موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 15:43)p.arsa نوشته: (2014-06-24 ساعت 15:19)Hadi2014 نوشته: بچه هاى عزيز بدونيد که همه به هدفمون که گرفتن ويزاست ميرسيم. نه تفکر مثبت نه منفى نه حساب کتاب نه هيچ چيز ديگه اى لازم نيست . گرفتن ويزا امرى بديهيه و اصلا نگران نباشيد.
تکبیییییییییر به افتخارش
اللهم صلی علی محمد و آل محمد
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-06-24 ساعت 15:47
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-06-24 ساعت 15:59 توسط alimomen.)
(2014-06-24 ساعت 15:45)zzarin نوشته: (2014-06-24 ساعت 10:38)Moamma111 نوشته: (2014-06-24 ساعت 10:27)m_nikparvaz نوشته: (2014-06-24 ساعت 10:10)EmJay نوشته: دوستام سلام
راستش می خواستم جمع بندی خوبی از درس آموخته های شمایی که مصاحبه رفتین، برای خودم و سایر دوستانی که هنوز مصاحبه نرفتن گردآوری کنم
- الگوی رفتاری مناسب چیست؟
- سوالاتی که پرسیده میشه، نحوه و نوع پاسخگویی به سوالات.
- سوالات زیر کامله و چه پاسخی مناسبترینه؟ سوای از اینکه باید صادقانه پاسخ داده بشه. چون همه ما مسلما تصمیم داریم که آینده مثبت تری رو برای خودمون و خونه وادهامون شکل بدیم.
1. سربازی رفتی؟ معاف شدی؟ چرا؟ دوره آمادگی رو گذردندی یا نه؟
2. کارت چیه؟ توضیح کاملی در مورد کارت ارائه می کنی؟
3. سوالات خانوادگی
4. قسم خوردن
5. برنامه ات برای آم ر ی ک ا چیه؟ چرا می خوای بری اونجا؟
6. اونجا کسی رو داری؟ پیش اون می خوای بری؟
7. تمکن مالی داری؟ این پول رو از کجا آوردی؟
دوستان اگه سوال دیگه ای هست لطفا اضافه کنید
مثلا واقعا در مورد پاسخ سوال 7 چه پاسخی باید داده بشه
ممنونم اگه در مورد پاسخ ها هم راهنمایی کنید

برای سوال 7 فکر نمی کنم تا بحال از کسی سوال شده باشه که این پول رااز کجا آوردی
از ما تاریخ ازدواجمون و پرسید و اینکه کجا باهم آشنا شدیم قبل از کار چی کار می کردیم !
از من پرسید با همسرت توی بک خونه زندگی میکنید من هم میخواستم بگم نه این قدر رهن و اجاره تو ایران ارزون هستش که ما ترجیح میدیم توی دوتا خونه زندگی کنیم
عزیزان اینجا اسمش هست تاپیک کلیرنس یعنی اینجا همه مصاحبه رفتن لطفا این اطلاعات و سوالات رو توی تاپیک مصاحبه بذارید که مفید واقع بشه در ضمن اون سوال 7 هم از چند نفری شده مخصوصا کسانی که سر کار نمیرفتن پس انتظاری نمیرفته که پولی توی حسابشون داشته باشن تجربه نشون داده که اگر بگید کمک خانواده هست بهتره چون مدرک دیگه ای نمیتونه ازتون بخاد مثلا اگر بگید ارث هست ممکنه ازتون انحصار وراثت بخاد که البته تا حالا اتفاق نیوفتاده
case no=4xxx,abu dhabi
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
به به میبنم که دوستان از شلوغی سرما در راستای کارهای زیربنایی و رفع مشکلات سایت سوئ استفاده کرده و مقادیری پست با مضمون نا امیدی گذاشتن خودشون متنبه بشن و دیگه نزارن..... ببینید دوستان اگه اعتقاد قلبی دارن که خدا خیر همه ماها رو میخواهد پس حله دست سارا جان علی اقا مومن مامان خانم و همه عزیزان که سنگر امید رو حفظ میکنن درد نکنه و اگه کم پست میزارم به حساب فعالیت کم من نزارید لطفا...... ی سری معایب تمام وقت مارو گرفته بزودی جواب تک تک سوال ها رو تو انجمن 2014 و 2015 با کمک شما عزیزان می دم .....پشت من و امثال من به همه شماها ها دوستای عزیز و پر انژی گرمه....
متاسفانه نشد،
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 15:41)zzarin نوشته: دوستان امروز من همین طوری داشتم سیس رو بررسی میکردم کیس نامبر 6 هنوز ویزا نگرفته خورده تو کار اداری خیلی برام جالب بود
چیز عجیبی نیست اینها افرادی هستن که یا دیر فهمیدن قبول شدن یا دیر مدارک رو فرستادن بعدا تو سیس اضافه شدن
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز جدا تعجب میکنم از نا امیدی شما.اکثر کسانی که تو این تاپیک هستند وضعیتی به مراتب بهتر از من دارند با توجه به کیس نامبر.در مسیری قرار گرفتیم که تا مصاحبه به میل ما بوده و از اون به بعد بدست سرنوشت.اگر امکانی هست که کاری کنیم و نمیکنیم خوب میشود ناامید بود اما در این مرحله هیچ کاری نمیشه کرد جز ادامه روال زندگی.پس خودتون رو آزار ندید
ضمنا فراموش نکنید امسال به مراتب وضعیت بهتری نسبت به سالهای قبل داریم.فقط کلیر شدن بچه ها رو طولانی اعلام کردند که اونهم بدلیل احتیاطهای خودشون هست که ما بی اطلاعیم.شاید نگران کم اومدن ویزا باشند.
به اماده کردن خوتون برا زندگی در امریکا باشید.
کسانی که بچه دار هستند بدنبال مدرسه خوب و محله خوب در شهر مورد نظر باشند
کسانی که زبان خوبی ندارند بیشتر تمرین کنند
خلاصه وقت و تلف نکنید چرا که وقتی ویزاتون رو می گیرید یهو وقت رفتنه و کاری نکردید .
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 14:32)candle نوشته: سلام دوستان.من دیروز سفارت ابوظبی بودم و به نظر خودم بدلیل خدمت سربازی کلیر خوردم.میخواستم بدونم با توجه به شماره کیسم ، بلاخره ویزا بهم تعلق میگیره یا نه.آخه یه آقایی که اونجا بود و انگار خیلی اطلاعات داره - و معرف حضور دوستانم هست-گفته کلا 3500 تا از ایران میگیرند و تا الان هم 3200 تا گرفتن و خودم این دو هفته 70 تا رو ترانسفر میکنم.یعنی تا قبل از سپتامبر سهمیه پر میشه و کلا گفت امیدوار نباش.ولی توضیحات اون منو قانع نکرد و به نظرات دوستان پیشکسوت اینجا بیشتر اهمیت میدم .لطفا راهنمایی فرمایید.با سپاس فراوان
اون اقا حرف زياد ميزنه چون امار كل سفارتها رو كه نداره توجهي به اين حرفها نكنيد
کیس نامبر :2014as3xxx
مصاحبه : انکارا ٢٤ feb
2نفر
ویزا :
مقصد : فعلا نميدونم
اپديت : ٥/٦/١٧/١٨/١٩/٢٠ مارچ و با ايميل ٢٨ مي و اخرين اپديت ١٢ جون و ١٤ جولاي البته نميدونم به خاطر ايميل بوده يا نه چون جوابي ندادن و 23 جولای ٧ اگوست نفر اصلي ٢٢ اگوست بازم اصلي هر دو شب از امريكا و 27 اگوست هر2
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان.ما هم ویزا رو گرفتیم
مادرم برنده بودن
من موقع ثبت نام زیر 21 سال بودم اما بعدش دیگه 21 شدم و ویزا به من هم دادن
کسانی که نگران هستن بدونن که مشکلی نیست
اگر موقع مصاحبه گفت نمیشه حتما بگید که موقع ثبت نام زیر 21 بودید.
به ما که گفت نمیشه اون موقع و مادرم گفت من فقط به خاطر پسرم دارم میرم و قبل از 21 سالگی هم ثبت نام کردیم
گفت بزار چک کنم و بعدش گفت مشکلی نیست( شاید فقط میخواست اذیت کنه نمیدونم)
سفارت ابوظبی/مصاحبه 15 نوامبر/3نفر/کلیرنس خوردیم/ کلیر شدیم 29 may دریافت ویزا = june // مقصد: مریلند
سفرنامه من
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 15:04)lida55 نوشته: (2014-06-24 ساعت 13:29)sjb نوشته: سلام دوستام من 22 کلیر شدم میخواستم بدونم تا کی میتونم برم ویزاما بگیرم
دوست من در اولین فرصت برین بزودی موج کلیرهای جمعی شروع میشه و واسه مدیکال و سفارت با ازدحام مواجه میشین نمیدونم کدوم سفارتین اما واسه ابوظبی و انکارا اگه به ماه رمضان نخورین بهتره
مگه ماه رمضان اونجا چه خبره؟؟؟؟
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-06-24 ساعت 16:35)p.arsa نوشته: (2014-06-24 ساعت 15:04)lida55 نوشته: (2014-06-24 ساعت 13:29)sjb نوشته: سلام دوستام من 22 کلیر شدم میخواستم بدونم تا کی میتونم برم ویزاما بگیرم
دوست من در اولین فرصت برین بزودی موج کلیرهای جمعی شروع میشه و واسه مدیکال و سفارت با ازدحام مواجه میشین نمیدونم کدوم سفارتین اما واسه ابوظبی و انکارا اگه به ماه رمضان نخورین بهتره
مگه ماه رمضان اونجا چه خبره؟؟؟؟
والا تازه بهتره چون هتلها ارزونتره
case no=4xxx,abu dhabi
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام هفته گذشته از ابوظبی با ویزا ها برگشتم. واقعا شلوغ بود. تو مدیکال بدلیل ازدحام زیاد از دادن جواب فوری مدیکال یعنی یک روزه نیز امتناع میکردند حتی ما 5 یا 6 نفر که اول صبح رفته بودیم و مرحله اول را پول بیشتر برای جواب فوری داده بودیم را گفتند برید پول اضافه را پس بگیرید چون با این ازدحام اصلا نمیرسیم جواب فوری بدیم. حدود 70 نفر اومده بودن برای تمدید و چند نفری برای اولین بار . بهرحال با ایرانی بازی و جر و بحث فراوان با پرستارا و دکتر بالاخره موافقت کردند برای ما که اول وقت اومده بودیم و پول اضافی داده بودیم را جواب فوری بدن. از سفارت که نگو من شماره 124 بودم!!!! آخرین شماره برای دادن پاس ومدیکال جدید 131 بود!!!!! خلاصه بخیر گذشت امیدوارم ویزا قسمت همه بشه. اینا رو نوشتم برای اینکه اول وقت برید. برای تمدید مدیکال 7 صبح در بیمارستان و برای ارایه مدارک به سفارت علیرغم گرما بهتر است حداقل ساعت 12.5 یا 1 جلوی در سفارت باشید که نوبتتون جلو بیوفته. ضمنا سفارت بدون استثنا از همه تمدید مدیکال خواست و تعدادی که نداشتند را گفت برید تمدید کنید و بعد بیایید.ممنون که وقت گذاشتید و متن مرا خوندید.
2014
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
احساس میکنم کلیر شدم ولی هنوز شمارمو اعلام نکردن:d مثل چند تا از دوستان
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری