موضوعها: 0
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 17:46)Sara_lphmkf نوشته: ايروان زحمت كشيد آپديت كرد، دو تا كيس غير لاتاري، جدا ديگه اينا رو بايد با جارو يه كتكي بزنما،
بزن بزن که داری خوب میزنی .....................
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 18:58)saeedshafiee نوشته: دوست عزیز
برای اینکه یکماه بعد از کلیر شدن مراجعه کردیم اعلام کلیرنس شده است ؟
یکماه زمان زیادی نیست
(2014-06-18 ساعت 18:43)alimomen نوشته: (2014-06-18 ساعت 18:33)mahan L نوشته: [quote='saeedshafiee' pid='514038' dateline='1403099253']
ایروان هستیم
و حدود یکماه پیش بعد از 199 روزکلیر شدیم
دیروز بعد ازدریافت جواب دکتر پاکت مدارک رو تحویل سفارت دادم
3 ساعت بعد تماس گرفتند و گفتند که ویزا صادر خواهد شد.
اما نه برای من .......
دقیقا منم الان میخاستم بگم احتمالا چون دیر مراجعه کردید مجدد کلیرنس خورذید دوستان اگر واقعا قصد مهاجرت دارید پس این باید اولین اولویت شما باشه یعنی حتی اگر شده که بهتون مرخصی ندن باید غیبت کنید و برید سفارت -اگر مشکل مالی دارید و منظرید سر ماه حقوق بگیرید برید دوباره دیر میشه فایده نداره پس باید قرض کنید برید سفارت -اگر عروسی دارید تو اقوام میخاید بعد از عروسی برید والا پشیمونی میاره
حیفه این همه وقت گذاشتید خرج کردید مهمتر ازهمه اعصاب گذاشتید وحالا نتیجه نگیرید به عنوان یک پیشکسوت(باورت نمیشه کنار ایدی نگاه کن) این حرف من ریش سفید رو قبول کنید
چرا دوست من. همین طوره. من از پارسال که قبول شدیم. از روزی که با مهاجرسرا آشنا شدم تا روز 30 سپتامبر هر روز به تاییک کلیرینس 2013 سر میزدم یکی دو مورد رو یادم هست که همچین اتفاقی براشون افتاد که فکر میکنم یکیش زود کلیر شد و جون سالم به در برد ولی یکیشون نه. ولی اونی که نتونست ویزا بگبره کلیرنسش مال روزهای آخر بود. شما نگران نباشید هنوز خیلی فرصت دارید و مطمینم ویزا رو میگیرید. و مطمینا این دفعه زودتر کلیر میشید. من فکر میکنم اینها طبق فرمول خاصی کار میکنند و دستشون تو این موردها بسته است و طبق قانون خاصی است
کیس نام: **69 2014AS0000- رویت قبولی: 11 می - ارسال فرمها: 27 می -دریافت تاییدیه: 5 جون -ابوظبی - 2 نفر- کارنت: آپریل- نامه دوم: 17 آپریل- مصاحبه : 5 جون. رویت درسیس 14 می. آپدیت : 5 جون هر دو ، 6 جون کیس اصلی. 15 جون با ایمیل. 30جون نفر دوم. 8 جولای هر دو. 6آگوست نفر اصلی. 28 آگوست هر دو
خدایا، نگاهم به دستهای توست. مرا مثل همیشه یاری کن.
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
Ffrfarعزيز ممنون از رتبه و جمله زيبات ايشالا همون تا اخر سپتامبر ويزا مي گيريم به اميد خدا
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان سلام . من ایروان هستم دیروز مدارکم و شامل برگه ابی و مدیکال و پاسپورتم تحویل دادم ایا چیز دیگه ای نیاز بود چون دوست عزیز تو پست قبلی گفتند عکس هم دادن یه سفارت! جالبه ایشون هم دیروز دادند با ایشان تماس گرفتند ولی با من تا الان کسی تماس نگرفته کم کم دارم نگران می شم.فقط د یروز یه اپدیت جدید داشتم به نظر شما چکار کنم برم سفارت ؟
**2014as9 - مصاحبه ایروان - هفته اول feb - منتظر کلیر
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 18:17)saeedshafiee نوشته: ایروان هستیم
دیروز بعد ازدریافت جواب دکتر پاکت مدارک رو تحویل سفارت دادم
3 ساعت بعد تماس گرفتند و گفتند که ویزا صادر خواهد شد.
اما نه برای من ، فقط برای خانمم ، برای من وضعیت مشخص نیست و هنوز کلیر نشدم ! پیشنهادشون این بود که حتما خانمم ویزاش رو بگیره.
عجیبه که هیچ توضیحی در این زمینه وجود نداشته یعنی اصلا در مکاتبات استعلام از سفارت و علامتهای جلوی شماره کیس در سایت سفارت در این ضمینه مشکلی اعلام نشده بود.
طی تماسهای تلفنی و ایمیل امروز ظهر در مقابل شماره کیس ما (در صفحه اعلامی کلیر )دو علامت * ظهور کرد.
خلاصه این همه وقت و هزینه ما فعلا به هوا رفته.
این در حالی است که بنده قبل از اقدام به سفر از سفارت استعلام گرفته بودم و فقط گفته بودند نیاز به عکس جدید و مدارک تجدید مدیکال می باشد.
واى چقدر بد. دركتون ميكنم. اين وضعيت براى ما هم پيش اومد. ايشالا كه به زودى جواب شما هم بياد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
84
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 18:17)saeedshafiee نوشته: ایروان هستیم
دیروز بعد ازدریافت جواب دکتر پاکت مدارک رو تحویل سفارت دادم...
سلام.اميدوارم هر چه سريع تر مشكلى كه براتون پيش اومده حل بشه .واقعا اگه يه لحظه خودمونو بجاى شما بذاريم ،درك ميكنيم كه چه حالى داريد الان .دو تا سوال دارم ازتون :
1-چند روز قبل سفرتون ايميل زديد و استعلام گرفتيد در مورد مدارك اكسپاير شده؟
2-ايميل كه زديد سفارت براى جويا شدن علت آماده نبودن ويزا،بهتون نگفتن چقدر طول ميكشه و بايد صبر كنيد؟
كيس نامبر:2014AS11XX|سفارت :ايروان|مصاحبه:هفته 3 اكتبر-AP|آپديت هاى سيس:01)05-06-07-14مى ~ 02)07-14مى
كلير پس از 205 روز:14 مى|دريافت ويزا: 22 مى|ورود به آمريكا : سپتامبر 2014 | ساكن : شارلوت-كاروليناى شمالى
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-18 ساعت 19:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-18 ساعت 19:59 توسط me_u.)
صرفا جهت اطلاع شما
سلام بر همه دوستان خوبم.
والا بلا من دیگه بریدم از بس که گفتم صبر کنید.
هر چند قرار نبود حرفی بزنم اما به اطلاع دوستان میرسانم:
تکلیف کیس نامبرهای ایرانی تقریبا مشخصه.بزودی کل اشخاصی که در مرحله ادمین پروسس هستند درخواست ویزاشون برای سهمیه ماهانه ارسال میشه به اداره مهاجرت.ان شا ا... ماه دیگه تکلیف همه دوستان مشخص میشه.
فقط وقتی اسم شما تو سایت قرار گرفت لحظه ای درنگ نکنید.حتما مراجعه کنید و ویزاتونو بگیرید تا خیالتون راحت باشه.
پروسه کلیر بعد از مجوز صدور ویزاها برای تمام دوستان به نوبت اعلام میشه.
پس صبر کنید و عجله نداشته باشید.
نکته مهم
اگه بعد این ارسال جر وبحث و اختلاف نظر پیش بیاد من رسما این تاپیک را ترک میکنم.دقت کنید این یک تهدید نیست.
مطالبی که من میگم جنبه اطلاع رسانی داره و صد در صد ملاک نیست.پس از همه دوستان درخواست میکنم: اصلادر مورد این ارسال بحثی نداریم!!!
صرفا جهت اطلاع شما
سرافراز باشید.مثل سرو
(2014-06-14 ساعت 20:26)me_u نوشته: مربوط به 24 خرداد 93
سلام دوستان
چرا شما عزیزان اینقدر عجله میکنید؟
من گفتم پروسه کلیر تا کیس نامبر 4750 استارت خورده است اما:
1.کلیر شدن هر کیس بستگی به تعداد پارامترهای بررسی داره.
2.فاصله بین کلیر تا اعلام سفارت بین یک هفته تا 10 روز ممکنه تفاوت داشته باشه.
و در آخر اعلام میکنم بچه هائی که سفارت آنکارا بودند برای بازه زمانی 7 تا 10 روز دیگه به احتمال زیاد اتفاقات جالبی خواهد افتاد.
ضمنا برای کیس نامبرهای تا 4750 به نظر میرسه تا یک ماه دیگه تکلیف نهائی بشه چون احتمال زیاد در بولتن ماه دیگه کل آسیا کارنت میشه
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
فكر كنم اينا منو براي كار خدمات احتياج دارند، همه قبلي هاي من و بعدي هاي منو توي اين چند روز آپديت كردند جز منو،
اگه فكر كرديد يك درصد هم نا اميد شدم نشدم، همچين محكم دسته جارومو چسبيدم و سنگرو نگه داشتم ببينم روي اينا زيادتره با من، :d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سارا خانوم اون جارو رو بیار اخر هفتس.... اون جاروی سحر امیزت الان لازمه ..... بیا منتظر سرا منتظره....
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
[....
یعنی سفارت آمریکا آقای مومنی رو کردن سفیر خودشون؟ به ایشون خبر دادن که به همه بچها بگه!!؟ نمیدونم چرا این قضیه خانوم ملیکا و آقای مومنی اینقدر هر روز داره بزرگ تر میشه. ایشون یه آقایی هستن ساکن دوبی ، تو کار ترانسفر همین!!! نه بیشتر! نه رابطهای دارن با سفارت نه اطلاعی دارن.
برا بار هزارم الکی سفارت نرید کیلیرنس هر کس جداس، اینکه خانوم کلیر بشه هیچ دلیلی نداره به شوهر ویزا بدن! اینایی که پارسال زن و بچه تنها رفتن آمریکا عقب مونده ذهنی نبودن! کلیر یکی پرسهٔ مجزاس.
معلومه عصبانی هستی و داری داد میزنی.....گاهی چیزهای عجیبم ممکنه پیش بیاد.تو این تاپیک شنیدن لذت بخش تره تا تایید و تکذیب....
چون نمونه نقض این داستان رو میشه مثال زد:جناب آقای شفیعی که پاسشون هم دادن اما فقط همسرشون ویزا گرفتند