کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام
صبح شنبه همه دوستان به خیر.
امیدوارم که هفته خوبی را شروع کنید و از همه مهمتر اینکه این هفته برای همه پر از خبرهای خوش باشه و ما هم خوشحال و امیدوارتر بشیم.
روز و شب به همه خوش
شماره کیس:2014AS68xx
تعداد افراد کیس :2 نفر
کارنتی: 7آوریل
دریافت نامه دوم: 17 آوریل
مصاحبه: 30 - June / سفارت: آنکارا
وضعیت: کلیرنس
آپدیت واقعی: 30 جون - 2 جولای - 3 جولای - 7 جولای فقط من از ام ر یکا - 8 جولای مجدد فقط من - 10 جولای هر دو - 11 جولای همسر بانو - 15 جولای همسر بانو
آپدیت با ایمیل: 11 آگوست - 13 آگوست - 28 آگوست - 3 سپتامبر - 4 سپتامبر
(2014-07-05 ساعت 04:47)bayat_r نوشته:  سلام دوستان خوب
شاید بعضی از شما من رو بشناسید، من از 2013 ایها هستم که یک سال و 20 روز هست که این ور آب زندگی میکنم. اومدم اینجا که بهتون بگم صبور باشید، بگم قرعه به نامتون افتاده و اگر مشکل حاد، حــــــــــــــــــاد در پروندتون نباشه، دلواپس نباشید و بیشتر از دلواپسی باید به فکر آماده شدن برای مهاجرت باشید.
اگر می گم حاد منظورم اینه که مثلاً اسم بچه تون رو تو لیست ننوشته باشید یا کلاً یکی از اعضای خانوادتون رو تو لیست ننوشته باشید یا اینکه نوشته باشید و با خودتون نبرده باشید مصاحبه. مثل اون دوستمون تو سفارت ابوظبی که در حال جدا شدن از همسرشون هستند و همسرشون رو با خودشون نبردند چون در جال طلاق هستند و اما هنوز در شناسنامه هم هستند. خوب واضح است که پذیرفته نمی شوند. پس آروم باشید و به فکر یاد گرفتن زبان باشید.
موفق باشید و از لحظاتی که با خانواده هستید لذت ببرید.

بیات عزیز مگه می شه شما رو یادمون نباشه چه انرژی گرفتم از پسستتون ممنون
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
تشکر کنندگان: Maryrhm ، arashS ، lighter ، mahan1331 ، Alissa ، soli asali ، قصه گو ، rbrb-2015 ، pari pari ، hamid_fs3 ، nedaba ، smpf
(2014-07-05 ساعت 07:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 02:12)Afshim553 نوشته:  منطق میگه که احتمال زیاد داره ویزا کم بیاد و باید این احتمال رو تو این مدت باقیمانده همه در نظر داشته باشیم.چ کسی ک با کیس پایین منتظره چ کسانی مثل بنده با کیس بالا که در صورت تکرار مشکل سال قبل شوک نشیم.اما این به این معنی نیست ک هرکی بگه "حتما به من نمیرسه"چرا که بیشتر از 90% بچه ها با دست پر این مرحله رو عبور میکنند پس خودتون رو جز 90% بدونید.
نیمه دوم جولای و اگوست پیک اعلام سفارتها خواهد بود که همه ی سفر تابستانی خواهیم داشت.

سلام دوست عزيز مهاجرم
خواستم به عرض برسونم كه اگه ممكنه فرضيات و نظرات شخصي در مورد "احتمال" كم اومدن ويزا رو تو تو اين تاپيك و اين زمان خاص مطرح نكنيم چون همونطور كه ميدونيم شرايط اين تاپيك بسيار خاصه و ما بايد نهايت تلاشمون اين باشه كه فقط اميد و انرژي مثبت براي هفسفرامون بپراكنيم و اينها تنها نيازمندي هاي دوستان ما هستن.
از همه دوستان سپاسگزارم.
شاد باشين مثل شكوفه ها.
اقا رضا عزیز
اولا تبریک میگم بخاطر گرفتن ویزات و دوما من با این طرز فکر و فضایی که بعضی از دوستان اخیرا در این تاپیک ایجاد میکنند که چنین القا میشود که به همه دوستان صد در صد ویزا میرسد (و حتی اجازه نمیدن امارهای واقعی که بر اساس سایت سیس استخراج شده اینجا منتشر و تحلیل شود )موافق نیستم چون دارای یک اشکال عمده هست و ان هم اینکه از تجربیات سال قیل درس نمیگیریم و شرایط غیر قابل پیش بینی اینده رو برای خودمان دشوارتر میکنیم . دوستان 2013 که صد در صد یرای گرفتن ویزا حساب کرده بودند و متاسفانه تعداذی از این عزیزان اواخر سپتامبر متوجه شدند که ویزا تموم شده با چه سرخوردگی شدید و نارحتیهای روحی مواجه شدند!!! در حالی که اگه از قبل خودشون رو برای این احتمال هم اماده میکردند حداقل با این شدت ناراحتی مواجه نمیشدند.
ظاهرا امارهای امسال هم با سال قبل زیاد تفاوت نمیکنه پس اجازه بدیم دوستانی که امار واقعی سیس رو تحلیل مکنند به کارشون ادامه بدن .این گونه تحلیلها ظاهرا تنها منابع معتبر هستند و انتشار ان در همه سایتهای لاتاری مشابه خارجی یه چیز عادیه چون این خاصیتو داره که بر اساس حقایق برای خودمان برنامه ریزی کنیم نه اینگه بعد از مواجه شدن با ان با چه کنم چه کنم دچار شویم. همگی بخصوص دوستان جوان از همین حالا باید یاد بگیریم بجای صرفا رویایی یودن (فکر میکنم رویایی یودن با رویا داشتن فرق میکنه)همیشه و در حالت با واقیعتها زندگی کنیم و در عین حال تحت هر شرایط هم به زندگی و اینده امیدوار باشیم حتی اگه ویزا نرسه .
همانطور که خیلی از دوستان دیگه قبلا گفتن هیچکس نمیتونه تضمین کنه خوشبختی و موفقیت اتی ما صرفا وابسته به گرفتن ویزا هست چه بسا هموطنانی که سالیان دراز هست که اونور اب زندگی میکنند ولی متاسفانه احساس خوشبختی نمکینند.
من هم به سهم خودم امیدوارم همه دوستان عزیز به ارزوهایشان برسند و تحت هر شرایطی امیدوار به زندگی و اینده باشند. موفق باشید
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان

(2014-07-05 ساعت 07:29)reza_norouzi نوشته:  سلام به روي ماه همه دوستان گلم
صبح زيباي شنبه تون بخير.
اميدوارم و مطمئنم كه اين هفته خيليا كلير ميشن و عازم ميشن براي گرفتن ويزا.
از ته دل آرزو مي كنم براي همه دوستان كه به آرزوهاي كوچيك و بزرگشون برسن.
و يه آرزوي مخصوص واسه اونايي كه ستاره دار كلير شدن و منتظر كلير شدن همسرانشون هستند مثل anahita62 عزيز Smile
دروازه هاي اميد و شادي درونتون رو باز كنين كه كائنات منتظر دستورات ماست كه اطاعت كنه.
شاد باشين مثل شكوفه ها.

مرسی دوست عزیز .

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، Alissa ، soli asali ، pari pari ، omid2014 ، nedaba ، smpf
چارلز هانل:
این شگفت انگیز ترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن سخت ترین کار است. به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که دراین میان می تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که
خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوشایندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود تمرکز کنی.»

Embassy:Ankara/کلیرJun 27/دریافت ویزا Jul 11/ ورود به آمریکا Sep 10/ساکن ارواین
(2014-07-05 ساعت 09:43)masoud z نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 07:34)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 02:12)Afshim553 نوشته:  منطق میگه که احتمال زیاد داره ویزا کم بیاد و باید این احتمال رو تو این مدت باقیمانده همه در نظر داشته باشیم.چ کسی ک با کیس پایین منتظره چ کسانی مثل بنده با کیس بالا که در صورت تکرار مشکل سال قبل شوک نشیم.اما این به این معنی نیست ک هرکی بگه "حتما به من نمیرسه"چرا که بیشتر از 90% بچه ها با دست پر این مرحله رو عبور میکنند پس خودتون رو جز 90% بدونید.
نیمه دوم جولای و اگوست پیک اعلام سفارتها خواهد بود که همه ی سفر تابستانی خواهیم داشت.

سلام دوست عزيز مهاجرم
خواستم به عرض برسونم كه اگه ممكنه فرضيات و نظرات شخصي در مورد "احتمال" كم اومدن ويزا رو تو تو اين تاپيك و اين زمان خاص مطرح نكنيم چون همونطور كه ميدونيم شرايط اين تاپيك بسيار خاصه و ما بايد نهايت تلاشمون اين باشه كه فقط اميد و انرژي مثبت براي هفسفرامون بپراكنيم و اينها تنها نيازمندي هاي دوستان ما هستن.
از همه دوستان سپاسگزارم.
شاد باشين مثل شكوفه ها.
اقا رضا عزیز
اولا تبریک میگم بخاطر گرفتن ویزات و دوما من با این طرز فکر و فضایی که بعضی از دوستان اخیرا در این تاپیک ایجاد میکنند که چنین القا میشود که به همه دوستان صد در صد ویزا میرسد (و حتی اجازه نمیدن امارهای واقعی که بر اساس سایت سیس استخراج شده اینجا منتشر و تحلیل شود )موافق نیستم چون دارای یک اشکال عمده هست و ان هم اینکه از تجربیات سال قیل باید درس نمیگیریم و شرایط غیر قابل پیش بینی اینده رو برای خودمان دشوارتر میکنیم . دوستان 2013 که صد در صد یرای گرفتن ویزا حساب کرده بودند و متاسفانه تعداذی از این عزیزان اواخر سپتامبر متوجه شدند که ویزا تموم شده با چه سرخوردگی شدید و نارحتیهای روحی مواجه شدند!!! در حالی که اگه از قبل خودشون رو برای این احتمال هم اماده میکردند حداقل با این شدت ناراحتی مواجه نمیشدند.
ظاهرا امارهای امسال هم با سال قبل زیاد تفاوت نمیکنه پس اجازه بدیم دوستانی که امار واقعی سیس رو تحلیل مکنند به کارشون ادامه بدن .این گونه تحلیلها ظاهرا تنها منابع معتبر هستند و انتشار ان در همه سایتهای لاتاری مشابه خارجی یه چیز عادیه چون این خاصیتو داره که بر اساس حقایق برای خودمان برنامه ریزی کنیم نه اینگه بعد از مواجه شدن با ان با چه کنم چه کنم دچار شویم. همگی بخصوص دوستان جوان از همین حالا باید یاد بگیریم بجای صرفا رویایی یودن (فکر میکنم رویایی یودن با رویا داشتن فرق میکنه)همیشه و در حالت با واقیعتها زندگی کنیم و در عین حال تحت هر شرایط هم به زندگی و اینده امیدوار باشیم حتی اگه ویزا نرسه .
همانطور که خیلی از دوستان دیگه قبلا گفتن هیچکس نمیتونه تضمین کنه خوشبختی و موفقیت اتی ما صرفا وابسته به گرفتن ویزا هست چه بسا هموطنانی که سالیان دراز هست که اونور اب زندگی میکنند ولی متاسفانه احساس خوشبختی نمکینند.
من هم به سهم خودم امیدوارم همه دوستان عزیز به ارزوهایشان برسند و تحت هر شرایطی امیدوار به زندگی و اینده باشند. موفق باشید

دوست بسيار عزيزم آقا مسعود گل
بسيار ممنونم كه نظر خودتونو بيان ميكنين اما اگه به پست بنده توجه بيشتري كنين متوجه ميشين كه منظور من اين نيست كه واقعيت هارو ناديده بگيريم و صرفاً تصور كنيم كه به همه 100% ويزا ميرسه.
اين واقعيتو همه دوستاني كه به اين تاپيك ميان و دوران انتظارو مي گذرونن ميدونن. من به عنوان يه توصيه دوستانه عرض كردم كه تا مي تونيم از ايجاد اضطراب و نگراني براي دوستاني كه همچنان منتظرن و ويزاشونو نگرفتن پرهيز كنيم و هرچند وقت يكبار به همه گوشزد نكنيم كه ممكنه بهشون ويزا نرسه بلكه تلاش كنيم كه جو نگراني رو تلطيف كنيم و با اميد دادن و كاهش استرس سعي كنيم كه اين دوذان با كمترين تنش ممكن به پايان برسه.
ضمناً همه مون ميدونيم كه كائنات به درخواست هايي مثل "ميشه" و "ميرسه" و "مي تونم" و امثال اينا خيلي سريعتر تر از عكسشون جواب ميده. پس خواهش مي كنم ضمن در نظر داشتن واقعيت ها فقط به ايجاد جو مثبت و نه غيرواقعي كمك كنيم.
در پايان از همه دوستان غير هم نظر تشكر مي كنم. اصلاً اين تاپيك يكي از هدف هاش در كنار هم قرار دادن نظرات مختلفه تا همه بر اين اساس بتونن مسير واقعي و درست زندگي رو بر اساس معيارهاي خودشون پيدا كنن.
شاد باشين مثل شكوفه ها.
(2014-07-05 ساعت 09:54)anahita 62 نوشته:  چارلز هانل:
این شگفت انگیز ترین توصیه را به خاطر بسپار هر چند که همیشه به آن عمل کردن سخت ترین کار است. به خاطر داشته باش که مهم نیست مشکلت چیست، کجاست و برای چه کسی پیش آمده. کسی که دراین میان می تواند مشکل را حل کند فقط و فقط تو هستی. و تنها کاری که باید بکنی این است که
خودت را وادار کنی که به جای تمرکز روی مشکل روی اتفاق خوشایندی که آرزو داری به جای آن ظاهر شود تمرکز کنی.»

بسيار موافقم.
پيش به سوي آنچه مي خواهي و از ته دل آرزو داري.
تا حد توانت براي خواسته هايت تلاش كن و بقيه رو به قوانين كائنات بسپار.
اگر به آنچه مي خواهي برسي لطف است و اگر نرسي حكمتي در آن نهفته است. آن حكمت را بياب.
(2014-07-05 ساعت 04:47)bayat_r نوشته:  سلام دوستان خوب
شاید بعضی از شما من رو بشناسید، من از 2013 ایها هستم که یک سال و 20 روز هست که این ور آب زندگی میکنم. اومدم اینجا که بهتون بگم صبور باشید، بگم قرعه به نامتون افتاده و اگر مشکل حاد، حــــــــــــــــــاد در پروندتون نباشه، دلواپس نباشید و بیشتر از دلواپسی باید به فکر آماده شدن برای مهاجرت باشید.
اگر می گم حاد منظورم اینه که مثلاً اسم بچه تون رو تو لیست ننوشته باشید یا کلاً یکی از اعضای خانوادتون رو تو لیست ننوشته باشید یا اینکه نوشته باشید و با خودتون نبرده باشید مصاحبه. مثل اون دوستمون تو سفارت ابوظبی که در حال جدا شدن از همسرشون هستند و همسرشون رو با خودشون نبردند چون در جال طلاق هستند و اما هنوز در شناسنامه هم هستند. خوب واضح است که پذیرفته نمی شوند. پس آروم باشید و به فکر یاد گرفتن زبان باشید.
موفق باشید و از لحظاتی که با خانواده هستید لذت ببرید.

سلام همراهان.
این هم از استاد بیات عزیز.
بابا خیالتون راحت باشه.
با باز شدن سفارتها کلی هورا داریم.
تشکر می‌کنم استاد بیات،‌حضور شما برای ما دلگرمی بزرگیه.
دوستان عزيز من از افسردگي و انرژي منفي دادن بيزارم و تا لحظه اخر اميدم رو از دست نمي دم. ارزوي قلبي ام اينه كه همه ويزا بگيرن اما امادگي براي شرايط كمي نامطلوب و رو به رو شدن با امار جديد سيس به نظرم شرط عقله. ما همه ادم هاي عاقل و بالغي هستيم و بايد با واقعيات محكم و قوي رو به رو بشيم. كاش دوستان پيشكسوت اجازه مي دادند امار جديد منتشر بشه. البته قصدم از گذاشتن اين پست ايجاد بحث و ناراحتي نيست. اميدوارم كسي از حرفم برداشت بد نكنه. انشالا روزها و خبرهاي خوش در راهند ؛)
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
چرا ارمنستان آپدیت نمیکنه
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: mahan1331 ، soli asali ، nedaba ، smpf
آينده متعلق به كساني است كه در آرزوي آن هستند و به آن ايمان دارند.بدان و آگاه باش که خبری در راه است.
زنده ایم با امید
(2014-07-04 ساعت 18:27)Morteza 2014 نوشته:  آقا شهریار درسته مدیری ولی اینو بدون که وقتی یه نفر میاد بدون هیچ داده و آماری پیش گویی میکنه و حرفش تایید میشه و من که یک ساعت فایل اکسل سیس رو بادقت تحلیل کردم و آمار واقعی رو نوشتم و عدم تایید شدم و دلیلشو شما نوشتی استرس دادن هستش با وجود اینکه کامل نخوندیش ... یکبار دیگه باید روی اهدافمون تجدید نظر کنیم و بدونیم اونجا دیگه این خبرا نیست ... یعنی مثل اینجا نیست ...چقدر با توهم زندگی باید کرد...
ای آقا چه اشکالی داره بزار امیدواری مون بده بهتره از این هستش که فقط بگیم بهمون ویزا نمی رسه Cool
SadSad:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
تشکر کنندگان: mahan1331 ، Sara_lphmkf ، soli asali ، majid0000000000 ، Hadi2014 ، pari pari ، shahryar7021 ، nedaba ، smpf
(2014-07-05 ساعت 01:13)S.gh نوشته:  سلام به همه بچه هاي منتظر،
يه سوال داشتم، ماها كه كيس نامبرمون بالاست و اف بي آي چك خورديم، اگه خدا بخواد و به موقع پاك ومنزه شيم، براي ماهم تمديد مديكال ضروريه. البته ما ايرواني هستيماااا
و سوال مهمتر، براي تمديد مديكال دوباره عكس ايكس ري بايد بندازيم؟ آخه كريستين به ما گفت عكساتون يك سال اعتبار داره. ممنون ميشم دوستاني كه مديكالشونو ايروان تمديد كردن جواب بدن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همگيمون

سلام دوست عزیز.امیدوارم به امید خداهر چه زودتر کلیر بشید.تا اونجاییکه من از دوستان ایروانی که برای تمدید مدیکال رفتن سوال کردم تمدید مدیکال باید انجام بشه و تعجب منم از اینه که با توجه به گفته دکتر کریستین که عکس قفسه سینه یک سال اعتبار داره چرا دوباره از دوستان عکس مجدد گرفتن !!!! باآرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز مهاجر
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره Rolleyes Rolleyes
موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
تشکر کنندگان: Alissa ، Sara_lphmkf ، majid0000000000 ، soli asali ، pari pari ، S.gh ، nedaba ، smpf
(2014-07-05 ساعت 10:25)HELIAA نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 01:13)S.gh نوشته:  سلام به همه بچه هاي منتظر،
يه سوال داشتم، ماها كه كيس نامبرمون بالاست و اف بي آي چك خورديم، اگه خدا بخواد و به موقع پاك ومنزه شيم، براي ماهم تمديد مديكال ضروريه. البته ما ايرواني هستيماااا
و سوال مهمتر، براي تمديد مديكال دوباره عكس ايكس ري بايد بندازيم؟ آخه كريستين به ما گفت عكساتون يك سال اعتبار داره. ممنون ميشم دوستاني كه مديكالشونو ايروان تمديد كردن جواب بدن.
با آرزوي دريافت ويزا براي همگيمون

سلام دوست عزیز.امیدوارم به امید خداهر چه زودتر کلیر بشید.تا اونجاییکه من از دوستان ایروانی که برای تمدید مدیکال رفتن سوال کردم تمدید مدیکال باید انجام بشه و تعجب منم از اینه که با توجه به گفته دکتر کریستین که عکس قفسه سینه یک سال اعتبار داره چرا دوباره از دوستان عکس مجدد گرفتن.باآرزوی موفقیت برای شما دوست عزیز مهاجر

معلومه میخوان برای اون بیمارستان داغونشون پول بگیرن
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، S.gh ، nedaba ، smpf ، nazanin fatemi
بچه ها لینک سایت منتظر سرا باز نمیشه ؟ عوض شده؟
کیس نامبر : حدود 4000
تعداد : شخص بنده
سفارت : آنکارا
ارسال مدارک 12/2013
گرفتن نامه دوم : 2014-jan
مصاحبه : ابوظبی. . .
وضعیت : کلیرینس عزیز
5 تا آپدیت 8 جولای . . . .7 آگوست . . . . آخریش 17 آگوست Cool
تشکر کنندگان: Alissa ، soli asali ، nedaba ، smpf

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان