کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
دوستان کسی از ابوظبی هست که کلیر شده باشه یا خبری داشته باشه ?
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، nedaba ، shilan
(2014-06-18 ساعت 22:52)reza_norouzi نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته:  ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.

سلام دوستان من
نیازی به اعلام دریافت ویزا تو این تاپیک نبوده و نیست.
لطفاً از مطرح کردن این موضوع پرهیز کنین چون نه تنها به دیگرانی که منتظرن روحیه نمیدین بلکه باعث ایجاد جو خوبی نمی شین.
پس هرکی ویزاشو گرفت نوش جونش برای اعلام این موضوع به تاپیک سفر به آمریکا مراجعه کنین.
شاد باشین.

مدیکال نگین اعصاب ندارن ویزا گرفتین نگین اعصاب ندارن! میگم کلا این تاپیک خالی بزاریم هر روز چند نفر بیان غر غر کنن که اه وای چرا کلیر نشدیم
4xxx/ سه نفر/۹ اپریل ابوظبی/AP/ اپدیت: 10 11 12 14 15 اپریل, 18 و 19 اگوست
ویزا: هرگز!

جا مانده از قطار لاتاری 2014. توصیه به دوستان آینده: تبعیض و بی عدالتی همه جا هست. بخصوص در سفارتهای محترم! ذهنت آماده همه چیز کن
(2014-06-18 ساعت 23:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:00)armin021 نوشته:  منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا
میخوااااااااااااااااااااااااااام همین الان!
Big Grin
یالا یالا، من ویزا می خوام یالا

شما رو هنوز كسي به فرزند خوندگي قبول نكرده؟
بيا وردست خودم تي بكش، آخر هفته خونه تكوني داريم كمك لازم دارم
نخیر اینا همشون به فکر خودشونن! نیکوکار پیدا نشد هیچی،
اعلامیه رو هم پاره کردن!
تازه از بچه کار نمی کشن که!!!
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، miladfr12 ، nedaba
(2014-06-18 ساعت 19:51)pari pariaaa نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 18:17)saeedshafiee نوشته:  ایروان هستیم
و حدود یکماه پیش بعد از 199 روزکلیر شدیم
دیروز بعد ازدریافت جواب دکتر پاکت مدارک رو تحویل سفارت دادم...

سلام.اميدوارم هر چه سريع تر مشكلى كه براتون پيش اومده حل بشه .واقعا اگه يه لحظه خودمونو بجاى شما بذاريم ،درك ميكنيم كه چه حالى داريد الان .دو تا سوال دارم ازتون :
1-چند روز قبل سفرتون ايميل زديد و استعلام گرفتيد در مورد مدارك اكسپاير شده؟
2-ايميل كه زديد سفارت براى جويا شدن علت آماده نبودن ويزا،بهتون نگفتن چقدر طول ميكشه و بايد صبر كنيد؟

سلام
تشکر از پیگیریتون
1 2 یا 3 روز بعد از کلیر شدن
2 نه هیچ جوابی ندادن ، تلفن هم که زدم گفتن ایمیل بزنید اما در جواب امروز 2 تا ستاره جلوی شماره کیسمون ظاهر شد !
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

تشکر کنندگان: soli asali ، Sara_lphmkf ، nedali ، miladfr12 ، armin021 ، nedaba ، shilan ، pari pari ، pari pariaaa
خدایی بجه ها ببینید قصه گو جند وقت نیست جه بلایی سر روحیه تون امده والا تو.دل هممون اشوبه ولی مطمعنم همه جی ب خیر و خوشی تموم میشه یکم استانه صبر.رو ببرین بالا.......ایشالله زود زود همه کلیر شن
متاسفانه نشد،
(2014-06-18 ساعت 18:04)shadi79 نوشته:  ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

شادی جون خوشم میاد مثل پیامهای بازرگانی میای هر چند روز یکبار یه انرژی مثبت میدی و میریBig Grin
باآرزوی پایان هرچه زودترانتظار برای شما دوست عزیز
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، armin021 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، miladfr12 ، anahita 62 ، nedaba ، H Pier ، lighter ، shilan ، pari pari ، Maryrhm
(2014-06-18 ساعت 23:29)armin021 نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:11)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 23:00)armin021 نوشته:  منممممممم ویزااااااااااااااااااااااا
میخوااااااااااااااااااااااااااام همین الان!
Big Grin
یالا یالا، من ویزا می خوام یالا

شما رو هنوز كسي به فرزند خوندگي قبول نكرده؟
بيا وردست خودم تي بكش، آخر هفته خونه تكوني داريم كمك لازم دارم
نخیر اینا همشون به فکر خودشونن! نیکوکار پیدا نشد هیچی،
اعلامیه رو هم پاره کردن!
تازه از بچه کار نمی کشن که!!!

بنده يك پسر خوب دارم ولي ميتونم شما رو هم به فرزندي قبول كنم... اگر خدا قبول كنه فردا ميرم واسه گرفتن ويزا... ببينم ويزاي شما رو هم ميتونم بگيرم ... Cool
(2014-06-18 ساعت 22:56)soli asali نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته:  ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.

سلام دوستان من
لطفاً از مطرح کردن این موضوع پرهیز کنین چون نه تنها به دیگرانی که منتظرن روحیه نمیدین بلکه باعث ایجاد جو خوبی نمی شین.
پس هرکی ویزاشو گرفت نوش جونش برای اعلام این موضوع به تاپیک سفر به آمریکا مراجعه کنین.
شاد باشین.

اوااااااااااااااا !!! دوست عزیز این حرفه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ما خوشحال میشیم دوستان بیان اینجا اعلام کنن به خدا از خوشحالی اونا من خوشحال میشم اشک میریزم ! مگه خدایی نکرده ما حسودیم !!!!!!!؟؟
اخه اینم شد حرف دوست عزیز اولا توکلتون به خدا باشه آسیاب به نوبت ویزای شما هم میاد و شما هم به آرزوهاتون میرسین ولی به شخصه یادمه قبل از کلیر شدن هر کی اعلام میکرد و ماجرای ویزاشو میگفت کلی براش خوشحال میشدم و ارزوی بهترین ها رو واسش میکردم ما 78 ماهه هر کدوممون با این تاپیک زندگی کردیم حالا یکی اومده 2 خط نوشته دوستان میان جبهه میگیرن که آی ما در ارزوی این ویزاییم ما هم بودیم هر کسی سهم مساوی در این سایت داره من اصلا قصد توهین به کسی رو ندارم فقط یه پیشنهاد دوستان عزیزم ما هم شرایط شما رو داشتیم کافیه به خدا بسپارین و صبور باشین به امید خدا همه به نوبت و قبل از پایان سپتامبر ویزاهاشون تو دستشونه
Cool
case number : 2014as000015xx / abu dhabi / interview : 2nd week of december ]
apdates : 12Dec 10Feb 20Apr 28;29may 01;02;03jun / clear : me 02 jun and my husband 17 jun ( after 190 days )
my dear god I ♥ u & thank u
(2014-06-19 ساعت 00:07)nedali نوشته:  
(2014-06-18 ساعت 22:56)soli asali نوشته:  

سلام دوستان من
شاد باشین.

اوااااااااااااااا !!! دوست عزیز این حرفه ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
ما خوشحال میشیم دوستان بیان اینجا اعلام کنن به خدا از خوشحالی اونا من خوشحال میشم اشک میریزم ! مگه خدایی نکرده ما حسودیم !!!!!!!؟؟
اخه اینم شد حرف دوست عزیز اولا توکلتون به خدا باشه آسیاب به نوبت ویزای شما هم میاد و شما هم به آرزوهاتون میرسین ولی به شخصه یادمه قبل از کلیر شدن هر کی اعلام میکرد و ماجرای ویزاشو میگفت کلی براش خوشحال میشدم و ارزوی بهترین ها رو واسش میکردم ما 78 ماهه هر کدوممون با این تاپیک زندگی کردیم حالا یکی اومده 2 خط نوشته دوستان میان جبهه میگیرن که آی ما در ارزوی این ویزاییم ما هم بودیم هر کسی سهم مساوی در این سایت داره من اصلا قصد توهین به کسی رو ندارم فقط یه پیشنهاد دوستان عزیزم ما هم شرایط شما رو داشتیم کافیه به خدا بسپارین و صبور باشین به امید خدا همه به نوبت و قبل از پایان سپتامبر ویزاهاشون تو دستشونه
Cool
منم تبریک عرض میکنم به این دوست عزیزمون .... ایشالله ویزای همه دوستان ایشود بشه و بخواسته دلشون برسند ... منم بنوبت خودم خیلی خوشحال میشم که میبینم ویزای دوستان میآد ... حتی اگه آخرین نفر باشم ....... با آرزوی موفقیت هر چه بیشتر
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست

مبارک باشه دوست عزیز..ولی چرا یک هفته طول کشید؟
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، m_nikparvaz ، armin021 ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، usafirststeps ، pari pari
سلام به همگی
توی سایت سفارت وقتی YRV2014571018 میزنه یعنی چی؟
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
تشکر کنندگان: armin021 ، soli asali ، miladfr12 ، nedaba ، pari pari
Maryam_a

بنده يك پسر خوب دارم ولي ميتونم شما رو هم به فرزندي قبول كنم... اگر خدا قبول كنه فردا ميرم واسه گرفتن ويزا... ببينم ويزاي شما رو هم ميتونم بگيرم ... Cool
[/quote]

ممنونم مریم خانم
فارغ از این شوخیها، امیدوارم بی دردسر و کوچکترین مشکل ویزاتون رو بگیرین.
همیشه و در همه حال زندگی شاد و موفقی داشته باشین، خیلی خوشحالم براتون...
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
تشکر کنندگان: soli asali ، miladfr12 ، anahita 62 ، nedaba ، lighter ، maryam_a ، mahan L ، shilan ، pari pari
(2014-06-19 ساعت 00:18)m_nikparvaz نوشته:  سلام به همگی
درود بر شما..یعنی کیس غیرلاتاری
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، miladfr12 ، armin021 ، hameddjj ، nedaba ، shilan ، pari pari
(2014-06-19 ساعت 00:18)m_nikparvaz نوشته:  سلام به همگی
فکر میکنم این یه کیس نامبر غیر از کیس لاتاریه
* DV 2014 *
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، miladfr12 ، hameddjj ، nedaba
واقعا ناراحت کننده هستش که وطن خودت طوری شده که برای ترک اون داری لحظه شماری میکنی!
کاشکی شرایط طوری بود که بقیه مردمان دنیا برای گرفتن ویزای کشور من لحظه شماری می کردن.
خدایا ، بزرگی و منش رو به این مردم برگردان...
* DV 2014 *

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان