2014-07-25 ساعت 13:28
سلام هموطنان عزیز. به قول علی آقا به جای دل نگرانی بی مورد و نفوذ بد بگیریم زبان انگلیسی خود را تقویت کنیم که در این مدت زمان بسیار کم باقی مانده که داره مثل برق و باد میگذره، خیلی مهم و حیاتیست. بر اساس تمامی منابع موثق همانطور که دوستان اشاره کردند امسال به امید خدا پاسپورت تک تک ما مزین به ویزا خواهد شد. پس جای هیچ نگرانی وجود نداره. اگرم که میبینید امسال تا این لحظه تعلل در صدور ویزا صورت گرفته مطمئن باشید که سیاست جدیدشان هست. به احتمال زیاد دارن برنامه رو جوری مدیریت میکنند که امسال تقریبا هیچ کیسی بدون ویزا نمونه و ویزاهای باقیمانده را عادلانه بین کیس ها تقسیم کنند که انشاا... امسال خاطره تلخ 2013 تکرار نشه( البته این برداشت منه که تا حدی هم منطقی به نظر میرسه). پس به نظر میرسه از ماه آگوست تا آخر سپتامبر هر روز شاهد تعداد زیادی صدور ویزا خواهیم بود. 
متاسفانه ما ایرانی ها خیلی اوقات بیش از حد احساساتی و بدون تفکر و تامل کافی به مسائل مختلف مینگریم که متاسفانه باعث پسرفت بیش از پیش ما میشه و تمام امیدها،قدرت و انرژی های مثبت را در ما نابود میکنه. ما باید از این حالت( ملت عذا و گریه) بیاییم بیرون و کمی هم وقت برای شادی بگذاریم و مثبت اندیش باشیم(مانند ارمنی ها که من واقعا در آن چند روزی که در ایروان بودم ازشون کلی انرژی مثبت گرفتم و برای چند روز غم ها رو فراموش کردم و به حال آنها غبطه خوردم) تا به امید خدا همه چیز بر وفق مرادمون پیش بره. تنها این وضعیت هست که اینچنین شرایط مطلوب رو برایمان فراهم میکند که در آن بتونیم انرژی داشته باشیم و خیلی خوب بتونیم روی مسائل خیلی مهم تر تمرکز کافی رو داشته باشیم و بتونیم آینده مون رو اونجوری که شایسته مون هست رو بسازیم.
پس از الان بیاییم بیشتر انرژی مثبت++++++ به همدیگه بدیم که دیگه واقعا و واقعا غم و غصه برایمان کافیست. چون جز تضعیف جسم و روح چیز دیگری را برایمان به ارمغان نمی آورد!!
++++++++++
++++++++++

متاسفانه ما ایرانی ها خیلی اوقات بیش از حد احساساتی و بدون تفکر و تامل کافی به مسائل مختلف مینگریم که متاسفانه باعث پسرفت بیش از پیش ما میشه و تمام امیدها،قدرت و انرژی های مثبت را در ما نابود میکنه. ما باید از این حالت( ملت عذا و گریه) بیاییم بیرون و کمی هم وقت برای شادی بگذاریم و مثبت اندیش باشیم(مانند ارمنی ها که من واقعا در آن چند روزی که در ایروان بودم ازشون کلی انرژی مثبت گرفتم و برای چند روز غم ها رو فراموش کردم و به حال آنها غبطه خوردم) تا به امید خدا همه چیز بر وفق مرادمون پیش بره. تنها این وضعیت هست که اینچنین شرایط مطلوب رو برایمان فراهم میکند که در آن بتونیم انرژی داشته باشیم و خیلی خوب بتونیم روی مسائل خیلی مهم تر تمرکز کافی رو داشته باشیم و بتونیم آینده مون رو اونجوری که شایسته مون هست رو بسازیم.
پس از الان بیاییم بیشتر انرژی مثبت++++++ به همدیگه بدیم که دیگه واقعا و واقعا غم و غصه برایمان کافیست. چون جز تضعیف جسم و روح چیز دیگری را برایمان به ارمغان نمی آورد!!

Embassy: Yerevan
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again
Case Number: 2014AS00008XXX
Interview Appointment: July 17th, 2014
Current Status: Administrative Processing
(Updates: Five Times (July 17th-18th-21st-25th-Sep 2nd
Consequence: I'll get my visa as soon as the visas becomes available again