کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
سلام هموطنان عزیز. به قول علی آقا به جای دل نگرانی بی مورد و نفوذ بد بگیریم زبان انگلیسی خود را تقویت کنیم که در این مدت زمان بسیار کم باقی مانده که داره مثل برق و باد میگذره، خیلی مهم و حیاتیست. بر اساس تمامی منابع موثق همانطور که دوستان اشاره کردند امسال به امید خدا پاسپورت تک تک ما مزین به ویزا خواهد شد. پس جای هیچ نگرانی وجود نداره. اگرم که میبینید امسال تا این لحظه تعلل در صدور ویزا صورت گرفته مطمئن باشید که سیاست جدیدشان هست. به احتمال زیاد دارن برنامه رو جوری مدیریت میکنند که امسال تقریبا هیچ کیسی بدون ویزا نمونه و ویزاهای باقیمانده را عادلانه بین کیس ها تقسیم کنند که انشاا... امسال خاطره تلخ 2013 تکرار نشه( البته این برداشت منه که تا حدی هم منطقی به نظر میرسه). پس به نظر میرسه از ماه آگوست تا آخر سپتامبر هر روز شاهد تعداد زیادی صدور ویزا خواهیم بود. Smile
متاسفانه ما ایرانی ها خیلی اوقات بیش از حد احساساتی و بدون تفکر و تامل کافی به مسائل مختلف مینگریم که متاسفانه باعث پسرفت بیش از پیش ما میشه و تمام امیدها،قدرت و انرژی های مثبت را در ما نابود میکنه. ما باید از این حالت( ملت عذا و گریه) بیاییم بیرون و کمی هم وقت برای شادی بگذاریم و مثبت اندیش باشیم(مانند ارمنی ها که من واقعا در آن چند روزی که در ایروان بودم ازشون کلی انرژی مثبت گرفتم و برای چند روز غم ها رو فراموش کردم و به حال آنها غبطه خوردم) تا به امید خدا همه چیز بر وفق مرادمون پیش بره. تنها این وضعیت هست که اینچنین شرایط مطلوب رو برایمان فراهم میکند که در آن بتونیم انرژی داشته باشیم و خیلی خوب بتونیم روی مسائل خیلی مهم تر تمرکز کافی رو داشته باشیم و بتونیم آینده مون رو اونجوری که شایسته مون هست رو بسازیم.

پس از الان بیاییم بیشتر انرژی مثبت++++++ به همدیگه بدیم که دیگه واقعا و واقعا غم و غصه برایمان کافیست. چون جز تضعیف جسم و روح چیز دیگری را برایمان به ارمغان نمی آورد!!
Smile++++++++++Big Grin++++++++++Smile
Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
(2014-07-25 ساعت 13:26)کیانوش2 نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 13:20)Maryrhm نوشته:  Smile Smile Smile مرسی من دیگه حرفی ندارم! قهرم نیستم بوخودا

(مری نزدیک)

دوست عزیز درسته برای بعضی کارها تلاش میکنیم و خودمونو میکشیم و ... ولی باور کن سیستم دنیا خیلی پیچیده تر از این حرفهاست. ممکنه همین ویزا بعداً بلای جونمون بشه. اینه که به قول بقیه دوستان لحظه را دریاب. همه میگن کلیر میشیم خوب اگه 30 سپتامبر شد و ویزا هم نرسید خوب زندگی که تموم نشده. مطمئنم شما هم مثل من گرین کارت ایرانو دارید و میتونید هر کاری باهاش انجام بدید. به زبان کشور عزیزمون هم که مسلطید دیگه چی می خواید؟ Wink

خدا رو شکر که تنم سالمه و خونواده و دوستانم رو دارم Smile احتمالا چند روز می خوره تو ذوقم بعدش دوباره سرحال می شم و تلاش واسه مهاجرت لز راه درس یا کار رو شروع می کنم. خوبی این یک سال و اندی این بود که یه کمی پس انداز جمع کردیم و عزممون واسه رفتن جزم شد. هر چی خدا بخاد در نهایت بهترینه حتی اگه من دوست نداشته باشم. ایشالا خاست خدا با ارزوی قلبی همه بچه های اینجا یکی بشه که این بهترین حالته Smile
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
(2014-07-25 ساعت 03:27)H Pier نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 03:16)pari pari نوشته:  291 روز گذشت!!!!!!!!!!!
من ديگه حرفى ندارم !!!!!!!!!!![/code]

من خیلی برای شما دعا میکنم حق دارید و تقریبا دو برابر من که به شخصه فکر میکنم خیلی منتظر موندم (149 روز) صبر کردید. اما پری پری جان این یک ماهه چاره ای جز صبر نبود. برات آرزو دارم ماه آگست آخرین ماه انتظارت باشه. و ای کاش جز صبر میشد کار دیگه ای هم انجام داد.
به کلیر شدنت ایمان داشته باش. به زودی کلیر میشی Smile
دوست عزيز اميدوارم جواب صبرتون را به زودي بگيريد
من امروز يكماه است كه منتظرم و ميفهمم انتظار چقدر سخته. مخصوصاً كه همسر و فرندانم ويزاشون را گرفتند و فقط من كليرنس خوردم. و همه زندگيمون دچار تشويش شده.
اما چرا شما اينهمه آبديت داريد ؟ من فقط يك آبديت دارم اونم ٧ جولاي !!!!!
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، pari pari ، nedaba ، soli asali ، قصه گو ، reasonable ، محبت ، masoud z ، shhak ، آلیس-1980 ، nasim ، babak12
همه زود رنج شدیم و استرس داریم کمی بیشتر همدیگر رو درک کنیم.

شعر دو کاج کتاب فارسی کلاس چهارم ابتدایی رو کی یادشه؟

در کنار خطوط سیم پیام خارج از ده دو کاج روئیدند

سالیان دراز رهگذران آن دو را چون دو دوست میدیدند

یکی از روز های سرد پاییزی زیر رگبار و تازیانه باد

یکی از کاج ها به خود لرزید خم شدو روی دیگری افتاد

گفت ای آشنا ببخش مرا خوب درحال من تامل کن

ریشه هایم زخاک بیرون است چند روزی مرا تحمل کن

کاج همسایه گفت با تندی مردم آزار از تو بیزارم

دور شو دست از سرم بردار من کجا طاقت تورا دارم

بینوا راسپس تکانی داد یار بی رحم و بی مروت او

سیمها پاره گشت و کاج افتاد برزمین نقش بست قامت او

مرکز ارتباط دید آن روز انتقال پیام ممکن نیست

گشت عازم گروه پی جویی تا ببیند که عیب کار از چیست

سیمبانان پس از مرمت سیم راه تکرار بر خطر بستند

یعنی آن کاج سنگدل را نیز با تبر تکه تکه بشکستن

[عکس: 2kaj.jpg]

و حال نسخه جدید این شعر زیبا

در كنار خطوط سیم پیام خارج از ده دو كاج روئیدند

سالیان دراز رهگذران آن دو را چون دو دوست می‌دیدند

روزی از روزهای پائیزی زیر رگبار و تازیانه باد

یكی از كاج ها به خود لرزید خم شد و روی دیگری افتاد

گفت ای آشنا ببخش مرا خوب در حال من تأمل كن

ریشه‌هایم ز خاك بیرون است چند روزی مرا تحمل كن

كاج همسایه گفت با نرمی دوستی را نمی برم از یاد

شاید این اتفاق هم روزی ناگهان از برای من افتاد

مهربانی بگوش باد رسید باد آرام شد، ملایم شد

کاج آسیب دیده ی ما هم کم کمک پا گرفت و سالم شد

میوه ی کاج ها فرو می ریخت دانه ها ریشه می زدند آسان

ابر باران رساند و چندی بعد ده ما نام یافت کاجستان
2014AS35xx # Interview: 26 Feb # AP
DV 2014 قسمت نشد اما آب جاری راه خودش رو پیدا میکنه.
نحوه پر کردن فرم ویزای ارمنستان / سفر به ایروان
پی دی اف سفر به ایروان
(2014-07-25 ساعت 13:20)Maryrhm نوشته:  Smile Smile Smile مرسی من دیگه حرفی ندارم! قهرم نیستم بوخودا

(مری نزدیک)

زبان از بهر تو داروی درد است
بدان که حال ما هم سرد سرد است

فکر بد نکنید شاعر تو زمستون لباس نپوشیده سردشه وگرنه دل و روحیش گرم گرمه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
(2014-07-25 ساعت 13:35)alimomen نوشته:  

(مری نزدیک)

زبان از بهر تو داروی درد است
بدان که حال ما هم سرد سرد است

ایشالا خدا صدای دل همونو می شنوه علی آقا. امیدوارم دلتون همیشه گرم باشه
كيس: ***2014as6
تعداد:٢نفر
مصاحبه:١٧ جون
ويزا:؟؟؟:خدايا كاش مي دونستي خستگي يني چي!
سلام دوستان من منتظرم تا اونی که واسه سهمیه ها تصمیم میگیره هر چه زودتر سهمیه یا هر چی اسمش هست رو به سفارتها اعلام کنه و ما لیستهای اسامی رو تو سایتها ببینیم این امریکایی ها همیشه یه plan B دارن خوب اگر plan A رد شد زود باید بعدی رو راه بندازن . صادقانه گفتن منتظریم تا سهمیه بگیریم یعنی دلشون می خواد ویزاها رو بدن و میدن
(2014-07-25 ساعت 13:33)Farnoodh نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 03:27)H Pier نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 03:16)pari pari نوشته:  291 روز گذشت!!!!!!!!!!!
من ديگه حرفى ندارم !!!!!!!!!!![/code]

من خیلی برای شما دعا میکنم حق دارید و تقریبا دو برابر من که به شخصه فکر میکنم خیلی منتظر موندم (149 روز) صبر کردید. اما پری پری جان این یک ماهه چاره ای جز صبر نبود. برات آرزو دارم ماه آگست آخرین ماه انتظارت باشه. و ای کاش جز صبر میشد کار دیگه ای هم انجام داد.
به کلیر شدنت ایمان داشته باش. به زودی کلیر میشی Smile
دوست عزيز اميدوارم جواب صبرتون را به زودي بگيريد
من امروز يكماه است كه منتظرم و ميفهمم انتظار چقدر سخته. مخصوصاً كه همسر و فرندانم ويزاشون را گرفتند و فقط من كليرنس خوردم. و همه زندگيمون دچار تشويش شده.
اما چرا شما اينهمه آبديت داريد ؟ من فقط يك آبديت دارم اونم ٧ جولاي !!!!!
اپديتهام زياده چون تقريبا ٩ ماهه منتظرم(٩برابر شما)Big GrinBig Grinايشالا شما هم به زودى كليير ميشى
جا مانده از لاتارى 2014

Pd:15 oct 2014....approve:2 march2015....case number&invoice number:28 may
2015....تكميل فرمDS261 :10 july ....دريافت cover sheet:15 julyپرداخت 120$ :21july پرداخت 325$:28july...تكميل فرم DS260:25 august....دريافت civil document & Affidavit of supportتوسط nvc:٣ سپتامبر
دوستان سوال تخصصي دارم، من هفته ديگه با اجازتون با خانواده مي رم كلاردشت، يك وايمكس ايرانسل از دوستم قرض كردم، به نظرتون اونجا آنتن داره؟ كسي از دوستان توي اون منطقه استفاده كرده آيا؟ مي خوام ببينم مي تونم بيام اينجا يا نه :d
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
تشکر کنندگان: soli asali ، قصه گو ، reasonable ، nedaba ، محبت ، m_nikparvaz ، sorooosh ، shhak ، آلیس-1980 ، pari pari ، S.gh ، babak12
(2014-07-25 ساعت 13:49)Sara_lphmkf نوشته:  دوستان سوال تخصصي دارم، من هفته ديگه با اجازتون با خانواده مي رم كلاردشت، يك وايمكس ايرانسل از دوستم قرض كردم، به نظرتون اونجا آنتن داره؟ كسي از دوستان توي اون منطقه استفاده كرده آيا؟ مي خوام ببينم مي تونم بيام اينجا يا نه :d

آخرین بار من پارسال اونجا بودم نداشت. رایتل اگه آنتن بده اینترنتش خیلی خوبه. از روی سایتش میتونی ببینی آنتن میده اونجا یا نه؟!
شماره کیس:2014AS000056XX
کنسولگری:ANKARA
تاریخ روئت قبولی در سایت:May-02
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:May-16
تعداد افراد منظور در کیس:2
سربازی:معاف
تاریخ مصاحبه: 27 می - برگه صورتی
آپدیتها: 28 می، 2 ، 5 ، 6 ، 12 جون، 3 ،22 جولای (ایمیل)،8، 22 آگوست
دریافت ویزا:
ورود به آمریکا:
دریافت گرین گرین کارت:
(2014-07-25 ساعت 13:39)lida55 نوشته:  سلام دوستان من منتظرم تا اونی که واسه سهمیه ها تصمیم میگیره هر چه زودتر سهمیه یا هر چی اسمش هست رو به سفارتها اعلام کنه و ما لیستهای اسامی رو تو سایتها ببینیم این آمریکایی ها همیشه یه plan B دارن خوب اگر plan A رد شد زود باید بعدی رو راه بندازن . صادقانه گفتن منتظریم تا سهمیه بگیریم یعنی دلشون می خواد ویزاها رو بدن و میدن

گره گر نگشاده ما را این پلان بی
بباشد از بهر ما باز هم پلان سی
نبازم من امیدم را ذر این راه
چو باشد پلان جی وپلان دی و پلان زی
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
جالبترين قسمت قضيه مي دونيد چيه؟! معمولا بهترين خبرها و موثق ترين خبرها رو دوستاني مي گن كه صفحات اين تايپيك رو با روحيه دادن به بچه ها پر مي كنن و موضوعات غير مرتبط مي نويسن
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
یک سوال جالب که آفیسر از همه دوستان 22 جولای پرسید این بود که آیا زبان بلدی و بعد در حد چند جمله انگلیسی صحبت میکرد.....
تشکر کنندگان: قصه گو ، nedaba ، hamid.eng ، reasonable ، محبت ، banafsh14 ، nazanin fatemi ، آلیس-1980 ، pari pari ، S.gh
من اينطور فكرمي كنم چون طي اين دوازده سالي كه لاتاري ثبت نام مي كرديم و قبول نمي شديم،اين احساس رو داشتيم....اگر كسي ويزا بهش نرسيد زبونم لال.....،،خودم گفتم ديگه شما نگيد خبBig Grin …واسه رفتن عزمش بيشتر جزم ميشه.چون مزه اش رفته زير زبونش و طي اين يك سال اين قدر در مورد آمريكا تحقيق كرده كه بيشتر دوست داره بره.Cool
و همين باعث ميشه يه روزي به آرزوش برسه، چون ديگه واقعاً مي خواد.
**24/خودم/ سه نفر/ابوظبی/ نوامبر/ برگه ی سفید/ كلير بعد از ١٩٢ روز/ ورود به آمريكا: ٢٩ آگوست ٢٠١٤

به گمانم بزرگترین دارایی انسان، همین دوستان

هستند... همین دوست هایی که برایت پیغام می گذارند... که اعلام می کنند حواس شان به تو هست... همین ها که با دو سه خط پیغام نشان می دهند چقدر دل شان پی ِ تو ، دل ِ تو و درد ِ توست.... همین ها که پیگیرند...که نباشی دلگیرند... همین ها که دلتنگ ات می شوند و بی مقدمه برایت می نویسند... با بهانه ، بی بهانه دو سه خط می فرستند...که بدانی خودت...وجودت...خوب بودن حال و احوالت برای کسی مهم است... دو سه خط پیغام، حس ِ شیرینی ست که بدانی بودن ات برای کسی اهمیت دارد، نبودن ات کسی را غمگین می کند.Smile
Case Number: 2014AS1xxx/Interview20 NOV/Embassy:Ankara/AP
کلیرJun 9/دریافت ویزا Jul 7
ورود به امریکا بار اول 2 SEP- بار دوم 8 APR
CLAERANCE 201 Days
دریافت گرین کارت 32 روز بعد از ورود به امریکا
دریافت SSN هشت روز بعد از ورود
San Jose-CA

کاربران در حال بازدید این موضوع: