کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-04 ساعت 19:05)soli asali نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 18:34)teacherm نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 18:27)Morteza 2014 نوشته:  آقا شهریار درسته مدیری ولی اینو بدون که وقتی یه نفر میاد بدون هیچ داده و آماری پیش گویی میکنه و حرفش تایید میشه و من که یک ساعت فایل اکسل سیس رو بادقت تحلیل کردم و آمار واقعی رو نوشتم و عدم تایید شدم و دلیلشو شما نوشتی استرس دادن هستش با وجود اینکه کامل نخوندیش ... یکبار دیگه باید روی اهدافمون تجدید نظر کنیم و بدونیم اونجا دیگه این خبرا نیست ... یعنی مثل اینجا نیست ...چقدر با توهم زندگی باید کرد...

منم موافقم. مشکلی نیست ما نمیایم. ولی با امار ناراحت شدن بهتر از با توهم خوشحال شدنه. لحن جواب شمام صحیح نیست جناب مدیر که اون دوران گذشت که فلان و فلون. ما حرفی نزدیم. ایشون ده روز پیش هم گفتن پروسه تا 4700رفته ولی خبری نشد. به هرحال خدا نگهدارتون. ایشالا تاپیک پر شه از به به و چه چه. و اخرش بخیر شه
دوست عزیز درسته ایشون گفتن پروسه کلیر تا 4700 شروع شده
ماکروفر نیست که زمان میبره تا جواب بیاد ! و الان دیگه وقتشه اعلام بشه
تنور. هم جواب میدهBig Grin
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
تشکر کنندگان: azadeh2014 ، soli asali ، pari pari ، mehdi2014 ، محبت ، nedaba ، قصه گو
بعله! بعله! حرف همه ی اساتید درست!
"به بعضیا ویزا ممکنه نرسه!"
میدونین به کیا؟
آدمای نومید و منفی باف که از الان عزا گرفتن!
ولی خبر خوب اینه:
"به خیلیا ویزا میرسه!"
به آدمای خوشبین و امیدوار که از الان دارن مقدمات سفر آماده میکنن،Smile
مثال:قصه گوی گل، مامان خانوم و...
دوستان بخدا من خودم آدم الکی خوش و بقول بعضیا متوهمی نیستم،ولی این کار مهاجرت کاریه که براش همه چیو گذاشتم،خودم گاهی تا مرز نومیدی مطلق میرم ،مثل دیروز که با خوندن بعضی پستها دلم اونقد سیاه شد که میخواستم فریاد بزنم،آخه شوخی نیست،،این فقط شانس نبوده تا الان،از درس خوندن فشرده وامتحانای عجیب غریب دادن تا پول و وقت و گذشتن از فرصتای اینجاو..
حالا هم انتخاب خودمو کردم،میخوام جزو گروهی باشم که این ویزارو میگیرم،شما چی؟!
Wink
کیس نامبر همسر $$$4،کارنت:ژانویه ،مصاحبه:مارچ،ایروان ،AP
چه خوش باشد که بعد از انتظاری /به امیدی رسد امیدواری
انسان به امید زنده است نه . . .
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
یکم بیشتر از اندکی صبر سحر همین نزدیکیاست
**29:CN
آنکارا- - -ایروان 4wژانویه برگه آبی---11جون ---11جولای دریافت ویزا...ورود به امریکا 1اکتبرلس آنجلس سوشیال 5روز بعد از ورود وگرین کارت 3ماه ونیم بعد از ورود
up6feb 5marSmileSmile

تنها راه ممکن
امیدوار بودن
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-07-04 ساعت 13:53)byazdani نوشته:  سلام دوستان
امروز آنکارا کسی را آپدیت کرده؟ علی رغم اینکه یکی از دوستان گفته بود امروز با وجود تعطیلی روز استقلال کارمندهای سفارت میرن سر کار فکر کنم خبر به ایشون اشتباه منتقل شده و سفارت تعطیل باشه چون هیچ خبری ازش نیست.

دیروز که رفتم مدیکال رو بدم سفارت از خانومی که مدارک رو میگرفت پرسیدم و اون جواب رو داد.
2014AS2XX (همسرم) / سفارت: آنكارا / 2 نفر/مصاحبه: هفته چهارم اكتبر
كلير بعد از ۲۴۴ روز
تشکر کنندگان: soli asali ، Alissa ، pari pari ، mehdi2014 ، قصه گو ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 14:01)hamid_fs3 نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 13:46)pari pari نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 12:46)hameddjj نوشته:  بچه ها فک کنم همه کلیر شدن تو این مدت ...پری پری .....اناهیتا . سولی اسدی و قصه گوی عزیز و.....دوستان همه کلیر شدید ؟ خدا رو شکر

من كه نه متاسفانه دوست عزيز. فقط قصه گوى عزيز و اناهيتا جون كليير شدن

از خدای مهربون برای همه آرزوی موفقیت و خوشبختی دارم، pari pari عزیز امیدوارم امروز فردا صبرتون به پایان برسه و خبرهای خیلی خوب ازتون بشنویم، برای منم دعا کنید لطفا، خانمم و پسرم رفتن و منم اینجا منتظر ویزام. خدای مهربون برای همه مون بسازه و چرخ شادیمون و بچرخونه، اولین آمین شو خودم میگم. آمین
ممنونم از دعاتون. ايشالا كه شما هم هرچه زودتر انتظارتون تمون بشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: m_nikparvaz ، Alissa ، soli asali ، lighter ، mehdi2014 ، گلپری ، قصه گو ، Sara_lphmkf ، mahan L ، nedaba
کاربران در حال بازدید این موضوع: ali3875، alimomen، Alissa، amohammadi348، Aroma، kage.omid، masoudyara، m_nikparvaz، p.arsa، pari pari، reza_top60، Sara_lphmkf، shazad، teacherm، termeh_med، Vahid2014، 2 کاربر مخفی، 4 مهمان
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
با سلام
در مورد این دریافت مدیکال جدید بعد از کلیر شدن سوال داشتم
این دریافت مدیکال جدید برای همه واجبه یا اینکه اگه هنوز از تاریخ مدیکال اول 6 ماه نگذشته همون کافیه؟
متاسفانه برای من کلیر خورده و تا الان حدود 4 ماه گذشته چیکار باید بکنم؟اگه ظرف این 1-2 ماه کلیر بشم که نیازی به تمدید مدیکال نیست؟مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟اگه تا ویزامو گرفتم برم US که تمدید نمی خاد؟تو سایت ceace رفتم تا حالا فقط 1بار آپدیت شده حدود 1/5 ماه پیش. این جور که بوش میاد فکر کنم قسمت نیست من برمSad ممنون میشم یه کم راهنماییم کنید
تشکر کنندگان: alitab ، قصه گو ، soli asali ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 02:43)USA2014 نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 02:25)phsadeghi نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 00:29)kaaren نوشته:  دوستان سلام، ما امروز آپدیت شدیم. اما نمیدونم از سفارته یا از آم ری ک ا . تا ساعت 1 ظهر که چک کردم خبری نبود ساعت 11 شب چک کردیم دیدم آپدیت شدیم. کسی بوده امروز توی ابوظبی آپ شده باشه؟ ضمناً به نظرتون این آپدیت از کجا بوده؟

منم شرایط شمار رادارم آپدیتم ساعت 18 بود که دیدم فکر می کنم باید از آ م ر ی ک ا باشه هرچند ساعت عجیبیه برای اون طرف دنیا

فکر کنم آپدت ابوظبی باید مرحله آخر کار باشه و قدم بعد از آپدیت ابوظبی کلیر شدن باشه

مال ما هم 3 جولای اپدیت شده- من ظهر تا ساعت 4 نگاه کردم خبری نبود الان دیدم اپدیت شده. واین اولین اپدیت هست حالا مهم نیس از کجا باشه بالاخره خوشحالمون کرد.

امیدوارم نشانه خوبی باشه. پناه بر خدا
تشکر کنندگان: Alissa ، قصه گو ، soli asali ، USA2014 ، mahan L ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 19:01)shahrzad001 نوشته:  دوستان سایت سیس باز نمیشه چرا؟!

چرا باز میشه , مشکلی نداره.با یه Web Browser دیگه امتحان کنین.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: pari pari ، soli asali ، shahrzad001 ، nedaba
(2014-07-04 ساعت 20:47)آنا پورایمانی نوشته:  با سلام
این دریافت مدیکال جدید برای همه واجبه یا اینکه اگه هنوز از تاریخ مدیکال اول 6 ماه نگذشته همون کافیه؟
متاسفانه برای من کلیر خورده و تا الان حدود 4 ماه گذشته چیکار باید بکنم؟اگه ظرف این 1-2 ماه کلیر بشم که نیازی به تمدید مدیکال نیست؟مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟اگه تا ویزامو گرفتم برم US که تمدید نمی خاد؟تو سایت ceace رفتم تا حالا فقط 1بار آپدیت شده حدود 1/5 ماه پیش. این جور که بوش میاد فکر کنم قسمت نیست من برمSad ممنون میشم یه کم راهنماییم کنید

تو پستهای قبلی دوستان اعلام کرده اند , اگه میخواین ویزای شش ماهه بگیرین , تمدید مدیکال میخواد وگرنه تاریخ اعتبار ویزا رو از زمان مدیکال اولیه اعمال میکنن.
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: freddyflientstone ، soli asali ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-07-04 ساعت 20:47)آنا پورایمانی نوشته:  با سلام
دوست عزیز، طبق قوانین جدید، همه باید مدیکال جدید رو انجام بدهند و میزان اعتبار ویزا، به اندازه ی اعتبار مدیکال جدیده. یعنی اگر چند روز قبل از تحویل پاسپورتهاتون مدیکال جدید را انجام بدهید، اعتبار ویزاتون 6 ماهه خواهد بود. ما هفته ی پیش ویزامون را گرفتیم و در سفارت به کسانی که مدیکال دوم را انجام نداده بودند، اعتراض می کردند و ویزای این افراد به اندازه ی مدت باقیمانده از مدیکالشون( مثلا فقط یک ماه)، صادر می شد. اما بهتره که شما ریسک نکنید و هر زمان که کلیر شدید و قبل ار رفتن به سفارت، حتما مدیکال مجدد را انجام بدید.
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، مهدی 2014 ، pari pari ، soli asali ، m_nikparvaz ، nasim ، nedaba ، nazanin fatemi
[عکس: 99312244185142086898.jpg]
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

دوستان کسی هم مونده که مصاحبه نرفته هنوز .؟؟؟؟؟؟؟
Case No:2015AS2000
Ds260:23may2014
Second update: 15 Aug 2014
Interview:Ankara 20 Oct 2014
کلیرشده در تاریخ 30/January 2015
seattle 13/07/2015
از پاسخ دادن به سوالات شما شدیدا کیف میکنیم

مدارک پستی آنکارا
نرخنامه مترجم رسمی
تمکن مالی بانک ملی
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان