موضوعها: 0
رتبه:
26
0 تشکر در 0 ارسال
به خدا پست ها تونو وقتی میخونم احساس غربت میکنم ... خیلی واسه همتون خوشحالم .........مبارکتون باشه دعا کنید شاید ما هم 2016 برنده بشیم
وقتی که غورباقه ها هفتیرکشن بهم حق انقدر زود پیر بشم......امان از روزی که دو زاریم پیش خودش فک کنه تراوله
/////// سایه ها همیشه دروغ میگن! //////
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='alimomen' pid='513959' dateline='1403090338']
دوستانی که از ابوظبی میپرسن از سه شنبه تا حالا هیچ خبری نیست در حد فقطدوتا آپدیت 15 و 16 جون برای کیسهای 4121و3960
[/quo
سلام دوستان من امروز از شماره 1 تا 3900 رو توی سایت سیس و ابوظبی چک کردم. همه چیز خیلی منظم و روی روال داره پیش میره توی ابوظبی. کیس 3365 در ابوظبی امروز کلیر شد. چند تا آپدیت هم داشتن. کیس های 3500 به بالا خودشون رو آماده کنند که نوبت اونهاست. ابوظبی توی تاریخ 17 جون خیلی سرش شلوغ بوده و کلی ویزا صادر کرده. ان شالله بقیه دوستان هم برن ویزاشون رو سریعتر بگیرن
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadiazar، anahita 62، artam2، farhad_syd، H Pier، kaaren، meisam_civil82، me_u، nedaba، Shabi2605، usafirststeps، نام کاربری somi، 3 مهمان
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 00:57)anahita 62 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadiazar، anahita 62، artam2، farhad_syd، H Pier، kaaren، meisam_civil82، me_u، nedaba، Shabi2605، usafirststeps، نام کاربری somi، 3 مهمان
بابا منم هستم
رفتم آب بخورم بیام
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
واقعا دوران سختیه!
کاش این چند ماه هم زودتر و به خوشی برای هممون تموم شه
وقتی یاد روزی که فهمیدم اسممون دراومده میوفتم گریه م میگیره
(((
اونروز از شادی همش اشکم در میومد و گریه میکردم
خدا جونم کمک کن این دوران سخت و بگذرونیم و نا امیدمون نکن که زیادی هممون اذیت شدیم.
به امید روزی که خندون و شاد با این تاپیک خداحافظی کنیم
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 01:08)usafirststeps نوشته: (2014-06-19 ساعت 00:16)HELIAA نوشته: (2014-06-18 ساعت 22:33)usafirststeps نوشته: ما بالاخره از این سفر کوفتی ارمنستان برگشتیم و ویزای خوش رنگ و زیبا رو گرفتیم تمام دوران کلیرنس یه طرف بچه ها اون یه هفته ایی که پاسها دست سفارته یه طرف یعنی از استرس قلبمون اومده بود تو دهنمون که مبادا ویزاهامونو ندن ولی به محض اینکه ویزاهاتونو میبینین تمام خستگیها و سختی های این مدت رو فراموش میکنین امیدوارم این لحظه واسه همتون به زودی پیش بیاد هر سوالی دارین بفرمایید در حد توان جوابگو هستیم با تشکر از تمامی کسانیکه این مدت سنگ صبور ما بودند و با حرفهاشون به ما و امثال ما روحیه میدادن ما از همون ارمنستان هم مدام پیگیر وضعیت بچه های این تاپیک بودیم امیدوارم همه چی ختم به خیر بشه.
مبارک باشه دوست عزیز..ولی چرا یک هفته طول کشید؟
ما دوشنبه ظهر پاسها رو دادیم ولی جمعه ظهر با کلی سلام و صلولت بهمون دادن سرشون خیلی شلوغ بود ما از تجربه قبلیها خبر داشتیم و فکر میکردیم 4شنبه یا 5شنبه بهمون بدن که نشد و مجبور شدیم پروازمونو به تاخیر بندازیم و 400 هزار تومن هم جریمه دادیم بابتش راستی تو مدتی که پاسها رو میدین به سفارت زیاد به سیس توجه نکنین ما یه آپدیت تو روز 4شنبه شدیم بعد 5شنبه صبح هم آپدیت شدیم دوباره غروبش واسه یکیمون زد ready که همونجا سکته رو زدیم دوباره بعد یه ساعت زد پروسه اداری کلا داغون بودن تا اینکه جمعه ظهر زنگ زدن بیاین ساعت 2 ویزاهاتونو بگیرین
خیلی مبارک باشه، من و بقیه بچه ها رو هم دعا کنین.
* DV 2014 *
آنچه در این سایت مینویسم صرفا نظرات شخصی من هستند و ممکن است متفاوت با نظرات دیگر باشد. حتی المقدور مطالبی رو نقل میکنم که از صحت آن اطمینان دارم، ولی باز هم بدون شک احتمال اشتباه وجود دارد.
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها بیایین این روزها به هم بیشتر امید بدیم بیشتر از قبل کنار هم باشیم . تا اینجام که اومدیم همش یه معجزه بوده . ما نقشی نداشتیم از قبل سرنوشت واسمون اینو رقم زده بود .از این به بعدش رو بسپارین به سرنوشت . مطمعن باشین بهترین ها در انتظار ماست. تازه اول راهیم از این به بعد بیشتر به همدیگه احتیاج داریم.
من به نوبه خودم به همه دوستایی که کلیر شدن و ویزاشونو گرفتن تبریک میگم و از ته دل براشون خوشحالم. واسه دوستای منتظر هم آرزو میکنم همشون کلیر بشن.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
خوشحالم که خوشحالید اما بدونید که وقتی بیایین اینجا تازه شروع روزهای سخت است . نمی خوام ناامیدتون کنم ولی خیلی سخته من 1 سال اینجام اگه کسی سوالی داشت به من ایمیل بزنید.f_hamidi@yahoo.com
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 01:07)armin021 نوشته: (2014-06-19 ساعت 00:57)anahita 62 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: amohammadiazar، anahita 62، artam2، farhad_syd، H Pier، kaaren، meisam_civil82، me_u، nedaba، Shabi2605، usafirststeps، نام کاربری somi، 3 مهمان
بابا منم هستم
رفتم آب بخورم بیام
armin021 +
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.دوستان خوبم.
توجه کنید
پروسه کلیر همانطور که گفتم تا کیس نامبر 4750 استارت خورده است.
احتراما کیس نامبر 4744 آخرین کیس نامبر رده 4000 در آنکارا بزودی آماده کلیر میباشد.
صبر کنید.ان شا ا... تا یک ماه دیگه خیلی از دوستان کلیر میشن.
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
وضعمون از تیم اسپانیا که بهتره خداروشکر! اونا دیگه هیچ امیدی ندارن!
ولی ما امید داریم !
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-19 ساعت 00:40)armin021 نوشته: واقعا ناراحت کننده هستش که وطن خودت طوری شده که برای ترک اون داری لحظه شماری میکنی!
کاشکی شرایط طوری بود که بقیه مردمان دنیا برای گرفتن ویزای کشور من لحظه شماری می کردن.
خدایا ، بزرگی و منش رو به این مردم برگردان...
راستش نمي خوام حرفاي فلسفي بزنم، يا حرفاي سي ا س ي ولي هميشه ميشه مثبت هم فكر كردم، راستش من هميشه آرزوي دنيا گردي داشتم والان اين قضيه برنده شدن رو فرار و ترك وطن نمي دونم بلكه فرصتي براي به دست آوردن تجربه، البته اين قضيه براي مجردها بيشتر به درد مي خوره چون معمولا خانواده ها با داشتن فرزند كمي سخته ،
خلاصش همش نگيم داريم ترك وطن مي كنيم داريم مي ريم براي يك تجربه تازه
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،