کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

(2014-06-18 ساعت 15:22)farshadm999 نوشته:  من الان از شماره خودم تا ۱۰۰ تا پائین تر و ۱۰۰ تا بالاتر رو چک کردم به جز یه نفر بقیه هیچ کدوم کلیر نشدن. (در مورد ابوظبی)

یعنی‌ تا آخر جون امکان داره اتفاقاتی بیفته؟

دوست عزیز
اگه می خواهی بررسی دقیقتری انجام بدی با کمک فایل اکسل ceac شماره کیسهای AP را در محدوده شماره کیس خودت بررسی کن

در محدوده 100 تایی ممکنه تنها 20 تا شون مربوط به ابوظبی بشند و تازه خیلیهاشون Issued شدند اینه که آپدیت نمی شوند
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، nedaba
دوستای گل
همه خوبن ی فید بک به این پستم من بدین ببینم اوضا از چه قراره ......
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: armin021 ، Maryrhm ، Ramin geologist ، janatirad ، shadi79 ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 16:06)alimomen نوشته:  درسته که بعد از 92 روز انتظار نه کلیر شدیم و نه حتی یک آپدیت خوردیم ولی به عنوان پیشکسوت در مهاجرسرا مفتخر شدم خیلی خوبه ولی احساس پیری به آدم دست میده با این عنوان همش حس نصیحت کردن بهم دست میده فکر کنم دیگه این دامن قرمزی رو هم باید بذارمش کنار برای یک پیشکسوت زشته
به به علی اقااااااااااا هر روز بهتر از دیروز......دیگه ی قدم تا مدیر شدن مونده.....فقط مارو یادت نره...Big Grin
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: alimomen ، ffrfar ، pari pari ، soli asali ، nedaba
ایروان هستیم
و حدود یکماه پیش بعد از 199 روزکلیر شدیم

دیروز بعد ازدریافت جواب دکتر پاکت مدارک رو تحویل سفارت دادم
3 ساعت بعد تماس گرفتند و گفتند که ویزا صادر خواهد شد.
اما نه برای من ، فقط برای خانمم ، برای من وضعیت مشخص نیست و هنوز کلیر نشدم ! پیشنهادشون این بود که حتما خانمم ویزاش رو بگیره.
عجیبه که هیچ توضیحی در این زمینه وجود نداشته یعنی اصلا در مکاتبات استعلام از سفارت و علامتهای جلوی شماره کیس در سایت سفارت در این ضمینه مشکلی اعلام نشده بود.
طی تماسهای تلفنی و ایمیل امروز ظهر در مقابل شماره کیس ما (در صفحه اعلامی کلیر )دو علامت * ظهور کرد.
خلاصه این همه وقت و هزینه ما فعلا به هوا رفته.
این در حالی است که بنده قبل از اقدام به سفر از سفارت استعلام گرفته بودم و فقط گفته بودند نیاز به عکس جدید و مدارک تجدید مدیکال می باشد.
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

سلام به همه از انكارا . ما ديروز رفتيم مصاحبه. شوهر من ارشيتكته و معاف از سربازي كه افيسر بهش گير نداد اما برنده اصلي منم كه يه جايي مرتبط با ص د ا و س ي م ا كار مي كنم . افيسر جوون ريشوو پوستم رو كند بس كه سؤال پيچم كرد راجع به كارم اخرشم گفت كيست به بررسي نياز داره . منم كه حسابي ناراحت بودم با پررويي پرسيدم فكر مي كننن به من ويزا بدن اخه سه ماه بيشتر نمونده كه اونم با جديت گفت بله احتمال مي دم چون شما اولين ك ا ر م ن د د و ل ت ي نيستي كه مي ايي در ضمن كار ما زمان بندي شده است. اينو گفتم شايد دوستان يه كمي دلشون قرص بشه. البته توكل به خدا! در ضمن من يكي كه اميدمو تا روزاي اخر از دست نمي دم گرچه جايي كه كار مي كنم حساسيت زاست. نكته ديگه اينكه واقعا خوبه با حرفايي كه منبع درستي نداره تو دل بقيه رو خالي نكنيم چون با يك نگاه به اين لينكhttp://www.usemb-ankara.org.tr/consular/english/schedule_dv.html مي بينيد كلي كيس اسيايي تازه ماه ديگه مي رن مصاحبه پس فعلا قصد تموم كردن يك ماهه ندارن . من خودم شديدا معتقدم امسال مثل پارسال نميشه ايشالا
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-06-18 ساعت 18:17)saeedshafiee نوشته:  ایروان هستیم

اما نه برای من ، فقط برای خانمم ، برای من وضعیت مشخص نیست و هنوز کلیر نشدم ! پیشنهادشون این بود که حتما خانمم ویزاش رو بگیره.
عجیبه که هیچ توضیحی در این زمینه وجود نداشته یعنی اصلا در مکاتبات استعلام از سفارت و علامتهای جلوی شماره کیس در سایت سفارت در این ضمینه مشکلی اعلام نشده بود.
طی تماسهای تلفنی و ایمیل امروز ظهر در مقابل شماره کیس ما (در صفحه اعلامی کلیر )دو علامت * ظهور کرد.
این در حالی است که بنده قبل از اقدام به سفر از سفارت استعلام گرفته بودم و فقط گفته بودند نیاز به عکس جدید و مدارک تجدید مدیکال می باشد.
سلام دوست من شاید علت این مورد این باشه که کلیرنس مجدد خورده اید. و شاید علتش هم این باشه که دیر برای دریافت ویزا اقدام کردید. در تایپک کلیرنس پارسال و سالهای قبل هم از این موردها دیده میشه. میتونید سر بزنید و ببینید
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو

خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
تشکر کنندگان: alimomen ، ffrfar ، آلیس-1980 ، armin021 ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان گل
این چند روزی که سایت قطع بود کسی کلیر نشد؟
ایروان که خدارو شکر تعطیله انگار
Smile
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کنWink
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 18:33)mahan L نوشته:  

سلام دوست من شاید علت این مورد این باشه که کلیرنس مجدد خورده اید. و شاید علتش هم این باشه که دیر برای دریافت ویزا اقدام کردید. در تایپک کلیرنس پارسال و سالهای قبل هم از این موردها دیده میشه. میتونید سر بزنید و ببینید

دقیقا منم الان میخاستم بگم احتمالا چون دیر مراجعه کردید مجدد کلیرنس خورذید دوستان اگر واقعا قصد مهاجرت دارید پس این باید اولین اولویت شما باشه یعنی حتی اگر شده که بهتون مرخصی ندن باید غیبت کنید و برید سفارت -اگر مشکل مالی دارید و منظرید سر ماه حقوق بگیرید برید دوباره دیر میشه فایده نداره پس باید قرض کنید برید سفارت -اگر عروسی دارید تو اقوام میخاید بعد از عروسی برید والا پشیمونی میاره
حیفه این همه وقت گذاشتید خرج کردید مهمتر ازهمه اعصاب گذاشتید وحالا نتیجه نگیرید به عنوان یک پیشکسوت(باورت نمیشه کنار ایدی نگاه کن) این حرف من ریش سفید رو قبول کنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، armin021 ، sal0811 ، shilan ، pari pari ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba ، reza_top60 ، nazanin fatemi

دوست عزیز امیدوارم سریعتر وضعیت شما روشن بشه. آیا برگه ی آبی جدیدی هم بهتون دادند یا برگه ی نقص مدرک؟
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: armin021 ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
سفارت ایروان 2 تا کیس اعلام کرده اما غیر لاتاری .معنیش یعنی چی؟یعنی این هفته هم هیچی؟رفت واسه هفته بعد؟سایت سیس هم که از آپدیت خبری نیست.از اردیبهشت پارسال که خبر برنده شدنو گرفتیم همین جور معطل اینهاییم . کم آوردیم به خدا. اگه این سایت هم نبود که هیچی دیگه میمردیم از بی اطلاعی.خدایا از خلقت مهاجر سرا متشکریم.دلم گرفته بود گفتم بیام یه کم درد دل کنم.با امید کلیری سریع برای تمام منتظرین.
(2014-06-18 ساعت 18:45)Kamyar.A نوشته:  سفارت ایروان 2 تا کیس اعلام کرده اما غیر لاتاری .معنیش یعنی چی؟یعنی این هفته هم هیچی؟رفت واسه هفته بعد؟سایت سیس هم که از آپدیت خبری نیست.از اردیبهشت پارسال که خبر برنده شدنو گرفتیم همین جور معطل اینهاییم . کم آوردیم به خدا. اگه این سایت هم نبود که هیچی دیگه میمردیم از بی اطلاعی.خدایا از خلقت مهاجر سرا متشکریم.دلم گرفته بود گفتم بیام یه کم درد دل کنم.با امید کلیری سریع برای تمام منتظرین.

قوی باش پسر امیدت به اون بالا باشه اگر از الان کم بیاری که فبها
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: zaaraa ، آلیس-1980 ، shahryar7021 ، pari pari ، S.gh ، Nazanin samadi ، soli asali ، anahita 62 ، nedaba
دوست عزیز
برای اینکه یکماه بعد از کلیر شدن مراجعه کردیم اعلام کلیرنس شده است ؟
یکماه زمان زیادی نیست

(2014-06-18 ساعت 18:43)alimomen نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 18:33)mahan L نوشته:  [quote='saeedshafiee' pid='514038' dateline='1403099253']
ایروان هستیم

اما نه برای من .......

دقیقا منم الان میخاستم بگم احتمالا چون دیر مراجعه کردید مجدد کلیرنس خورذید دوستان اگر واقعا قصد مهاجرت دارید پس این باید اولین اولویت شما باشه یعنی حتی اگر شده که بهتون مرخصی ندن باید غیبت کنید و برید سفارت -اگر مشکل مالی دارید و منظرید سر ماه حقوق بگیرید برید دوباره دیر میشه فایده نداره پس باید قرض کنید برید سفارت -اگر عروسی دارید تو اقوام میخاید بعد از عروسی برید والا پشیمونی میاره
حیفه این همه وقت گذاشتید خرج کردید مهمتر ازهمه اعصاب گذاشتید وحالا نتیجه نگیرید به عنوان یک پیشکسوت(باورت نمیشه کنار ایدی نگاه کن) این حرف من ریش سفید رو قبول کنید
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: reasonable ، armin021 ، shilan ، pari pari ، pari pariaaa ، soli asali ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 18:43)alimomen نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 18:33)mahan L نوشته:  

من موندم چرا آقا سعید بعد از ۱۹۹ روز انتظار! یک ماه طول دادن تا برن؟!!!
آخه یه هفته، دو هفته، سه هفته، یه ماه دیگه چرا؟
منو کلیر کنن شک نکن پس فرداش حرکته!
امیدوارم مشکلشون حل شه.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: sal0811 ، pari pari ، soli asali ، Sara_lphmkf ، zepehr ، medexk ، anahita 62 ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 16:28)سیمین راد نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:16)2014winner نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:10)Hadi2014 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 12:03)H Pier نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 11:57)2014winner نوشته:  راستی یادم رفت بگم وقتی مدارکمو به اون خانوم دم در تحویل دادم گفتم چرا امسال اینجوری شده گفت برو خدا رو شکر کن که کلیر شدی ممکنه به همه ویزا نرسه بخاطر قضیه ای که پارسال پیش اومده داریم یواش یواش کلیر میکنیم که به همه کلیری ها ویزا برسه. این دقیقن متن صخبت هاش بود

ممنون از شما بابت لطف و توجهتون.
اما آخه اگه کلیر نکنن ویزا زیاد میاد؟ یعنی چی من سر در نمیارم.
منم سر در نياوردم والا. ازين حرفا زياده. نبايد روحيه بچه هايى که هنوز کلير نشدن و اونايى که هنوز مصاحبه نرفتن رو خراب8 کنيم
آقای محترم حال من بعد از 11 روز توی این ترکیه که یه کلمه انگلیسی بلد نیستن بهتر از شما نیست نه پول داریم نه جا نه غذا اگرم پرسیدم به خاطر شماها بوده و دینی که نسبت به بچه های اینجا داشتم وظیفه ای نداشتم الانم پستامو پاک میکنم چون اشتباه از من بود باید مثل خیلی های دیگه میرفتم دنبال کار خودم همین کارارو میکنین که همه میترسن بیان چیزی بنویسن

دوست گلم
امیدوارم ویزاتو بگیری و بسلامتی برگردی وطن و خستگی این مدت از تنت در شه

ایشالا دست پر برگردی
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: sal0811 ، pari pari ، armin021 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، zepehr ، anahita 62 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان