2014-07-25 ساعت 11:35
(2014-07-25 ساعت 11:19)محبت نوشته:(2014-07-25 ساعت 11:11)Sara_lphmkf نوشته: سلامسلام
ببخشيد جسارت نباشه يك سوالي از شما و آقا مسعود دارم، الان كه سفارتها هيچ شماره اي رو كلير نكردند حدود يك ماه هم هست همگي بيكار و منتظر هستيم بايد در مورد چه مطلبي حرف بزنيم؟ خوشبختانه سوالهاي صد بار تكراري دوستانه تازه وارد رو هم دوستان جواب مي دهند و من نديدم تا حالا سوالي بي جواب باشه پس اينجا بيايم در مورد چه مطلبي حرف بزنيم ؟ در مورد هر موضوعي هم كه مربوط به مهاجرت هست تايپيك مخصوص به خودش رو داره،
اتفاقا اينكه احوال پرسي كنيم و حتي اگر سعي كنيم يك كوچولو حال و هواي دوستان از اين انتظار عوض بشه خودش جزو ملزومات اين تايپيك هست
خودمون رو هم با ٢٠١٣ مقايسه نكنيم چون اونها اميد داشتند مثل ٢٠١٢ همگي ويزا مي گيرند ولي ما به ٢٠١٣ نگاه مي كنيم
ارادت خاصي به شما دوستان دارم، قصدم جسارت به شما عزيزان نيست ولي چون خودم جزو سر دسته دوستان خوش بشي ها هستمدارم از خودم دفاع مي كنم
بدون شیطنت که این تاپیک صفایی نداره، شما راحت باش سردسته دوستان خوش و بشی ها
سلام به روی ماه محبت عزیز، خاله سارای گل و همه دوستان دوست داشتنی ام
من تو اون متنم اصلاً اشاره نکردم که خوش و بشی در کار نباشه بلکه اتفاقاً گفتم که تا وقتی ازینجور حرفا باشه جو تاپیک لطیف تر و ملایم تر میشه و همه راحت تر از این مرحله جون سالم به در می برن

من خودم همیشه نفر اول به کل بچه ها صبح بخیر میگم و اگه دقت کنین همیشه پای پستای خوش و بشی، لایک بنده هست

من طرفدار پر و پا قرص همه خاله ها و دایی ها و عموها و ... هستم تا آخر دنیا

دوستون دارم به اندازه وسعت آفرینش.
شاد باشین.
لاتاری 2014 ساکن لس انجلس، کالیفرنیا
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$
سفرنامه ایروان / سفرنامه آمریکا / کاربر حرفه ای مهاجرسرا / انجمن مهندسین برق مهاجرسرا / نحوه پرداخت 165$