موضوعها: 0
رتبه:
82
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 16:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 16:09 توسط alimomen.)
در ضمن کیس 372 ابوظبی هم آپدیت شده امروز -برید حال کنید-بندگون خدا توتعطیلی هم وایسادن واسه شماها کار میکنن-ناشکری نکنید-کوله بار گناهاتونو سنگین نکنید تو فرودکاه تو راه آمریکا اضافه بار میخورید- پشت سر افبسر غیبت نکنید
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 14:36)Maryrhm نوشته: يه سوالي! چرا تو سيس بالاي بعضي كيس نامبرها وقتي وارد مي كني نوشته administrative processing ولي پايين صفحه كيس نامبري واسه چك كردن وجود نداره؟؟؟؟
جون اون کیس فقط شامل یک نفره.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 16:15
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 16:31 توسط amohammadiazar.)
با سلام خدمت همه دوستان خوب و مهربون
ببخشيد بنده در اين بحث مداخله ميكنم ولي با اين حال پيشنهادي دارم و اون اينكه تايپك جديدي در همين گروه برندگان 2014 با نام " آمار و اطلاعات فايل CEAC" ايجاد بشه تا دوستاي مطلعي كه زحمت ميكشن آمار و ارقام در ميارن و آنها را تجزيه و تحليل ميكنن در اين تايپيك جديد قرار دهند و دوستايي كه نياز به اينگونه اطلاعات آماري دارند به آنجا مراجعه كنند و بحث هاي مربوطه را در آن تايپك دنبال كنند .
با آرزوي كليري همه دوستان منتظر و سلامتي و موفقيت دوستان كلير شده
با رفتن احتمال بودن بیشتر میشود(ماكه نرفتيم).. ***4 ، تعداد 3 نفر ، مصاحبه اواخرمارچ و حكايت ما همچنان باقيست
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
منو همسرم حدودای یک ماه پیش (1 jun ) رفتیم مصاحبه سفارت ابوظبی،بخاطر سربازیم و کارم کلیر خوردم،هر چی سایت سیسو چک میکنم فقط آخرین باری که کیسمون آپدیت شده حدودای 20 روزه پیش بوده،میخواسم دوستای با تجربه راهنمایی کنن که بدونم با توجه به وضعیت سربازیم وکارم، سفارت ابوظبی به کیسهای مشابه ما چند ماهه حدودا جواب میده ؟؟و اینکه آفیسر تو سفارت اول گفت 4،5 ماه بعد گفت چون تا آخر سپتامبر چند ماه بیشتر نمونده (برای کیسهای شماره بالا) هر هفته نسبت به قبل تعداد بیشتر کلیرها رو جواب میدیم،همچین چیزی صحت داره روند کارشون اینه؟؟ یا نه ما دلمونو خوش نکنیم؟؟ ممنون
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
34
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 16:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 16:36 توسط freddyflientstone.)
(2014-07-05 ساعت 16:09)آنا پورایمانی نوشته: (2014-07-04 ساعت 21:37)freddyflientstone نوشته: (2014-07-04 ساعت 20:47)آنا پورایمانی نوشته: با سلام
در مورد این دریافت مدیکال جدید بعد از کلیر شدن سوال داشتم
این دریافت مدیکال جدید برای همه واجبه یا اینکه اگه هنوز از تاریخ مدیکال اول 6 ماه نگذشته همون کافیه؟
متاسفانه برای من کلیر خورده و تا الان حدود 4 ماه گذشته چیکار باید بکنم؟اگه ظرف این 1-2 ماه کلیر بشم که نیازی به تمدید مدیکال نیست؟مگه مدیکال 6 ماه اعتبار نداره؟اگه تا ویزامو گرفتم برم US که تمدید نمی خاد؟تو سایت ceace رفتم تا حالا فقط 1بار آپدیت شده حدود 1/5 ماه پیش. این جور که بوش میاد فکر کنم قسمت نیست من برمSad ممنون میشم یه کم راهنماییم کنید
دوست عزیز، طبق قوانین جدید، همه باید مدیکال جدید رو انجام بدهند و میزان اعتبار ویزا، به اندازه ی اعتبار مدیکال جدیده. یعنی اگر چند روز قبل از تحویل پاسپورتهاتون مدیکال جدید را انجام بدهید، اعتبار ویزاتون 6 ماهه خواهد بود. ما هفته ی پیش ویزامون را گرفتیم و در سفارت به کسانی که مدیکال دوم را انجام نداده بودند، اعتراض می کردند و ویزای این افراد به اندازه ی مدت باقیمانده از مدیکالشون( مثلا فقط یک ماه)، صادر می شد. اما بهتره که شما ریسک نکنید و هر زمان که کلیر شدید و قبل ار رفتن به سفارت، حتما مدیکال مجدد را انجام بدید.
سلام تشکر میکنم که بالاخره یکی جواب منو داد. چند تا سوال دیگه هم دارم ممنون میشم جوابمو بدید.
1.ولی مگه این طور نیست که اگه ما تا 30 سپتامبر ویزا نگیریم و پامونو تو خاک USنذاریم و مهر تو پاسمون نخوره دیگه همه چی تمومه؟ این حرف شما یعنی اینکه ما تا 30 سپتامبر فقط وقت داریم ویزا بگیریم و احتیاجی نیست که حتما تا اون تاریخ وارد US بشیم. درسته؟ یعنی بعد از 30 سپتامبر هم میشه رفت US؟ باطل نمی شه؟
2.اگه تاریخ مدیکالم هنوز تموم نشده باشه کس دیگه ای هم میتونه بره ابوظبی ویزامو بگیره؟چند روز طول میکشه؟یکی نوشته بود اگه 1شنبه پاستو بدی سفارت 5شنبه تحویل میدن؟یعنی 1هفته تموم باید تو ابوظبی سرگردون باشیم؟
3.برای مدیکال جدید باید از قبل زنگ بزنیم وقت بگیریم؟
4.حالا به غیر از اینا من مصاحبم هفته اول مارس بوده تا الانم فقط 1بار آپدیت شدم اونم اوایل می بوده. به نظر شما اصلا جای امیدواری هست؟
دوست عزیز، اولا که آپدیت شدن و نشدن هیچ ربطی به احتمال ویزا گرفتن یا نگرفتن نداره. من خودم اولش فقط 3 تا آپدیت خوردم و بعد 4 ماه دیگه هیچ آپدیتی نخوردم تا زمان کلیر شدن. حتی "نظر شخصی" من اینه که هرچه تعداد آپدیتها کمتر باشه ، نشون میده که پرونده ی مورد نظر مشکل و نقص کمتری داشته! به هر حال حتی یک درصد هم ذهنتون را درگیر تعداد آپدیتها نکنید. دوستانی بودند که فقط با یک آپدیت هم کلیر شدند.
دوما که بله. 30 سپتامبر اخرین مهلت ویزا گرفتنه، نه اخرین مهلت ورود به خاک امریکا. شما ممکنه 29 سپتامبر ویزاتونو بگیرید و بعدش 6 ماه فرصت دارید تا وارد امریکا بشید.
سوما که بله، درصورتی که تاریخ مدیکالتون تمام نشده باشه هرکسی میتونه با در دست داشتن پاسپورت و مدارک شما بره و ویزاتونو بگیره. اما قویا تاکید می کنم که این کار را نکنید. به هر قیمیتی که شده، خودتون برید و پاسپورتتونو به دست احدی ندید. این ریسک بزرگیه، ممکنه یه اشتباه و سهل انگاری از طرف اون فرد به قیمت از دست رفتن این بزرگترین شانس زندگیتون تموم بشه. بعلاوه با توجه به تاکید بیش از حد سفارت ها و ویدیویی که خانم سارا گرو روی یوتیوب گذاشتند، باز هم تاکید می کنم، اصرار می کنم، خواهش می کنم که بخاطر خودتون هم که شده، به هر طریقی که میتونید، مدیکال مجدد رو انجام بدید. یک درصد احتمال بدید که نوبت به شما که برسه بهتون بگن که از همین امروز فقط به کسانی ویزا میدیم که مدیکال مجدد را انجام داده باشند. اینهمه سختی کشیدید و منتظر بودید، یه مدیکال مجدد هم روش.
پاینده و پیروز باشید
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2014-07-05 ساعت 16:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-07-05 ساعت 16:39 توسط khapaleh.)
دوستان من خیلی تو این فروم فعال نبودم و بیشتر از پست های خوب دوستان بهره می بردم. الان دیدم که فشار روانی تاخیر در صدور ویزاها و کیلیر شدن خیلی جو منفی رو بر فروم حاکم کرده واسه همین می خوام داستان مهاجرت خودم رو براتون بگم شاید یکمی فضامون عوض بشه و یادمون نره که همیشه این ما نیستیم که تو سخت ترین شرایط گرفتار شدیم:
پروسه مهاجرت من حدود 5 سال پیش با تصمیم به مهاجرت به استرالیا و با خوندن زبان شروع شد. نمی دونم چه مقدار با پروسه مهاجرت به کشورهایی مثل کانادا و استرالیا آشنا هستین ولی همین بگم که هفت خوان رستمه. بعد از ارزیابی مدارک تحصیلی و گرفتن مدرک زبان که حدود یک سال طول کشید. سال 89 آماده شدم که پروندمو واسه اداره مهاجرت استرالیا رجیستر کنم. متاسفانه قوانین عوض شد و من امتیازم به حد نصاب نرسید (65 امتیاز میخواست من 60 امتیاز داشتم). یک سال بعد که دیدم چاره ای ندارم واسه ویزای موقت 3 ساله اقدام کردم و حدود 6 ماه بعد ویزا رو گرفتم. با ویزام رفتم استرالیا ولی دیدم اصلاً به ویزای موقت کار نمی دن به ناچار برگشتم و با توجه به اینکه دوباره قوانین عوض شده بود و اینبار امتیازم واسه ویزای دائم می رسید حدود 1.5 سال پیش واسه ویزای دائم اقدام کردم. سال 2012 من بصورت اتفاقی واسه لاتاری ثبت نام کرده بودم. ولی با توجه به اینکه درگیر کار استرالیا رفتنم بودم اصلاً نتیجه رو چک نکرده بودم. بصورت اتفاقی هنگام ثبت نام سال بعد و با یادآوری یکی از دوستان در اکتبر سال 2013 سایتو چک کردم و دیدم که برنده شدیم. خلاصه سرتون رو درد نیارم گیج شده بودم که چکار بکنم. مدارک رو در کمال ناامیدی فرستادم چون من تمام برنامه زنگیم رو برای استرالیا ریخته بودم. خلاصه از اون موقع نشستیم ببینیم بالاخره ویزای آمریکا گیرمون میاد یا ویزای استرالیا. در حال حاضر حدود یک ماه شده که مصاحبه رفتیم. تو این مدت ویزای موقت اولمون به دلیل اینکه نرفتیم استرالیا تقریباً باطل شده ، ویزای دائممون بعد 1.5 سال هنوز رو هواست و دیروز واسه اداره مهاجرت استرالیا نامه زدم که چی شد ویزای ما، گفتن تو مرحله سکوریتی چک هستش و معلوم نیست کی تمام بشه. لاتاری هم که کیلیرنس خوردیم . الان گاهی فکر می کنم تمام زندگیم معلق و رو هواست. فامیلامون هی می پرسن شما چند ساله میخوایین برین خارج از کشور پس کی میرین، کجا میرین ولی ما هیچ جوابی ندارم بدیم و فقط می گیم نمی دونیم، منتظریم منتظر.
دوستان شما صبح به صبح یه سایت سیس دارین و یه مهاجر سرا که باید چک کنین ولی من یه سایت مشابه سیس و یه سایت هم مشابه مهاجر سرا اونور (استرالیا) دارم که باید هی چک کنم. دوشنبه ها صبح دیگه فقط از این سایت به اون سایت می پرم.
به هر حال با تمامی این تفاسیر سعی میکنم ناامید نشم، تا آخرین روز سپتامبر هم منتظر می مونم تا ببینم بالاخره خدا واسمون چی می خواد.
دوستان غرض از این همه پرچونگی فقط خواستم بگم که فکر نکین اگه الان چند ماه منتظرین و ویزاتون نیومده شما خیلی بد شانس بودین و زندگی با شما سازگار نیست. اون دوستی که الان بیش از 200 روزه منتظر ویزاست می دونم خیلی انتظار سخت و طولانی رو کشیده ولی فکر نکنید که الان فقط شماه هستین که تو این انتظار و سختی افتادین. می دونم انتظار سخته، واسه من الان هر دقیقه مثل یه روز میگذره ولی چاره ای نیست تنها چیز ی که میتونه تو این روزا تحمل این سختی ها رو ساده تر کنه اینه که به فردایی که همه این انتظارها و سختی ها تموم شده فکر کنیم و سعی کنیم روحیه مون رو نبازیم. آدمی به امیده که زندهست پس امیدتمون رو از دست نمی دیم تا آخرین لحظه.
ارادتمند همه دوستان مهاجرسرا
راستی بابت طولانی شدن پستم عذرخواهی میکنم.
65XX، ایروان، 2 نفر، مصاحبه:June 2nd ، آپدیت ها:، Aug 11، Aug 8 ، June 4
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 15:44)hamideftex2014 نوشته: سلام دوستان ... راستش داشتم پستای اخر کلیرنس 2013 رو میخوندم و راجب مواردی که دوستان اعلام کرده بودن و کارایی که خودم انجام دادم از قبیل راست نویس و بعضی چیزای دیگه... بکل ناامید شدم ... فکر کنم دلیل اینهمه تو چک امنیتی بودن خودمم...نقل من شده اش نخورده و دهن سوخته... امروز 205 روز گذشت و حتی یدونه اپ هم نداشتم.... فکر میکنم دیگه کم کم باید اینجا رو ترک کنم و لاتاری و اینجور چیزا رو از سرم بندازم... البته همیشه یه کور سوی امیدی هست.... ولی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم و بخاطرش دلم به ادامه انتظار خوش کنم.
دوست عزيز ميدونم چه حسى داريد ولى يكم ديگه صبر كنيد ايشالا به زودى كليير ميشيد.پس من چى بايد بگم كه ٩ ماهه منتظرم.نا اميد نباشيد
جا مانده از لاتارى 2014
Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 16:54)georgia1 نوشته: (2014-07-05 ساعت 16:27)amir rad نوشته: با سلام
منو همسرم حدودای یک ماه پیش (1 jun ) رفتیم مصاحبه سفارت ابوظبی،بخاطر سربازیم و کارم کلیر خوردم،هر چی سایت سیسو چک میکنم فقط آخرین باری که کیسمون آپدیت شده حدودای 20 روزه پیش بوده،میخواسم دوستای با تجربه راهنمایی کنن که بدونم با توجه به وضعیت سربازیم وکارم، سفارت ابوظبی به کیسهای مشابه ما چند ماهه حدودا جواب میده ؟؟و اینکه آفیسر تو سفارت اول گفت 4،5 ماه بعد گفت چون تا آخر سپتامبر چند ماه بیشتر نمونده (برای کیسهای شماره بالا) هر هفته نسبت به قبل تعداد بیشتر کلیرها رو جواب میدیم،همچین چیزی صحت داره روند کارشون اینه؟؟ یا نه ما دلمونو خوش نکنیم؟؟ ممنون
با درود بر شما، باز هم خوبه که شما 20 روز پیش آپ شدید!!!
من 18 مارچ مصاحبه شدم وفقط و فقط 19 مارچ آپ شدم و تا حالا(110 روز) هیچ آپی نداشتم، پس خدا رو شکر کنید مثل من نیستید.
خب منم مصاحبم 1 jun بوده 11jun فقط آپدیت شده،شما کذومسفارت بودید
73$$(خودم)،سفارت:ابوظبی، 2 نفر، مصاحبه:Jun 1th، کلیرنس:؟؟، آپ1: June 11th خودم ،همسرمjun 9th آپ2: Agu 8th خودم ،آپ3: هر دو نفر ویزا؟؟ مقصد: اوهایو
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 16:54)georgia1 نوشته: (2014-07-05 ساعت 16:27)amir rad نوشته: با سلام
من 18 مارچ مصاحبه شدم وفقط و فقط 19 مارچ آپ شدم و تا حالا(110 روز) هیچ آپی نداشتم، پس خدا رو شکر کنید مثل من نیستید.
سلام
ما هم همون موقع مصاحبه داشتیم ابوظبی و 3 بار بیشتر آپ نداشتیم. در مورد کلیر شدن هیچ تضمینی وجود نداره. افیسرها معمولا همین حرفها رو میزنن.
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2014-07-05 ساعت 17:38)katanaser نوشته: (2014-07-05 ساعت 16:54)georgia1 نوشته: (2014-07-05 ساعت 16:27)amir rad نوشته: با سلام
سلام
ما هم همون موقع مصاحبه داشتیم ابوظبی و 3 بار بیشتر آپ نداشتیم. در مورد کلیر شدن هیچ تضمینی وجود نداره. افیسرها معمولا همین حرفها رو میزنن.
والا خانم سارا به ما گفت سعی میکنیم زود بشه،ولی با این اوصافی که هست بعید میدونم نوبت ماها بشه تا آخر سپتامبر