کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
فکر نکنم در سایت کسی باشد که از پایان کلیرنس 2013 با خبر نباشد همه می دانیم با چه فاجعه ای روبرو شدند سال گذشته پست های زیادی را بچه های 2014برای آنها گذاشتند و این ترس لعنتی اتمام ویزا کلیر نشدن یا حتی ترس مسخره ای که ما شماره بالاترها با آن مواجه شدیم یعنی کارنت نشدن از اولین روزهای شروع مصاحبه 2014 را تحمل کردیم اما این یادآوری مدام که واقع بین باشید که خطر اتمام ویزا همه ما را تهدید می کند جز ایجاد تنش چه سودی دارد
می دانید گاهی لازمه زندگی پنهان کردن ترس است چیزی که از نگاه بعضی شجاعت و از نگاه دیگران حماقت است
اما چیزی که من در طول زندگی بالأخص در دوران مادر بودن به آن رسیده ام این است که همیشه شجاعت ترین افراد دوام می آورند بیخود نیست که می گویند ترس برادر مرگ است
پس اگر کسی مثل قصه گوی ، آقای عراقی مدیرمان آقای شهریار یا دوستان دیگر سعی در ایجاد محیطی کم تنش تر دارند نه انکار واقعیت تلخ سال گذشته است فقط در جهت اسآن تر کردن این انتظار است انتظاری که واقعا برای دوستانی مثل ،nasim, pair pair,,Sheilan,farshad999عزیز یا خیلی دوستان دیگر سخت شده
با آرزوی کلیر شدن دوستان عزیز منتظر
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-07-05 ساعت 10:32)mahan1331 نوشته:  بچه ها لینک سایت منتظر سرا باز نمیشه ؟ عوض شده؟

از لینک زیر استفاده کنید:
http://montazersara2014.co.nf/
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
تشکر کنندگان: soli asali ، Alissa ، majid0000000000 ، mahan1331 ، nedaba ، smpf
(2014-07-05 ساعت 10:32)mahan1331 نوشته:  بچه ها لینک سایت منتظر سرا باز نمیشه ؟ عوض شده؟

نه !
www.montazersara2014.co.nf
www.montazersara2014.vvs.ir
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، Alissa ، hadi472 ، pari pari ، majid0000000000 ، mahan1331 ، nedaba ، smpf
(2014-07-05 ساعت 02:31)قصه گو نوشته:  دوستان همه با هم
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «همسر آناهيتا»ي عزیزღღღ
الهي آمين.
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای « پري پري» عزیزღღღ
الهي آمين.
Big GrinWinkCoolSmileRolleyesShy

وااااى ممنونم از لطفت قصه گوى عزيز.
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
(2014-07-05 ساعت 10:48)hadi472 نوشته:  

هادي جان چه خبر ، به نظرت اين هفته منتظر باشيم؟
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: soli asali ، hadi472 ، mahan1331 ، nedaba ، smpf
سلام دوستان
با ارزوي هفته اي بر از كلير شدن،
2014AS000050XX شماره کیس:
دو نفر
ارسال مدارک می.
آنکارا
کارنت فوریه
نامه دوم: 12 فوریه- مصاحبه: آنکارا به ابوظبی
تاریخ مصاحبه: هفته دوم آپریل
Cool
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، قصه گو ، masoud z ، hamid_fs3 ، Maryrhm ، reza_norouzi ، mahan1331 ، nedaba ، pari pari ، smpf
(2014-07-05 ساعت 10:39)مامان خانم نوشته:  سلام
فکر نکنم در سایت کسی باشد که از پایان کلیرنس 2013 با خبر نباشد همه می دانیم با چه فاجعه ای روبرو شدند سال گذشته پست های زیادی را بچه های 2014برای آنها گذاشتند و این ترس لعنتی اتمام ویزا کلیر نشدن یا حتی ترس مسخره ای که ما شماره بالاترها با آن مواجه شدیم یعنی کارنت نشدن از اولین روزهای شروع مصاحبه 2014 را تحمل کردیم اما این یادآوری مدام که واقع بین باشید که خطر اتمام ویزا همه ما را تهدید می کند جز ایجاد تنش چه سودی دارد
می دانید گاهی لازمه زندگی پنهان کردن ترس است چیزی که از نگاه بعضی شجاعت و از نگاه دیگران حماقت است
اما چیزی که من در طول زندگی بالأخص در دوران مادر بودن به آن رسیده ام این است که همیشه شجاعت ترین افراد دوام می آورند بیخود نیست که می گویند ترس برادر مرگ است
پس اگر کسی مثل قصه گوی ، آقای عراقی مدیرمان آقای شهریار یا دوستان دیگر سعی در ایجاد محیطی کم تنش تر دارند نه انکار واقعیت تلخ سال گذشته است فقط در جهت اسآن تر کردن این انتظار است انتظاری که واقعا برای دوستانی مثل ،nasim, pair pair,,Sheilan,farshad999عزیز یا خیلی دوستان دیگر سخت شده

تقریبا چند روز سعی کردم فقط بیننده و خواننده باشم ولی اینجا لازم بود تشکر کنم ممنون که اینقد به یاد من هستین انشالا به بهترینها برسید .
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
(2014-07-05 ساعت 11:20)mjarim نوشته:  سلام دوستان
با ارزوي هفته اي بر از كلير شدن،

ايشالاه ، خصوصا ايروان كه خيلي عقبه.Sad
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
مامان خانم محترم
ضمن احترام کامل به نظریات شخصی شما و اقا رضا باید عرض کنم اتفاقا فرار از واقیعات و سرفر و بردن در توهمات و رویاها و ساختن دنبای انتزاعی برای خود عین ترس هست وهمانطور که عرض کردم عواقب نامطلوبی مانند سرخوردگی میتونه در بر داشته یاشه. من نمیخواستم این را اینجا مطرح کنم ولی باید بگم که با توجه به شرایط سنم و تجربیاتی که در ایام زندگی کسب کرده ام میدونم دارم چی میگم و چه چیزی رو پیش بینی میکنم و صرفا با طرح عناوینی مانند(ایجاد تنش - انرزی مثبت و منفی ) وصرفا در پشت چند تا شعار روانشناسی که این روزها مد شده ناخود اگاه خود را فریب ندیم و اینگونه
افرادی که طرز فکرشان با ما یکی نیست را زیر سوال نبریم و اونا رو ناچار به سکوت یا مهاجرت از این تاپیک نکنیم .ما که مدعی هستیم در یک جامعه پیشرفته تر میخواهیم زندگی کنیم باید قدرت تحملمونو بالا تر ببریم و مهمتر از همه با توجه به مشکلات در پیش ناشی از مهاجرت محکمتر از این حرفها باشیم . اینکه باید مثبت اندیش و امیدوار باشیم و با روحیه دادن به همدیگر ابن ایامو راحتر سپری کنیم شکی نیست ولی یادمون باشه که نباید منجر به ساختن امیدهای واهی غیر واقعی بشه و در وحله اول باید علمی فکر کنیم و علم میگه 2+2 میشه 4 حالا با کمک کاینات هم نمیشه 5 و امار سیس هم همینو میگه همین!!
امیدوارم جسارتی به عزیزان نشده باشه و همگی شاد و موفق و امیدوار باشید.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

سلام بچه ها می شه لطفا دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن راهنمایی کنن چقدر زمان برای گرفتن جواب لازم هست همون روز می دن؟ و سفارت چقدر طول می کشه تا پاسها رو با ویزا بدن؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، mahan1331 ، nedaba ، smpf ، nazanin fatemi
بچه ها این هفته انکارا هیجی؟؟؟؟
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، smpf
سلام .ضمن آرزوی دریافت ویزا برای همه دوستان... من یک گلایه از مدیر محترم این تاپیک و بعضی ازدوستان دیگر که مانع استفاده ما از تحلیلهای آماری برخی از دوستان میشوند دارم... بحث انرژی مثبت و غیره قبول اما این تاپیک رسالتش فقط دادن انرژی مثبت نیست بلکه اسمش کلیرنس هست و از طرف هر کدوم از اعضا هر مطلب یا موضوعی در ارتباط با کلیرنس باید نوشته بشه. چه بسا مطلبی که از دید برخی دوستان ناامید کننده و انرژی منفی تلقی بشه از دید من نوعی اطلاعات دهنده مفید و واقع گرایانه باشه تا بی گدار به آب نزنم و تا زمانیکه ویزام رو نگرفتم خونه و زندگی و کارم رو به حراج ندم پس از مدیر محترم و ما بقی دوستان انتظار میره که دموکراسی رو از همینجا شروع کنیم و اجازه بدیم بقیه اعضاء هم همونقدر از این تاپیک استفاده کنند که شما ها دوست دارید استفاده کنید هرچند اون تعداد مثل من کم باشند و یا بدبین و یا هرچی که دوست دارید فکر کنید ... من هر لحظه به این تاپیک سر میزنم تا با یه تحلیلی که از روی فایل جدید سیس باشه و به اقعیت نزدیک باشه برخورد کنم اما نه تنها میبینم تحلیلها عدم تایید میشه بلکه متاسفانه جوی درست شده که مانع انجام این تحلیلها توسط افراد خبره میشه و ما همچنان در بی خبری موندیم....
لطفا یه تاپیک جدید به عنوان انرژی مثبت یا آرزوی خوش یا هرچیز دیگه ای درست کنید تا دوستانی که تحمل شنیدن حقایق تلخ رو ندارند تشریف ببرند اونجا و ما هم اینجا کم و بیش از روند واقعی کلیرنس 2014 تا این لحظه با ارائه تحلیلهای دوستان مستفیض بشیم...با تشکر
کیس:2014AS73## -- تعداد3 - ایروان- جامانده از لاتاری 2014
دورها آوایی است که مرا می خواند...
(2014-07-05 ساعت 11:27)masoud z نوشته:  
مامان خانم محترم
ضمن احترام کامل به نظریات شخصی شما و اقا رضا باید عرض کنم اتفاقا فرار از واقیعات و سرفر و بردن در توهمات و رویاها و ساختن دنبای انتزاعی برای خود عین ترس هست وهمانطور که عرض کردم عواقب نامطلوبی مانند سرخوردگی میتونه در بر داشته یاشه. من نمیخواستم این را اینجا مطرح کنم ولی باید بگم که با توجه به شرایط سنم و تجربیاتی که در ایام زندگی کسب کرده ام میدونم دارم چی میگم و چه چیزی رو پیش بینی میکنم و صرفا با طرح عناوینی مانند(ایجاد تنش - انرزی مثبت و منفی ) وصرفا در پشت چند تا شعار روانشناسی که این روزها مد شده ناخود اگاه خود را فریب ندیم و اینگونه
افرادی که طرز فکرشان با ما یکی نیست را زیر سوال نبریم و اونا رو ناچار به سکوت یا مهاجرت از این تاپیک نکنیم .ما که مدعی هستیم در یک جامعه پیشرفته تر میخواهیم زندگی کنیم باید قدرت تحملمونو بالا تر ببریم و مهمتر از همه با توجه به مشکلات در پیش ناشی از مهاجرت محکمتر از این حرفها باشیم . اینکه باید مثبت اندیش و امیدوار باشیم و با روحیه دادن به همدیگر ابن ایامو راحتر سپری کنیم شکی نیست ولی یادمون باشه که نباید منجر به ساختن امیدهای واهی غیر واقعی بشه و در وحله اول باید علمی فکر کنیم و علم میگه 2+2 میشه 4 حالا با کمک کاینات هم نمیشه 5 و امار سیس هم همینو میگه همین!!
امیدوارم جسارتی به عزیزان نشده باشه و همگی شاد و موفق و امیدوار باشید.

دوست خوبم جناب مسعود عزيز
نمي دونم شما چطور از صحبت هاي بنده و مامان خانم عزيز به اين نتيجه رسيدين كه ما داريم سر در توهمات مي بريم و واقعيت تلخ سال گذشته رو ناديده مي گيريم!
كل حرف ما اينه كه ما هم اون واقعيت رو قبول داريم و مي دونيم كه ممكنه امسال هم اتفاق بيفته اما مي خوايم هرچه كمتر اون رو به دوستان منتظر يادآوري كنيم تا كمتر (دقت كنيد "كمتر" و نه "هيچ") به اونها استرس و نگراني اضافي تحميل كنيم.
قطعاً همه دوستاني كه به اين تاپيك ميان احتمال نرسيدن ويزارو براي خودشون در نظر گرفتن و بايد در نظر بگيرن اما يادآوري اش هيچ سودي نداره.
ضمناً صحبت از انرژي مثبت و كائنات به اين معني نيست كه ما در توهم بالايي ها به سر مي بريم بلكه فقط مي خوايم به دوستان "يادآوري" كنيم كه بيش از حد توانشون روي اين قضيه انرژي نزارن و يه كمي هم انرژي براي پيش آمدهاي مثبت و منفي آينده نگه دارن. چون اگه ويزا بگيرن بايد براي رفتن برنامه ريزي كنن و اگه ويزا نگرفتن بايد براي بعد اون هم تصميم گيري كنن و هر دو حالت نياز به اميد و انرژي داره.
اميدوارم اين حرفاي منو به مخالفت با نظرات خودتون تعبير نكنين چون من 100% با نظرات شما موافقم و براتون بهترين ها رو آرزو مي كنم و اولين خواستم براتون ويزاي ينگه دنياس!
شاد باشين مثل شكوفه ها.
(2014-07-05 ساعت 11:19)Farshid1976 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 10:48)hadi472 نوشته:  

هادي جان چه خبر ، به نظرت اين هفته منتظر باشيم؟

چاکریم فرشید جان. والله به نظر من ارمنستان محکومه به اعلام حداقل 50 کیس توی این هفته. من فکر کنم دوشنبه این موقع در حال تبریک گفتن به هم باشیم Smile
201435xx / Portland(OR)
تاریخ کلیر: AUG 7/ دریافت ویزا: AUG 8
دوست عزیز
سلام
من 3 ماهه منتظرم. اما نمی ترسم.. لاتاری از اول تا اخرش شانسه.. شانس بیاری اسمت در بیاد شانس بیاری کیست کوچیک باشه شانس بیاری یکضرب بگیری شانس بیاری ویزا تموم نشه..یه شانسی بهمون روی اورده خوب خدارو شکر..اما طلبکار نیستیم که!!! زندگیمونو می کنیم اگر شد فبها اگرم نشد چیزیو از دست ندادیم بجز سه یا چهار میلیون پول که توی این زمانه پولی نیست.بعدشم مگه اونور چه خبره که اینهمه از وطن خودمون بیزار شدیم؟ والا به خدا من خواهر خودم 4 سال اونوره ولی همچین اش دهن سوزی هم نیست...حرف اخر اینکه شما توی دوران انتظار چه غصه بخوری چه نخوری چه کارهای مثبت انجام بدی یا منفی در هر صورت هیچ کاری برای پروسه لاتاری غیر از صبر نمی تونی انجام بدی پس مثبت بیندیش و صبور باش...شاد و سربلند باشید.
کوچیک همه بچه های گل مهاجرسرا هم هستیم.
2014AS47** ,Interview April 06, ABD,AP,Update April 8,9,15 May5 July 8 Aug 18,19

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان