2014-07-05 ساعت 18:47
(2014-07-05 ساعت 16:31)freddyflientstone نوشته:ممنونم شما خیلی لطف کردید و با صبوری سوالاتم رو جواب دادید.بازم ممنونم که یک سری ابهامات رو برام روشن کردید. اگه بازم سوالی برام پیش اومد مزاحمتون میشم(2014-07-05 ساعت 16:09)آنا پورایمانی نوشته:(2014-07-04 ساعت 21:37)freddyflientstone نوشته:سلام تشکر میکنم که بالاخره یکی جواب منو داد. چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جوابمو بدید.(2014-07-04 ساعت 20:47)آنا پورایمانی نوشته: با سلامدوست عزیز، طبق قوانین جدید، همه باید مدیکال جدید رو انجام بدهند و میزان اعتبار ویزا، به اندازه ی اعتبار مدیکال جدیده. یعنی اگر چند روز قبل از تحویل پاسپورتهاتون مدیکال جدید را انجام بدهید، اعتبار ویزاتون 6 ماهه خواهد بود. ما هفته ی پیش ویزامون را گرفتیم و در سفارت به کسانی که مدیکال دوم را انجام نداده بودند، اعتراض می کردند و ویزای این افراد به اندازه ی مدت باقیمانده از مدیکالشون( مثلا فقط یک ماه)، صادر می شد. اما بهتره که شما ریسک نکنید و هر زمان که کلیر شدید و قبل ار رفتن به سفارت، حتما مدیکال مجدد را انجام بدید.
در مورد این دریافت مدیکال جدید بعد از کلیر شدن سوال داشتم
این دریافت مدیکال جدید برای همه واجبه یا اینکه اگه هنوز از تاریخ مدیکال اول 6 ماه نگذشته همون کافیه؟
متاسفانه برای من کلیر خورده و تا الان حدود 4 ماه گذشته چیکار باید بکنم؟اگه ظرف این 1-2 ماه کلیر بشم که نیازی به تمدید مدیکال نیست؟مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟اگه تا ویزامو گرفتم برم US که تمدید نمی خاد؟تو سایت ceace رفتم تا حالا فقط 1بار آپدیت شده حدود 1/5 ماه پیش. این جور که بوش میاد فکر کنم قسمت نیست من برمSad ممنون میشم یه کم راهنماییم کنید
1.ولی مگه این طور نیست که اگه ما تا 30 سپتامبر ویزا نگیریم و پامونو تو خاک USنذاریم و مهر تو پاسمون نخوره دیگه همه چی تمومه؟ این حرف شما یعنی اینکه ما تا 30 سپتامبر فقط وقت داریم ویزا بگیریم و احتیاجی نیست که حتما تا اون تاریخ وارد US بشیم. درسته؟ یعنی بعد از 30 سپتامبر هم میشه رفت US؟ باطل نمی شه؟
2.اگه تاریخ مدیکالم هنوز تموم نشده باشه کس دیگه ای هم میتونه بره ابوظبی ویزامو بگیره؟چند روز طول میکشه؟یکی نوشته بود اگه 1شنبه پاستو بدی سفارت 5شنبه تحویل میدن؟یعنی 1هفته تموم باید تو ابوظبی سرگردون باشیم؟
3.برای مدیکال جدید باید از قبل زنگ بزنیم وقت بگیریم؟
4.حالا به غیر از اینا من مصاحبم هفته اول مارس بوده تا الانم فقط 1بار آپدیت شدم اونم اوایل می بوده. به نظر شما اصلا جای امیدواری هست؟
دوست عزیز، اولا که آپدیت شدن و نشدن هیچ ربطی به احتمال ویزا گرفتن یا نگرفتن نداره. من خودم اولش فقط 3 تا آپدیت خوردم و بعد 4 ماه دیگه هیچ آپدیتی نخوردم تا زمان کلیر شدن. حتی "نظر شخصی" من اینه که هرچه تعداد آپدیتها کمتر باشه ، نشون میده که پرونده ی مورد نظر مشکل و نقص کمتری داشته! به هر حال حتی یک درصد هم ذهنتون را درگیر تعداد آپدیتها نکنید. دوستانی بودند که فقط با یک آپدیت هم کلیر شدند.
دوما که بله. 30 سپتامبر اخرین مهلت ویزا گرفتنه، نه اخرین مهلت ورود به خاک آمریکا. شما ممکنه 29 سپتامبر ویزاتونو بگیرید و بعدش 6 ماه فرصت دارید تا وارد آمریکا بشید.
سوما که بله، درصورتی که تاریخ مدیکالتون تمام نشده باشه هرکسی میتونه با در دست داشتن پاسپورت و مدارک شما بره و ویزاتونو بگیره. اما قویا تاکید می کنم که این کار را نکنید. به هر قیمیتی که شده، خودتون برید و پاسپورتتونو به دست احدی ندید. این ریسک بزرگیه، ممکنه یه اشتباه و سهل انگاری از طرف اون فرد به قیمت از دست رفتن این بزرگترین شانس زندگیتون تموم بشه. بعلاوه با توجه به تاکید بیش از حد سفارت ها و ویدیویی که خانم سارا گرو روی یوتیوب گذاشتند، باز هم تاکید می کنم، اصرار می کنم، خواهش می کنم که بخاطر خودتون هم که شده، به هر طریقی که میتونید، مدیکال مجدد رو انجام بدید. یک درصد احتمال بدید که نوبت به شما که برسه بهتون بگن که از همین امروز فقط به کسانی ویزا میدیم که مدیکال مجدد را انجام داده باشند. اینهمه سختی کشیدید و منتظر بودید، یه مدیکال مجدد هم روش.
پاینده و پیروز باشید