موضوعها: 0
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 12:03)نام کاربری somi نوشته: میشه یک خواهشی بکنم؟
کسایی که کلیر شدند لطفا سوالاتشون درباره ی این بحث پایان ناپذیر مدیکال و سفر و ... رو توی تاپیکای دیگه مطرح کنن!
ما واقعا الان وضعیت خوبی نداریم و وقتی میبینیم که کسایی هستن که به ویزایی که ما در آرزوشیم رسیدن و حالا برای رفتن و گرفتنش دو دو تا چارتا میکنن، حالمون بدتر میشه!
لطفا یک ذره ،فقط یک ذره، رعایت حال بقیه رو هم بکنیم.
خیلی ببخشید که مجبور شدم اینو تکرار کنم،ولی همونطور که کهکشانها پایانی ندارن، بعضی چیزای دیگه هم بی پایانند...
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا
میخوااااااااااااااااااااااااااام همین الان!

یالا یالا، من ویزا می خوام یالا
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 23:00)armin021 نوشته: منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا

ما هم دو تا ميخواهيم لطفا سريع عجله داريم مرسي
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 22:56)soli asali نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:52)reza_norouzi نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته: ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.
سلام دوستان من
نیازی به اعلام دریافت ویزا تو این تاپیک نبوده و نیست.
لطفاً از مطرح کردن این موضوع پرهیز کنین چون نه تنها به دیگرانی که منتظرن روحیه نمیدین بلکه باعث ایجاد جو خوبی نمی شین.
پس هرکی ویزاشو گرفت نوش جونش برای اعلام این موضوع به تاپیک سفر به آمریکا مراجعه کنین.
شاد باشین.
اوااااااااااااااا !!! دوست عزیز این حرفه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ما خوشحال میشیم دوستان بیان اینجا اعلام کنن به خدا از خوشحالی اونا من خوشحال میشم اشک میریزم ! مگه خدایی نکرده ما حسودیم !!!!!!!؟؟
جرا نگن آخه؟؟ مدتها اینجا بودن و همگام بقیه منتظرها، حقشونه که بیان و بگن که ویزا گرفتن و ما هم براشون هورررررا بکشیم ، والله اگه بی سروصدا هم میرفتن شاید بعضی ها ناراحت میشدند که چرا بچه های کلیر شده ما منتظرها رو فراموش کردند و نمیان به ما سر بزنن و جواب سوالای ما رو بدن
به هرحال کلی تبریک و هوررررررا
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 23:06)S.gh نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:56)soli asali نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:52)reza_norouzi نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته: ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.
سلام دوستان من
لطفاً از مطرح کردن این موضوع پرهیز کنین چون نه تنها به دیگرانی که منتظرن روحیه نمیدین بلکه باعث ایجاد جو خوبی نمی شین.
پس هرکی ویزاشو گرفت نوش جونش برای اعلام این موضوع به تاپیک سفر به آمریکا مراجعه کنین.
شاد باشین.
ما خوشحال میشیم دوستان بیان اینجا اعلام کنن به خدا از خوشحالی اونا من خوشحال میشم اشک میریزم ! مگه خدایی نکرده ما حسودیم !!!!!!!؟؟
جرا نگن آخه؟؟ مدتها اینجا بودن و همگام بقیه منتظرها، حقشونه که بیان و بگن که ویزا گرفتن و ما هم براشون هورررررا بکشیم ، والله اگه بی سروصدا هم میرفتن شاید بعضی ها ناراحت میشدند که چرا بچه های کلیر شده ما منتظرها رو فراموش کردند و نمیان به ما سر بزنن و جواب سوالای ما رو بدن
منم نظر شما رو دارم اگه پشت سرشون نیگا نکنن برن بدتره خواه ناخواه اونا خدا رو شکر ویزا گرفتن و با نگفتنشون جای کسی باز نمیشه که مام خوشحالیم
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی
آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 23:00)armin021 نوشته: منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا

شما رو هنوز كسي به فرزند خوندگي قبول نكرده؟
بيا وردست خودم تي بكش، آخر هفته خونه تكوني داريم كمك لازم دارم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 23:10)shilan نوشته: (2014-06-18 ساعت 23:06)S.gh نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:56)soli asali نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:52)reza_norouzi نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته: ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.
سلام دوستان من
شاد باشین.
منم نظر شما رو دارم اگه پشت سرشون نیگا نکنن برن بدتره خواه ناخواه اونا خدا رو شکر ویزا گرفتن و با نگفتنشون جای کسی باز نمیشه که مام خوشحالیم 
نظر من اينه كه گفتن يا نگفتنشون فرقي نداره جز اينكه ما هم خوشحال مي شيم، فقط حضورشون توي اين تايپيك باعث مي شه براي دوستاني كه تازگي كلير شدند بتونن از تجربه و اطلاعاتشون استفاده كنند، ضمنا اكثرا توي زمان بسيار طولاني منتظر بودند همدرديم همگي
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 23:11)Sara_lphmkf نوشته: (2014-06-18 ساعت 23:00)armin021 نوشته: منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا

شما رو هنوز كسي به فرزند خوندگي قبول نكرده؟
بيا وردست خودم تي بكش، آخر هفته خونه تكوني داريم كمك لازم دارم
آقا قول میدم اگه ویزای ما بیاد به فرزند خوندگی قبولش میکنیم و با خودمون میبریمش!
خدایا چنان کن سرانجام کار ، تو خشنود باشی و ما رستگار.....
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-18 ساعت 23:10)shilan نوشته: (2014-06-18 ساعت 23:06)S.gh نوشته: [quote='soli asali' pid='514136' dateline='1403115980']
[quote='reza_norouzi' pid='514135' dateline='1403115748']
[quote='usafirststeps' pid='514125' dateline='1403114639']
ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.
سلام دوستان من
به نظر من ؛
پشت سر رو نگاه کردن و روحیه دادن خوبه اگه طوری باشه که به درد 4نفر بخوره! مثلا سفرنامه نوشتن!که البته بعضی دوستای گل مثل الدورادو و پریا نوشتن و دستشون درد نکنه، ولی بعضیا با اصطلاحاتی مثل" سفر کوفتی "
یه جوری آدمو میسوزنن که ...
تا یادم نرفته، اینهمه یکضربی و امریکا رفته داشتیم تا حالا...
چندتا سفرنامه ی امریکا داریم توی انجمن خصوصی 2014؟!
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری