کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 09:12)sgkco24 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 08:56)pooya.n نوشته:  سلام
امروز روز کلیر شدنه ...
به خدا ...!!!

امیدوارم همین طور باشه که می گی آخه کانتر کلير ما هم با شما یکیهBig Grin

بله دیگه
شد دو ماه
من شما رو تو سفارت ندیدم؟ Cool
سلام بچه ها اگر کسی تا 31 سپتامبر کیلیر نشه چه اتفاقی می افته ممکنه راهنمایی کنید چون ما هفته آخر آگوست مصاحبه داریم .
2013AS80xx /می2012 /فرمها 6می2013 ایمیل/نامه دوم 14 جون2013/هفته چهارم آگوست2013 آنکارا/ مقصد کالیفرنیا- سندیگو/ هزینه(عکس35000+واکسن 180000+پاس 80000+ بلیط و هتل آنکارا 2400000)
تشکر کنندگان: babak_1363 ، zohre02 ، b_argi ، negar_karimi6 ، Ali.US ، s.s.h ، efah
(2013-07-16 ساعت 11:16)shani89 نوشته:  سلام بچه ها اگر کسی تا 31 سپتامبر کیلیر نشه چه اتفاقی می افته ممکنه راهنمایی کنید چون ما هفته آخر آگوست مصاحبه داریم .

هر چند که این اتفاق نمیفته، اما اگه کسی تا پایان سپتامبر 2013 کلیر نشه، دیگه ویزائی بهش تعلق نخواهد گرفت. چون کلیه کارها از جمله دریافت ویزا باید قبل از سپتامبر 2013 باشه ...
نگران نباشین، امکان نداره همچین اتفاقی بیفته ... دوستان در سالهای گذشته مثل شما در این تاریخ رفتن و بعدش سریع کلیر شدن ...
موفق باشین
2013AS88XX ♪ مصاحبه:جون ♪ یکضرب کنسولگری ایروان مقصد:CA♪ سفرنامه
♪ دلم مي خواهـد خانه اي داشته باشم پُـر دوست ... ♪
(2013-07-16 ساعت 11:16)shani89 نوشته:  سلام بچه ها اگر کسی تا 31 سپتامبر کیلیر نشه چه اتفاقی می افته ممکنه راهنمایی کنید چون ما هفته آخر آگوست مصاحبه داریم .
با سلام اول امیدوارم که تمام عزیزان زودتر کلیر بشن و جواب شما اگر خدای ناکرده کسی تا 30 سپتامبر کلیر نشه کیسش باطل میشه چون بعد از 30 سپتامبر دیگه به هیچ عنوان ویزا صادر نمیشه
کیس نامبر :2013AS000068XX---تاریخ کارنت شدن :11 مارچ ---تاریخ مصاحبه :2 می ---محل مصاحبه :آنکارا -کلیرنس :2 می -تاریخ کلیر شدن : 18 june-مقصد :دالاس

تشکر کنندگان: babak_1363 ، b_argi ، kasrafo ، negar_karimi6 ، zohre02 ، abloom_ma ، گل نهال ، سلی ، shatsi ، Alirezaa2013 ، roeentan ، efah ، amir82

سلام دوست عزیز،

30 سپتامبر آخرین روزی هست که باید برای برندگان لاتری 2013 ویزا صادر بشه و اگه صادر نشه متاسفانه امکان صدور ویزا نخواهد بود ..

پ.ن: انشاءالله یک ضرب میگیرین Smile
جا نماندم ، اما دلم پیش شما جا ماند! Sad
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، negar_karimi6 ، nasim ، rose_2000 ، zohre02 ، گل نهال ، سلی ، Ali.US ، Alirezaa2013 ، efah ، amir82

امیدوارم که برای هیچکدام از دوستان اتفاق نیفته ولی اگه کسی تا اخر سپتامبر کلیر نشه دیگه ویزا بهش نمیدن و کل مراحل باطل میشه.
.از جاماندگان سابق لاتاری 2013
[عکس: imagesرذ.jpg]

کلیر میشم؟
کلیر نمیشم؟؟
کلیر میشم؟؟؟
کلیر نمیشم؟؟؟؟
هوررا کلیر میشم؟؟؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
(2013-07-15 ساعت 23:23)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 23:01)negar_karimi6 نوشته:  بچه ها طورخدااگرکسی میتونه به دوستمون betsa راهنمایی کنید

پیامی که برام فرستاده رومیزارم اینجا
فقط بدونید ویزای یه ضرب گرفته وهنوزایشونشده و فرداویزای دوبی اش زمانش تموم میشه چیکاربایدکنه

salam negar jan mersi az peygirit vali midoni chi aslan ajibe engar chon azam porside ke to csc sabtenam kardi gotam are vali printesho azam nagereft
va goft montazer bemonta nobatet beshe, vali injori ke aslan khande dar man passport nadaram alan va inke visamam farda tamom mishe, hala bayad chi kar konam, az chand ta az bache ha porsidam ke bayad chi kar konam vali mishe shoma ham beporsin bekhatere inke ba bacheha bishtar dostin.
دوست عزیز نباید نگران ویزای دوبی باشین، چون پاسپورت در یک ارگانی هست که اونا خیلی خوب ازش حساب میبرن، تازه اگه یه زمانی بهش گیر بخوان بدن، راحت میتونه بگه که پاسپورت در سفارت بوده و من کاری نمیتونستم بکنم
مطمئنید برای ویزایی که ازتاریخش گذشته میتونه پروازکنه و بهش گیرنمیدن؟
آخی بنده خداچه جوری ثابت کنه دست سفارت بوده
ممکنه بگندخوب بایدویزای مثلا چه میدونم یه ماهه میگرفتیدوقتی میدونید ممکنه کارتون طول بکشه
تشکر کنندگان: mehrrdad ، zohre02 ، r91 ، mehdi didam ، shatsi ، b_argi
(2013-07-16 ساعت 08:54)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 08:44)mehrdad pharm نوشته:  با سلام و صبح به خير به همه دوست هاي خوبم..خدااااااااااايااااااااا امروز حداقل چند تا خبر خوب براي بهتر شدن روحيه هامون ببينيم ....
امير مهاجر عزيز من براي اضافه شدن تو منتظر سرا كي كلير ميشم كه اسممو وارد كني Smile)

سلام دوست عزیز تا قبل از کلیر باید اسمت بره تو منتطرسرا
تاریخ دقیق مصاحبه - مکان مصاحبه- تعداد نفرات و کیس نامبر بدونه دو شماره آخرو برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کن . موفق باشیShy
سلام دوست عزيز.من به امير ايميل زده بودم ولي اسمم هنوز وارد نشده بود، گفتم شايد بايد تو اين مرحله هم توسط امير عزيز چك بشيم Wink
2013AS89$$ آنكارا٢نفرمصاحبه:w3جولاي برگه صورتي،CV+٩سؤالي
ديدگاه هاي آرش در مورد آمريكا
كلير: ١٧سپتامبر،،صادر شدن ويزا:١٩سپتامبر،مقصد: west hills,CA ورودبه آمريكا: ٢٦نووامبر، دريافت گرين كارد:١٣ژانويه
(2013-07-16 ساعت 12:05)maryam218 نوشته:  با سلام
دوستانی که جدیدا موفق به گرفتن ویزاازسفارت آنکارا شدند لطف نمایند وبفرمایندکه آیا تاریخ انقضای ویزایشان دقیقا براساس تاریخ روزمدیکال 6 ماه بود یا چند ماه جلوترتاریخ خورده است؟ تشکر

6 ماه و بر اساس روز مدیکال بود.
شماره کیس: 2013AS3XXX ، رویت قبولی:1 ، می کنسولگری:آنکارا ،تعداد کیس: 3 نفر، ارسال فرم:بار اول May ،بار دوم Sep ، تاریخ مصاحبه 7ّ Feb , ,کلیرنس 28 june وتاریخ ورود july 2013 ساکن پلینو - تگزاس
تشکر کنندگان: گل نهال ، zohre02 ، SANIJ ، abloom_ma ، b_argi ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، efah ، Ehsan1358
(2013-07-15 ساعت 16:39)kian_mousapour نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 14:45)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 14:39)n51 نوشته:  سلام دوستان سوالم هیچ ربطی به این تاپیک نداره قول میدم فوری هم حذفش کنم Wink من اگه 9 صبح 5 شنبه برسم آنکارا وهمان روز 11.30وقت دکتر بگیرم ممکنه؟؟/ میرسیم ؟ یا برای جمعه اش وقت بگیرم؟ کمممممممممممممک

(2013-07-15 ساعت 14:07)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 10:13)shiraz2013 نوشته:  دوستان دعا کنید امروز shirazmamali خوشحال وخندان به جمعمون اضافه بشه

الهی امین

آآآآآآآآآآآآمممممممممممممممممممممممممممییین
اگه مطمئن هستيد كه اون ساعت آنكارائيد فكر نميكنم مشكلي باشه اما به نظرم اگه بتونيد يك روز زودتر اونجا باشيد استرسش كمتره...

ماهان يكشنبه،دوشنبه،پنجشنبه پرواز داره
دوست عزیز من هم دقیقا همین کار رو کرده بودم. درست روزی که وقت دکتر داشتم به ترکیه می رفتم و البته به جای 6:30 یکربع به 9 رسیدیم ترکیه(یعنی 2ساعت و نیم تاخیر داشتیم)ولی 10:30 هم پیش دکتر بودیم . اگر امکانش باشه که ساعتش زودتر باشه ، خب بهتره. ولی همون روزش خوبه.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: zohre02 ، گل نهال ، jj bobo ، kian_mousapour ، b_argi ، negar_karimi6 ، n51 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، efah
دوستان سلام
به نظر من این ماجرای لاتاری ، رد شدن از 7 خان رستمه:
خان اول : تکمیل فرم ها و شرکت در لاتاری
خان دوم : اعلام اسامی برندگان و بالطبع برنده شدن
خان سوم : تکمیل فرم ها مربوطه و ارسال به KCC
خان چهارم : کارنت شدن و اعلام وقت مصاحبه
خان پنجم : مصاحبه
خان ششم : صبر کردن و کلیر شدن
خان هفتم : سفر به سرزمین آرزوها
بدیهی است که برای بعضی از دوستان 7 خان تبدیل به شش خان شده ( و خواهد شد )
اما همه رو گفتم که به این برسم : دوستان ما 5 خان رو رد کردیم ، پس 2 خان دیگه رو هم رد می کنیم و خودتون رو اسیر فکرهای دیگه نکنید.
به قول معروف : نیمه پر لیوان رو ببنید.
ارادتمند
(2013-07-16 ساعت 12:17)رضا امیر نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 12:05)maryam218 نوشته:  با سلام
دوستانی که جدیدا موفق به گرفتن ویزاازسفارت آنکارا شدند لطف نمایند وبفرمایندکه آیا تاریخ انقضای ویزایشان دقیقا براساس تاریخ روزمدیکال 6 ماه بود یا چند ماه جلوترتاریخ خورده است؟ تشکر

6 ماه و بر اساس روز مدیکال بود.
دوست عزیز این مطلب را از متنی که سفارت آمریکا در ترکیه گذاشته عینا کپی کردم بخونید تا خیالتون راحت بشه؛
The validity of your visa will be limited with the validity of your medical report. Medical reports classified as "Class B (TB)" are valid for 3 months from the date the doctor signed the report. All other medical reports classified as "No apparent decease or defect" are valid for 6 months after the doctor’s signature date. If your case is subject to further administrative processing, or if the processing of your file is delayed due to missing documents, the medical report may expire before your visa is issued. In that case, you would be required to renew the examination and submit an updated medical report to our office before you receive your visa.
2013
(2013-07-16 ساعت 12:34)MY75 نوشته:  دوستان سلام
به نظر من این ماجرای لاتاری ، رد شدن از 7 خان رستمه:
خان اول : تکمیل فرم ها و شرکت در لاتاری
خان دوم : اعلام اسامی برندگان و بالطبع برنده شدن
خان سوم : تکمیل فرم ها مربوطه و ارسال به KCC
خان چهارم : کارنت شدن و اعلام وقت مصاحبه
خان پنجم : مصاحبه
خان ششم : صبر کردن و کلیر شدن
خان هفتم : سفر به سرزمین آرزوها
بدیهی است که برای بعضی از دوستان 7 خان تبدیل به شش خان شده ( و خواهد شد )
اما همه رو گفتم که به این برسم : دوستان ما 5 خان رو رد کردیم ، پس 2 خان دیگه رو هم رد می کنیم و خودتون رو اسیر فکرهای دیگه نکنید.
به قول معروف : نیمه پر لیوان رو ببنید.
ارادتمند
آفرین دقیقا همین طوره...راستی چرا امضاء نداری؟
2013
تشکر کنندگان: گل نهال ، سلی ، jj bobo ، shatsi ، Ali.US ، b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، efah
(2013-07-16 ساعت 12:02)zohre02 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 11:53)mehrdad pharm نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 08:54)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 08:44)mehrdad pharm نوشته:  با سلام و صبح به خير به همه دوست هاي خوبم..خدااااااااااايااااااااا امروز حداقل چند تا خبر خوب براي بهتر شدن روحيه هامون ببينيم ....
امير مهاجر عزيز من براي اضافه شدن تو منتظر سرا كي كلير ميشم كه اسممو وارد كني Smile)

سلام دوست عزیز تا قبل از کلیر باید اسمت بره تو منتطرسرا
تاریخ دقیق مصاحبه - مکان مصاحبه- تعداد نفرات و کیس نامبر بدونه دو شماره آخرو برای امیر مهاجر عزیز ایمیل کن . موفق باشیShy
سلام دوست عزيز.من به امير ايميل زده بودم ولي اسمم هنوز وارد نشده بود، گفتم شايد بايد تو اين مرحله هم توسط امير عزيز چك بشيم Wink

الان اسمتون تو مهاجر سرا هست ایشالا زود خط بخورید
می بخشید منظورتون منتظرسرا بود دیگهBig Grin جای آقای بیات خالی که غلط می گیرن.
2013
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، maryam_a

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان