موضوعها: 0
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 01:47)farshadm999 نوشته: (2014-07-05 ساعت 01:37)anahita 62 نوشته: دوستان عزیزم سلام گرم من رو از آنکارا بپذیرید . امروز واسه گرفتن جواب مدیکال رفته بودم دکتر اونگان تو مطب دکتر چند خانواده ترک بودند(مجوع نفرات کیس ها رو شمردم 8 نفر میشد) . من چون زبان ترکی استانبولی رو بلدم از صحبت هاشون متوجه شدم اونام کیس لاتاری هستن و هفته بعد مصاحبه دارن . یکیش میگفت من 10 سال قبل واسه گرفتن وقت مصاحبه اقدام کردم .یکی دیگه میگفت 3 سال قبل و... ازشون پرسیدم که آخه چطور ممکنه که کیس لاتاری باشی و واسه مصاحبه چند سال بعد بهت وقت بدن؟؟؟ گفتن ما نمیدونیم ما از طریق آژانس اقدام کردیم و همه کارامون رو آژانس انجام داده حتی راجع به فرم ها و ارسال اونا و مدارک لازم واسه روز مصاحبه چیزی نمیدونستن یکیش تو موبایلش سایت سفارت رو نشونم داد و پرسید این 330$ چیه؟ میتونیم کارت بکشیم و اقساطی این پول رو بدیم ؟ کلی بهشون توضیح دادم تا متوجه بشن موضوع چیه.. بهم گفتن خیلی ها رو میشناسن از ترکیه که از همین طریق گرین کارت گرفتن . و هر سال این آژانس از سراسر ترکیه کلی ها رو میفرسته مصاحبه و گرین کارت میگیرن . خلاصه اینکه تو خود سفارت آنکارا خود ترکیه ای ها تعدادشون زیاده و خیلی کیس ها مال سهمیه ایران نیستن . اینو گفتم که از مهاجرسرا تشکر کنم به خاطر کمک هایی که به هممون کرده و من به شخصه هرچی یاد گرفتم از مهاجرسرا بوده .هم شاید بتونم واسه دوستانی که نگران کمبود ویزا و تموم شدن سهمیه ایران هستن کمکی بکنم . امیدوارم همتون ویزا بگیرین . وپایان این تاپیک پر از شادی و هورا باشه ....

این برنامه لاتاری نیستش. لاتاری ۱ سایت داره ۱ راه ثبت نام.
بعد آناهیتا خانوم چرا اینقدر بی خبر؟ کی کلیر شودین؟
دوست عزیز من بعد از اینکه باهاشون صحبت کردم فهمیدم که اینا هر سال به این آژانس پول میدن تا لاتاری ثبت نامشون بکنه.و اگه برنده شدن همه کارا شونو آژانس انجام میده فقط واسه مصاحبه خودشون میرن.
من 27 Jun کلیر شدم البته (*) اینجوری و همسرم فعلا کلیر نشده و 30 Jun اومدیم آنکارا واسه تمدید مدیکال و بقیه کارا و امیدواریم این هفته که اینجا هستیم همسرم هم کلیر بشه.
موقعی که کلیر شدیم سایت باز نبود بعد که باز شد خبرشو دادم پست هامو مرور کنین میبینین...
Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 01:50)قصه گو نوشته: ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «محبت» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «m.mirzaee» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «farshadm999» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «khor_maah» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «(*)peymanpak» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «Sara_lphmkf» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «shahrzad001» عزیزღღღ
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «tabrizi» عزیزღღღ
تا حالا واسه همسر من آرزو نکردی قصه گوی عزیز لااقل تو کلیرش کن دلمون شاد بشه...
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 02:04)Afshim553 نوشته: (2014-07-05 ساعت 01:37)anahita 62 نوشته: دوستان عزیزم سلام گرم من رو از آنکارا بپذیرید . امروز واسه گرفتن جواب مدیکال رفته بودم دکتر اونگان تو مطب دکتر چند خانواده ترک بودند(مجوع نفرات کیس ها رو شمردم 8 نفر میشد) . من چون زبان ترکی استانبولی رو بلدم از صحبت هاشون متوجه شدم اونام کیس لاتاری هستن و هفته بعد مصاحبه دارن . یکیش میگفت من 10 سال قبل واسه گرفتن وقت مصاحبه اقدام کردم .یکی دیگه میگفت 3 سال قبل و... ازشون پرسیدم که آخه چطور ممکنه که کیس لاتاری باشی و واسه مصاحبه چند سال بعد بهت وقت بدن؟؟؟ گفتن ما نمیدونیم ما از طریق آژانس اقدام کردیم و همه کارامون رو آژانس انجام داده حتی راجع به فرم ها و ارسال اونا و مدارک لازم واسه روز مصاحبه چیزی نمیدونستن یکیش تو موبایلش سایت سفارت رو نشونم داد و پرسید این 330$ چیه؟ میتونیم کارت بکشیم و اقساطی این پول رو بدیم ؟ کلی بهشون توضیح دادم تا متوجه بشن موضوع چیه.. بهم گفتن خیلی ها رو میشناسن از ترکیه که از همین طریق گرین کارت گرفتن . و هر سال این آژانس از سراسر ترکیه کلی ها رو میفرسته مصاحبه و گرین کارت میگیرن . خلاصه اینکه تو خود سفارت آنکارا خود ترکیه ای ها تعدادشون زیاده و خیلی کیس ها مال سهمیه ایران نیستن . اینو گفتم که از مهاجرسرا تشکر کنم به خاطر کمک هایی که به هممون کرده و من به شخصه هرچی یاد گرفتم از مهاجرسرا بوده .هم شاید بتونم واسه دوستانی که نگران کمبود ویزا و تموم شدن سهمیه ایران هستن کمکی بکنم . امیدوارم همتون ویزا بگیرین . وپایان این تاپیک پر از شادی و هورا باشه ....

ترکیه هم ازسهمیه اسیا استفاده میکنه مگه؟
نه
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، me_u، قصه گو، مامان خانم، 4 مهمان
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
60
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 02:30)مامان خانم نوشته: (2014-07-05 ساعت 02:24)anahita 62 نوشته: کاربران در حال بازدید این موضوع: anahita 62، me_u، قصه گو، مامان خانم، 4 مهمان
سلام
ببین چطور بی خوابی ما را اسیر کرده به هر حال امیدآورم. همسر گرامیتان هم دوشنبه کلیر شوند
موفق باشید
ممنونم . امیدوارم بعد از کلیر شدن کامل و گرفتن ویزا بتونیم یه دل سیر بخوابیم
رتبه:
157
7 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان خوب
شاید بعضی از شما من رو بشناسید، من از 2013 ایها هستم که یک سال و 20 روز هست که این ور آب زندگی میکنم. اومدم اینجا که بهتون بگم صبور باشید، بگم قرعه به نامتون افتاده و اگر مشکل حاد، حــــــــــــــــــاد در پروندتون نباشه، دلواپس نباشید و بیشتر از دلواپسی باید به فکر آماده شدن برای مهاجرت باشید.
اگر می گم حاد منظورم اینه که مثلاً اسم بچه تون رو تو لیست ننوشته باشید یا کلاً یکی از اعضای خانوادتون رو تو لیست ننوشته باشید یا اینکه نوشته باشید و با خودتون نبرده باشید مصاحبه. مثل اون دوستمون تو سفارت ابوظبی که در حال جدا شدن از همسرشون هستند و همسرشون رو با خودشون نبردند چون در جال طلاق هستند و اما هنوز در شناسنامه هم هستند. خوب واضح است که پذیرفته نمی شوند. پس آروم باشید و به فکر یاد گرفتن زبان باشید.
موفق باشید و از لحظاتی که با خانواده هستید لذت ببرید.
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان گلم
صبح اول هفتتون بخیر و پر از انرژی مثبت
امیدوارم این هفته این تاپیک پراز دست و جیغو هورررررای بلند بشه :-D
[color=#4B0082]شماره کیس: 43XX رویت قبولی: اول می 2013 ، تعداد کیس: منو عیال ، ارسال مدارک: جولای ، کارنت شدن: فوریه ، مصاحبه: 27مارچ ایروان ورود : 19 سپتامبر 2014 هيوستن
ما موفق می شیم، می گی نه؟ نیگا کن
رتبه:
121
6 تشکر در 1 ارسال
آليس نازنين ، مطمئن باش اتفاق ميوفته چون همه ي ما اينو مي خوايم:
ღღღبا آرزوی پایان انتظار هرچه زودتر برای «همسر آليس» عزیزღღღ
الهي آمين.
نيروي عشق رو دست كم نگيريم.اين روزا كليرهاي نصفه نيمه به هممون ثابت كرد كه بدون نيمه ي دوممون ، نمي تونيم.البته نمي دونم دقيقا به خاطر عشقه يا مثلاً به خاطر....؟!؟!؟!؟!؟!!!!!!!! چون هنوز نشده آقايي كلير بشه و بعد بگه واسه خانمم دعا كنيد
ميگه عيبي نداره من ميرم موقعيتو مي سنجم، تو بعداً بيا
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤