موضوعها: 0
رتبه:
44
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 11:55)milad 68 نوشته: بچه ها این هفته انکارا هیجی؟؟؟؟
این هفته که گذشت بله هیچی.
به امید 2 شنبه به بعد.
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
رتبه:
27
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من هم از مدیران این تاپیک گله مند هستم دلیل ارسال نشدن پیام های این تاپیک برای ایمیل من چیست؟
به جز اینکه ما دوستان را راهنمای کردیم بلیط ارزان خرید کنند ؟
من مدت 20 روزه که از مهاجرسرا هیچ ایمیلی دریافت نکردم مگر خودم بیام داخل سایت از موضوعی خبردار بشم
لطف کنید دلیل این را به من اعلام کنید
در ضمن یک سوال هم داشتم من تا قبل از کلیر شدن اگر بخوام یک مسافرت خارج از کشور برم برام موقع دریافت ویزا مشکلی پیش نمی اد؟ ممنون از راهنمای دوستان عزیز
انسانهای بزرگ تفکر میکنن انسانهای کوچک ارزو
تاریخ مشاهده قبولی :2MAY تاریخ ارسال
مدارک :12Aug دریافت تاییدی KCC:21Aug
تاریخ مصاحبه :1 جولای
مکان ،ابوظبی تا ریخ اپدیت 1_3 _6_8_20_
Caes nomber:2014AS000056XX
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 12:10)majid0000000000 نوشته: (2014-07-05 ساعت 11:40)عاطفه سروش نوشته: سلام بچه ها می شه لطفا دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن راهنمایی کنن چقدر زمان برای گرفتن جواب لازم هست همون روز می دن؟ و سفارت چقدر طول می کشه تا پاسها رو با ویزا بدن؟
در آنکارا برای مدیکال همه آزمایشات انجام میشه و اگه خلوت باشه بعدازظهر همان روز و اگه شلوغ باشه روز بعد جواب میدن . بعد از تحویل پاسپورت به سفارت 3 تا 5 روز کاری ویزا میرسه.
ممنونم دوست خوب بچه ها برای ابوظبی هم همینطوره؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 12:27)arashS نوشته: (2014-07-05 ساعت 11:40)عاطفه سروش نوشته: سلام بچه ها می شه لطفا دوستانی که برای تمدید مدیکال رفتن راهنمایی کنن چقدر زمان برای گرفتن جواب لازم هست همون روز می دن؟ و سفارت چقدر طول می کشه تا پاسها رو با ویزا بدن؟
سلام همراه گرامی.
اگه به nmc معروف در ایستگاه ابوهیل مراجعه میکنید، درروز شنبه خیلی شلوغ میشه لذا باید حتما ساعت 8:30 آنجا باشید و تا ساعت 5 و 6 بعداز ظهر برنامهای نذارید چون امکان داره تا اون زمان طول بکشه.
دریافت جواب یک روزه در روزهای شلوغ اصلا معنی نداره نهایتا به شما لطف کنن میگن فردا شب ساعت 10 تشریف بیارید.
ولی بعضی از همراهان قبلا نوشته بودن که اگر مبلغی درحدود 250 درهم اضافه پرداخت کنید میتونید همون شب جواب رو دریافت کنید.
روز 5 شنبه باید خوب باشه. من سه شنبه که برای دریافت جوابم رفته بودم خیلی خلوت بود.
شنبه چون بچهها کلیر خودره میان و میخوان یکشنبه سفارت باشن و نهایتا 5 شنبه ویزا بگیرن، شلوغ میشه. پس ساعت 8 یا نهایتا 8:30 اونجا باشید.
روزهای یکشنبه هم شلوغه،نه به خاطر کسانی که اومدن برای آزمایش بلکه برای کسانی که اومدن برای جواب آزمایش و میخوان ساعت 10:30 با سرویس برن سفارت. پس یکشنبه هم زود تشریف ببرید.
ممنون از پاسخ خوبتون یعنی اگه 5شنبه بریم بیمارستان نهایت جوابش تا یکشتبه صبح حاظره دیگه بعدش می ریم سفارت ؟ درسته؟ بعد کی ویزارو می دن؟ پنجشنبه؟
case number:2014AS5XXX-سفارت:ابوظبی-مصاحبه:اول اپریل-وضعیت: کلیرنس دریافت ویزا خودم و دخترم بعد از زدن ایمیل - 18Aug-اولین ورود 8Nov -اقدام ویزای فامیلی برای همسر 26Nov -اپرو مارچ24-PD26Nov
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 10:25)HELIAA نوشته: (2014-07-05 ساعت 01:13)S.gh نوشته: سلام به همه بچه هاي منتظر،
يه سوال داشتم، ماها كه كيس نامبرمون بالاست و اف بي آي چك خورديم، اگه خدا بخواد و به موقع پاك ومنزه شيم، براي ماهم تمديد مديكال ضروريه. البته ما ايرواني هستيماااا
و سوال مهمتر، براي تمديد مديكال دوباره عكس ايكس ري بايد بندازيم؟ آخه كريستين به ما گفت عكساتون يك سال اعتبار داره. ممنون ميشم دوستاني كه مديكالشونو ايروان تمديد كردن جواب بدن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همگيمون
سلام دوست عزیز.امیدوارم به امید خداهر چه زودتر کلیر بشید.تا اونجاییکه من از دوستان ایروانی که برای تمدید مدیکال رفتن سوال کردم تمدید مدیکال باید انجام بشه و تعجب منم از اینه که با توجه به گفته دکتر کریستین که عکس قفسه سینه یک سال اعتبار داره چرا دوباره از دوستان عکس مجدد گرفتن !!!! باآرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز مهاجر
مرسی هلیا جان بابت پاسخت
شماره کیس:2014AS000072xx, کنسولگری: ایروان, ۳ نفر
زمان مصاحبه: ۹ جون، مشمول پروسه کلیرنس،
کلیر: ۷ آگوست. دریافت ویزا ۱۳ آگوست، مقصد: نیویورک
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
به قول دوستمون واقعا شنبه و یکشنبه خر است.
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
موضوعها: 1
رتبه:
75
1 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 13:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 13:08 توسط shahryar7021.)
سلام به همه دوستان گرامی. مخصوصا اقا مسعود.
از دیشب که اقا مسعود به بنده ایمیل شخصی دادن و مطالبی رو دلسوزانه مطرح کردن که بسیار هم منطقی بوده و قابل تامل صبر کردم تا ببینم همونطور که خودشون گفتن بخاطر اینکه تنش وارد نشه به تایپیک در پیام گفتن منتظر جواب من میشوند که متاسفانه منفی بود.این یعنی استانه صبر اقا مسعود شما پیام خصوصی دادین و گفتین اجازه بدین من دلایل خودم رو اینجا بگم.
اولین دلیل بخاطر اینکه شما دنبال کننده این تایپیک نیسی جون اگه فقط به جند صفحه قبل برگردین اول بنده پست طولانی.گذاشتم و دلیلم رو گفتم منتظر بازخورد پستم از طرف اجتماعی که ما توش عضو.هستیم شدم همه تشکر کردن کسی هم نه نگفت.اما.الان شما من رو محکوم.میکنی به سانسور!!!!!!! در صورتی با ۵ مین وقت گذاشتن این قضیه سانسور مطالب.میره کنار و جای دیگیری حدود ۱۰۰ صفحه قبل بنده گفتم اقا بحث ازاد تو این تایپیک .مادامی که منجر به جزو بحث نشه اوکی هست.
در مورد قضیه امار ببینید ما الان حدود یک.سا ل و جند ماهه با قضیه لاتاری و مهاجرت داریم دستو پنجه نرم میکنیم اونی افرادی که تا الان این قضیه واسشون با اون همه مستندات تایپیک ۲۰۱۳ و امارهای قبلی سایت جا نیوفتاده از این به بعد هم جا نمیوفته .... الان یه سوال بی جواب دارم کدوم از ما نمیدونیم.ویزا امکان.داره نرسه. اگه میدونیم پس امادهایم.اگه نمیدونیم تا الان داشتیو جه میکردیم؟؟؟؟ایا یه مهاجر این قدر بی تفاوت ؟؟؟؟؟
جرا بعد هر اماری دعوا و جنگ بر سر اثبات حرف.شخصی است ؟؟؟و ما بعدش باید مثل دفعه قبل ۷۶ پست با مزمون دعوا رو و بی هرمتی رو پاک.کنیم تا جایی خانمهای داخل این تایپیک همه از شدت این الفاظ برن؟؟؟؟ تو این سه ماه نتیجه این امار جیه ما اول راه نیسیم.اخرشیم ...اخر راه جه فایدهای داره؟؟!؟!!
درسته من جوونم اقا ولی هر جوونی خام نیستو.هر سن بالایی پخته.من بجاایی که نوک.دماغمو ببینم ۱۰ متر جلوتر رو میبینم جوم بجه ها و مدیریت ارشد به من اطمینان کردن.
القصه ما گفتیم تو این تایپیک نگین نگفتیم جای دیگه نگین.مثلا تایپیک سوالان غیر.مرتبط و امثال این تایپیک خب اونایی هم طرفدارن میان میخومن ....نمیدونم جه سری هست هرجا داره اروم میشه دوست داریم توش شلوغ کنیم ..تایپیک های دیگه هم هست که میشه نوشت .من خودم.به دموکراسی و مردم سالاری اعتقاد شدید دارم ولی همیشه میگم نظر جمع با حفظ نظم اگه قرار بود همه واقعیت ها رو.همینجا بگیم پس جرا این همه تایپیک؟
متاسفانه نشد،
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگي
مي خواستم بدونم AP يعني چي؟
ممنونم اگه جوابمو بدين.
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
هر چه آمدم در جواب دوستان گله مندمون مطلب بنويسم، ديدم گفتني ها گفته شده،مامان خانم و آقا رضا جواب هاي خوبي داده اند.چيزي كه در آمارها مياد فرو رفتن در جزء هستش ، و از نظر روانشناسي در اين مدت سه ماهه اصلاً به صلاح نيست.ربطي هم به منطقي بودن شما و احساساتي بودن ما نداره. آخه چه ضمانتي در ويزا گرفتن يا نگرفتن بر اساس داده هاي آماري و ارتباطشون با كيس نامبرها و سفارت ها ميتونه وجود داشته باشه؟ مثل اينه كه از راديو خبر زلزله بشنوي و از تلويزيون صحنه هاي دردناك زلزله رو ببينيد، وقتي پا به اين راه گذاشتيم ، در مورد سختي هايش هم مطالعه كرديم و در هر مرحله اش سايه ي ناكامي بر سرمان سنگيني مي كرد،از فرستادن مدارك گرفته تا كارنت شدن و پاستور و مديكال و وقت مصاحبه و انتظار واسه كلير شدن و حتي بليط گرفتن.يادمون نرفته،حالا اگر در اين روزهاي پاياني ميخواهيم آرامش خود را حفظ كنيم ، گناه نكره ايم. پيروز باشيد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤