کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-05 ساعت 11:40)عاطفه سروش نوشته:  سلام بچه ها می شه لطفا دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن راهنمایی کنن چقدر زمان برای گرفتن جواب لازم هست همون روز می دن؟ و سفارت چقدر طول می کشه تا پاسها رو با ویزا بدن؟

در آنکارا برای مدیکال همه آزمایشات انجام میشه و اگه خلوت باشه بعدازظهر همان روز و اگه شلوغ باشه روز بعد جواب میدن . بعد از تحویل پاسپورت به سفارت 3 تا 5 روز کاری ویزا میرسه.
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-07-05 ساعت 11:55)milad 68 نوشته:  بچه ها این هفته انکارا هیجی؟؟؟؟

این هفته که گذشت بله هیچی.
به امید 2 شنبه به بعد.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba
(2014-07-05 ساعت 12:02)hadi472 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 11:19)Farshid1976 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 10:48)hadi472 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 10:32)mahan1331 نوشته:  بچه ها لینک سایت منتظر سرا باز نمیشه ؟ عوض شده؟

از لینک زیر استفاده کنید:
http://montazersara2014.co.nf/

هادي جان چه خبر ، به نظرت اين هفته منتظر باشيم؟

چاکریم فرشید جان. والله به نظر من ارمنستان محکومه به اعلام حداقل 50 کیس توی این هفته. من فکر کنم دوشنبه این موقع در حال تبریک گفتن به هم باشیم Smile

ايشالاه ، آره من هم فكر ميكنم اين هفته ، بايد هفته خوبي باشه.SmileSmileSmile
Case Number:2014AS3XXX
3Person in case
Destination:Irvine,CA
Embassy:Yerevan
Move Time:Feb 2015
SSN:5 Days after Entry
Green Card: 42 Days after Entry
تشکر کنندگان: majid0000000000 ، arashS ، hadi472 ، ghasoo ، soli asali ، mahan1331 ، pari pari ، nedaba
سلام
من هم از مدیران این تاپیک گله مند هستم دلیل ارسال نشدن پیام های این تاپیک برای ایمیل من چیست؟
به جز اینکه ما دوستان را راهنمای کردیم بلیط ارزان خرید کنند ؟
من مدت 20 روزه که از مهاجرسرا هیچ ایمیلی دریافت نکردم مگر خودم بیام داخل سایت از موضوعی خبردار بشم
لطف کنید دلیل این را به من اعلام کنید
در ضمن یک سوال هم داشتم من تا قبل از کلیر شدن اگر بخوام یک مسافرت خارج از کشور برم برام موقع دریافت ویزا مشکلی پیش نمی اد؟ ممنون از راهنمای دوستان عزیز
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال Shy
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
تشکر کنندگان: قصه گو ، soli asali ، shahryar7021 ، lighter ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-07-05 ساعت 12:04)mohamad2014 نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 10:39)مامان خانم نوشته:  سلام
فکر نکنم در سایت کسی باشد که از پایان کلیرنس 2013 با خبر نباشد همه می دانیم با چه فاجعه ای روبرو شدند سال گذشته پست های زیادی را بچه های 2014برای آنها گذاشتند و این ترس لعنتی اتمام ویزا کلیر نشدن یا حتی ترس مسخره ای که ما شماره بالاترها با آن مواجه شدیم یعنی کارنت نشدن از اولین روزهای شروع مصاحبه 2014 را تحمل کردیم اما این یادآوری مدام که واقع بین باشید که خطر اتمام ویزا همه ما را تهدید می کند جز ایجاد تنش چه سودی دارد
می دانید گاهی لازمه زندگی پنهان کردن ترس است چیزی که از نگاه بعضی شجاعت و از نگاه دیگران حماقت است
اما چیزی که من در طول زندگی بالأخص در دوران مادر بودن به آن رسیده ام این است که همیشه شجاعت ترین افراد دوام می آورند بیخود نیست که می گویند ترس برادر مرگ است
پس اگر کسی مثل قصه گوی ، آقای عراقی مدیرمان آقای شهریار یا دوستان دیگر سعی در ایجاد محیطی کم تنش تر دارند نه انکار واقعیت تلخ سال گذشته است فقط در جهت اسآن تر کردن این انتظار است انتظاری که واقعا برای دوستانی مثل ،nasim, pair pair,,Sheilan,farshad999عزیز یا خیلی دوستان دیگر سخت شده
با آرزوی کلیر شدن دوستان عزیز منتظر
دوست عزیز
سلام
من 3 ماهه منتظرم. اما نمی ترسم.. لاتاری از اول تا اخرش شانسه.. شانس بیاری اسمت در بیاد شانس بیاری کیست کوچیک باشه شانس بیاری یکضرب بگیری شانس بیاری ویزا تموم نشه..یه شانسی بهمون روی اورده خوب خدارو شکر..اما طلبکار نیستیم که!!! زندگیمونو می کنیم اگر شد فبها اگرم نشد چیزیو از دست ندادیم بجز سه یا چهار میلیون پول که توی این زمانه پولی نیست.بعدشم مگه اونور چه خبره که اینهمه از وطن خودمون بیزار شدیم؟ والا به خدا من خواهر خودم 4 سال اونوره ولی همچین اش دهن سوزی هم نیست...حرف اخر اینکه شما توی دوران انتظار چه غصه بخوری چه نخوری چه کارهای مثبت انجام بدی یا منفی در هر صورت هیچ کاری برای پروسه لاتاری غیر از صبر نمی تونی انجام بدی پس مثبت بیندیش و صبور باش...شاد و سربلند باشید.
کوچیک همه بچه های گل مهاجرسرا هم هستیم.

دقیقا همینطوره Wink
زنده ایم با امید
تشکر کنندگان: مامان خانم ، spv ، masoud z ، Maryrhm ، قصه گو ، گلپری ، soli asali ، pari pari ، nedaba ، alireza2
(2014-07-05 ساعت 11:40)عاطفه سروش نوشته:  سلام بچه ها می شه لطفا دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن راهنمایی کنن چقدر زمان برای گرفتن جواب لازم هست همون روز می دن؟ و سفارت چقدر طول می کشه تا پاسها رو با ویزا بدن؟

سلام همراه گرامی.
اگه به nmc معروف در ایستگاه ابوهیل مراجعه می‌کنید، درروز شنبه خیلی شلوغ می‌شه لذا باید حتما ساعت 8:30 آنجا باشید و تا ساعت 5 و 6 بعداز ظهر برنامه‌ای نذارید چون امکان داره تا اون زمان طول بکشه.
دریافت جواب یک روزه در روزهای شلوغ اصلا معنی نداره نهایتا به شما لطف کنن می‌گن فردا شب ساعت 10 تشریف بیارید.
ولی بعضی‌ از همراهان قبلا نوشته بودن که اگر مبلغی درحدود 250 درهم اضافه پرداخت کنید می‌تونید همون شب جواب رو دریافت کنید.
روز 5 شنبه باید خوب باشه. من سه شنبه که برای دریافت جوابم رفته بودم خیلی خلوت بود.
شنبه چون بچه‌ها کلیر خودره میان و می‌خوان یکشنبه سفارت باشن و نهایتا 5 شنبه ویزا بگیرن، شلوغ می‌شه. پس ساعت 8 یا نهایتا 8:30 اونجا باشید.
روزهای یکشنبه هم شلوغه،‌نه به خاطر کسانی که اومدن برای آزمایش بلکه برای کسانی که اومدن برای جواب آزمایش و می‌خوان ساعت 10:30 با سرویس برن سفارت. پس یکشنبه هم زود تشریف ببرید.
تشکر کنندگان: قصه گو ، reza_norouzi ، soli asali ، pari pari ، freddyflientstone ، AZAR 1335 ، nedaba
(2014-07-05 ساعت 12:10)majid0000000000 نوشته:  

در آنکارا برای مدیکال همه آزمایشات انجام میشه و اگه خلوت باشه بعدازظهر همان روز و اگه شلوغ باشه روز بعد جواب میدن . بعد از تحویل پاسپورت به سفارت 3 تا 5 روز کاری ویزا میرسه.

ممنونم دوست خوب بچه ها برای ابوظبی هم همینطوره؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba
(2014-07-05 ساعت 12:27)arashS نوشته:  

سلام همراه گرامی.
اگه به nmc معروف در ایستگاه ابوهیل مراجعه می‌کنید، درروز شنبه خیلی شلوغ می‌شه لذا باید حتما ساعت 8:30 آنجا باشید و تا ساعت 5 و 6 بعداز ظهر برنامه‌ای نذارید چون امکان داره تا اون زمان طول بکشه.
دریافت جواب یک روزه در روزهای شلوغ اصلا معنی نداره نهایتا به شما لطف کنن می‌گن فردا شب ساعت 10 تشریف بیارید.
ولی بعضی‌ از همراهان قبلا نوشته بودن که اگر مبلغی درحدود 250 درهم اضافه پرداخت کنید می‌تونید همون شب جواب رو دریافت کنید.
روز 5 شنبه باید خوب باشه. من سه شنبه که برای دریافت جوابم رفته بودم خیلی خلوت بود.
شنبه چون بچه‌ها کلیر خودره میان و می‌خوان یکشنبه سفارت باشن و نهایتا 5 شنبه ویزا بگیرن، شلوغ می‌شه. پس ساعت 8 یا نهایتا 8:30 اونجا باشید.
روزهای یکشنبه هم شلوغه،‌نه به خاطر کسانی که اومدن برای آزمایش بلکه برای کسانی که اومدن برای جواب آزمایش و می‌خوان ساعت 10:30 با سرویس برن سفارت. پس یکشنبه هم زود تشریف ببرید.

ممنون از پاسخ خوبتون یعنی اگه 5شنبه بریم بیمارستان نهایت جوابش تا یکشتبه صبح حاظره دیگه بعدش می ریم سفارت ؟ درسته؟ بعد کی ویزارو می دن؟ پنجشنبه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
تشکر کنندگان: soli asali ، pari pari ، nedaba ، nazanin fatemi
(2014-07-05 ساعت 10:25)HELIAA نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 01:13)S.gh نوشته:  سلام به همه بچه هاي منتظر،
يه سوال داشتم، ماها كه كيس نامبرمون بالاست و اف بي آي چك خورديم، اگه خدا بخواد و به موقع پاك ومنزه شيم، براي ماهم تمديد مديكال ضروريه. البته ما ايرواني هستيماااا
و سوال مهمتر، براي تمديد مديكال دوباره عكس ايكس ري بايد بندازيم؟ آخه كريستين به ما گفت عكساتون يك سال اعتبار داره. ممنون ميشم دوستاني كه مديكالشونو ايروان تمديد كردن جواب بدن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همگيمون

سلام دوست عزیز.امیدوارم به امید خداهر چه زودتر کلیر بشید.تا اونجاییکه من از دوستان ایروانی که برای تمدید مدیکال رفتن سوال کردم تمدید مدیکال باید انجام بشه و تعجب منم از اینه که با توجه به گفته دکتر کریستین که عکس قفسه سینه یک سال اعتبار داره چرا دوباره از دوستان عکس مجدد گرفتن !!!! باآرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز مهاجر

مرسی هلیا جان بابت پاسختSmile
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
تشکر کنندگان: soli asali ، HELIAA ، nedaba
به قول دوستمون واقعا شنبه و یکشنبه خر است.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
سلام به همه دوستان گرامی. مخصوصا اقا مسعود.
از دیشب که اقا مسعود به بنده ایمیل شخصی دادن و مطالبی رو دلسوزانه مطرح کردن که بسیار هم منطقی بوده و قابل تامل صبر کردم تا ببینم همونطور که خودشون گفتن بخاطر اینکه تنش وارد نشه به تایپیک در پیام گفتن منتظر جواب من میشوند که متاسفانه منفی بود.این یعنی استانه صبر اقا مسعود شما پیام خصوصی دادین و گفتین اجازه بدین من دلایل خودم رو اینجا بگم.
اولین دلیل بخاطر اینکه شما دنبال کننده این تایپیک نیسی جون اگه فقط به جند صفحه قبل برگردین اول بنده پست طولانی.گذاشتم و دلیلم رو گفتم منتظر بازخورد پستم از طرف اجتماعی که ما توش عضو.هستیم شدم همه تشکر کردن کسی هم نه نگفت.اما.الان شما من رو محکوم.میکنی به سانسور!!!!!!! در صورتی با ۵ مین وقت گذاشتن این قضیه سانسور مطالب.میره کنار و جای دیگیری حدود ۱۰۰ صفحه قبل بنده گفتم اقا بحث ازاد تو این تایپیک .مادامی که منجر به جزو بحث نشه اوکی هست.
در مورد قضیه امار ببینید ما الان حدود یک.سا ل و جند ماهه با قضیه لاتاری و مهاجرت داریم دستو پنجه نرم میکنیم اونی افرادی که تا الان این قضیه واسشون با اون همه مستندات تایپیک ۲۰۱۳ و امارهای قبلی سایت جا نیوفتاده از این به بعد هم جا نمیوفته .... الان یه سوال بی جواب دارم کدوم از ما نمیدونیم.ویزا امکان.داره نرسه. اگه میدونیم پس امادهایم.اگه نمیدونیم تا الان داشتیو جه میکردیم؟؟؟؟ایا یه مهاجر این قدر بی تفاوت ؟؟؟؟؟
جرا بعد هر اماری دعوا و جنگ بر سر اثبات حرف.شخصی است ؟؟؟و ما بعدش باید مثل دفعه قبل ۷۶ پست با مزمون دعوا رو و بی هرمتی رو پاک.کنیم تا جایی خانمهای داخل این تایپیک همه از شدت این الفاظ برن؟؟؟؟ تو این سه ماه نتیجه این امار جیه ما اول راه نیسیم.اخرشیم ...اخر راه جه فایدهای داره؟؟!؟!!
درسته من جوونم اقا ولی هر جوونی خام نیستو.هر سن بالایی پخته.من بجاایی که نوک.دماغمو ببینم ۱۰ متر جلوتر رو میبینم جوم بجه ها و مدیریت ارشد به من اطمینان کردن.
القصه ما گفتیم تو این تایپیک نگین نگفتیم جای دیگه نگین.مثلا تایپیک سوالان غیر.مرتبط و امثال این تایپیک خب اونایی هم طرفدارن میان میخومن ....نمیدونم جه سری هست هرجا داره اروم میشه دوست داریم توش شلوغ کنیم ..تایپیک های دیگه هم هست که میشه نوشت .من خودم.به دموکراسی و مردم سالاری اعتقاد شدید دارم ولی همیشه میگم نظر جمع با حفظ نظم اگه قرار بود همه واقعیت ها رو.همینجا بگیم پس جرا این همه تایپیک؟
متاسفانه نشد،
سلام به همگي
مي خواستم بدونم AP يعني چي؟
ممنونم اگه جوابمو بدين.
تشکر کنندگان: nedaba
هر چه آمدم در جواب دوستان گله مندمون مطلب بنويسم، ديدم گفتني ها گفته شده،مامان خانم و آقا رضا جواب هاي خوبي داده اند.چيزي كه در آمارها مياد فرو رفتن در جزء هستش ، و از نظر روانشناسي در اين مدت سه ماهه اصلاً به صلاح نيست.ربطي هم به منطقي بودن شما و احساساتي بودن ما نداره. آخه چه ضمانتي در ويزا گرفتن يا نگرفتن بر اساس داده هاي آماري و ارتباطشون با كيس نامبرها و سفارت ها ميتونه وجود داشته باشه؟ مثل اينه كه از راديو خبر زلزله بشنوي و از تلويزيون صحنه هاي دردناك زلزله رو ببينيد، وقتي پا به اين راه گذاشتيم ، در مورد سختي هايش هم مطالعه كرديم و در هر مرحله اش سايه ي ناكامي بر سرمان سنگيني مي كرد،از فرستادن مدارك گرفته تا كارنت شدن و پاستور و مديكال و وقت مصاحبه و انتظار واسه كلير شدن و حتي بليط گرفتن.يادمون نرفته،حالا اگر در اين روزهاي پاياني ميخواهيم آرامش خود را حفظ كنيم ، گناه نكره ايم. پيروز باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
(2014-07-05 ساعت 12:13)spv نوشته:  سلام
من هم از مدیران این تاپیک گله مند هستم دلیل ارسال نشدن پیام های این تاپیک برای ایمیل من چیست؟
به جز اینکه ما دوستان را راهنمای کردیم بلیط ارزان خرید کنند ؟
من مدت 20 روزه که از مهاجرسرا هیچ ایمیلی دریافت نکردم مگر خودم بیام داخل سایت از موضوعی خبردار بشم
لطف کنید دلیل این را به من اعلام کنید
در ضمن یک سوال هم داشتم من تا قبل از کلیر شدن اگر بخوام یک مسافرت خارج از کشور برم برام موقع دریافت ویزا مشکلی پیش نمی اد؟ ممنون از راهنمای دوستان عزیز

سلام اس پی وی دوست خوبم.
ممنون از گله بجات . این مشکل شما نیست برای همه همینطوره از جمله خودم این هم بر میگرده به مشکلات انتقال سرور و این حرفا که تو ایست کاذهایی که باید انجام بشه هست ولی زمان بره.
زحمات شما و دلسوزی هات به هیج کس پوشیده بنده خیلی هم ممنونم از شما
متاسفانه نشد،
سلام به همگي
مي خواستم بدونم AP يعني چي؟
ممنونم اگه جوابمو بدين.
چرا جواب من و نمي دين Sad
تشکر کنندگان: shahryar7021 ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان