موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سلام صبح همگی بخیر انرژی مثبت بدین که این هفته اپدیتی های جدید بیاد.
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این جدول Excel رو که آمار هر ماهه از کل کیسها و وضعیت هر کدوم رو تا امروز داره از کجا لود میکنید؟ اگر لینکی داره لطفا لینک رو بگذارید تا ما هم هر ماه ببینیم و بررسی کنیم. وگرنه خود فایل رو لطفا قرار بدید. ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان این جدول Excel رو که آمار هر ماهه از کل کیسها و وضعیت هر کدوم رو تا امروز داره از کجا لود میکنید؟ اگر لینکی داره لطفا لینک رو بگذارید تا ما هم هر ماه ببینیم و بررسی کنیم. وگرنه خود فایل رو لطفا قرار بدید. ممنون.
شماره کیس: ***2014AS0007 - رویت قبولی: 1 می - ارسال فرم ها: 16 می - تعداد: 4 نفر - سفارت : ایروان - تاریخ مصاحبه: یازدهم June - ویزا: کلیرنس - آپدیت ها: 28 آپریل, 23 می, 11 جون, 12 جون, 13 جون, 17 جون (بچه ها), 13 آگوست (تمام اعضا), 2 سپتامبر
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
24 جون
ميشه ٤ ماه دارم پيشكسوت ميشم
خدايا نزار اين اتفاق بي افته زودتر ما رو راهي كن بريم
چقدر طول ميدن از ٢٤ فوريه تا الان فقط اپديت پس ويزا چي ميشه
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
38
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 10:29)shirin_n نوشته: 24 جون
دوست عزیز این آخرین آپدیت 12 جون شما با ایمیل بوده یا بدون ایمیل؟
تمام افراد کیس 12 جون آپدیت شدند و یا فقط نفر اصلی؟
کیس نامبر 2014AS00003XXX/افراد کیس: 3نفر/تاریخ رویت قبولی: 6می /ارسال فرمها: 27می با ایمیل/سفارت: ایروان/کارنت: دسامبر/مصاحبه: هفته سوم فوریه/ دو نفر ویزا گرفتن و خودم در حسرت ویزا
** راه رفتن را باید رفت**
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 10:33)reza_top60 نوشته: (2014-06-21 ساعت 10:29)shirin_n نوشته: 24 جون
دوست عزیز این آخرین آپدیت 12 جون شما با ایمیل بوده یا بدون ایمیل؟
تمام افراد کیس 12 جون آپدیت شدند و یا فقط نفر اصلی؟
بدون ايميل بوده و هر سري دونفري اپديت شديم
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به امریکا کی خوبه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
کیس نامبر:**11 تعداد اعضای کیس:3نفر سفارت:آنکارا تاریخ مصاحبه:هفته اول نوامبر کلیرنس با دریافت برگه صورتی
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:15)20142ddc نوشته: (2014-06-21 ساعت 11:02)عاطفه سروش نوشته: سلام دوستان می شه لطفا منو راهنمایی کنید من تصمیم گرفتم ویزای خودم و دخترمو برم گیرم شوهرم هنوز کلیر نشده. می خواستم بدونم خودم برم بگیرم یا با آزانسها اعتماد کنم ؟؟ و اینکه اعتبار وایزای من و دخترم تا 9 شهریور می شه در واقع همون تاریخ اکسپایر مدیکال هست بعد از اخذ ویزا بهترین زمان برای ورود به آمریکا کی خوبه؟
سلام دوست عزیز
بهتره خودتون تشریف ببرید وتا قبل از ۹ شهریور برای رفتن به آمریکا اقدام کنید.چون همانطورکه میدونید حدودا" ۹ مهر مصادف با آخر سپتامبره.پس برای اینکه مجددا" هزینه مدیکال رو متحمل نشیدهر چه سریعتر اقدام کنید منطقی تره.
ممنون از جوابتون فقط یه سوال من اگه اول شهریور برم و یک ماه بمونم تا گرین کارد صادر شه باید تو اون بک ماه ویزا اعتبار داشته باشه چون 9شهریور تموم می شه.
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته: سلام دوستان
ما هم بعد از حدود 260 روزز به کلیر شده های ستاره دار پیوستیم. همسرم اکی شد و من همچنان منتظر
یه جورایی استرسمون بیشتر از قبل شده چون نگرانیم من کلیر نشم و واقعا اینکه یکی از دو نفر ویزا نگیره خیلی سخته. مثل دوستمون پری پری در سفارت ابوظبی. برامون دعا کنید دوستان
خیلی به شما تبریک میگم و از اینکه این طلسم بالای لیست آنکارا شکسته شد خوشحالم.
نگران هم نباشید شما بزودی کلیر میشید
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
2014-06-21 ساعت 11:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-21 ساعت 12:04 توسط قصه گو.)
(2014-06-21 ساعت 11:26)byazdani نوشته: سلام دوستان
من دعا مي كنم برات مشكلت آسون بشه، غمت پريشون بشه ، درد تو درمون بشه،
چون اين لحظه ها رو تجربه كردم ميدونم چقدر سخته وچقدر نگراني به دنبال داره،ولي برادر من انرژي مثبت تموم بچه ها پشت سر شما پيش كسوت هاست،ايمان داشته باش به آغاز فصل سبز
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤