کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
(2014-07-25 ساعت 11:19)محبت نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 11:11)Sara_lphmkf نوشته:  سلام
ببخشيد جسارت نباشه يك سوالي از شما و آقا مسعود دارم، الان كه سفارتها هيچ شماره اي رو كلير نكردند حدود يك ماه هم هست همگي بيكار و منتظر هستيم بايد در مورد چه مطلبي حرف بزنيم؟ خوشبختانه سوالهاي صد بار تكراري دوستانه تازه وارد رو هم دوستان جواب مي دهند و من نديدم تا حالا سوالي بي جواب باشه پس اينجا بيايم در مورد چه مطلبي حرف بزنيم ؟ در مورد هر موضوعي هم كه مربوط به مهاجرت هست تايپيك مخصوص به خودش رو داره،
اتفاقا اينكه احوال پرسي كنيم و حتي اگر سعي كنيم يك كوچولو حال و هواي دوستان از اين انتظار عوض بشه خودش جزو ملزومات اين تايپيك هست
خودمون رو هم با ٢٠١٣ مقايسه نكنيم چون اونها اميد داشتند مثل ٢٠١٢ همگي ويزا مي گيرند ولي ما به ٢٠١٣ نگاه مي كنيم
ارادت خاصي به شما دوستان دارم، قصدم جسارت به شما عزيزان نيست ولي چون خودم جزو سر دسته دوستان خوش بشي ها هستمBig Grinدارم از خودم دفاع مي كنمBig Grin
سلام
بدون شیطنت که این تاپیک صفایی نداره، شما راحت باش سردسته دوستان خوش و بشی هاWink

سلام به روی ماه محبت عزیز، خاله سارای گل و همه دوستان دوست داشتنی ام
من تو اون متنم اصلاً اشاره نکردم که خوش و بشی در کار نباشه بلکه اتفاقاً گفتم که تا وقتی ازینجور حرفا باشه جو تاپیک لطیف تر و ملایم تر میشه و همه راحت تر از این مرحله جون سالم به در می برن Big Grin
من خودم همیشه نفر اول به کل بچه ها صبح بخیر میگم و اگه دقت کنین همیشه پای پستای خوش و بشی، لایک بنده هست Tongue
من طرفدار پر و پا قرص همه خاله ها و دایی ها و عموها و ... هستم تا آخر دنیا Wink
دوستون دارم به اندازه وسعت آفرینش.
شاد باشین.
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، shhak ، ali3875 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، محبت ، sorooosh ، آلیس-1980 ، babak12 ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 11:24)محبت نوشته:  سلام
کاربران در حال بازدید این موضوع: afsi39، alimomen، hamid.eng، hosseinmm، me_u، mohajersara174، nedaba، reza3035، Ro_Sedighi، saeedshafiee، shazad، smart3461، محبت، نام کاربری somi، 3 مهمان

البته اشاره به شخص خاصی نیست ها، ولی نمیدونم چرا انقدر ساکته!!!!!!Big Grin

پس اسم من کو؟ هان؟؟؟
من که از اول صبح اینجا حاضرم Big Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980 ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 11:24)محبت نوشته:  سلام
کاربران در حال بازدید این موضوع: afsi39، alimomen، hamid.eng، hosseinmm، me_u، mohajersara174، nedaba، reza3035، Ro_Sedighi، saeedshafiee، shazad، smart3461، محبت، نام کاربری somi، 3 مهمان

البته اشاره به شخص خاصی نیست ها، ولی نمیدونم چرا انقدر ساکته!!!!!!Big Grin

کم گوی و گزیده گوی چون در
چو گشته کاسه صبرم دگر پر
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-07-25 ساعت 11:15)saeedshafiee نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 09:54)saeedshafiee نوشته:  با سلام
برنامه ریزی کرده بودم که روز دوشنبه در ایروان باشم و به سفارت مراجعه کنم برای تسلیم پاسپورت و نهایتا دریافت ویزا.
اما ظاهرا با مشکلات پیش آمده برای بانک اطلاعات مرکزی سامانه ویزای آمریکا باید سفر رو به تاخیر بندازم.
مکاتبات و مکالمات من برای دریافت اطلاعات مستدل از سفارت تاکنون بی نتیجه بوده است.
لطفا دوستانی که موفق به کسب خبر موثقی شده اند و یا هم اکنون در ایروان هستند شفاف سازی کنند.

با تشکر
سعید شفیعی

الان تونستم با سفارت صحبت کنم ، گفتند که باید صبر کنیم فعلا و تاریخی برای زمان حل مشکل نتونستند اعلام کنند.

آقا سعید عزیز من پریروز ایمیل زدم دیروز این جوابو دادند یعنی می فرمایید باز هم نریم !
Dear applicant,

The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached.

If the administrative processing on your case has been completed and your case number has appeared on our website,
please submit your documents to the Embassy no earlier than July 25, 2014.
Your case will be waitlisted until August when visa numbers may become available again.

We apologize for this inconvenience.

U.S. Embassy, Yerevan
Immigration Visa Unit
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، ali3875 ، pari pari ، reasonable ، soli asali ، nedaba ، آلیس-1980 ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 00:06)h_s2108 نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 00:03)Sara_lphmkf نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 23:56)سعید پ نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 23:44)h_s2108 نوشته:  
(2014-07-24 ساعت 23:39)lida55 نوشته:  دوست عزیز رشته شما جزو رشته های حساسه و تیک برگه ابی واسه نقص مدرکه که شما نقص مدرک نداشتین

معمولا بررسی رشته های خاص چند وقت زمان میبره؟

این سوال منم هست...من دانشجوی دکتری الکترونیک هستم و به زودی در ایروان مصاخبه دارم...

دوست عزيز با اين موارد ذهن خودتون رو خسته نكنيد، من خودم دانشجوي انصرافي هستم، يعني آخرين مدركم پيش دانشگاهي حساب مي شود، محل كارم هم خصوصيه و سربازي هم نرفتم Big Grin هيچ وقت هم نفهميدم چرا كليرنس شدم پس خودتون رو درگير اين جزئيات نكنيد، ممكن هست يكضرب بگيريد ممكن هم هست كليرنس بشيد با زمان نا معلوم چون فكر نمي كنم هيچ كس از زمان كلير شدن خبر داشته باشه

درست میفرمایید ولی برای من در برگ ابی افیسر، تیکه admenstrative proccesing رو نزده فقظ تیکه passport هست.

دوست عزیز در مورد تیک گذرنامه باید بگم که از قبل برای همه تو برگه آبی خورده است و در مورد تیک مرحله ادازی معمولا آفیسر اونو با ماژیک قسمت آدرس وب سایتو (های لایت) میکنه....Shy
Case: K1 - Abu Dhabi - Interview First April - Clearance : Aug/21/2014 Wink
تشکر کنندگان: ali3875 ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، محبت ، آلیس-1980 ، exxedus
25 جولاي هم كه أومد پس چرا هنوز خبري نيست؟؟؟
تشکر کنندگان: ali3875 ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، آلیس-1980 ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 11:59)سبز نوشته:  25 جولاي هم كه أومد پس چرا هنوز خبري نيست؟؟؟

دوست من
تازه از 25 جولای نصفش گذشته تازه سفارتا هیچ قولی ندادن که حتماً بعد از این تاریخ اتفاقی میفته هرچند ما میدونیم که حتماً میفته Big Grin
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، HERMES7 ، taleghani ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، محبت ، آلیس-1980 ، S.gh

اعصابم خورده! 1 سال و اندی واسه هیچی! Sad(
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
تشکر کنندگان: برسام٤ ، آلیس-1980 ، m_nikparvaz ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 11:54)jnouri نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 11:15)saeedshafiee نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 09:54)saeedshafiee نوشته:  با سلام
برنامه ریزی کرده بودم که روز دوشنبه در ایروان .....

الان تونستم با سفارت صحبت کنم ، گفتند که باید صبر کنیم فعلا و تاریخی برای زمان حل مشکل نتونستند اعلام کنند.

آقا سعید عزیز من پریروز ایمیل زدم دیروز این جوابو دادند یعنی می فرمایید باز هم نریم !
Dear applicant,

If the administrative processing on your case has been completed and your case number has appeared on o.......

خوب این دقیقا نامه ای هستش که من هم 10 روز پیش دریافت کرده بودم و برای همین برنامه ریزی سفر داشتم. اما مشکلات بوجود آمده بعدا براشون پیش اومده. من که قصد دارم سفرم رو یکهفته عقب بندازم اما توصیه میکنم شما هم تماس تلفنی بگیرید ، ایمیل بزنید و جوابتون رو برای ما منعکس کنید. حتما به کمک هم میتونیم تصمیم بهتری بگیریم.
با تشکر
سعید شفیعی
کیس نامبر: **2014AS000000 (همسرم) / سفارت: آنکارا --> ایروان / ارسال فرمها : 8 June (ایمیل) / دریافت تاییدیه : 16 June / تاریخ دریافت نامه دوم: 13 September/ زمان مصاحبه : هفته اول نوامبر / کلیر همسرم: 21 می بعد از 199 روز و کلیر شدم خودم : روز 9 جولای ، ورود به خاک آمریکا در تاریخ 5 دسامبر ، /[/color] معرفی یک وسیله کاربردی 220V<->110V

(2014-07-25 ساعت 12:11)Maryrhm نوشته:  The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached.

نگو دوست من
اندکی صبر سحر نزدیک است...
(2014-07-25 ساعت 11:59)سبز نوشته:  25 جولاي هم كه أومد پس چرا هنوز خبري نيست؟؟؟

بیاید بیست و پنجم ها از این پس
نمیگردد کلیر، بیش از این کس

البته شاعر باده خورده داره هذیون میگه
جدی نگیرید
case no=4xxx,abu dhabi
تشکر کنندگان: reza_norouzi ، ali3875 ، Sara_lphmkf ، pari pari ، soli asali ، nedaba ، قصه گو ، محبت ، sorooosh ، S.gh ، aaraam
(2014-07-25 ساعت 12:19)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:15)reza_norouzi نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:11)Maryrhm نوشته:  The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached.

نگو دوست من

با این جمله کذایی The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached بعید می دونم!

عزیزم من گلومو پاره میکنم که زبان بخونید واسه همینه
این ساختار یعنی تقریبا "داره میرسه" نه اینکه رسیده است راست هم میگه چون 30 سپتامبر داره میرسه
برو عزیزم کتابتو بردار بخون روز ما رو هم خراب نکن
case no=4xxx,abu dhabi
(2014-07-25 ساعت 12:19)Maryrhm نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 12:15)reza_norouzi نوشته:  

نگو دوست من

با این جمله کذایی The annual limit for DV-2014 visa numbers has nearly been reached بعید می دونم!

این جمله ای که بهشون گفتن هرسال تو این زمان واسه همه بفرستن.
در ضمن nearly به معنی definitely نیست! شاید اونا از نصف به بالارو nearly میدونن و ما یکی مونده به آخری رو Smile
اين داستان لاتاري حداقلش يه تجربه بود كه از اين به بعد تا كاري رو تموم نكردم به كسي نگم

هركي مي بينه أدمو ميگه چي شد پس؟؟؟؟؟ مي خوام با پتك بزنم تو مخش
(2014-07-25 ساعت 12:33)Maryrhm نوشته:  خدا کنه Smile البته می دونم گرفتن ویزا حقی نیست که ما داشته باشسم و اونا ملزم به دادنش باشن اما انتظار مثل شمع ادمو آب میکنه. هی به خودم می گم اگه هم نگیرم حتما صلاحم توشه اما خوب ی و ا س جایی نیست که آدم همین جوری راحت ازش بگذره اونمواسه من خوره فیلم که یه عمره همه جاشو فقط تو فیلما دیدم و هیچ وقت فکر نمی کرده یه روزی اینقدر به دیدنش نزدیک بشم

دوست من
باور کن امریکا خیلی شبیه اونجایی نیست که تو فیلماشون نشون میدن. این حرف من نیست حرف همه اوناییه که سالهاست دارن اونجا زندگی میکنن و با همه خوبی ها و بدی هاش آشنان.
شمام بهتره به جای حرص خوردن و آب شدن به زندگی عادی تون برسین و از اونجا مدینه فاضله نسازین تا وقتی پاتونو اونجا گذاشتین با چیزی روبرو نشین که اصلاً انتظارشو نداشتین و کیلومترها با تصورتون فاصله داره.
در ضمن همونطور که میدونین مدرک زبان داشتن یه چیزه و توانایی صحبت کردن به اون زبان یه چیز دیگه.
شاد باشین.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان