کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
كليرنس برندگان ٢٠١٣
(2013-07-16 ساعت 14:13)morvarid1364 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 14:04)سمیرا صدیقی نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 13:55)saraus2013 نوشته:  هووووووورآااااااااااا

ابوظبی تا الان 4 تاکیس که هفته سوم می مصاحبه داشتن رو کلیر کرد

یر که اومدیم

هوراااااااااا

چرا تو منتظر سرا معلوم نیست

یر که اومدیم

هوراااااااااا

چرا تو منتظر سرا اسمی سبز نشده

دوست من کیا کلیر شدن؟
از کجا دیدی که 4 نفر کلیر شدن؟؟؟؟؟؟؟؟

از طریق جدول که یکی از دوستان زحمتشو کشیده بودن سایت ابوظبی رو چک کردم.

پس چرا کسی هورا نمیکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر کنندگان: joody ، babak_1363 ، mlo ، b_argi ، zohre02 ، Tomas ، efah ، negar_karimi6 ، 2014families lottery winners
(2013-07-16 ساعت 13:03)r91 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 12:34)MY75 نوشته:  دوستان سلام
به نظر من این ماجرای لاتاری ، رد شدن از 7 خان رستمه:
خان اول : تکمیل فرم ها و شرکت در لاتاری
خان دوم : اعلام اسامی برندگان و بالطبع برنده شدن
خان سوم : تکمیل فرم ها مربوطه و ارسال به KCC
خان چهارم : کارنت شدن و اعلام وقت مصاحبه
خان پنجم : مصاحبه
خان ششم : صبر کردن و کلیر شدن
خان هفتم : سفر به سرزمین آرزوها
بدیهی است که برای بعضی از دوستان 7 خان تبدیل به شش خان شده ( و خواهد شد )
اما همه رو گفتم که به این برسم : دوستان ما 5 خان رو رد کردیم ، پس 2 خان دیگه رو هم رد می کنیم و خودتون رو اسیر فکرهای دیگه نکنید.
به قول معروف : نیمه پر لیوان رو ببنید.
ارادتمند

همه اين حرفها خوبه ولي زياده روي درست نيست.
با اين حرفها قراره كساني خونه شون رو حراج كنن يا ثبت نام دانشكاهشون رو بيخيال بشن ، از محل كارشون استعفا بدن براي مراسم ازدواجشون سردركم هستن و خيلي چيزهاي ديكه كه با نيمه پر ليوان نميشه حلش كرد.خواهش ميكنم با استفاده به از مسايل مربوط به مثبت انديشي ارزش اون رو حفظ كنيد.دوستاني هستن كه همينجا اومدن و كفتن كه كه با همين تفكرات. خوشبينانه خونه رو فروختن و الان بايد تحويل بدن.جواب صاحب جديد رو باچي بدن؟ببخشيد من ديكه به عبارت (اين هفته سفارت. .. ميتركونه) و جملات مشابهش حساسيت پيدا كردم.

منم همينطور....
$$Case num : 50
Interview date :14march2013
3people are cleared and 1 person is pending
Live in seattle
تشکر کنندگان: Tomas ، zohre02 ، noura ، efah ، negar_karimi6 ، r91
(2013-07-16 ساعت 14:52)joody نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 13:03)r91 نوشته:  [quote='MY75' pid='376276' dateline='1373961884']
دوستان سلام
به نظر من این ماجرای لاتاری ، رد شدن از 7 خان رستمه:
خان اول : تکمیل فرم ها و شرکت در لاتاری
خان دوم : اعلام اسامی برندگان و بالطبع برنده شدن
خان سوم : تکمیل فرم ها مربوطه و ارسال به KCC
خان چهارم : کارنت شدن و اعلام وقت مصاحبه
خان پنجم : مصاحبه
خان ششم : صبر کردن و کلیر شدن
خان هفتم : سفر به سرزمین آرزوها
بدیهی است که برای بعضی از دوستان 7 خان تبدیل به شش خان شده ( و خواهد شد )
اما همه رو گفتم که به این برسم : دوستان ما 5 خان رو رد کردیم ، پس 2 خان دیگه رو هم رد می کنیم و خودتون رو اسیر فکرهای دیگه نکنید.
به قول معروف : نیمه پر لیوان رو ببنید.
ارادتمند

همه اين حرفها خوبه ولي زياده روي درست نيست.
با اين حرفها قراره كساني خونه شون رو حراج كنن يا ثبت نام دانشكاهشون رو بيخيال بشن ، از محل كارشون استعفا بدن براي مراسم ازدواجشون سردركم هستن و خيلي چيزهاي ديكه كه با نيمه پر ليوان نميشه حلش كرد.خواهش ميكنم با استفاده به از مسايل مربوط به مثبت انديشي ارزش اون رو حفظ كنيد.دوستاني هستن كه همينجا اومدن و كفتن كه كه با همين تفكرات. خوشبينانه خونه رو فروختن و الان بايد تحويل بدن.جواب صاحب جديد رو باچي بدن؟ببخشيد من ديكه به عبارت (اين هفته سفارت. .. ميتركونه) و جملات مشابهش حساسيت پيدا كردم.

سلام دوست عزیز
خود من هیچ مشکلی در ظاهر نداشتم ولی الان حدود 150 روز می گذره منتظرم ولی تا الان نه چیزی فروختم ونه کارم رو تعطیل کردم . به نظر من این به تدبیر افراد برمی گرده که یک برنامه انعطافی منطبق با واقعیت برای آینده شون داشته باشند. حالا امیدوار بودن نه تنها ایرادی نداره بلکه به نظر من از غصه خوردن و نگران بودن خیلی بهتره . بالاخره انسان با امید زنده است .
تشکر کنندگان: joody ، گل نهال ، b_argi ، r91 ، shatsi ، Tomas ، Alirezaa2013 ، zohre02 ، babak_1363 ، Ali.US ، kian_mousapour ، noura ، efah ، khmp ، maryam_a ، SK89
(2013-07-16 ساعت 14:41)saraus2013 نوشته:  

یر که اومدیم

هوراااااااااا

یر که اومدیم

هوراااااااااا

دوست من کیا کلیر شدن؟

دوست من لطف کنید لینکش رو بزارید اینجا که ببینیم کیا کلیر شدن؟
آخه هیچکی نمیدونه که کیا هستن که تبریک بگیم بهشون.
کیس نامبر: 2013AS000085xx • دیدن قبولی: جولای• ارسال فرمها: سپتامبر با DHL• مقصد: سیاتل • محل مصاحبه ابوظبی هفتهٔ سوم جون • برگه آبی • کلیر 15 آگوست بعد از 58 روز انتظار
تشکر کنندگان: سمانه777 ، bigharar ، b_argi ، Tomas ، zohre02 ، efah ، negar_karimi6
(2013-07-16 ساعت 14:12)PARVIN_OMID نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 10:43)zohre02 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 10:29)mohajeran2013 نوشته:  سلام دوستان عزیز. 2 تا سوال دارم
1. برگ ابی با برگ صورتی چه فرقی داره؟
2. آیا مدت اعتبار آزمایشات پزشکی 6 ماهه و اگر 6 ماه بگذره 2 وضعیت پیش میاد: 1-1) ویزا چاپ شده باشه و 6 ماه از آزمایشات گذشته باشه چه باید کرد؟
1-2) ویزا چاپ نشده باشه و 6 ماه از آزمایشات گذشته باشه چه باید کرد؟
برای سوال 2 لطفا مدارک لازم و پروسه ای که باید از داخل ایران تا آنکارا طی بشه برای تمدید اعتبار آزمایشات رو شرح بدین.
پیشاپیش سپاس فراوان دارم از اون شخص با معرفتی که اینها رو توضیح میده. دست و پنجتون درد نکنه.

در مورد سوال اولتون اگه محل مصاحبه شما آنکارا باشه برگه آبی در تا پایان سال 2012 استفاده می شده و همون معنی کلیرنس و می ده و در سال 2013 از برگه صورتی برای کلیرنس و یا نقص مدارک استفاده می شه که در زمان دریافت برگه باید به صحبت های آفیسر توجه کنید و همین طور مواردی که در این برگه براتون تیک می زنه و مشخص می کنه در مورد سوال دومتون (اگر سفارت شما آنکارا باشه) تاریخ ویزا شما برابر است با شش ماه زمانی که بعد از تاریخ مدیکال تان می باشد حال اگر شما نزدیک به پایان این تاریخ و یا بعد از آن کلیر بشید منطقی است که شما باید مدیکال مجدد انجام داده و به همراه سایر مدارک تحویل سفارت دهید جهت دریافت ویزا و اگر مدیکال را تحویل ندهید قطعا ویزا شما صادر نخواهد شد و در مورد پروسه مدیکال مجدد به صورت خلاصه شما ابتدا به انستیتو پاستور مراجعه کرده و مجدد کارت بین المللی واکسن دریافت می کنید بهتر است برگه سوابق واکسنی که از مطب دکتر اونگان دریافت کردید همراه داشته باشید سپس از دکتر اونگان وقت می گیرید و به مطب ایشان جهت انجام مدیکال مجدد مراجعه کرده و پس از دریافت جواب ، جواب مدیکال را به همراه پاسپورت و برگه صورتی تحویل سفارت می دهید، اگر موردی را از قلم انداختم لطفا دوستان راهنمایی کنند

نه دوست گلم
خیلی خوب توضیح دادی فقط چیزی که هست ما نمیدونیم که این دوستمون کجا مصاحبه شدن چرا که
ابوظبی هم برگه های کلیرنسش آبی و سفیده و مدیکالش مثل آنکاراست
ایروان برگه های کلیرنسش آبیه ومدیکالش یکسال اعتبار داره دوستمون یکم بیشتر راجع به خودش باید توضیح میداد که بهتر بشه راهنماییش کرد

دوستان اگر سفارت آنکارا باشه ، مدیکال بچه های بین 2 تا 16 سال به چه صورتی میشه؟(شش ماهه یا سه ماهه؟)
2013AS69xx, دیدن قبولی: 5 می2012،ارسال فرم ها: 14 می2012 با Aramex,مصاحبه: 21 می2013 آنکارا،کلیرنس
تشکر کنندگان: b_argi ، Tomas ، babak_1363 ، zohre02 ، negar_karimi6 ، maryam_a
salam dostan man soali daram mn va shoharam day mah raftim mosahebe ankara alan 200roz bishtare ke javabe fbi chek nayomade va sefarat behemon email zade madar marhle process pending hastim medikalema ham batel shode naghze madrakemonam 2mahe ferestadim vali hanoz khabari nist age kasi etelaati dare dar ekhtiyaremon bezare mamnoon

دوست عزیز فارسی تایپ کردن جزو قوانین سایته لطفا رعایت کنید.

سلام دوستان من سوالی‌ دارم من و شهرم دی‌ ماه رفتیم مصاحبه آنکارا الان ۲۰۰روز بیشتره که جواب ا ف ب ی آ ی چک نیومد و سفارت بهمون ایمیل زده مادر مرحله پروسه پندینگ هستیم مدیکال ما هم باطل شده نقص مدرکمونم ۲ماه فرستادیم ولی‌ هنوز خبری نیست اگه کسی‌ اطلاعاتی‌ داره در اختیارمون بزاره ممنون
2013AS2xx | انکارا | 16 Jan | برگه صورتی | ۲ نفر
تشکر کنندگان: b_argi ، babak_1363 ، Tomas ، Alirezaa2013 ، Ali.US ، zohre02 ، negar_karimi6 ، maryam_a
ابوظبی از 30 جون کسی کلیر نکردهSad

کیس نامبر 2013ASXXسفارت ابوظبی.تاریخ مصاحبه20می.12اگوست کلیر Tongue
تشکر کنندگان: Nasimmmm ، b_argi ، babak_1363 ، Ali.US ، afshinghwink ، zohre02 ، negar_karimi6
(2013-07-16 ساعت 15:26)سمیرا صدیقی نوشته:  ابوظبی از 30 جون کسی کلیر نکردهSad

آره سمیرا جون فکر کنم این دوستمون اشتباه کرده
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

تشکر کنندگان: morvarid1364 ، b_argi ، Nasimmmm ، babak_1363 ، Ali.US ، afshinghwink ، zohre02 ، azar1348 ، negar_karimi6
من که هفته سوم بودم و هنوز کلیر نشدم.

به امید کلیر شدن بقیه
(2013-07-16 ساعت 15:08)morvarid1364 نوشته:  

یر که اومدیم

هوراااااااااا

یر که اومدیم

هوراااااااااا

دوست من کیا کلیر شدن؟

دوست من لطف کنید لینکش رو بزارید اینجا که ببینیم کیا کلیر شدن؟
آخه هیچکی نمیدونه که کیا هستن که تبریک بگیم بهشون.
تشکر کنندگان: morvarid1364 ، b_argi ، babak_1363 ، Biz Biz ، zohre02 ، azar1348 ، negar_karimi6
(2013-07-16 ساعت 15:23)gole shabbo نوشته:  salam dostan man soali daram mn va shoharam day mah raftim mosahebe ankara alan 200roz bishtare ke javabe fbi chek nayomade va sefarat behemon email zade madar marhle process pending hastim medikalema ham batel shode naghze madrakemonam 2mahe ferestadim vali hanoz khabari nist age kasi etelaati dare dar ekhtiyaremon bezare mamnoon

دوست عزیز اول اینکه طبق قوانین سایت لطف کن فارسی تایپ کن
بعد اینکه هنوز زمان دارین تا آخر سپتامبر انشالله قبل از اون تاریخ کلیر میشین و ویزاتونو می گیرین
دوست عزیزم خیلیها وضعیتشون مثل شماست و فکر می کنم شما تازه وارد هستین لطف کن تاریخ دقیق مصاحبه - مکان مصاحبه - تعداد نفرات و کیس نامبرت بدونه دو شماره آخرو بذار تا به منتظرسرا اضافتون کنن و آمار بهتری دستت بیاد ناامید نشو و مطالب بچه هارو بخون سوالی داشتی در خدمتم .
موفق باشید .Shy
2013As55XX *آنکارا * 2 *مصاحبهapril24 *صورتی *مقصد: اورلاندوفلوریدا
کلیر :29 اگوست بعداز 127 روزTongue
انقضای ویزا : 22 اکتبر (6 ماه از تاریخ مدیکال)
ورود به آمریکا : 18 اکتبر2013
برای گرفتن متن وکالت نامه برای ptt آنکارا پیام خصوصی دهید .

ایروان این جمعه .....
8XXX * ایروان
(2013-07-16 ساعت 15:23)gole shabbo نوشته:  salam dostan man soali daram mn va shoharam day mah raftim mosahebe ankara alan 200roz bishtare ke javabe fbi chek nayomade va sefarat behemon email zade madar marhle process pending hastim medikalema ham batel shode naghze madrakemonam 2mahe ferestadim vali hanoz khabari nist age kasi etelaati dare dar ekhtiyaremon bezare mamnoon

چاره اي جز صبر نداريد،تعدادي كيس ديگر هم هست كه بالاي ٢٠٠ روز منتظرند.ولي خبر خوب اينكه تو ٣ هفته اخير سفارت اكثراً كيس هاي قديمي لاتري و كيس هاي قديمي مهاجرتي رو بيشتر كلير كرده.به اضافه اينكه مدتي بود كيس هاي مهاجرتي (به جز لاتري) و كيس هاي غير مهاجرتي مانند دانشجويي و كار، كمتر اعلام ميشد و فكر كنم تمركز سفارت رو اين كيسها زياد بود، ولي اگر دقت كرده باشين تو اين ٣ هفته به خصوص هفته اخير تعداد بسيار زيادي از اين كيس ها اعلام شده و من فكر كنم چون به ٣٠ سپتامبر نزديك ميشيم سفارت خواسته سعي كنه به نوعي تمركزشو رو كيسهاي لاتري بزاره وبه قول آقاي دكتر ج ل ي ل ي "ظرفيت" هاشو بيشتر نشون بده D;
نگران مديكال هم نباشيد،به محض اعلام شماره از آفيس دكتر سفارت وقت بگيرين و مدارك پزشكيتونو كه از دكتر سفارت گرفتين اول به انستيتو پاستور ببرين.خود دكتر انستيتو پاستور ميدونه كه چه مداركي لازم دارين.بعد بايد به دكتر سفارت كه وقت اينترنتي گرفته بودين سر بزنين و سي دي ، كارت واكسن، و باقي مداركي كه قبلاً با خودتون براي دكتر برده بودين مجدداً ببرين. هزيمشم به نسبت دفعه قبل چيزي نميشه حدود ٢٠٠ دلار براي ٢ نفرتون.
سعي كنين وقت دكتر سفارت رو دوشنبه بگيرين كه با پرواز همون دوشنبه برين و ظهر دكتر باشين.فردا صبحش مدارك مديكال مجددتون آمادست و بايد با پاسپورتها و برگه كليرنس و مدارك كسري به سفارت تحويل بدين.
**2013AS 52 / آنكارا / ٢ نفر / تاريخ مصاحبه: ١١ آپريل / نتيجه: برگه صورتي
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
(2013-07-16 ساعت 14:21)negar_karimi6 نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 12:58)2014families lottery winners نوشته:  سلام دوستای عزیزمSmile
با عرض پوزشSmile
میدونم این خبر به اینجا مربوط نمیشه فقط خواستم اطلاع رسانی کنم امیدوارم عزیزانتون برنده بشنSmile

یک مژده واسه قبول نشده های دور اول لاتاری دارم تشریف ببرین به سایت لاتاری
http://www.dvlottery.state.gov
دوباره پیغام مبنی بر مرحله دوم رو روی سایت گذاشتنSmileSmileSmileSmileSmileSmileSmile
امیدوارم همگی قبول بشیم

ببخشیدنمیدونم چرادوزاریم دیرافتاده بااین پیامتون
میخواید چی روبگید؟
یعنی بازکسانی که قبول نشده بودن برندتوسایت چک کنن؟
خوب این چه ربطی به امیدوارکردن بچه های کلیرنشده داره
خود اين بنده خدا گفت كه ربطي به اينجا نداره پس چرا بازخواست مي كنين. كارتون درست نيست...
واقعاً انگار دوزاريه كجه!
تاريخ ستاره دار شدن با ايميل : ٢٠ آگوست. تاريخ كلير : ٢٨ آگوست بعد از ١٤٠ روز انتظار
تشکر کنندگان: Biz Biz ، zohre02 ، azar1348 ، efah ، maryam_a ، 2014families lottery winners ، afshinghwink
(2013-07-16 ساعت 15:53)Nasimmmm نوشته:  
(2013-07-16 ساعت 15:46)nikan_sh نوشته:  ایروان این جمعه .....

چرا جمعه؟؟؟
راستی چرا جمعه؟؟
چرا امروز نه؟؟
زندگی شما تنها زمانی بهتر می شود که خودتان بهتر شوید . برایان تریسی
2013 - قبولی+ مصاحبه + کلیرنس + اتمام سهمیه ویزا
2014 - شرکت نکردم
2015 - ناقبول
2016- شاید ..اگه بشه چی میشه
تشکر کنندگان: babak_1363 ، nikan_sh ، morvarid1364 ، Nasimmmm ، joody ، pooya.n ، Biz Biz ، zohre02 ، azar1348 ، negar_karimi6 ، khmp ، mehrana ، afshinghwink

یر که اومدیم

هوراااااااااا

یر که اومدیم

هوراااااااااا

دوست من کیا کلیر شدن؟

لينك جدولو ميزاريد لطفاً؟
تشکر کنندگان: b_argi ، morvarid1364 ، Biz Biz ، zohre02 ، azar1348 ، negar_karimi6

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان