کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-25 ساعت 12:29)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:23)alimomen نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:19)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:15)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:11)Maryrhm نوشته:  The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached.

اعصابم خورده! 1 سال و اندی واسه هیچی! Sad(

نگو دوست من
اندکی صبر سحر نزدیک است...

با این جمله کذایی The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached بعید می دونم!

عزیزم من گلومو پاره میکنم که زبان بخونید واسه همینه
این ساختار یعنی تقریبا "داره میرسه" نه اینکه رسیده است راست هم میگه چون 30 سپتامبر داره میرسه
برو عزیزم کتابتو بردار بخون روز ما رو هم خراب نکن

دوست عزیز شما دوست نداری پست منو نخون! در ضمن من مدرکم رو تو رشته زبان و ادبیات انگلیسی گرفتم خوب می دونم "nearly reached" چه معنی میده. فقط حس می کنم تکرارش این همه زیاد از طرف هر سه سفارت چندان جالب نیست.
آقا محبت یک پست آموزنده ای گذاشت در مورد بیانات استاد صادق هدایت که من خودم خیلی ازش استفاده کردم برای استفاده شما و دیگران چند بندش رو که بی مربوط به پست شما نمیبینم با اجازتون میذارم اینجا:
1-اکثر ما ایرانی‌ها تخیل را به تفکر ترجیح می دهیم
4-به بدبینی بیش از خوش‌بینی تمایل داریم
۷-کلمه من را بیش از ما به کار می بریم
۲۵-به هیچ وجه انتقاد پذیر نیستیم و فکر می‌کنیم که کسی که عیب ما را می‌گوید بدخواه ماست
۲۸-وقتی پای استدلالمان می لنگد با فریاد می خواهیم طرف مقابل را قانع کنیم
۶-در هر کاری اظهار فضل می‌کنیم ولی از گفتن نمی دانم شرم داریم
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-07-25 ساعت 12:11)Maryrhm نوشته:  The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached.

Mitonam dalilesho bedonam?

Mitonam dalilesho bedonam?[emoji36][emoji20]
کیس نامبر:7XXX
تاریخ رویت قبولی:1May2015
کنسولگری:Ankaraبه yeravan
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:26 oct
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:10August تغییر کرد به 11 August
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا: ایشالله یکضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان:
(2014-07-25 ساعت 12:15)saeedshafiee نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 11:54)jnouri نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 11:15)saeedshafiee نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 09:54)saeedshafiee نوشته:  با سلام
برنامه ریزی کرده بودم که روز دوشنبه در ایروان .....

الان تونستم با سفارت صحبت کنم ، گفتند که باید صبر کنیم فعلا و تاریخی برای زمان حل مشکل نتونستند اعلام کنند.

آقا سعید عزیز من پریروز ایمیل زدم دیروز این جوابو دادند یعنی می فرمایید باز هم نریم !
Dear applicant,

The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached.

If the administrative processing on your case has been completed and your case number has appeared on o.......

خوب این دقیقا نامه ای هستش که من هم 10 روز پیش دریافت کرده بودم و برای همین برنامه ریزی سفر داشتم. اما مشکلات بوجود آمده بعدا براشون پیش اومده. من که قصد دارم سفرم رو یکهفته عقب بندازم اما توصیه میکنم شما هم تماس تلفنی بگیرید ، ایمیل بزنید و جوابتون رو برای ما منعکس کنید. حتما به کمک هم میتونیم تصمیم بهتری بگیریم.
با تشکر
سعید شفیعی

من دیروز مجددا ایمیل زدم پرسیدم آیا ویزا وجود دارد من 28 جولای بیام ویزامو بگیرم . هنوز جواب ندادند . و بعید می دونم جواب روشنی بدهند .
تشکر کنندگان: soli asali ، nedaba ، قصه گو ، محبت ، m_nikparvaz ، آلیس-1980 ، S.gh
لطفا کسی اگر اعصابش خورده بره قرص بخوره بره دکتر نمیدونم هر کاری میدونه بکنه ولی نیاد اینجا پست بذاره اعصاب ما رو هم خورد کنه
ما توی این دو ماه شدیدا به روحیه نیاز داریم و فاز منفی و ناامیدی به هیچ وجه تو این تاپیک جایی نداره
case no=4xxx,abu dhabi
به امیدموفقیت همه .
تشکر کنندگان: mehrzad2013 ، pari pari ، reza_norouzi ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، محبت ، sorooosh ، shhak ، آلیس-1980 ، S.gh ، bigapple
(2014-07-25 ساعت 13:00)Maryrhm نوشته:  ظاهران اینجا ملک خصوصی بعضی دوستانه. اوکی من دیگه چیزی نمی نویسم! خداحافظ همگی!
سلام
اینجا فقط یک فضای دوستانه است بگذارید به حساب استرس دوستان وگرنه کسی نمی تواند شما یا هر کس دیگر را شماتت کند فقط شما که جزو دوستان امیدوارید وقتی دم. از نا امیدی میزنید. خوب دوستان را نگران میکنید فقط همین نا امیدی دعوا غصه تا اطلاع ثانوی ممنوع
کیس نامبر ***6 رویت قبولی may افراد کیس 4 نفر
دریافت ویزا خودم و بچه ها 19 جون همسرم 29 آگست
(2014-07-25 ساعت 13:05)shhak نوشته:  بعد از ۳ بار ایمیل به آنکارا بالاخره جواب ایمیلم داده شد که پروسه کامل نشده وبه محض کامل شدن در سایت اعلام میشه و....
فقط از دوستان عزیز سوالی داشتم با جواب ایمیل همه افراد آپدیت میشن یا فقط نفر اصلی؟
یاشاید هم زیاد حساب کتابی نداره؟؟

فقط نفر اصلی آپدیت میشه...
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: shhak ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، آلیس-1980
(2014-07-25 ساعت 03:27)H Pier نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 03:16)pari pari نوشته:  291 روز گذشت!!!!!!!!!!!
من ديگه حرفى ندارم !!!!!!!!!!![/code]

من خیلی برای شما دعا میکنم حق دارید و تقریبا دو برابر من که به شخصه فکر میکنم خیلی منتظر موندم (149 روز) صبر کردید. اما پری پری جان این یک ماهه چاره ای جز صبر نبود. برات آرزو دارم ماه آگست آخرین ماه انتظارت باشه. و ای کاش جز صبر میشد کار دیگه ای هم انجام داد.
به کلیر شدنت ایمان داشته باش. به زودی کلیر میشی Smile

ممنون از محبتتون Hpier عزيز. ايشالا كه همينطور باشه
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، H Pier ، nedaba ، قصه گو ، محبت ، masoud z ، آلیس-1980 ، S.gh ، m_nikparvaz
(2014-07-25 ساعت 05:17)Hassan2014 نوشته:  

پرى عزيز شمارش معكوس شروع شده ، كمربندتو ببند ، چمدونتم ببند ، اماده اماده باش كه ...
خدا از دهنتون بشنوه.كمربندمو بستم ولى چمدونم اماده نيستBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
تشکر کنندگان: reasonable ، Sara_lphmkf ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، masoud z ، sorooosh ، آلیس-1980 ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 13:00)Maryrhm نوشته:  ظاهران اینجا ملک خصوصی بعضی دوستانه. اوکی من دیگه چیزی نمی نویسم! خداحافظ همگی!

عزیزم ناراحت نشو اینجا علاوه بر اینکه فاز منفی راه نداره قهر هم جایی نداره بر اساس تجربه هر کسی هم قهر کرده برگشته چون هرکس نمک اینجا رو بخوره دیگه نمک گیره تا آخر عمر-من به عنوان برادر بزرگ فقط تذکر دادم اگر هم ناراحت شدی یا پست من تند بود صمیمانه عذر میخام توی این شرایط اطمینان دارم خیلی از افراد هستن که حالشون از شما بدتره و ناامیدترن ولی توی تاپیک نشون نمیدن که تاثیر منفی روی بقیه نذاره در این شرایط بحرانی حضور هر چه قویتر تمامی دوستان اولین شرط انکارناپذیر حفظ روحیه جمعی هست
اینجا ملک خصوصی کسی نیست ولی نظر اکثریت غالبه من هم به عنوان نماینده بقیه فقط نظر اونها رو واستون نقل قول کردم
عزیزم برای دیدن پستهای زیبات ثانیه شماری میکنم
منتظرو
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-07-25 ساعت 07:12)m.mirzaee نوشته:  

واقعا خیلی سخته ، اما مطمئناً تو این مدت حسابی پول نقد فراهم کردید و با خیال راحتتر عازم آمریکا میشید Smile

با بيكارى كه نميشه پول جمع كردBig Grinتازه من بيشتر از قبل دارم خرج ميكنم كه روحيه ام عوض شهBig GrinBig Grin
جا مانده از لاتارى 2014

(2014-07-25 ساعت 13:08)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 13:04)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:53)alimomen نوشته:  لطفا کسی اگر اعصابش خورده بره قرص بخوره بره دکتر نمیدونم هر کاری میدونه بکنه ولی نیاد اینجا پست بذاره اعصاب ما رو هم خورد کنه
ما توی این دو ماه شدیدا به روحیه نیاز داریم و فاز منفی و ناامیدی به هیچ وجه تو این تاپیک جایی نداره

در تایید فرمایشات داش علی، هر کی فاز منفی بده یک رتبه منفی از بنده طلب داره. بقیه هم لطفاً از رتبه های منفی برای فازهای منفی و از رتبه های مثبت برای فازهای مثبت استفاده فرمایند.

واقعا ممنون از رتبه منفی تون!!!! عجب دنیاییست!

شوخی بود دوسته من! مثبتش کردم.
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

تشکر کنندگان: alimomen ، Maryrhm ، reasonable ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، محبت ، shhak ، آلیس-1980
Smile Smile Smile مرسی من دیگه حرفی ندارم! قهرم نیستم بوخودا
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
کیا جان چون کارت بیسته رتبه بیست رو بهت دادم
نوش جونت بره جایی که درد و غم نباشه
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-07-25 ساعت 13:20)Maryrhm نوشته:  Smile Smile Smile مرسی من دیگه حرفی ندارم! قهرم نیستم بوخودا

(مری نزدیک)

دوست عزیز درسته برای بعضی کارها تلاش میکنیم و خودمونو میکشیم و ... ولی باور کن سیستم دنیا خیلی پیچیده تر از این حرفهاست. ممکنه همین ویزا بعداً بلای جونمون بشه. اینه که به قول بقیه دوستان لحظه را دریاب. همه میگن کلیر میشیم خوب اگه 30 سپتامبر شد و ویزا هم نرسید خوب زندگی که تموم نشده. مطمئنم شما هم مثل من گرین کارت ایرانو دارید و میتونید هر کاری باهاش انجام بدید. به زبان کشور عزیزمون هم که مسلطید دیگه چی می خواید؟ Wink
/شماره کیس 2014AS4XXX یک نفر/مصاحبه در سفارت ابوظبی هفته سوم اسفند/ وضعیت: برگه آبی کلیرنس/ انتظار برای کلیرنس از اسفند 92 تا شهریور 93 و بیش از 6 ماه و عدم دریافت ویزا (البته میدادن هم قبول نمی کردمWink)/ توصیه به قبول شدگان بعد از ما (2014): هیچ وقت روی چیزهای شانسی حساب باز نکنید/

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان