کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-06-18 ساعت 14:48)nedali نوشته:  reasonable عزیز من هر وقت میام جوای پیام شما رو بدم یا اینترنتم قطع میشه یا مهاجرسرا میره تو کما سفارت هیچ میلی مبنی بر کلیر شدن شوهرم به ما نزد حتی تو سایت سفارت تاکید کرده بودن پاسپورتها بجز پاس آقای x را بفرستین حتی تمدید مدیکالم نخواسته بود ولی آقای مومنی به ما گفتند سفارت گفته شوهرم باید بره ابوظبی چون مراحل اداریش تموم شده اونم رفت و تمدید مدیکال کرد و پاسشو تحویل داد دیروز هم ایشود شد و به امید خدا فردا پاسو میگیره
چون خیلی به حرف اقای مومنی مطمئن نبود از سیمین راد عزیز که همون موقع تو سفارت بود پرسیدم دست بر قضا ایشونم صحبت های افیسر و آقای مومنی رو شنیدند و تایید کردن و سبب خیر شدند
در ضمن یکی از دوستان ما با کیس 5000 و مصاحبه در ماه می ( مثل شما ) هستند که خانم و بچه کلیر شدند همسرم پاسپورت خانم و اقا وبچه را دادن سفارت ( تیری تو تاریکی ) گفته بودن این مورد برا کیسهایی که ماههای اول مصاحبه شدن قبوله حالا نمیدونم بازم با سفارت مکاتبه کنید با اون به منم جواب درست درمون ندادن
در مورد مدیکال خودم هم 2 روز پیش سفارت برام ایمیلی فرستاد که پاسپورتت 6 ماه اعتبار دارد ولی برای ورود به ا م ر ی ک ا باید مدیکال هم معتبر باشه که یعنی دوباره یک دبی دیگه و تمدید مدیکال ولی بازم خدا رو شکککککککککککککککککککککر Big Grin

منم جا داره همينجا از خانم مليكا و شوهرشون آقاي مؤمني تشكر كنم كه علاوه بر دلسوزياشون براي بچه ها (كه خودم شاهدش بودم كه چه حرصي سر مراجعه نكردن يا نفرستادن مدارك لازم به سفارت ميخوردن، مخصوصا براي ندا، زهرا و سپيده كه البته نميدونم اسم مهاجرسراييشون چيه)، براي ما يه دلگرمي بزرگ بودن. خب ما ميدونيم كه امارات خيلي خيلي جاي امنيه ولي ما كاملا دلگرم بوديم كه هر اتفاق ناخواسته و غير معمول (بلخره اتفاق پيش مياد) بيفته ميتونيم روي كمك اونا حساب كنيم و اين دلگرمي برامون خيلي مهم بود. اينجا هم خيلي خوشحالم كه صحت حرفاي آقاي مومني اثبات شد. اميدوارم ويزاي شما هم براتون سرنوشت خوبي رو رقم بزنه.
دالاس تکزاس 2014
داداش! سر به سر مهاجر نذار... مهاجر خستس...
(2014-06-18 ساعت 15:48)alimomen نوشته:  دوستانی که از ابوظبی میپرسن از سه شنبه تا حالا هیچ خبری نیست در حد فقطدوتا آپدیت 15 و 16 جون برای کیسهای 4121و3960

شرط میبندم که اون هم به واسطه فرستادن ایمیل بوده!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
(2014-06-18 ساعت 15:49)peymanmohajer نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 14:48)nedali نوشته:  reasonable عزیز من هر وقت میام جوای پیام شما رو بدم یا اینترنتم قطع میشه یا مهاجرسرا میره تو کما سفارت هیچ میلی مبنی بر کلیر شدن شوهرم به ما نزد حتی تو سایت سفارت تاکید کرده بودن پاسپورتها بجز پاس آقای x را بفرستین حتی تمدید مدیکالم نخواسته بود ولی آقای مومنی به ما گفتند سفارت گفته شوهرم باید بره ابوظبی چون مراحل اداریش تموم شده اونم رفت و تمدید مدیکال کرد و پاسشو تحویل داد دیروز هم ایشود شد و به امید خدا فردا پاسو میگیره
چون خیلی به حرف اقای مومنی مطمئن نبود از سیمین راد عزیز که همون موقع تو سفارت بود پرسیدم دست بر قضا ایشونم صحبت های افیسر و آقای مومنی رو شنیدند و تایید کردن و سبب خیر شدند
در ضمن یکی از دوستان ما با کیس 5000 و مصاحبه در ماه می ( مثل شما ) هستند که خانم و بچه کلیر شدند همسرم پاسپورت خانم و اقا وبچه را دادن سفارت ( تیری تو تاریکی ) گفته بودن این مورد برا کیسهایی که ماههای اول مصاحبه شدن قبوله حالا نمیدونم بازم با سفارت مکاتبه کنید با اون به منم جواب درست درمون ندادن
در مورد مدیکال خودم هم 2 روز پیش سفارت برام ایمیلی فرستاد که پاسپورتت 6 ماه اعتبار دارد ولی برای ورود به ا م ر ی ک ا باید مدیکال هم معتبر باشه که یعنی دوباره یک دبی دیگه و تمدید مدیکال ولی بازم خدا رو شکککککککککککککککککککککر Big Grin

منم جا داره همينجا از خانم مليكا و شوهرشون آقاي مؤمني تشكر كنم كه علاوه بر دلسوزياشون براي بچه ها (كه خودم شاهدش بودم كه چه حرصي سر مراجعه نكردن يا نفرستادن مدارك لازم به سفارت ميخوردن، مخصوصا براي ندا، زهرا و سپيده كه البته نميدونم اسم مهاجرسراييشون چيه)، براي ما يه دلگرمي بزرگ بودن. خب ما ميدونيم كه امارات خيلي خيلي جاي امنيه ولي ما كاملا دلگرم بوديم كه هر اتفاق ناخواسته و غير معمول (بلخره اتفاق پيش مياد) بيفته ميتونيم روي كمك اونا حساب كنيم و اين دلگرمي برامون خيلي مهم بود. اينجا هم خيلي خوشحالم كه صحت حرفاي آقاي مومني اثبات شد. اميدوارم ويزاي شما هم براتون سرنوشت خوبي رو رقم بزنه.

یعنی‌ چی‌ صحبتهای آقای ممنیو سفارت تایید کرده و همه فهمیدیم ایشون درست گفتن!!؟

این حرفای آقای مومنی به نقل یکی‌ از دوستان بوده!!

- وقتی کیلیر شدین هرچه سریعتر، تأکید می کنم هرچه سریعتر برای گرفتن ویزاتون اقدام کنین. تو سفارت جلوی ما به شوهر ملیکا- آقای مومنی که برای پیکاپ اومده بود گفتن به همه اعلام کنه، امسال نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه ویزاها رو میدن . هرکی دیرتر ببره، ممکنه بهش ویزا نرسه.
2- همه خانومایی که کیلیر شدن ، همسرشون هم کیلیر محسوب میشه ، پس سریعتر برای گرفتن ویزا اقدام کنن. اینو رو پاس دوست خوبمون NEDALI اعلام کردن. گفتن همسرشون هم اقدام کنه. تا به هردوشون با هم ویزا بدن.
3- تمام کسانی که 5 ماه و بیشتر منتظر هستن باید تمدید مدیکال کنن. 2 نفر رو با اینکه تو نامه شون ننوشته بود تمدید مدیکال کنن، قبول نکردن و فرستادنشون برای تمدید مدیکال.
4- اونایی که هنوز مصاحبه نرفتن یا کیلیر نشدن گوش بزنگ باشن که به محض اعلام سفارت برای گرفتن ویزا اقدام کنن. چون نهایتاً تا 1.5 ماه دیگه همه رو اعلام می کنن.

یعنی‌ سفارت آمریکا آقای مومنی رو کردن سفیر خودشون؟ به ایشون خبر دادن که به همه بچها بگه!!؟ نمیدونم چرا این قضیه خانوم ملیکا و آقای مومنی اینقدر هر روز داره بزرگ تر میشه. ایشون یه آقایی هستن ساکن دوبی‌ ، تو کار ترانسفر همین!!! نه بیشتر! نه رابطه‌ای دارن با سفارت نه اطلاعی دارن.

برا بار هزارم الکی‌ سفارت نرید کیلیرنس هر کس جداس، اینکه خانوم کلیر بشه هیچ دلیلی‌ نداره به شوهر ویزا بدن! اینایی که پارسال زن و بچه تنها رفتن آمریکا عقب مونده ذهنی‌ نبودن! کلیر یکی پرسهٔ مجزاس.
خوشحالم.
(2014-06-18 ساعت 15:29)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 15:26)p.arsa نوشته:  آقا من خیلی ناراحتم. چشم آب نمیخوره که من ویزا آمریکا بگیرم!

آقا شما که هنوز ۱ هفته نشده رفتید مصاحبه ، بی‌خیال از الان؟

بخند تا دنیا بهت بخنده.

البته من خندیدم دنیا هم خندید بعد فهمیدم دنیا داره مسخرم میکنه. Big Grin

بابا شما شماره کیساتون پایینه امیدتون زیاده نه مثل ماSad

(2014-06-18 ساعت 15:31)reasonable نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 14:29)nedali نوشته:  سلی جون سبزمون کن آقای همسر هم شکر خدا ایشود شد حالا قدر این ویزا رو خوب میدونم 190 روز کذایی
برای هممون دعا میکنم این ویزا به صلاح و مصلحتمون باشه خدایا شکرت
هووووووووووووووووررررررررررررررررررررااااااااااااااااااااااااااااااااااااا

هورااااااااااااااااااااااااااااا دوست خوبم مبارکتون باشه ، Smile
به خاطر توضیحاتتون ازتون بسیار ممنونم . آرزوی خوشبختی براتون دارم

مبارکتون باشه
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، armin021 ، nedali ، Sara_lphmkf ، nedaba ، گلپری ، pari pari
(2014-06-18 ساعت 15:34)hamideftex2014 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 15:26)p.arsa نوشته:  آقا من خیلی ناراحتم. چشم آب نمیخوره که من ویزا آمریکا بگیرم!
دوست من چرا ناراحتی من که تو nov مصاحبه داشتم بعد 189 روز فقط 4بار اپ شدم که اونم 2 تاش به زور میل بودن..... نگران نباش ایشالا به زودی کلیر میشی و مثل من اینقدر صبر نمیکنی...
البته من قبل مصاحبه اشتباهی رفتم یه سر پیش ایوب ... الان اینه که اینقدر کارم به درازا کشیده.... امیوارم شما بهش سر نزده باشی.Big Grin

مرسییی دوست خوبم دلگرمی میدیTongueBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: farshadm999 ، soli asali ، armin021 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، miladfr12 ، pari pari
(2014-06-18 ساعت 15:59)p.arsa نوشته:  

بخند تا دنیا بهت بخنده.

آقا ناراحت نباش بابا اینکه کاملا درسته کیس نامبر پائین یه نعمته هرچند کیس نامبر منم پایین نیست هم چین. ولی‌ ناراحت نباش کلیر میشی‌.
خوشحالم.
تشکر کنندگان: p.arsa ، soli asali ، armin021 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari
درسته که بعد از 92 روز انتظار نه کلیر شدیم و نه حتی یک آپدیت خوردیم ولی به عنوان پیشکسوت در مهاجرسرا مفتخر شدم خیلی خوبه ولی احساس پیری به آدم دست میده با این عنوان همش حس نصیحت کردن بهم دست میده فکر کنم دیگه این دامن قرمزی رو هم باید بذارمش کنار برای یک پیشکسوت زشته
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-06-18 ساعت 16:04)farshadm999 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 15:59)p.arsa نوشته:  

بخند تا دنیا بهت بخنده.

آقا ناراحت نباش بابا اینکه کاملا درسته کیس نامبر پائین یه نعمته هرچند کیس نامبر منم پایین نیست هم چین. ولی‌ ناراحت نباش کلیر میشی‌.
خدا از زبونت بشنوهTongue
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: soli asali ، armin021 ، Sara_lphmkf ، nedaba ، pari pari
(2014-06-18 ساعت 12:16)2014winner نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:10)Hadi2014 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:03)H Pier نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:57)2014winner نوشته:  راستی یادم رفت بگم وقتی مدارکمو به اون خانوم دم در تحویل دادم گفتم چرا امسال اینجوری شده گفت برو خدا رو شکر کن که کلیر شدی ممکنه به همه ویزا نرسه بخاطر قضیه ای که پارسال پیش اومده داریم یواش یواش کلیر میکنیم که به همه کلیری ها ویزا برسه. این دقیقن متن صخبت هاش بود

ممنون از شما بابت لطف و توجهتون.
اما آخه اگه کلیر نکنن ویزا زیاد میاد؟ یعنی چی من سر در نمیارم.
منم سر در نياوردم والا. ازين حرفا زياده. نبايد روحيه بچه هايى که هنوز کلير نشدن و اونايى که هنوز مصاحبه نرفتن رو خراب کنيم
آقای محترم حال من بعد از 11 روز توی این ترکیه که یه کلمه انگلیسی بلد نیستن بهتر از شما نیست نه پول داریم نه جا نه غذا اگرم پرسیدم به خاطر شماها بوده و دینی که نسبت به بچه های اینجا داشتم وظیفه ای نداشتم الانم پستامو پاک میکنم چون اشتباه از من بود باید مثل خیلی های دیگه میرفتم دنبال کار خودم همین کارارو میکنین که همه میترسن بیان چیزی بنویسن

با سپاس از این خبری که گرفتید،
دوست خوبم
نباید به خاطر برخی برخوردها دیگران رو هم از کمکی که می تونیم بکنیم محروم کنیم.
(2014-06-18 ساعت 12:16)2014winner نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:10)Hadi2014 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:03)H Pier نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:57)2014winner نوشته:  راستی یادم رفت بگم وقتی مدارکمو به اون خانوم دم در تحویل دادم گفتم چرا امسال اینجوری شده گفت برو خدا رو شکر کن که کلیر شدی ممکنه به همه ویزا نرسه بخاطر قضیه ای که پارسال پیش اومده داریم یواش یواش کلیر میکنیم که به همه کلیری ها ویزا برسه. این دقیقن متن صخبت هاش بود

ممنون از شما بابت لطف و توجهتون.
اما آخه اگه کلیر نکنن ویزا زیاد میاد؟ یعنی چی من سر در نمیارم.
منم سر در نياوردم والا. ازين حرفا زياده. نبايد روحيه بچه هايى که هنوز کلير نشدن و اونايى که هنوز مصاحبه نرفتن رو خراب کنيم
آقای محترم حال من بعد از 11 روز توی این ترکیه که یه کلمه انگلیسی بلد نیستن بهتر از شما نیست نه پول داریم نه جا نه غذا اگرم پرسیدم به خاطر شماها بوده و دینی که نسبت به بچه های اینجا داشتم وظیفه ای نداشتم الانم پستامو پاک میکنم چون اشتباه از من بود باید مثل خیلی های دیگه میرفتم دنبال کار خودم همین کارارو میکنین که همه میترسن بیان چیزی بنویسن

دوست گلم
امیدوارم ویزاتو بگیری و بسلامتی برگردی وطن و خستگی این مدت از تنت در شه
2014AS1XXX / 28 Oct, Abu Dhabi / Clear after 210 Days / Dallas
دوستان سلام
خوشحالم که مهاجرسرا درست شد ولی از خوندن این چند صفحه ی آ خر کمی دلم گرفت . . . بگذریم Wink
سر یه موضوع دیگه رو باز میکنم شاید حال و هوا عوض شه Wink
دوستان عرض شود که اعتیاد ما به این تاپیک ظاهرا بدون علاجه! Smile
و آآآممممااااااا....
خدمت دوستان عرض شود (خهت اطلاع رسانی نامه ها و جوابها به دوستان گل دست به کیبرد شدم Wink ) از زمان مدیکال ما بیشتر از 3 ماه میگذره که خواستم بابت تمدید مدیکال و تاثیرش روی زمان ویزا مطمئن شم ، : ایمیل زدیم
Dear Sir/Madam, My Administrative processing has been completed according to your website. Please let me know which documents are expired so that I update them when coming to your embassy for visa issuance. Regards,
جواب دادند :
Thank you for your Jun 13, 2014 email. In order us to process your diversity visa application we need original passports and new medicals for all of the family members, the medicals that you had provided, are no longer valid. As per new regulations, the medicals are valid only for six months and we cannot issue visas with less validity.
The validity of an immigrant visa is subject to the validity of the medical report. As per new regulations, the medical reports are valid only for six months. In case of full validity (which is six month) visa, you have to provide a new medical report.
یعنی خیالتون تخت....
ویزا 6 ماهه از ابوظبی میخوای مدیکال جدید بیار.... Big Grin
موید باشید ، یا علی.....
3xxx - ابوظبی / مصاحبه: 25 فوریه / کلیرنس , برگه آبی / مقصد: دالاس شایدم میشیگان آپدیت ها: 20 مارچ + 4جون + 9جون + 10 جون ، کلیر بعد از 105 روز ، شغل خصوصی ، خدمت ارتش
به خود فکر کن ، و درست که بیندیشی.... تنها دیگران را می بینی........................................................................... http://mahak.org
ايروان زحمت كشيد آپديت كرد، دو تا كيس غير لاتاري، جدا ديگه اينا رو بايد با جارو يه كتكي بزنما،
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: armin021 ، H Pier ، lighter ، masoud z ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، S.gh ، nedaba
سایت ارمنستان دو تا کیس غیر لاتاری اعلام کرد. انگار داره یه خبرهایی میشه:
YRV2014571018
YRV2013725013
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Farshid1976 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 17:46)Sara_lphmkf نوشته:  ايروان زحمت كشيد آپديت كرد، دو تا كيس غير لاتاري، جدا ديگه اينا رو بايد با جارو يه كتكي بزنما،
این آرامشه قبل از طوفانه
هفته بعد هر ۳ تا سفارت قرار کولاک کنن
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: farshadm999 ، georgia1 ، H Pier ، lighter ، shilan ، pari pari ، S.gh ، soli asali ، Sara_lphmkf ، jojo_hami ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 12:58)phsadeghi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:38)sal0811 نوشته:  دوستان کیس خودم و یکسری کیسهای آنکارا که از توی جدول سیس چک کردم16و17 و 18 جون آپدیت شدند.همگی باید امیدوار باشیم و مطمئن باشید بزودی همه کلیر میشیم.

البته نمیدونم من مشابه شما هستم یا نه
من ابوظبی مصاحبه کردم و از روز مصاحبه تا الان سه تا آپدیت پشت سر هم خوردم . اولی از ابوظبی و دو تا دیگه از آ م ر ی ک ا. قبلا تفسیرهایی از آپدیتها خونده بودم که الان نتونستم پیدا کنم. اگه کسی می تونه راهنمایی بکنه

دوستان مدیران و پیشکسوتان محترم

هرچی خواهش می کنیم که این بحث بی نتیجه جاری جم نمی شه من پیشنهاد می دهم در مورد روند آپدیت شدن صحبت کنیم تا خود به خود موضوع عوض بشه

کجای این تاپیک در مورد روند آپدیت خوردن صحبت شده بود من نتونستم پیدا کنم. و سه رو پشت سر هم آپدیت خوردن در هفته اول پس از مصاحبه چه معنی دارد؟ اولی از ابوظبی و دوتا بعدی از آ م ر ی ک ا

منتظر جواب هستم هرچند بیشتر منتظر کلیر شدنم
تشکر کنندگان: armin021 ، janatirad ، ffrfar ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان