کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 11:49)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 23:23)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 23:01)negar_karimi6 نوشته:  بچه ها طورخدااگرکسی میتونه به دوستمون betsa راهنمایی کنید

پیامی که برام فرستاده رومیزارم اینجا
فقط بدونید ویزای یه ضرب گرفته وهنوزایشونشده و فرداویزای دوبی اش زمانش تموم میشه چیکاربایدکنه

salam negar jan mersi az peygirit vali midoni chi aslan ajibe engar chon azam porside ke to csc sabtenam kardi gotam are vali printesho azam nagereft
va goft montazer bemonta nobatet beshe, vali injori ke aslan khande dar man passport nadaram alan va inke visamam farda tamom mishe, hala bayad chi kar konam, az chand ta az bache ha porsidam ke bayad chi kar konam vali mishe shoma ham beporsin bekhatere inke ba bacheha bishtar dostin.
دوست عزیز نباید نگران ویزای دوبی باشین، چون پاسپورت در یک ارگانی هست که اونا خیلی خوب ازش حساب میبرن، تازه اگه یه زمانی بهش گیر بخوان بدن، راحت میتونه بگه که پاسپورت در سفارت بوده و من کاری نمیتونستم بکنم
مطمئنید برای ویزایی که ازتاریخش گذشته میتونه پروازکنه و بهش گیرنمیدن؟
آخی بنده خداچه جوری ثابت کنه دست سفارت بوده
ممکنه بگندخوب بایدویزای مثلا چه میدونم یه ماهه میگرفتیدوقتی میدونید ممکنه کارتون طول بکشه
نگار خانم بهشون بگین:حتما یک ایمیل به سفارت بزنند و بگن که وضعیت شون چطوریه؟ چون بعد از ایمیل زدن اصولا پروسه کارشون سریع تر میشه. در ضمن اگر ویزا رو شرکت هواپیمایی براشون گرفته ( که معمولا برای دوبی اینطوریه) به اون شرکت هواپیمایی مراجعه کنند و موضوع را سوال کنند تا از نگرانی در بیان. در ضمن بهشون بگین قطعا این وضعیتی بوده که برای دیگران هم پیش اومده پس "تا قفل هست کلید هم هست" همونطور که برای دیگران حل شده مشکل ایشون هم راه حل داره و حل میشه به امید خدا. نگران نباشن!
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، efah ، maryam_a ، mrbonbon
سلام دوستای عزیزمSmile
با عرض پوزشSmile
میدونم این خبر به اینجا مربوط نمیشه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم امیدوارم عزیزانتون برنده بشنSmile

یک مژده واسه قبول نشده های دور اول لاتاری دارم تشریف ببرین به سایت لاتاری
http://www.dvlottery.state.gov
دوباره پیغام مبنی بر مرحله دوم رو روی سایت گذاشتنSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
امیدوارم همگی قبول بشیم
"خداوندا، آنچه را که بیش از آنچه قدرت انجامش را داشته باشم، آرزویش را دارم، به من عطا کن."
--میکلانژ (Michelangelo)

(2013-07-16 ساعت 12:34)MY75 نوشته:  دوستان سلام
به نظر من این ماجرای لاتاری ، رد شدن از 7 خان رستمه:
خان اول : تکمیل فرم ها و شرکت در لاتاری
خان دوم : اعلام اسامی برندگان و بالطبع برنده شدن
خان سوم : تکمیل فرم ها مربوطه و ارسال به KCC
خان چهارم : کارنت شدن و اعلام وقت مصاحبه
خان پنجم : مصاحبه
خان ششم : صبر کردن و کلیر شدن
خان هفتم : سفر به سرزمین آرزوها
بدیهی است که برای بعضی از دوستان 7 خان تبدیل به شش خان شده ( و خواهد شد )
اما همه رو گفتم که به این برسم : دوستان ما 5 خان رو رد کردیم ، پس 2 خان دیگه رو هم رد می کنیم و خودتون رو اسیر فکرهای دیگه نکنید.
به قول معروف : نیمه پر لیوان رو ببنید.
ارادتمند

همه اين حرفها خوبه ولي زياده روي درست نيست.
با اين حرفها قراره كساني خونه شون رو حراج كنن يا ثبت نام دانشكاهشون رو بيخيال بشن ، از محل كارشون استعفا بدن براي مراسم ازدواجشون سردركم هستن و خيلي چيزهاي ديكه كه با نيمه پر ليوان نميشه حلش كرد.خواهش ميكنم با استفاده به از مسايل مربوط به مثبت انديشي ارزش اون رو حفظ كنيد.دوستاني هستن كه همينجا اومدن و كفتن كه كه با همين تفكرات. خوشبينانه خونه رو فروختن و الان بايد تحويل بدن.جواب صاحب جديد رو باچي بدن؟ببخشيد من ديكه به عبارت (اين هفته سفارت. .. ميتركونه) و جملات مشابهش حساسيت پيدا كردم.
کیس نامبر 2013AS65XX ،مصاحبه: آنکارا هفته دوم می ،وضعیت:صورتی(آخه اين صورتيه؟! براي ما كه به سياهي ميزنه) - جامونده از قطار 2013.امیدوار؟نخندون بابا!
تشکر کنندگان: kama2121 ، b_argi ، mehdi didam ، ashakibafar ، zohre02 ، negar_karimi6 ، dana ، babak_1363 ، joody ، habibi ، Alirezaa2013 ، efah
سلام
من تازه کلیر شدم و تو فرم 9 سوالی شهر مقصد رو لس آنجلس قید کردم ولی حالا برنامه ام عوض شده و قراره تو لاس وگاس ساکن بشم. به نظرتون باید موقع تحویل پاسپورت به سفارت تغییر مقصدم رو اطلاع بدم یا نیازی نیست؟
با تشکر
تشکر کنندگان: b_argi ، s.s.h ، zohre02 ، negar_karimi6 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، linuxer ، efah ، maryam_a
(2013-07-15 ساعت 16:21)mohammad_r نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 15:42)sepidarx نوشته:  بچه ها من برای اینکه به سفارت بگم که پاس پدرم رو عوض کردم باید اسکن پاپورتارو هم براشون بفرستم؟
سلام بايد اسكن پاس جديد وا برايشان بفرسي و اطلاعات پاس جديد را در سايت پست csc بروز كني و روزي هم كه براي گرفتن ويزا مي رويد پاس قديمي را همراه داشته باشيد

ممنون ازتون.
این سایت csc چی هست؟
من ایروان بوده مصاحبم فکر نکنم به این سایت دسترسی داشته باشم.
3 نفر
مصاحبه 24 جون
ایروان
برگه آبی
کیس نامبر: 51XX
[/code]
تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، negar_karimi6 ، maryam_a
هووووووورآااااااااااا

ابوظبی تا الان 4 تاکیس که هفته سوم می مصاحبه داشتن رو کلیر کرد

یر که اومدیم

هوراااااااااا
تشکر کنندگان: pooya.n ، shatsi ، mlo ، Ali.US ، b_argi ، negar_karimi6 ، گل نهال ، zohre02 ، امیر مهاجر ، aghaghia ، Alirezaa2013 ، raham ، efah ، maryam_a
(2013-07-16 ساعت 13:18)maryam218 نوشته:  با سلام
دوستانی که جدیدا موفق به گرفتن ویزاازسفارت آنکارا شدند لطف نمایند وبفرمایندکه آیا تاریخ انقضای ویزایشان دقیقا براساس تاریخ روزمدیکال 6 ماه بود یا چند ماه جلوترتاریخ خورده است؟ تشکر
دوست عزیز بکبار دیگه اینجا جوابتونو دادم.
http://mohajersara.com/thread-5637-post-...#pid376278
سوال را که می پرسید باید در همانجا جوابش را پیگیری کنید. موفق باشید.
2013
The tragedy of life is not death but what WE LET die inside of us while we live
تشکر کنندگان: b_argi ، گل نهال ، negar_karimi6 ، Alirezaa2013 ، efah ، maryam_a
(2013-07-16 ساعت 12:51)manila نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 11:49)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 23:23)mrbonbon نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 23:01)negar_karimi6 نوشته:  بچه ها طورخدااگرکسی میتونه به دوستمون betsa راهنمایی کنید

پیامی که برام فرستاده رومیزارم اینجا
فقط بدونید ویزای یه ضرب گرفته وهنوزایشونشده و فرداویزای دوبی اش زمانش تموم میشه چیکاربایدکنه

salam negar jan mersi az peygirit vali midoni chi aslan ajibe engar chon azam porside ke to csc sabtenam kardi gotam are vali printesho azam nagereft
va goft montazer bemonta nobatet beshe, vali injori ke aslan khande dar man passport nadaram alan va inke visamam farda tamom mishe, hala bayad chi kar konam, az chand ta az bache ha porsidam ke bayad chi kar konam vali mishe shoma ham beporsin bekhatere inke ba bacheha bishtar dostin.
دوست عزیز نباید نگران ویزای دوبی باشین، چون پاسپورت در یک ارگانی هست که اونا خیلی خوب ازش حساب میبرن، تازه اگه یه زمانی بهش گیر بخوان بدن، راحت میتونه بگه که پاسپورت در سفارت بوده و من کاری نمیتونستم بکنم
مطمئنید برای ویزایی که ازتاریخش گذشته میتونه پروازکنه و بهش گیرنمیدن؟
آخی بنده خداچه جوری ثابت کنه دست سفارت بوده
ممکنه بگندخوب بایدویزای مثلا چه میدونم یه ماهه میگرفتیدوقتی میدونید ممکنه کارتون طول بکشه
نگار خانم بهشون بگین:حتما یک ایمیل به سفارت بزنند و بگن که وضعیت شون چطوریه؟ چون بعد از ایمیل زدن اصولا پروسه کارشون سریع تر میشه. در ضمن اگر ویزا رو شرکت هواپیمایی براشون گرفته ( که معمولا برای دوبی اینطوریه) به اون شرکت هواپیمایی مراجعه کنند و موضوع را سوال کنند تا از نگرانی در بیان. در ضمن بهشون بگین قطعا این وضعیتی بوده که برای دیگران هم پیش اومده پس "تا قفل هست کلید هم هست" همونطور که برای دیگران حل شده مشکل ایشون هم راه حل داره و حل میشه به امید خدا. نگران نباشن!

بی نهایت سپاسگزارم ازاین همه احساس مسئولیت حتمابراش پیامتونومیزارم باانکه من هم همچون شمااین دوستمونونمیشناسم اما خوشحال میشم هرکدوم ازمادرمشکلات دیگران خودمونوسهیم بدونیم
تشکر کنندگان: shatsi ، b_argi ، zohre02 ، honey rahmati ، efah ، maryam_a ، mrbonbon ، manila
(2013-07-15 ساعت 19:24)sce نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 19:21)AOC Kermani نوشته:  سلام
دوستان در خصوص كلير شدن سئوالي دارم لطفاً راهنمائي فرمائيد:
روزي كه رفتيم سفارت و برگه صورتي را دادند و آدرس سايت ADMISTRATIVE سفارت تركيه رو دادند كه كيس ها رو چك كنيم.بعد توي همين تاپيك ها با سايت ceacآشنا شدم كه وضعيت هر كيس رو نشون ميداد كه بقول معروف آپديت بشيم يا نشيم. و معمولاً به تاريخ روز مصاحبه و يا روزبعدش آپديت شده بود. و معمولاً ديگه بعدش از آپديت خبري نيست.

سئوال آيا در حالت adminstrative processing پروسه ما شروع به بررسي شده و يا پس از آپديت شدن (اونهم بدون ايميل) تازه شروع به بررسي كيس ما آغاز مي شه ؟

ببخشید دوستان

من از وقتی از ترکیه برگشتیم فقط سایت CEAS رو چک کردم، یعنی باید سایت ADMINSTRATIVE رو چک میکردم ؟؟؟؟؟؟ باید به جایی ایمیل بزنیم؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید؟

-------------------

Case No.:2013AS45$$ - Ankara - 112 days without update

سلام دوست عزیز.
بررسی پرونده شما شروع شده و نیازی به ایمیل زدن نیست.البته با این تعداد روزهای انتظار یه ایمیل هم بزنی بد نیست.در کل آپدیت های بدون ایمیل رو جدی تر بگیر.
موفق باشین.

(2013-07-16 ساعت 14:05)Aida.s نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 19:24)sce نوشته:  
(2013-07-15 ساعت 19:21)AOC Kermani نوشته:  سلام
دوستان در خصوص كلير شدن سئوالي دارم لطفاً راهنمائي فرمائيد:
روزي كه رفتيم سفارت و برگه صورتي را دادند و آدرس سايت ADMISTRATIVE سفارت تركيه رو دادند كه كيس ها رو چك كنيم.بعد توي همين تاپيك ها با سايت ceacآشنا شدم كه وضعيت هر كيس رو نشون ميداد كه بقول معروف آپديت بشيم يا نشيم. و معمولاً به تاريخ روز مصاحبه و يا روزبعدش آپديت شده بود. و معمولاً ديگه بعدش از آپديت خبري نيست.

سئوال آيا در حالت adminstrative processing پروسه ما شروع به بررسي شده و يا پس از آپديت شدن (اونهم بدون ايميل) تازه شروع به بررسي كيس ما آغاز مي شه ؟

ببخشید دوستان

من از وقتی از ترکیه برگشتیم فقط سایت CEAS رو چک کردم، یعنی باید سایت ADMINSTRATIVE رو چک میکردم ؟؟؟؟؟؟ باید به جایی ایمیل بزنیم؟؟؟؟
میشه راهنمایی کنید؟

-------------------

Case No.:2013AS45$$ - Ankara - 112 days without update

سلام دوست عزیز.
بررسی پرونده شما شروع شده و نیازی به ایمیل زدن نیست.البته با این تعداد روزهای انتظار یه ایمیل هم بزنی بد نیست.در کل آپدیت های بدون ایمیل رو جدی تر بگیر.
موفق باشین.

ببخشید دوستان

میشه راهنمایی کنید؟

تشکر کنندگان: b_argi ، zohre02 ، babak_1363 ، maryam_a
(2013-07-16 ساعت 13:55)saraus2013 نوشته:  هووووووورآااااااااااا
یر که اومدیم
هوراااااااااا

کی ؟ کجا؟؟؟؟ کیا بودن؟؟؟؟ یالاااااااااااا خبر بديـــــــــــــــــــــــــــــن ....
2013AS7XXX
ایروانسه نفرمدت انتظار : 80 روز
رنگین کمان پاداش کسانیست که تا آخرین قطره باران صبر میکنند.
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، zohre02 ، morvarid1364 ، babak_1363 ، Alirezaa2013 ، efah ، maryam_a
بچه ها ابوظبی امروز کسی را کلیر کرده یا نه؟ اگه جواب مثبته اطلاع بدید تا ما هم لذتش را ببریم.Big GrinCoolBig GrinCool
کیس نامبر2013AS50XXتعدادکیس۴نفر،w3مارچ ‍‍ایروان،کلیربعداز۱۲۱روزCool
(july 18th)(دریافت ویزاjuly31th)
تشکر کنندگان: b_argi ، negar_karimi6 ، گل نهال ، zohre02 ، s.s.h ، morvarid1364 ، babak_1363 ، joody ، habibi ، Tomas ، efah ، maryam_a
رفقا ردیفین دیگه؟ خسته نشدین از انتظار که؟ به جان خودم به عشق شما انلاین شدم الان.. اینجا ساعت 2:39 صبحه.... بدانید و اگاه باشین که گر صبر کنی ز قوره حلوا سازمتون حسابی داره جا میوفته ... اومدن به اینجا ارزشش رو داره رفقا ... مطمن هم باشین که همتون میاین... اگر نیومدین بیاین بزنین تو صورت من .. اصلا ویزای من برای شما...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
(2013-07-16 ساعت 10:43)zohre02 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 10:29)mohajeran2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز. 2 تا سوال دارم
1. برگ ابی با برگ صورتی چه فرقی داره؟
2. آیا مدت اعتبار آزمایشات پزشکی 6 ماهه و اگر 6 ماه بگذره 2 وضعیت پیش میاد: 1-1) ویزا چاپ شده باشه و 6 ماه از آزمایشات گذشته باشه چه باید کرد؟
1-2) ویزا چاپ نشده باشه و 6 ماه از آزمایشات گذشته باشه چه باید کرد؟
برای سوال 2 لطفا مدارک لازم و پروسه ای که باید از داخل ایران تا آنکارا طی بشه برای تمدید اعتبار آزمایشات رو شرح بدین.
پیشاپیش سپاس فراوان دارم از اون شخص با معرفتی که اینها رو توضیح میده. دست و پنجتون درد نکنه.

در مورد سوال اولتون اگه محل مصاحبه شما آنکارا باشه برگه آبی در تا پایان سال 2012 استفاده می شده و همون معنی کلیرنس و می ده و در سال 2013 از برگه صورتی برای کلیرنس و یا نقص مدارک استفاده می شه که در زمان دریافت برگه باید به صحبت های آفیسر توجه کنید و همین طور مواردی که در این برگه براتون تیک می زنه و مشخص می کنه در مورد سوال دومتون (اگر سفارت شما آنکارا باشه) تاریخ ویزا شما برابر است با شش ماه زمانی که بعد از تاریخ مدیکال تان می باشد حال اگر شما نزدیک به پایان این تاریخ و یا بعد از آن کلیر بشید منطقی است که شما باید مدیکال مجدد انجام داده و به همراه سایر مدارک تحویل سفارت دهید جهت دریافت ویزا و اگر مدیکال را تحویل ندهید قطعا ویزا شما صادر نخواهد شد و در مورد پروسه مدیکال مجدد به صورت خلاصه شما ابتدا به انستیتو پاستور مراجعه کرده و مجدد کارت بین المللی واکسن دریافت می کنید بهتر است برگه سوابق واکسنی که از مطب دکتر اونگان دریافت کردید همراه داشته باشید سپس از دکتر اونگان وقت می گیرید و به مطب ایشان جهت انجام مدیکال مجدد مراجعه کرده و پس از دریافت جواب ، جواب مدیکال را به همراه پاسپورت و برگه صورتی تحویل سفارت می دهید، اگر موردی را از قلم انداختم لطفا دوستان راهنمایی کنند

نه دوست گلم
خیلی خوب توضیح دادی فقط چیزی که هست ما نمیدونیم که این دوستمون کجا مصاحبه شدن چرا که
ابوظبی هم برگه های کلیرنسش آبی و سفیده و مدیکالش مثل آنکاراست
ایروان برگه های کلیرنسش آبیه ومدیکالش یکسال اعتبار داره دوستمون یکم بیشتر راجع به خودش باید توضیح میداد که بهتر بشه راهنماییش کرد
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: Ali.US ، zohre02 ، shani89 ، b_argi ، Tomas ، noura ، efah ، negar_karimi6 ، mohajeran2013 ، maryam_a
(2013-07-16 ساعت 14:04)سمیرا صدیقی نوشته:  

یر که اومدیم

هوراااااااااا

چرا تو منتظر سرا معلوم نیست

یر که اومدیم

هوراااااااااا

چرا تو منتظر سرا اسمی سبز نشده

دوست من کیا کلیر شدن؟
از کجا دیدی که 4 نفر کلیر شدن؟؟؟؟؟؟؟؟
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: Ali.US ، zohre02 ، shani89 ، b_argi ، saraus2013 ، Mehrdadordi ، Tomas ، Alirezaa2013 ، efah ، negar_karimi6
(2013-07-16 ساعت 12:58)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستای عزیزمSmile
با عرض پوزشSmile
میدونم این خبر به اینجا مربوط نمیشه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم امیدوارم عزیزانتون برنده بشنSmile

یک مژده واسه قبول نشده های دور اول لاتاری دارم تشریف ببرین به سایت لاتاری
http://www.dvlottery.state.gov
دوباره پیغام مبنی بر مرحله دوم رو روی سایت گذاشتنSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
امیدوارم همگی قبول بشیم

ببخشیدنمیدونم چرادوزاریم دیرافتاده بااین پیامتون
میخواید چی روبگید؟
یعنی بازکسانی که قبول نشده بودن برندتوسایت چک کنن؟
خوب این چه ربطی به امیدوارکردن بچه های کلیرنشده داره
تشکر کنندگان: zohre02 ، Tomas ، efah

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان