موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
من آخرش نفهمیدم آدم کیسش آپدیت بشه خوبه یا نه. یه سری میگن خوبه یعنی دارن کارای پروندهات رو انجام میدن و تو جریانه. یه سری میگن نه خوب نیست و یعنی پروندهات مورد داره و کاراش زیاد طول میکشه. من الان ۸ روز از مصاحبهام میگذره که ۳ بار آپدیت خوردم. نمیدونم وضعم قرمزه یا سبزه.
[/quote]
دوست عزیز اپدیت کلا. خوبه و 2 3 اپدیت اولو همه دارن و اون اپی که 12 یا 1 شب به وقت اینجا هست نشانه اینکه به زودی کلیر میشی
:cr1 :ارسال مدارک:18mar2013رسید مدارک:24 mar - اپروو:17 jan- کیس نامبر 18 mar ابوظبی-- AP 20 AUG کلیر 13 نوامبر 2014
دریافت ویزا 10 دسامبر - ورود به امریکا 12 دسامبر2014:
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 11:20)arashmanteghi نوشته: (2014-07-03 ساعت 11:09)peymanpakd نوشته: (2014-07-03 ساعت 10:51)amohammadi348 نوشته: سلام به همه دوستان
از اونجایی که من توی این فوروم تازه واردم یک سوال داشتم؟
فرق بین آپدیت با ایمیل و آپدیت که توی سیس میزنه چیه؟
من از روز مصاحبه تا الان 2 تا آپدیت خوردم ولی ایمیلی دریافت نکردم.
توی مصاحبه هم آفیسر چیزی نگفت که باید مدرکی یا اطلاعات جدیدی براشون بفرستم.فقط گفت که نیاز به بررسی بیشترذ داره و وقتی شماره کیس را در سایت سفارت دیدم با برگه صورتی که بهمون داد برم سفارت.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام خوش اومدي، هيچي عزيزم، ماها هر وقت حوصلمون سر بره از بي آپديتي ١ ايميل به سفارت ميديم تا ١ آپ الكي بخوريم دلمون خوش بشه، اين ميشه آپ ايميلي، حالا آپ سيس و ميگم كه فهميدنش به كلي توجه و دقت نياز داره، كلا هر بار پرونده اي باز و بسته ميشه ١ آپ يا الكي يا راستكي ميخوره، پس وقتي كاركنان سفارتها دارن كار ميكنن يه هو لباسشون يا گاهي ديده شده دامنشون گير ميكنه به قفسه ، در همين حال هفت هشت ١٠ تا پرونده ميافتن زمين ولي همشون تازه باز نميشن و همونجور بسته ميرن تو قفسه، اما بعضي پرونده ها باز ميشن كه اين ضايعه آپ سيس بوجود مياد كه البته بي خطره و به كسي تو اين پروسه آسيب نميرسه.

من آخرش نفهمیدم آدم کیسش آپدیت بشه خوبه یا نه. یه سری میگن خوبه یعنی دارن کارای پروندهات رو انجام میدن و تو جریانه. یه سری میگن نه خوب نیست و یعنی پروندهات مورد داره و کاراش زیاد طول میکشه. من الان ۸ روز از مصاحبهام میگذره که ۳ بار آپدیت خوردم. نمیدونم وضعم قرمزه یا سبزه.
دوست عزيزم آفيسر مگه حرفي از سيس زده بود ؟ گفت اين سايت سفارت را چك كنيد . چون برو بچه هاي اين تاپيك دستشون به هيچ كاري نمي ره البته خودمو مي گم همه جا را چك مي كنيم . مگه نه دوستان ؟ مي دونم هممون حساس شديم حرف بزنيم ناراحت مي شيم . ترا به خدا ناراحت نشيد ها ؟ يا شايد هم سايت قطع بشه هر وقت من يه چيزي مي نويسم .
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
94
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 11:23)Maryrhm نوشته: سلام به همه. بابا روحيه ها كجا رفته برو بكس. من قول مي دم همه ويزا مي گيرن همه. هميشه هم دعا مي كنم اول بچه هاي گل اينجا بگيرن آخر سر همه ما
همه به اميد خدا شاد از اينجا ميرن بيرون مي گن نه نگا كنين. راستي كسي بوده از انكارا ٣٠ جون و ٢ جولاي پشت سر هم اپديت بخوره؟
سلام
ظاهرا شما با همسر من همزمان اپدیت شدید ایشان هم 2 جولای دوباره اپدیت شدند
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-03 ساعت 11:29
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-03 ساعت 11:31 توسط amohammadi348.)
(2014-07-03 ساعت 11:20)arashmanteghi نوشته: (2014-07-03 ساعت 11:09)peymanpakd نوشته: (2014-07-03 ساعت 10:51)amohammadi348 نوشته: سلام به همه دوستان
از اونجایی که من توی این فوروم تازه واردم یک سوال داشتم؟
فرق بین آپدیت با ایمیل و آپدیت که توی سیس میزنه چیه؟
من از روز مصاحبه تا الان 2 تا آپدیت خوردم ولی ایمیلی دریافت نکردم.
توی مصاحبه هم آفیسر چیزی نگفت که باید مدرکی یا اطلاعات جدیدی براشون بفرستم.فقط گفت که نیاز به بررسی بیشترذ داره و وقتی شماره کیس را در سایت سفارت دیدم با برگه صورتی که بهمون داد برم سفارت.
لطفا راهنمایی کنید.
سلام خوش اومدي، هيچي عزيزم، ماها هر وقت حوصلمون سر بره از بي آپديتي ١ ايميل به سفارت ميديم تا ١ آپ الكي بخوريم دلمون خوش بشه، اين ميشه آپ ايميلي، حالا آپ سيس و ميگم كه فهميدنش به كلي توجه و دقت نياز داره، كلا هر بار پرونده اي باز و بسته ميشه ١ آپ يا الكي يا راستكي ميخوره، پس وقتي كاركنان سفارتها دارن كار ميكنن يه هو لباسشون يا گاهي ديده شده دامنشون گير ميكنه به قفسه ، در همين حال هفت هشت ١٠ تا پرونده ميافتن زمين ولي همشون تازه باز نميشن و همونجور بسته ميرن تو قفسه، اما بعضي پرونده ها باز ميشن كه اين ضايعه آپ سيس بوجود مياد كه البته بي خطره و به كسي تو اين پروسه آسيب نميرسه.

به نظر من هر کاری مستلزم یکسری پروسه اداری هست. حالا توی ایران وقتی پرونده ای جایی داری و در جریانه از هیچ منبعی نمیتونی متوجه بشی که الآن پروندت داره روش کار میشه یا داره خاک میخوره.
خوشبختانه این غربی های بی دین حداقل از این روش اعلام میکنن که بیکار ننشستن.
در مورد سبز یا قرمز بودن هم باید عرض کنم توی سفارت به بنده هیچ مطلبی مبنی بر اینکه پرونده ام نقص داره چیزی نگفتن و اطلاعات جدیدی هم نخواستن که هیچ یک کلاسور از مدارکی که براشون فرستاده بودم را هم اضافه آوردن و بهم پس دادن.
به هر حال به نظر من این پروسه کاملا سیستم خودش داره و متاسفانه اظهار نظرهای ما در حد گمانه زنی هست.
با امید موفقیت و دریافت ویزا برای همه.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 11:27)shandiz نوشته: من آخرش نفهمیدم آدم کیسش آپدیت بشه خوبه یا نه. یه سری میگن خوبه یعنی دارن کارای پروندهات رو انجام میدن و تو جریانه. یه سری میگن نه خوب نیست و یعنی پروندهات مورد داره و کاراش زیاد طول میکشه. من الان ۸ روز از مصاحبهام میگذره که ۳ بار آپدیت خوردم. نمیدونم وضعم قرمزه یا سبزه.
دوست عزیز اپدیت کلا. خوبه و 2 3 اپدیت اولو همه دارن و اون اپی که 12 یا 1 شب به وقت اینجا هست نشانه اینکه به زودی کلیر میشی
[/quote]
سلام دوست گرامی
جسارتا این مطلب که میگی آپی که 12 یا 1 شب نشانه اینه که به زودی کلیر میشی را بر اساس چه منبعی یا اطلاعاتی عنوان می کنید؟
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
رتبه:
29
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 11:14)soli asali نوشته: چه عجب !!!!!!!!!!!! .... جنابان ، مدیران ، ناظمان !!!! فکر نمیکنید این قطعی های پیاپی کاربران سایت رو کم و دلزده میکنه !!!! اون هم تو زمانی که 2015 های عزیز عجیب به کمک نیاز دارن و همشون تو گوگل سرچ میکنن و اولین سایتی که نمایش داده میشه همین مهاجرسراست ؟؟ نکنید خوب این کارارو !
Soli asali عزيز سلام خسته نباشيد . مي تونيد منتظر سرا را به روز كنيد ؟
برنده لاتاري ٢٠١٤ /شماره كيس نامبر: ٦٤٠٠ / مصاحبه : ٢٩ مي ايروان / تعداد سفر به امريكا: سه بار/ تعداد نفرات :سه نفر
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-03 ساعت 11:40)shandiz نوشته: (2014-07-03 ساعت 11:34)amohammadi348 نوشته: (2014-07-03 ساعت 11:27)shandiz نوشته: من آخرش نفهمیدم آدم کیسش آپدیت بشه خوبه یا نه. یه سری میگن خوبه یعنی دارن کارای پروندهات رو انجام میدن و تو جریانه. یه سری میگن نه خوب نیست و یعنی پروندهات مورد داره و کاراش زیاد طول میکشه. من الان ۸ روز از مصاحبهام میگذره که ۳ بار آپدیت خوردم. نمیدونم وضعم قرمزه یا سبزه.
سلام دوست گرامی
جسارتا این مطلب که میگی آپی که 12 یا 1 شب نشانه اینه که به زودی کلیر میشی را بر اساس چه منبعی یا اطلاعاتی عنوان می کنید؟
دوست عزیز چون تعداد زیادیشونو دیدم تو این مدتی که اینجا بودم و 12 1 یا 2 شب اپی که از ام ر ی ک ا میخوره ودیدم کیسهای زیادی رو که اینطور بوده و تو 1 هفته تا 1 ماه بعد اون اپ کلیر شدن
این نظر شخصی منه
[/quote]
مرسی. امیدوارم که اینطور باشه.
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان،
آخرین آپدیت سایت آنکارا برای 27جونه. کسی اطلاع داره آپ قبلی کی بوده؟
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
بجه نظرتون جيه هروقت سايت قطع شد بريم سايت applyabroad.org
هم دور هم هستيم هم اونجا رو از سوت و كوري در مياريم،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه