بنده خدامیگه هرچی میرم توسایت ایشونشدم یکشنبه هم گذشت چه کنم؟
لطفا هرکی هرراهنمایی میتونه بکنه تابه سرنوشت مملی شیرازی مبتلانشه