کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-05 ساعت 16:31)freddyflientstone نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 16:09)آنا پورایمانی نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 21:37)freddyflientstone نوشته:  
(2014-07-04 ساعت 20:47)آنا پورایمانی نوشته:  با سلام
در مورد این دریافت مدیکال جدید بعد از کلیر شدن سوال داشتم
این دریافت مدیکال جدید برای همه واجبه یا اینکه اگه هنوز از تاریخ مدیکال اول 6 ماه نگذشته همون کافیه؟
متاسفانه برای من کلیر خورده و تا الان حدود 4 ماه گذشته چیکار باید بکنم؟اگه ظرف این 1-2 ماه کلیر بشم که نیازی به تمدید مدیکال نیست؟مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟اگه تا ویزامو گرفتم برم US که تمدید نمی خاد؟تو سایت ceace رفتم تا حالا فقط 1بار آپدیت شده حدود 1/5 ماه پیش. این جور که بوش میاد فکر کنم قسمت نیست من برمSad ممنون میشم یه کم راهنماییم کنید
دوست عزیز، طبق قوانین جدید، همه باید مدیکال جدید رو انجام بدهند و میزان اعتبار ویزا، به اندازه ی اعتبار مدیکال جدیده. یعنی اگر چند روز قبل از تحویل پاسپورتهاتون مدیکال جدید را انجام بدهید، اعتبار ویزاتون 6 ماهه خواهد بود. ما هفته ی پیش ویزامون را گرفتیم و در سفارت به کسانی که مدیکال دوم را انجام نداده بودند، اعتراض می کردند و ویزای این افراد به اندازه ی مدت باقیمانده از مدیکالشون( مثلا فقط یک ماه)، صادر می شد. اما بهتره که شما ریسک نکنید و هر زمان که کلیر شدید و قبل ار رفتن به سفارت، حتما مدیکال مجدد را انجام بدید.
سلام تشکر میکنم که بالاخره یکی جواب منو داد. چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جوابمو بدید.
1.ولی مگه این طور نیست که اگه ما تا 30 سپتامبر ویزا نگیریم و پامونو تو خاک USنذاریم و مهر تو پاسمون نخوره دیگه همه چی تمومه؟ این حرف شما یعنی اینکه ما تا 30 سپتامبر فقط وقت داریم ویزا بگیریم و احتیاجی نیست که حتما تا اون تاریخ وارد US بشیم. درسته؟ یعنی بعد از 30 سپتامبر هم میشه رفت US؟ باطل نمی شه؟
2.اگه تاریخ مدیکالم هنوز تموم نشده باشه کس دیگه ای هم میتونه بره ابوظبی ویزامو بگیره؟چند روز طول میکشه؟یکی نوشته بود اگه 1شنبه پاستو بدی سفارت 5شنبه تحویل میدن؟یعنی 1هفته تموم باید تو ابوظبی سرگردون باشیم؟
3.برای مدیکال جدید باید از قبل زنگ بزنیم وقت بگیریم؟
4.حالا به غیر از اینا من مصاحبم هفته اول مارس بوده تا الانم فقط 1بار آپدیت شدم اونم اوایل می بوده. به نظر شما اصلا جای امیدواری هست؟

دوست عزیز، اولا که آپدیت شدن و نشدن هیچ ربطی به احتمال ویزا گرفتن یا نگرفتن نداره. من خودم اولش فقط 3 تا آپدیت خوردم و بعد 4 ماه دیگه هیچ آپدیتی نخوردم تا زمان کلیر شدن. حتی "نظر شخصی" من اینه که هرچه تعداد آپدیتها کمتر باشه ، نشون میده که پرونده ی مورد نظر مشکل و نقص کمتری داشته! به هر حال حتی یک درصد هم ذهنتون را درگیر تعداد آپدیتها نکنید. دوستانی بودند که فقط با یک آپدیت هم کلیر شدند.
دوما که بله. 30 سپتامبر اخرین مهلت ویزا گرفتنه، نه اخرین مهلت ورود به خاک آمریکا. شما ممکنه 29 سپتامبر ویزاتونو بگیرید و بعدش 6 ماه فرصت دارید تا وارد آمریکا بشید.
سوما که بله، درصورتی که تاریخ مدیکالتون تمام نشده باشه هرکسی میتونه با در دست داشتن پاسپورت و مدارک شما بره و ویزاتونو بگیره. اما قویا تاکید می کنم که این کار را نکنید. به هر قیمیتی که شده، خودتون برید و پاسپورتتونو به دست احدی ندید. این ریسک بزرگیه، ممکنه یه اشتباه و سهل انگاری از طرف اون فرد به قیمت از دست رفتن این بزرگترین شانس زندگیتون تموم بشه. بعلاوه با توجه به تاکید بیش از حد سفارت ها و ویدیویی که خانم سارا گرو روی یوتیوب گذاشتند، باز هم تاکید می کنم، اصرار می کنم، خواهش می کنم که بخاطر خودتون هم که شده، به هر طریقی که میتونید، مدیکال مجدد رو انجام بدید. یک درصد احتمال بدید که نوبت به شما که برسه بهتون بگن که از همین امروز فقط به کسانی ویزا میدیم که مدیکال مجدد را انجام داده باشند. اینهمه سختی کشیدید و منتظر بودید، یه مدیکال مجدد هم روش.
پاینده و پیروز باشید
ممنونم شما خیلی لطف کردید و با صبوری سوالاتم رو جواب دادید.بازم ممنونم که یک سری ابهامات رو برام روشن کردید. اگه بازم سوالی برام پیش اومد مزاحمتون میشمShy
تشکر کنندگان: arashS ، freddyflientstone ، nedaba ، taleghani ، soli asali
می دونم که حالا حالاها مونده تا نوبت ما بشه ولی مدام دارم لحظه شماری میکنم تا دوشنبه بشه و انشاله شاهد کلی کلیر از سفارتها باشیم
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
دلار : 3100

درهم امارات : 848

لیره ترکیه : 1468

(2014-07-05 ساعت 17:48)arashS نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 14:15)Sara_lphmkf نوشته:  آخخخخ جونمی. من شدم خاله سارا. از این به بعد حسابی خونه تکونی خواهم کرد. ممنونم مدیر خوبمون.
خیلی ماهی

وای مبارکه خاله سارای عزیز.
ایشاالله که بزودی کلیر شدنتونو با هم جشن بگیریم.
خاله سارا یه ‌دونست. SmileSmileSmile

ممنونم عمو آرش عزيز، شما سروريد، ايشالا هرچي زودتر كلير شدن همه بچه ها رو جشن بگيريم
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: قصه گو ، عراقی ، arashS ، poem ، گلپری ، nedaba ، soli asali ، pari pari ، hamid_fs3
(2014-07-05 ساعت 19:28)A10A نوشته:  دلار : 3100

درهم امارات : 848

لیره ترکیه : 1468

من امروز دلار خريدم ٣١٢٠. !!!! بيست تومن گرونتر ....چقدر ضرر كردمSad
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤
تشکر کنندگان: حاجی واشنگتن ، عراقی ، Sara_lphmkf ، nedaba ، nasim ، soli asali ، Alissa ، pari pari
(2014-07-05 ساعت 15:05)برسام٤ نوشته:  سلام به همه دوستان،اگر دقت كنيد اي دي منو زيره اكثره پستها براي تشكر ميبينيد،راستش من اون اوايل كه با سايت اشنا شدم چند دفعه اي تو تاپيك بولتن پست گذاشتم ولي باانتقاد هاي تند دوستان ترجيح دادم ديگه پستي نگذارم،از همون اول با توجه به زمان كارنت كردن ها من متوجه شدم كه امسال براي جلوگيري از به وجود اومدن مشكل پارسال سفارت ها كمي دست به عصا راه ميرند،الان هم با توجه به سرعت كلير كردن ميشه اينو حدس زد،من خودم هم خيلي نگرانم ولي دوستان چرانمياييد به ماجرا اينجوري نگاه كنيد كه شايد واقعا امسال چاره اي انديشيدن براي بوجود نيامدن مشكل پارسال و همه اين تاخير ها به همين دليله؟اگر اينطور باشه ديگه نگراني نداشته باشيد و اميدوار باشيد كه مشكل پارسال تكرار نشه،در ضمن تا حالا هيچ افيسري تو هيچ سفارتي كوچكترين اشاره اي به تموم شدن ويزا نكرده،حتي به دوستاني كه اخيرا مصاحبه شدن،پس بياييد اميدوار باشيم و اينو هم بدونيد كه اگه سفارت ها بخوان بيشتر از ٣٧٠٠تا هم ميتونن ويزا صادر كنن،همانطور كه پارسال ٢٠٠تا ويزا بيشتر صادر شد،اميدوار باشيدددددددددد

دوستان عزیز، قصه‌گو ، مامان خانم ، رضا نوروزی، پری پری، خاله سارا، فردی، امین،‌نسیم ، فرشادم999 دوستان من چرای این برسام 4 رتبه 0 هست؟
با این پستی که ایشون گذاشته کمه کم حقش رتبه 20 نیست؟
روشن کن چراغ رتبه برسام 4 عزیزو
تشکر کنندگان: shilan ، Sara_lphmkf ، freddyflientstone ، nedaba ، nasim ، برسام٤ ، قصه گو ، soli asali ، Alissa ، pari pari
(2014-07-05 ساعت 19:54)arashS نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 15:05)برسام٤ نوشته:  سلام به همه دوستان،اگر دقت كنيد اي دي منو زيره اكثره پستها براي تشكر ميبينيد،راستش من اون اوايل كه با سايت اشنا شدم چند دفعه اي تو تاپيك بولتن پست گذاشتم ولي باانتقاد هاي تند دوستان ترجيح دادم ديگه پستي نگذارم،از همون اول با توجه به زمان كارنت كردن ها من متوجه شدم كه امسال براي جلوگيري از به وجود اومدن مشكل پارسال سفارت ها كمي دست به عصا راه ميرند،الان هم با توجه به سرعت كلير كردن ميشه اينو حدس زد،من خودم هم خيلي نگرانم ولي دوستان چرانمياييد به ماجرا اينجوري نگاه كنيد كه شايد واقعا امسال چاره اي انديشيدن براي بوجود نيامدن مشكل پارسال و همه اين تاخير ها به همين دليله؟اگر اينطور باشه ديگه نگراني نداشته باشيد و اميدوار باشيد كه مشكل پارسال تكرار نشه،در ضمن تا حالا هيچ افيسري تو هيچ سفارتي كوچكترين اشاره اي به تموم شدن ويزا نكرده،حتي به دوستاني كه اخيرا مصاحبه شدن،پس بياييد اميدوار باشيم و اينو هم بدونيد كه اگه سفارت ها بخوان بيشتر از ٣٧٠٠تا هم ميتونن ويزا صادر كنن،همانطور كه پارسال ٢٠٠تا ويزا بيشتر صادر شد،اميدوار باشيدددددددددد

دوستان عزیز، قصه‌گو ، مامان خانم ، رضا نوروزی، پری پری، خاله سارا، فردی، امین،‌نسیم ، فرشادم999 دوستان من چرای این برسام 4 رتبه 0 هست؟
با این پستی که ایشون گذاشته کم کم حقش رتبه 20 نیست؟
روشن کن چراغ رتبه برسام 4 عزیزو

والا دکمهٔ رتبه دادن کار نمیکنه. میزنم روش هیچی‌ باز نمیشه.
خوشحالم.
برای ابراز دوستی با جناب برسام که اسمش هم یک اسم ایرانی و قشنگه با کمال میل یک رتبه تقدیم شد
کیس نامبر : **51 - مصاحبه : ایروان 9 آپریل - برنده : همسر
آپدیتها :
همسر : 10 آپریل ، 14 ژولای ( با ایمیل ) ، 19 آگوست ، 2 سپتامبر
خودم : 11 آپریل ، 18 و 19 آگوست
(2014-07-05 ساعت 16:27)amir rad نوشته:  با سلام
منو همسرم حدودای یک ماه پیش (1 jun ) رفتیم مصاحبه سفارت ابوظبی،بخاطر سربازیم و کارم کلیر خوردم،هر چی سایت سیسو چک میکنم فقط آخرین باری که کیسمون آپدیت شده حدودای 20 روزه پیش بوده،میخواسم دوستای با تجربه راهنمایی کنن که بدونم با توجه به وضعیت سربازیم وکارم، سفارت ابوظبی به کیسهای مشابه ما چند ماهه حدودا جواب میده ؟؟و اینکه آفیسر تو سفارت اول گفت 4،5 ماه بعد گفت چون تا آخر سپتامبر چند ماه بیشتر نمونده (برای کیسهای شماره بالا) هر هفته نسبت به قبل تعداد بیشتر کلیرها رو جواب میدیم،همچین چیزی صحت داره روند کارشون اینه؟؟ یا نه ما دلمونو خوش نکنیم؟؟ ممنون

سلام همراه گرامی شما یه نگاهی به منتظرسرای 2013 بنداز (لینک زیر رو کلیک کنید)
http://2013.servehttp.com/c/

مورد داشتیم که 13 روز و 14 روز کلیر شده.
پروسه کلیرنس داره کوتاه‌تر می‌شه.
اول بچه‌های بالای 200 روز کلیر می‌شدن
تو ماه جون نوبت به بچه‌های 120 روزه رسید
من قول می‌دم که تو این ماه یا بهتر بگم از فردا که سفارتا باز می‌شن نوبت 90 روز تا 80 روز منتظرها می‌رسه و همینطور زودتر و زودتر کلیر می‌کنن.
امید داشته باش دوست من امید.
ایشالله که همه چیز روبه‌راه می‌شه.
(2014-07-05 ساعت 20:08)arashS نوشته:  
(2014-07-05 ساعت 16:27)amir rad نوشته:  با سلام
منو همسرم حدودای یک ماه پیش (1 jun ) رفتیم مصاحبه سفارت ابوظبی،بخاطر سربازیم و کارم کلیر خوردم،هر چی سایت سیسو چک میکنم فقط آخرین باری که کیسمون آپدیت شده حدودای 20 روزه پیش بوده،میخواسم دوستای با تجربه راهنمایی کنن که بدونم با توجه به وضعیت سربازیم وکارم، سفارت ابوظبی به کیسهای مشابه ما چند ماهه حدودا جواب میده ؟؟و اینکه آفیسر تو سفارت اول گفت 4،5 ماه بعد گفت چون تا آخر سپتامبر چند ماه بیشتر نمونده (برای کیسهای شماره بالا) هر هفته نسبت به قبل تعداد بیشتر کلیرها رو جواب میدیم،همچین چیزی صحت داره روند کارشون اینه؟؟ یا نه ما دلمونو خوش نکنیم؟؟ ممنون

سلام همراه گرامی شما یه نگاهی به منتظرسرای 2013 بنداز (لینک زیر رو کلیک کنید)
http://2013.servehttp.com/c/

مورد داشتیم که 13 روز و 14 روز کلیر شده.
پروسه کلیرنس داره کوتاه‌تر می‌شه.
اول بچه‌های بالای 200 روز کلیر می‌شدن
تو ماه جون نوبت به بچه‌های 120 روزه رسید
من قول می‌دم که تو این ماه یا بهتر بگم از فردا که سفارتا باز می‌شن نوبت 90 روز تا 80 روز منتظرها می‌رسه و همینطور زودتر و زودتر کلیر می‌کنن.
امید داشته باش دوست من امید.
ایشالله که همه چیز روبه‌راه می‌شه.

خدا كنه به ما ١٨ و ١٩ روزه ها هم زود برسه ؛) ايشالااااااا همه پرنده بشيم
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
عموآرش عزيز، اوامر اجرا شد، ممنونم بابت تذكر
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: arashS ، nedaba ، برسام٤ ، mahan L ، قصه گو ، soli asali ، reza_norouzi
(2014-07-05 ساعت 20:29)Sara_lphmkf نوشته:  عموآرش عزيز، اوامر اجرا شد، ممنونم بابت تذكر

ما عرض کردیم سارا جان.
دست شما درد نکنه بانو.
تشکر کنندگان: shilan ، nedaba ، Sara_lphmkf ، برسام٤ ، mahan L ، قصه گو ، soli asali ، reza_norouzi
سلام خدمت دوستان خوب و منتظر

این چند صفحه آخر را خوندم خواستم مطلبی را با شما در میان بگذارم.
میدونید همه آنچه دوستان عزیز میگویند درسته
همه ما میدونیم که ممکنه ویزا به یک عده از ما نرسه.اما عنوان کردن این مسئله غیر از نا امیدی و استرس برای ما چیزی نداره.

ما در زندگی روزمره تا دلتون بخواد از این مدل موج منفی که همیشه وجود داره و احتمال رویدادش زیاده داریم.
بعنوان نمونه میگم همه ما میدونیم که آدم از 1 دقیقه بعدش خبر نداره که چه اتفاقی میوفته ولی بنای کار خودشو بر اساس این نا امیدی پایه ریزی نمیکنه.
این موردی که میگم برای یکی از دوستانم اتفاق افتاده و از خدا میخوام که بهش صبر بده.
دوست من دو سال پیش صبح با دو پسر و همسرش صبحانه خورد و بعدش رفت سر کار.ظهر همسایه بهش زنگ زد و گفت سریع بیاد خونه.
همین الانم گفتن این قضیه خیلی برام سخته که وقتی دوستم میرسه خونه میبینه تمام اعضای خانواده اش بر اثر گازگرفتی از دنیا رفتند
در عرض 4 ساعت شیرازه زندگی دوستم داغون شد.و هنوز هم که هنوزه از شوک این قضیه بیرون نیومده.
این یک اتفاقه که خدایی نکرده ممکنه برای هرکسی پیش بیاد.اما آیا تمام خانواده ها در حال حاضر به این قضیه فکر میکنند؟؟؟مسلما نه

ببینید اصولا ما با واقعیتهای تلخی که ممکنه برامون اتفاق بیوفته و اجتناب ناپذیر هم هست نمیتونیم ارتباط برقرار کنیم.و همیشه سعی میکنم که
با حس امیدواری که خدا در نهاد ما قرار داده باهاش به مبارزه بپردازیم.این قضیه در ذات همه انسانها هست.

بله در حال حاضر و با تجربه سالهای قبل ممکنه به همه ویزا نرسه ولی تکرار دائم این قضیه چه کمکی به ما میکنه؟
غیر از اینه که استرس و نا امیدی برامون بوجود میاره؟؟؟.اینکه در این تاپیک انرژی مثبت میدیم و به آینده امیدواریم دلیل بر نادیده گرفتن واقعیت نیست
ولی به هر حال روح انرژی مثبت و امیدواری به آینده به انسان قدرت تصمیم گیری بهتر و برنامه ریزی موثرتر را میده

امیدوارم این روزهای استرس آور بزودی به پایان برسه و همه دوستان کلیر بشوند

سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

ما بریم افطار دوستان.
برای همگی دعا‌گویم و ازهمه التماس دعا داریم.
بریم انرژی بگیریم که فردا زبون روزه جون داشته باشیم برای کلیرها برقصیم.
من که از الان دارم قر می‌دم.
همیشه سلامت باشید.
دوستان گرامی
همونطور که همیشه خدمت شما عرض کردم مبنی کاری من همیشه نظر شما بزرگوارن بوده و هدفم این بوده شما نهایت رضایت رو داشته باشید و به خاست خدا این تایپیک و انجمن با رضایت تک تک شما بسته بشه به پیشنهاد دوست خوبمون
amohammadiazar بنده تایپیک جدیدی بنام بحث و تبادل نظر در خصوص آنالیز CAES 2014 درست کردم.....امیدوارم عزیزانی به پیگیر آنالیزها و بحث و گفتگو ی پیرامون موضوع باشند...بنده هم در خدمتشون هستم و با تمتم توان کمک میکنم در صورت نیاز.....
لطفا دم افطار من رو از دعاهای قشنگتون بی نصیب نذارید.
متاسفانه نشد،

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان