موضوعها: 0
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
یه سوال از دوستان ایروانی که تمدید مدیکال کردن :
همون کارت زرد واکسن قبلی رو ازتون قبول کردن( یا همون برگه ای که خود دکتر برای واکسن داد)؟ یا کارت ها باید به روز بشن؟؟البته بخاطر تاریخ های روی کارت میگم نه تکرار واکسن.ما کارت واکسن هامون کامل بود.
case #:3Xxx. Yrv. Mar. => AP. Recent Updates on 8,12,15Aug
پروفایل دونفره

موطن آدمي را بر هيچ نقشه ای نشاني نيست. . . موطن آدمي تنها در قلب كسانيست كه دوستش مي دارند. .
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 14:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 15:38 توسط masoud z.)
(2014-07-05 ساعت 13:02)shahryar7021 نوشته: سلام به همه دوستان گرامی. مخصوصا اقا مسعود.
از دیشب که اقا مسعود به بنده ایمیل شخصی دادن و مطالبی رو دلسوزانه مطرح کردن که بسیار هم منطقی بوده و قابل تامل صبر کردم تا ببینم همونطور که خودشون گفتن بخاطر اینکه تنش وارد نشه به تایپیک در پیام گفتن منتظر جواب من میشوند که متاسفانه منفی بود.این یعنی استانه صبر اقا مسعود شما پیام خصوصی دادین و گفتین اجازه بدین من دلایل خودم رو اینجا بگم.
اولین دلیل بخاطر اینکه شما دنبال کننده این تایپیک نیسی جون اگه فقط به جند صفحه قبل برگردین اول بنده پست طولانی.گذاشتم و دلیلم رو گفتم منتظر بازخورد پستم از طرف اجتماعی که ما توش عضو.هستیم شدم همه تشکر کردن کسی هم نه نگفت.اما.الان شما من رو محکوم.میکنی به سانسور!!!!!!! در صورتی با ۵ مین وقت گذاشتن این قضیه سانسور مطالب.میره کنار و جای دیگیری حدود ۱۰۰ صفحه قبل بنده گفتم اقا بحث ازاد تو این تایپیک .مادامی که منجر به جزو بحث نشه اوکی هست.
در مورد قضیه امار ببینید ما الان حدود یک.سا ل و جند ماهه با قضیه لاتاری و مهاجرت داریم دستو پنجه نرم میکنیم اونی افرادی که تا الان این قضیه واسشون با اون همه مستندات تایپیک ۲۰۱۳ و امارهای قبلی سایت جا نیوفتاده از این به بعد هم جا نمیوفته .... الان یه سوال بی جواب دارم کدوم از ما نمیدونیم.ویزا امکان.داره نرسه. اگه میدونیم پس امادهایم.اگه نمیدونیم تا الان داشتیو جه میکردیم؟؟؟؟ایا یه مهاجر این قدر بی تفاوت ؟؟؟؟؟
جرا بعد هر اماری دعوا و جنگ بر سر اثبات حرف.شخصی است ؟؟؟و ما بعدش باید مثل دفعه قبل ۷۶ پست با مزمون دعوا رو و بی هرمتی رو پاک.کنیم تا جایی خانمهای داخل این تایپیک همه از شدت این الفاظ برن؟؟؟؟ تو این سه ماه نتیجه این امار جیه ما اول راه نیسیم.اخرشیم ...اخر راه جه فایدهای داره؟؟!؟!!
درسته من جوونم اقا ولی هر جوونی خام نیستو.هر سن بالایی پخته.من بجاایی که نوک.دماغمو ببینم ۱۰ متر جلوتر رو میبینم جوم بجه ها و مدیریت ارشد به من اطمینان کردن.
القصه ما گفتیم تو این تایپیک نگین نگفتیم جای دیگه نگین.مثلا تایپیک سوالان غیر.مرتبط و امثال این تایپیک خب اونایی هم طرفدارن میان میخومن ....نمیدونم جه سری هست هرجا داره اروم میشه دوست داریم توش شلوغ کنیم ..تایپیک های دیگه هم هست که میشه نوشت .من خودم.به مردم سالاری و مردم سالاری اعتقاد شدید دارم ولی همیشه میگم نظر جمع با حفظ نظم اگه قرار بود همه واقعیت ها رو.همینجا بگیم پس جرا این همه تایپیک؟
اقای شهریار با سلام
از این پیام شما که نشان میدهد با عجله و در حالتی عصبی نگارش شده کاملا تعجب کردم و عزیزم بنده هم علم غیب نداشتم که بدونم شما قصد دارید جواب بدید یا نه و کی جواب بدی. همانطور که قبلا نوشتم صرفا بخاطر اینکه تنش ایجاد نشه و بخاطر حفظ حرمت شما ترجیح دادم موضوعانی را صرفا بمنظور راهگشایی مثبت و پیشنهادی در پیام خصوصی با شما مطرح کنم که ظاهرا به شما بر خورده و دلیلش را الان میتونم حدث بزنم. به هر حالا که شما در این تاپیک عمومی
پاسخ به پیام خصوصی رو دادید بنابراین برای خود این حق را قابل هستم که پاسخ شما را همینجا بدهم و تمایلی هم در ادامه وقت گذاشتن بیشتر به موضوع در اینده ندارم.
1- امروز یک سری کامنهای بسیار دوستانه و بدون تنش بین کاربران بسیار عزیز و محترم(محمد اقا 2014-مامان خانم- اقامجیدو اقا رضا نوروزی) و بنده رد و بدل شد و این بحث دوستانه هم فکر میکنم با نتیجه گیری مثبت و خوب پایان گرفته بود که کامنت عجیب شمارو دیدم مثل اینکه داور مسابقه وسط یه بازی دوستانه که توپ وسط زمینه در حالت عادی در جریانه سوت بزنه و با خشونت نقطه پنالتی رو نشون بده(مثل اینکه جو جام جهانی رو من هم تاثیرشو گذاشته
اصلا نیازی به مداخله این شکلی در موضوع نبود.ضمن اینکه اگه قبلا دعوایی در این تاپیک توسط شخص یا اشخاصی انجام شده باید مسببین اون شناسایی و به اشد مجازات برسند
من پیشنهاد میکنم اخرین ارسالهای عمو سعید عزیز رو که در این وضعیت جاش خیلی خالیه بخونی .در مورد افرادی که که فقط میان تو تاپیک به قصد شلوغ کاری و یا خودنمایی اصطلاح قشنگی بکار برد و این کاربران شاید مصداق مثال عمو سعیدباشند.
2-فکر میکم نتیجه بحث دوستانه فوق این شد که به هر حال عده ای خواستار و موافق انعکاس و تحلیل امار سیس در تاپیک هستند همانطور که در سایتهای مشابه لاتاری انجام میشه و سالیان قبل در همین تاپیک منعکس میشده و استفاده ار لغت (ایجاد تنش) هم دلیل منطقی برای عدم انعکاس ان نیست.ضمنا هیچگاه شما را متهم به سانسور نکردم.
3-در مورد این موضوعاتی که مطرح کردی و من در شان و منزلت شما نمیبینم مانند جون خام نیست و سن بالا پخته نیست .......من در همینجا و رسما تمام پختگیها را در جا از ان شما میدونم و تمام خامیها را از ان خودم و بقیه رو به اشعار سعدی واگذار میکنم ما که چشامون حتما ضعیف شده جلوی پامونم نمیتونیم ببینیم خوش به حال شما که با این چشمهای تیزبین دور دستها را هم مانند عقاب میبینی. در مورد اینکه قبلا به خانمها توهین شده و متاسفانه قبلا هم یکی از دوستانتان هم از این حربه زشت استفاده کرده بود لطفا صراحتا بفرمایید توسط چه شخصی و کجا این موضوع انجام شده؟ و چرا برخورد نشده که شما اینجا مطرح میکنید؟؟؟
4- همانطور که قبلا عرض شد شرح وظایف مدیر سایت که وجودش کاملا لازم هست در اساسنامه و مرامنامه سایت تشریح شده و من امیدوارم در جهت انجام مسولیتهاو وظایفتان موفق باشی.
C/N 2014AS00007xxx - سفارت ایروان
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 14:15)Sara_lphmkf نوشته: آخخخخ جونمی. من شدم خاله سارا. از این به بعد حسابی خونه تکونی خواهم کرد. ممنونم مدیر خوبمون.
خیلی ماهی
یاد خاله خاله گفتن بچه های عرب زبان شهرمون افتادم
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
25
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان،اگر دقت كنيد اي دي منو زيره اكثره پستها براي تشكر ميبينيد،راستش من اون اوايل كه با سايت اشنا شدم چند دفعه اي تو تاپيك بولتن پست گذاشتم ولي باانتقاد هاي تند دوستان ترجيح دادم ديگه پستي نگذارم،از همون اول با توجه به زمان كارنت كردن ها من متوجه شدم كه امسال براي جلوگيري از به وجود اومدن مشكل پارسال سفارت ها كمي دست به عصا راه ميرند،الان هم با توجه به سرعت كلير كردن ميشه اينو حدس زد،من خودم هم خيلي نگرانم ولي دوستان چرانمياييد به ماجرا اينجوري نگاه كنيد كه شايد واقعا امسال چاره اي انديشيدن براي بوجود نيامدن مشكل پارسال و همه اين تاخير ها به همين دليله؟اگر اينطور باشه ديگه نگراني نداشته باشيد و اميدوار باشيد كه مشكل پارسال تكرار نشه،در ضمن تا حالا هيچ افيسري تو هيچ سفارتي كوچكترين اشاره اي به تموم شدن ويزا نكرده،حتي به دوستاني كه اخيرا مصاحبه شدن،پس بياييد اميدوار باشيم و اينو هم بدونيد كه اگه سفارت ها بخوان بيشتر از ٣٧٠٠تا هم ميتونن ويزا صادر كنن،همانطور كه پارسال ٢٠٠تا ويزا بيشتر صادر شد،اميدوار باشيدددددددددد
رتبه:
76
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 15:02)p.arsa نوشته: (2014-07-05 ساعت 14:15)Sara_lphmkf نوشته: آخخخخ جونمی. من شدم خاله سارا. از این به بعد حسابی خونه تکونی خواهم کرد. ممنونم مدیر خوبمون.
خیلی ماهی
یاد خاله خاله گفتن بچه های عرب زبان شهرمون افتادم

من هنوز خاله نشدم ولی عمه شدم. دارم سعی می کنم به برادرزادم یاد بدم به جای عمه بهم بگه خاله
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
رتبه:
28
0 تشکر در 0 ارسال
آقا تورو به خدا این قدر به هم گیر ندید! لطفا ریز نشید روی کلمات و برداشت بد نکنید! مثبت بیندیشید و نیمه پر لیوان را ببینید!
خدایی این پست ها رو میخونم یاد جنگ دعواها و کل کل کردن ها توی روم های یاهو مسنجر در سالهای 80، 81 میوفتم!
تورا به خدا با هم دوست باشید! برای کلیر شدن و رد شدن از این مرحله به همه دوستان در کنار هم نیاز داریم!
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 15:28
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 15:30 توسط byazdani.)
(2014-07-05 ساعت 14:54)2014winner نوشته: (2014-07-05 ساعت 14:36)byazdani نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
روز همگی بخیر
کسی میدونه چطوری میشه آدرس پستی csc را که ویزا به اون آدرس پست میشه را تغییر داد؟ راستش همسرم سه هفته پیش رفت و ویزاشو از طریق همون آدرس پستی قبلی گرفت ولی با توجه به اینکه آدرس قبلی ما شنبه ها تعطیله میخوام در مورد خودم آدرسو تغییر بدم به دفتری که شنبه ها هم کار میکنه. البته هنوز وضعیت خودم مشخص نشده اما گفتم ممکنه دوباره مهاجرسرا بره تو کما و نتونم بپرسم.
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
سلام
اولا که خانومتون خیلی ماهه قدرشو بدونین همش نگران ویزای شما بود حتی موقعی که داشت با ویزاش برمیگشت ایران.ازینا نیست دیگه قدرشو بدونین. در مورد سوالتون هم فکر کنم توی قسمت سوال های متداول سایت پست باشه
سلام دوست عزیز
براتون پیغام خصوصی گذاشتم.
ممنون از لطفتون
(2014-07-05 ساعت 14:40)Farshid1976 نوشته: (2014-07-05 ساعت 14:36)byazdani نوشته: سلام به همه دوستان عزیز
روز همگی بخیر
کسی میدونه چطوری میشه آدرس پستی csc را که ویزا به اون آدرس پست میشه را تغییر داد؟ راستش همسرم سه هفته پیش رفت و ویزاشو از طریق همون آدرس پستی قبلی گرفت ولی با توجه به اینکه آدرس قبلی ما شنبه ها تعطیله میخوام در مورد خودم آدرسو تغییر بدم به دفتری که شنبه ها هم کار میکنه. البته هنوز وضعیت خودم مشخص نشده اما گفتم ممکنه دوباره مهاجرسرا بره تو کما و نتونم بپرسم.
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
دوست عزيز يه پيغام خصوصي به ali3875 بفرستين ، ايشون ميتونن راهنماييتون كنن.
سلام دوست من
خیلی ممنون از راهنماییتون.
ایالت مورد نظر برای ورود: تگزاس
تاریخ اولین ورود: ان شاء الله اوایل دسامبر
رتبه:
32
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 15:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 15:31 توسط zzarin.)
دوستان به نظر من توی این مدت تا کلیر شدن مون بیان اطلاعات در مورد پرواز های خوب ، چیزهایی که می تونیم با خودمون ببیریم و کارهایی که باید بکنیم قبل از رفتن اطلاع بدیم به خدا از دعوا کردن بهتره ببخشید واقعا معذرت می خوام که این کلمه رو می گم دیروز با یکی از بچه های مهاجرسرایی داشتم صحبت می کردم البته گفتم از مهاجر سرا چه خبر گفت هیچی دیونه ها دوباره افتادن به جون هم ، این قدر ناراحت شدم گفتم ببین ما که اینقدر ادعا مون میشه توانایی این رو نداریم توی یک صفحه بدون دعوا جر وبحث با هم تبادل اطلاعات کنیم

:خدایا امیدم فقط به توست ، برنده اصلی خودم، تعداد نفرات 2 نفر، رویت قبولی 1 می 2013، تاریخ مصاحبه 6 می، خودم ویزا یکضرب گرفتم و همسرم به خاطر سربازی کلیر خورد، سفارت ایروان، آپدیتها،6 می ،8می ،12جولای (باایمیل )، 8 آگوست،15آگوست صبح و15 آگوست بعداظهر کیس نامبر**55 ایروان - رفتم امریکا برای همسرم اقدام کردم و برگشتم الان هم نامه I -797 اومده - واریز مبلغ 120$ و واریز مبلغ 320$ در حال تکمیل فرم i-864 سفارت جدید ایروان
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... راستش داشتم پستای اخر کلیرنس 2013 رو میخوندم و راجب مواردی که دوستان اعلام کرده بودن و کارایی که خودم انجام دادم از قبیل راست نویس و بعضی چیزای دیگه... بکل ناامید شدم ... فکر کنم دلیل اینهمه تو چک امنیتی بودن خودمم...نقل من شده اش نخورده و دهن سوخته... امروز 205 روز گذشت و حتی یدونه اپ هم نداشتم.... فکر میکنم دیگه کم کم باید اینجا رو ترک کنم و لاتاری و اینجور چیزا رو از سرم بندازم... البته همیشه یه کور سوی امیدی هست.... ولی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم و بخاطرش دلم به ادامه انتظار خوش کنم.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
حمید عزیز،
نوبتی هم باشه دیگه نوبت شماست. امیدوارم تو همین هفته جاری کیلیر بشین

65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 15:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 15:53 توسط hamideftex2014.)
خدا از دهنت بشنوه دوست خوب من.
شماره کیس: **13 - تاریخ رویت قبولی: 16AUG - کنسولگری:ankara - تعداد افراد منظور در کیس :1 - ارسال فرمهای سری اول: 28AUG - کارنت شدن کیس:SEP13 - مصاحبه:12DEC - دریافت کلیرنس:بله - دریافت ویزا:بزودی...امیدوارم - ورود به آمریکا: ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ - دریافت گرین کارت: ؟؟؟؟؟؟؟؟ - جمع تقریبی هزینهها:2500000 تومان
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
خیلی شماها سخت میگیرید والکی استرس به خودتون میدید اگرم قسمت نبود و ویزا نگرفتیم همینجا با هم میمونیم و ایرانو میسازیم و توش زندگی میکنیم والا این استرسها میشه فرص و آمپول و بیماری و مرض -نکنید با خودتون این کارارو
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug