کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام سلام صبح همگی بخیر انرژی مثبت بدین که این هفته اپدیتی های جدید بیاد.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
(2014-06-21 ساعت 09:43)ali3875 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 08:37)poopak16 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 06:58)ali3875 نوشته:  تبریک فراوان به دوستان عزیزم پائیز و POOPAK16 بابت کلیر شدن از آنکارا

صمیمانه تبریک میگم بهتون انشاالله همسفر بشیم

مرسی علی جون از همه محبت هات... در حقیقت خبر اصلی کلیر شدن ما رو علی آقا به ما داد... ساعت 7 صبح به من و پاییز خبر داد که آپدیت شدیم و شب توی سایت اسم ما در اومد ما تا خواستیم بیایم بگیم هوراااااا در سایت رو بستن و هورای ما تو گلومون گیر کرد. راستش از اینکه هورا نکشیدیم خیلی هم ناراحت نیستیم چون بخدا راستشو میگم تا همه بچه ها کلیر نشن شادی ما هم کامل نميشه بخصوص نارون و صبور عزیز که همسفر ما بودن و تقریبا چیزی به کلیر شدن شون نمونده....

باور کن پوپک خانم از کلیر شدن شما و پائیز به اندازه کلیر شدن خودم خوشحال شدم الانم یه هوراااااااااااااااااااااا به افتخارتونSmile
انشاالله نارون عزیز هم هر چه زودتر کلیر بشن همه دسته جمعی بریم آنکاراSmile
ما که اینجا رو ول نمیکنیم تا همه دوستان کلیر نشن مخصوصا دوست عزیزم farshid 1976 که امیدوارم همین هفته کلیر بشهSmile
مخلصيم علي آقا ، ممنون از لطفتون ، آره ايشالاه ببينيم اين هفته ايروان چيكار ميكنه!!!Shy
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، ali3875 ، ghasoo ، Sara_lphmkf ، Ramin geologist ، nasim ، mehdi2014 ، sami8000 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
سلام به همگی بچه ها

واقعا یکمی واقع بین باشیم این افراد نمونه از افرادی هستن که بیشتر از یک ماه و نیم هست که کلیر شدن و هنوز به سفارت تشریف نبردن البته مسئله شخصی هست ولی یکمی سریع تر بچه ها اگه کلیر میشید زود برید Smile

2014AS358
2014as611
2014as753
2014as820
2014as1105
2014AS1308
2014AS1363
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

دوستان این جدول Excel رو که آمار هر ماهه از کل کیس‌ها و وضعیت هر کدوم رو تا امروز داره از کجا لود می‌کنید؟ اگر لینکی‌ داره لطفا لینک رو بگذارید تا ما هم هر ماه ببینیم و بر‌رسی‌ کنیم. وگرنه خود فایل رو لطفا قرار بدید. ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، mahan1331 ، zepehr ، sami8000 ، soli asali ، ffrfar ، nedaba
دوستان این جدول Excel رو که آمار هر ماهه از کل کیس‌ها و وضعیت هر کدوم رو تا امروز داره از کجا لود می‌کنید؟ اگر لینکی‌ داره لطفا لینک رو بگذارید تا ما هم هر ماه ببینیم و بر‌رسی‌ کنیم. وگرنه خود فایل رو لطفا قرار بدید. ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
تشکر کنندگان: poem ، soli asali
24 جون
ميشه ٤ ماه دارم پيشكسوت ميشم
خدايا نزار اين اتفاق بي افته زودتر ما رو راهي كن بريم
چقدر طول ميدن از ٢٤ فوريه تا الان فقط اپديت پس ويزا چي ميشه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
(2014-06-21 ساعت 10:29)shirin_n نوشته:  24 جون

دوست عزیز این آخرین آپدیت 12 جون شما با ایمیل بوده یا بدون ایمیل؟
تمام افراد کیس 12 جون آپدیت شدند و یا فقط نفر اصلی؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا

** راه رفتن را باید رفت**
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zepehr ، pari pari ، soli asali ، nedaba
ایروان کلا خوابیده !!!
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، jojo_hami ، mahan1331 ، zepehr ، sami8000 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 10:33)reza_top60 نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 10:29)shirin_n نوشته:  24 جون

دوست عزیز این آخرین آپدیت 12 جون شما با ایمیل بوده یا بدون ایمیل؟
تمام افراد کیس 12 جون آپدیت شدند و یا فقط نفر اصلی؟

بدون ايميل بوده و هر سري دونفري اپديت شديم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zepehr ، mehdi2014 ، sami8000 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به امریکا کی خوبه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، zepehr ، reasonable ، pari pari ، soli asali ، nedaba
(2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟

سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی

(2014-06-21 ساعت 11:15)20142ddc نوشته:  
(2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته:  سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟

سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
ممنون از جوابتون فقط یه سوال من اگه اول شهریور برم و یک ماه بمونم تا گرین کارد صادر شه باید تو اون بک ماه ویزا اعتبار داشته باشه چون 9شهریور تموم می شه.
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: sal0811 ، آلیس-1980 ، sami8000 ، pari pari ، soli asali ، nedaba
سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
(2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته:  سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
خیلی به شما تبریک میگم و از اینکه این طلسم بالای لیست آنکارا شکسته شد خوشحالم.
نگران هم نباشید شما بزودی کلیر میشید
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
(2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته:  سلام دوستان

من دعا مي كنم برات مشكلت آسون بشه، غمت پريشون بشه ، درد تو درمون بشه،Big Grin
چون اين لحظه ها رو تجربه كردم ميدونم چقدر سخته وچقدر نگراني به دنبال داره،ولي برادر من انرژي مثبت تموم بچه ها پشت سر شما پيش كسوت هاست،ايمان داشته باش به آغاز فصل سبزBig Grin
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان