کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
بچه ها اگه اقا شهریار گیر نمیده یه جای دیگه معرفی کنیم چون ظاهرا هر روز قرار این سایت مهاجر سرا بترکه! اقا شهریار شما بیخیال شو اینبار بزار بچه ها عصابشون بهم نریزه / جایی مثل فیس بوک و یا وایبر یا حتی یه انجمن دیگه من خودم کارشناس کامپیوترم و دقیقا میدونم چه خبره اخه یه سرور mybb را بالا نگه داشتن واقعا هنر نمیخواد ! پول زیادی هم نمیخواد پول یه فرم پر کردن 2015 واسه یه ساله اش کافیه

شهریار جان اگه قبوله و مارا نمیزنی اجازه بده با مشورت بقیه دوستان یه جای موقت درست کنیم و لینکش بدیم به دوستان ! به خدا گناه داریم !
شماره کیس: 6XXX ایروان ارسال فرم اول:10 می ارسال دوباره (ازدواج بعد از قبولی ) 6 مارچ 2014 تاریخ کارنت 8 مارچ 2014 تاریخ دریافت نامه دوم :19 مارچ 2014 تاریخ مصاحبه : 15 May برگه آبی بروزرسانی 15 و 16 و17 و 20 می و 11 ژوئن 14 اوت
آخرین جدول سیس ایران

آقا من کاری ندارم که سایت کجا میره، کِی میره ؟ با کی میره؟ چرا میره؟ وقتی میره چیکار میکنه؟ فقط خوشحالم که وقتی میره، خودش برمیگرده!
ولی میخوام یه خواهش کوچولو داشته باشم ازش:
آقای سایت، عزیز دل برادر، یه ذره کمتر برو خب! ما کلی سئوال داریم ازت. دیروز من تازه لیست جدید سئوالاتم در مورد مقدار دلار همراه مسافر و نحوه تبادل ارز و بار مجاز و ... آماده کردم و اومدم سرکوچه تون و در خونه تون....که دیدم دوباره تشریفتونو بردین. خوب نیست به خدا، مردم حرف در میارن، میگن این سایته هم ددری شد! ما پیش سر و همسر آبرو داریم، یه جوری نشه که خدای نکرده یه جوری بشه خب! حالا این هیچی، وقتی هم که هستی که "اهل منزل" همش در حال گفتمان شدید و غلیظ هستند. تو حیفی، جوونی، نذار اینطوری بشه، گناه داری به خداWink
کیس نامبر : 2014as29XX / تاریخ مصاحبه : 30 ژانویه- ابوظبی / تعداد افراد کیس : 3 نفر / آپدیتها: 4 فوریه- ده فوریه-4 مارچ- 5 مارچ - پنجم جون- هشت جون/ کلیر : هشت جون ، ساعت 12:30 ظهر/ دریافت ویزا : 26 جون

سلام دوستان صبح همگی بخیر و شادی
امروز یکشنبس امیدوارم ابوظبی عزیز از خواب تابستابی!!! بیدار بشه و یاد ماها بیفته و شرمنده بشه و جمعی از دوستان منتظر رو خوشحااااال کنه.
امروز 118 روز ما منتظریم. خیلی سخته نمی دونیم از بلاتکلیفی چیکار کنیم. واقعا امیدوارم دوستانی که از ما بیشتر منتظر بودن زودی کلیرشن الان کاملا درکشون می کنم. بچه ها تورو خدا دعا کنید این برزخ زودتر تموم بشه و این هفته کلی هورا داشته باشیم.
به امید یه هفته عالیییییییییییییییییییییییییییی
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Case Number: 39** . Embassy:Abudhabi . Interview: March . and now... I'm Waiting
Updates: 11March,8July,9Aug,17Aug
9July,10Aug with Email
و هنوز زندگی جریان دارد
بچه ها من منتظر سرای 2013 رو نگاه کردم کیسهای آخر یعنی 7500 به بالا زیر 40 روز کلیر شدن .
اگر امسال هم مثل ÷ارسال باشه عالیه .

از سایت محترم هم خواهش میکنم کمتر قطع بشه .
والا ..................
case number : 2014AS79XX
interview : Yerevan in July
my case includes : 3 person
Big Grin
به امید یه هفته پر بار برای منتظران با دو خط ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2014-07-06 ساعت 09:16)sysmaster نوشته:  بچه ها اگه اقا شهریار گیر نمیده یه جای دیگه معرفی کنیم چون ظاهرا هر روز قرار این سایت مهاجر سرا بترکه! اقا شهریار شما بیخیال شو اینبار بزار بچه ها عصابشون بهم نریزه / جایی مثل FB و یا وایبر یا حتی یه انجمن دیگه من خودم کارشناس کامپیوترم و دقیقا میدونم چه خبره اخه یه سرور mybb را بالا نگه داشتن واقعا هنر نمیخواد ! پول زیادی هم نمیخواد پول یه فرم پر کردن 2015 واسه یه ساله اش کافیه

شهریار جان اگه قبوله و مارا نمیزنی اجازه بده من لینک را بدم! به خدا گناه داریم !

سیسمستر گل
والا من خودم هم خیلی عذاب میکشم تو.این موقعیت حساس این جوری میشه نمیگم.حق نداری و اشتباه میگی اما مقررات بم اجازه نمیده وگرنه اجازه ما هم دست شماست.
متاسفانه نشد،
تشکر کنندگان: shilan ، Sara_lphmkf ، mahan L ، sysmaster ، قصه گو ، soli asali ، nasim ، Alissa ، reza_top60 ، nedaba ، Ramin geologist
دقیقا منم به خاطر همین قطعی بیخودی سایت این چند روز مطلب ننوشتم شاید پست نذاشتن یه نفر تو این سایت اصلا مهم نباشه و کلا همه اون فراموش کنند ولی حداقل برا خودم اهمیت داره .از پنجشنبه گذشته تا امروز یعنی 5 تا 15 فقط 2 روز سایت وصل بوده اونم نامتناوب .من دیگه حوصله توضیح شنیدنم ندارم چون میدونم بی فایدس و دوباره همین آش و همین کاسه !!!!!!!!!!!!!!! اینم رو همه داستانا................
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
دوستان سال قبل همین اوایل جولای بود که هر سه سفارت با هم شروع به اعلام اسامی کردن به طوری که هر هفته 100 نفر کلیر می شدن. منم دقیقا سری اول بودم که بعد از 127 روز کلیر شدم
2013AS5XXX 3Persons Abu Dhabi 127Days Houston: 09-29-2013
God...You Know What is better for us
(2014-07-06 ساعت 10:17)rayan.rahpou نوشته:  بچه ها من منتظر سرای 2013 رو نگاه کردم کیسهای آخر یعنی 7500 به بالا زیر 40 روز کلیر شدن .
اگر امسال هم مثل ÷ارسال باشه عالیه .

از سایت محترم هم خواهش میکنم کمتر قطع بشه .
والا ..................

انشاالا
3نفر ابوظبی هفته اول جون. case# 2014AS7XXX //برنده خانمم؛ کلیرنس؛ آپ 8 بار. خودم معاف؛ شغل آزاد؛ آپ: خودم و دخترم 4بار ؛وضعیت Ready

تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، marsein ، nasim ، قصه گو ، soli asali ، arashS ، Alissa ، nedaba ، حاجی واشنگتن
(2014-07-05 ساعت 15:44)hamideftex2014 نوشته:  سلام دوستان ... راستش داشتم پستای اخر کلیرنس 2013 رو میخوندم و راجب مواردی که دوستان اعلام کرده بودن و کارایی که خودم انجام دادم از قبیل راست نویس و بعضی چیزای دیگه... بکل ناامید شدم ... فکر کنم دلیل اینهمه تو چک امنیتی بودن خودمم...نقل من شده اش نخورده و دهن سوخته... امروز 205 روز گذشت و حتی یدونه اپ هم نداشتم.... فکر میکنم دیگه کم کم باید اینجا رو ترک کنم و لاتاری و اینجور چیزا رو از سرم بندازم... البته همیشه یه کور سوی امیدی هست.... ولی نمیدونم چرا اصلا نمیتونم حتی بهش فکر کنم و بخاطرش دلم به ادامه انتظار خوش کنم.

نبینم کسیی نا امید توی این تاپیک باشه . دوست عزیز شما که این همه صبر کردی تا سپتامیر چیزی نموونده هممون یه مدت انتظاری و تحمل کردیم چه بعد مصاحبه چه قبل مصاحبه . اما الان ماهی به دمش رسیدهBig Grin . اندکی صبر سحر نزدیک است . من مطمئنم این قضیه طولانی شدن کلیرنس هااا یه دلیلی داره . دلیلش این نیست که ویزا هاا از الان تموم شده !!!! این کاملا اشنتباهه . چون هنوز خیلی مونده تا سهمیه پر بشه . من فکر می کنم دوستان سفارت درگیر ویزا دادن دانشجویان هستن که تا شزوع ترم جدید بتوونن خودشونو برسونن.Big Grin
بچه ها خودتونو نبازین کم کم باید چمدون ها مونو ببندیم .
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
(2014-07-06 ساعت 10:23)shilan نوشته:  دقیقا منم به خاطر همین قطعی بیخودی سایت این چند روز مطلب ننوشتم شاید پست نذاشتن یه نفر تو این سایت اصلا مهم نباشه و کلا همه اون فراموش کنند ولی حداقل برا خودم اهمیت داره .از پنجشنبه گذشته تا امروز یعنی 5 تا 15 فقط 2 روز سایت وصل بوده اونم نامتناوب .من دیگه حوصله توضیح شنیدنم ندارم چون میدونم بی فایدس و دوباره همین آش و همین کاسه !!!!!!!!!!!!!!! اینم رو همه داستانا................

شیلان جان
شما فک میکنی فراموش شدی اتفاقا خیلی جات خالیه...دوستان همیشه بیادتن تا برگردیWink
متاسفانه نشد،
(2014-07-06 ساعت 10:43)shahryar7021 نوشته:  
(2014-07-06 ساعت 10:23)shilan نوشته:  دقیقا منم به خاطر همین قطعی بیخودی سایت این چند روز مطلب ننوشتم شاید پست نذاشتن یه نفر تو این سایت اصلا مهم نباشه و کلا همه اون فراموش کنند ولی حداقل برا خودم اهمیت داره .از پنجشنبه گذشته تا امروز یعنی 5 تا 15 فقط 2 روز سایت وصل بوده اونم نامتناوب .من دیگه حوصله توضیح شنیدنم ندارم چون میدونم بی فایدس و دوباره همین آش و همین کاسه !!!!!!!!!!!!!!! اینم رو همه داستانا................

شیلان جان
شما فک میکنی فراموش شدی اتفاقا خیلی جات خالیه...دوستان همیشه بیادتن تا برگردیWink

ممنونم دوست عزیز و مدیر دانا .شما از نظر من خیلی مهربان دانا منطقی و صبور هستین و مطمئنا با اینکه شما هم الان کلی مشغله و استرس دارید ولی مجبورید یه پله بالاتر از ما باشیدو منطقی باشید چون این مدیریت با جاها و زمانای دیگه فرق میکنه چون شما هم الان مثل همه ما منتظری و این یه روحیه قوی میخواد به هر حال ممنونم ازتونShy
کیس نامبر : ##49
تاریخ رویت قبولی :4 می
ارسال فرمها :20 می
تاریخ مصاحبه :w1 آپریل
سفارت :ابوظبی
تعداد :2 نفر
نتیجه مصاحبه : برگه آبی

آپدیت ها : روز مصاحبه . روز بعد از مصاحبه . 8جولای آپ همگانی. یک هفته بعد آپ با ایمیل . 18 آگوست آپ از آمریکا 19 آگوست هردو از سفارت
اههههووم اهههوممم .

دوستان بنده نسیم هستم عصو با سابقه و کوچیک شما Big Grin

داشتم پست های روزهای قبل و می خووندم . یه مقدار موووندم اینجا ما هایی که دور هم هستیم در چه رنج سننی تشریف داریم !!!! دوست گل من عزیز دل من آقای گل ، خانوووممم خوووشگل !!!!! اینقدر توی کلمه کلمه هر پست دنبال ایراد نگردین . اینقد مثل منتقدان فوتبال نیاین یه پستی و آنالیز کنین . کاملا منطقیه که هممون توی یه فشار روانی هستیم اما این دلیل نمی شه هی یه چند روز یه بار عین بچه هاییی کوچوولوو شروع می کنیم از ایراد گرفتن و کتک زدن همدیگه !

آقاااا با یه پست مخالفیی؟؟؟ خیلی راحت زیرش و لایک نکن و اگه دووست داشتی با رعایت احترام و دوستی دلیلتو بیا بگو . اینقد ریز بین نباشین . من اینو کلا می گم . نصف بیشتر آمار طلاق و دعواهای فامیلی و دعواهای همسایگی می دوونین دلیلش چیه ؟؟؟ همین ریز بین بودن و بخوای موو رو از لای تک تک واج هایی یه جمله بکشی بیرون .. گاهی لازمه اینقد حرفایی که دور و بریم زده می شه و آنالیز نکنیم . گاهی لازمه یه گوش در باشه یه گوش دروازه . گاهی لازمه خیلی از صحبتهایی که زده می شه و جدی نگیریم ! اینقد عروس بازی و مادر شوووهرر بازی در نیاریم ( آقااا این یه اصطلاحه نیایییین خر خره ی ما روو بگیرینن و خفمون کنین Big Grin ) اینقد حرف و حدیث در نیارین . زندگیتونو بکنین بزارین 4 ماه دیگه که خودتون اوومدین توی این تاپیک از پست هایی که گذاشتین شرمنده نشین . و نگین چرا من اوون روز این جووری از حرف فلانی برداشت کردم !!!
درباره قطعی سایت . آقااا این مشکل وجود داره و حالا توی شانس بد مدیریتی شهریار عزیز داره پیش میوفته . به جای اینکه اینقد دادو بیداد کنین هممون توی زمان قطعی سایت تشیف می بریم ف یس بو ک . ما شاالله هزار ماششالله هممون از کاربران فعالشیم و هممون باهاش آشناییت داریم تا مشکل حل شه . والسلام و با عرض پوزش اگه وقتتونو گرفتم .
موفق باشین دووستاییی گلم

نسیم بانو Smile
شماره کیس:**2014AS45 ،تاریخ رویت قبولی: 2 می 2013 ،کنسولگری:ایروان ،ارسال فرم های اول:10 می با ایمیل ، پاسخKCC به ارسال اول: 3 روز بعد .مصاحبه 08April. افراد كيس: 2 نفر . کلیرنس (معاف. شغل خصوصی )،Shy آپ : 18و19 آگوست هر دونفر باهم
Sad بعد از یک سال و نیم انتظار ، ویزا به ما نرسید !
با سلام

هر یک از دلایل عنوان شده در زیر به تنهایی اهمیت مهاجر سرا را دو چندان میکند
لطفا با دقت مطالعه نمایید:

مراجعه تعداد بسیار زیادی کاربر در هر لحظه به سایت
حساسیت کاربران در هفته های پایانی روند مصاحبه و کلیرنس
ارتباط بین کاربران
وقت فراوانی که کاربران حرفه ای و متعهد برای توسعه سایت بصورت تدوین مطالب جدید و پاسخگویی صحیح به دیگر کاربران صرف نموده اند

لذا منطقی است که نگران از دست رفتن سایت باشیم. برای همین از مدیران فنی سایت درخواست میشود بصورت رسمی مشکلات پیش آمده را عنوان نمایند و جهت حل مشکلات از کاربران با تجربه فنی چاره جویی نمایند.
بدیهی است که پربار بودن این سایت و تداوم آن تنها با همکاری گروهی بین کاربران و گردانندگان سایت ادامه خواهد یافت

با تشکر

سعید شفیعی

(2014-07-06 ساعت 10:20)shahryar7021 نوشته:  [quote='sysmaster' pid='518218' dateline='1404622006']
بچه ها اگه اقا شهریار گیر نمیده یه جای دیگه معرفی کنیم چون ظاهرا هر روز قرار این سایت مهاجر سرا بترکه! اقا شهریار شما بیخیال شو اینبار بزار بچه ها عصابشون بهم نریزه / جایی مثل FB و یا وای...... !

سیسمستر گل
والا من خودم هم خیلی عذاب میکشم تو.ای.......
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

مگه قراره دوباره قطع بشه؟؟
شماره کیس :##46 / تعداد 2 نفر/سفارت انکارا هفته دوم اپریل/ وضعیت در انتظار کلیر/اخرین اپدیت 27 اگوست
من و همسرم با هم از این ای دی استفاده میکنیم.Rolleyes البته همیشه خانمم نویسنده هستند
ویزااااااا بی ویزاااا. فعلا در ایران موندنی شدیم
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان