کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
کلیرنس برندگان ۲۰۱۴
برای من که خیلی‌ درست اومد ،، شما هم یه نگاه بهش بندازید
http://fal.alamto.com/hafez/images/fals/35.gif
کیس نامبر **2014AS00053 برندهٔ اصلی‌ خانمم, جمعا ۳ نفر
رویت قبولی ۵ نوامبر ، ارسال مدارک ۱۱ نوامبر ، دریافت ایمیل همان روز ،سفارت آنکارا ,دریافت نامهٔ دوم ۱۷ مارس ،،مصاحبه نیمهٔ اول می ،
آپدیتها
۹may ،۱۳may، ۱۵may، ۱۲june ، ۲۲july، ۲۳july، ۲۵july، ۳۱july ، ۱aug ، ۴aug
۵aug ,۱۳ aug,۱۴ aug,۲۲aug, ۲۹aug,۱۵ sep,۱۶sep
تشکر کنندگان: soli asali ، m_nikparvaz ، محبت ، shahrzad001 ، برسام٤ ، reasonable ، Maryrhm ، Ehsan171 ، nedaba
(2014-07-25 ساعت 14:15)rainolf نوشته:  یک سوال جالب که آفیسر از همه دوستان 22 جولای پرسید این بود که آیا زبان بلدی و بعد در حد چند جمله انگلیسی صحبت میکرد.....

بله اونم فهمیده اینجا کسی زبان نمیخونه
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: محبت ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، sorooosh ، shhak ، nazanin fatemi ، آلیس-1980 ، pari pari ، nedaba ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 15:20)alimomen نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 14:15)rainolf نوشته:  یک سوال جالب که آفیسر از همه دوستان 22 جولای پرسید این بود که آیا زبان بلدی و بعد در حد چند جمله انگلیسی صحبت میکرد.....

سلام
خدائیش علی خودت حس و حال و دل و دماغش رو داری؟Cool
از آن روز این خانه ویرانه شد ... که نان آورش مرد بیگانه شد
چو نادان به ده کدخدایی کند ... کشاورز باید گدایی کند
به یزدان که گر ما خرد داشتیم ... کجا این سرانجام بد داشتیم.

ایشاله بزودی هممون پر میکشیم
میریم تاپیک مهاجرت به آمریکاBig GrinBig Grin
[img][عکس: 10509616_735381943189715_8094484982499640805_n.jpg][/img]
شماره کیس : 2014AS62XX کنسولگری : آنکارا تغییر به ایروان از KCC رویت نامه دوم : 18MAR2014 مصاحبه : 15MAY كليرنس برگه آبي
آپدیتها قبل از مصاحبه 2 بار بعد از مصاحبه 5 بار (آخریش 14 آگوست) خودم 22 آگوست
نفر اصلی ۲ سپتامبر
(2014-07-25 ساعت 14:35)قصه گو نوشته:  من اينطور فكرمي كنم چون طي اين دوازده سالي كه لاتاري ثبت نام مي كرديم و قبول نمي شديم،اين احساس رو داشتيم....اگر كسي ويزا بهش نرسيد زبونم لال.....،،خودم گفتم ديگه شما نگيد خبBig Grin …واسه رفتن عزمش بيشتر جزم ميشه.چون مزه اش رفته زير زبونش و طي اين يك سال اين قدر در مورد آمريكا تحقيق كرده كه بيشتر دوست داره بره.Cool
و همين باعث ميشه يه روزي به آرزوش برسه، چون ديگه واقعاً مي خواد.

12 سال!!!! من همون سال اولBig Grinت
2014AS65XX / انکارا / مصاحبه هفته دوم جون / یک نفر مجرد / کلیر با تلفن و ایمیل / دریافت ویزا 29 اگوست
امضای یادگاری
ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﺆﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ.ﻣﻦ ﺑﺮﻧﺪﻩ ۲۰۱۵ ﻫﺴﺘﻢ.ﻣﻦ ﻣﻌﺎﻓﯽ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﺎﺭ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺘﯽ ۲۱ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻢ.ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻠﯿﺮﯾﻨﺲ ﻣﯿﺸﻢ؟
کیس نامبر:7XXX
تاریخ رویت قبولی:1May2015
کنسولگری:Ankaraبه yeravan
تعداد افراد منظور در کیس :1
ارسال فرمهای سری اول:26 oct
کارنت شدن کیس:
مصاحبه:10August تغییر کرد به 11 August
دریافت کلیرنس:
دریافت ویزا: ایشالله یکضرب
ورود به آمریکا:
دریافت گرین کارت:
تشکر کنندگان: soli asali ، shhak ، آلیس-1980 ، pari pari ، قصه گو ، smpf ، nedaba
(2014-07-25 ساعت 15:24)محبت نوشته:  
(2014-07-25 ساعت 15:20)alimomen نوشته:  

سلام
خدائیش علی خودت حس و حال و دل و دماغش رو داری؟Cool
آره چرا که نه؟
case no=4xxx,abu dhabi
After the game, the king and the pawn go into the same box.
interview:18mar
updates:18mar,19mar,20mar,8jul,15jul(email),7aug,17aug,28aug
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، محبت ، آلیس-1980 ، uncontrollable ، قصه گو ، smpf ، nedaba ، S.gh
(2014-07-25 ساعت 15:33)SAMI 71 نوشته:  ﺳﻼﻡ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﻣﻦ ﯾﻪ ﺳﺆﺍﻝ ﺩﺍﺷﺘﻢ.ﻣﻦ ﺑﺮﻧﺪﻩ ۲۰۱۵ ﻫﺴﺘﻢ.ﻣﻦ ﻣﻌﺎﻓﯽ ﭘﺰﺷﮑﯽ ﺩﺍﺭﻡ ﺍﯾﻨﺠﺎ ﮐﺎﺭ ﺩﻭﻟﺘﯽ ﻫﻢ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﺻﻼ ﮐﺎﺭ ﻧﺪﺍﺭﻡ ﭼﻪ ﺑﺮﺳﻪ ﺑﻪ ﺩﻭﻟﺘﯽ ۲۱ ﺳﺎﻟﻪ ﻫﺴﺘﻢ.ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺑﺒﯿﻨﻢ ﮐﻠﯿﺮﯾﻨﺲ ﻣﯿﺸﻢ؟

احتمالا کلیرنس دریافت نمیکنید
[font=Tahoma]منتظرسرا عضو سبز میپذیردCool
[/font]
[font=Verdana]
کدام کشورها برای سفر نیاز به ویزا ندارند
[/font]

تشکر کنندگان: shhak ، Sara_lphmkf ، reasonable ، USA2014 ، آلیس-1980 ، قصه گو ، پدی ، smpf ، nedaba ، S.gh ، manamilad ، babak12
اینجا مدتیه دور همیم تو غم ها با هم بودیم تو شادی ها با هم فریاد زدیم و بعضس روزها دعوا کردیم بعضی وقتها قهر کردیم اشتی کردیم ولی بازم با هم بودیم هر کدوممون جدا از این جمع مشکلات خودش رو داشته زندگیه خودش رو داشته و یه سری دغدغه و حرف و درد و دل هم مشترک با بقیه ایتجا داره.همه اینا رو که بگم اینها تمام المان های یه خانوادا است ما اینجا یه خونواده بزرگیم که وظیفمونه تو هر لحظه کنار هم باشیم وقتی مادر یکیمون مریضه یعنی مادر ما مریضه وقتی بچه کسی از بیماری نجات پیدا کرده یعنی هممون باید از خوشحالی فریاد بکشیم.اینجا هم این جمع این تاپیک چیز خاصی واسه گفتن نداره جز همدردی جز کنار هم بودن و جز با هم فریاد زدن و الا شاید خودمون رو گول بزنیم ولی همه میدونیم که تو این شرایط همه تنها یه راه داریم صبر و انتظار نه خبر خاصی وجود داره نه راهنمایی خاصی همش تقلاست واسه به ارامش رسیدن واسه اینه یه روز علی اقا میاد حرکات موزون میره بقیه رو خوشحال میکنه فرداش با یکی بحث میکنه باقی میانجی میشن و روز دیگش دپرس میشه بقیه بهش امیدواری میدن ما اینجاییم که با ادمهایی که از جنس خودمونن که هم مسیر خودمونن هم اوا بشیم اروم بشیم پس دوستان اینقدر نخان همدیگه رو متع کنن از بیان احساساتشون.

مراقب زیبایی ها و مهربونیاتون باشید...
کیس نامبر:**11 مصاحبه:3 مارچ انکارا اخرین اپدیت:31جولای تعداد کیس: خود قشنگم فقط مبدا:لب کارون مقصد:پنسیلوانیا
دوستان عزیز برای کمک به همدیگه در زمینه انگلیسی صحبت کردن بهتر لطفا در صورت تمایل شماره تون رو به نسیم بانو پیغام بدید تا در گروه وایبر عضو بشید.
ایشالله که بتونیم دوست و همیارهای خوبی واسه هم باشیم.
سلام چگونه عضو منتظر سراً شيم من كه پيداش نكردم

تشکر کنندگان: soli asali ، p.fereidouni ، آلیس-1980 ، قصه گو ، smpf ، nedaba
سلام دوستان عزیز، در سایت سفارت برای هر کیس که از مرحله AP گذر میکند چند حالت مختلف اعلام میشود : "*" ، "**" ، "#" ، "**/#" و ... رسیدن به نتیجه در یک سو و نتیجه ی حاصله در سوی دیگر پایان ه مسیر ه انتظار همه ی ما را نمایان میسازد. اما معنای این علامتها چیست ؟ دوستان عزیز لطفا اطلاعات خود را در این زمینه به اشتراک بگذارند.
PD: Oct, 27, 2014
Documents arrived on Feb, 2nd, 2016 to NVC
Wait for NVC complete letter
(F2a category)
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، Sara_lphmkf ، قصه گو ، mizan ، smpf ، nedaba
ممنون از دوستاني كه پيشنهاداتتون رو داديد و نصيحت كرديد، اما من با پيشنهادهاتون موافق نيستم و نصيحت هاتون رو نمي پذيرم، اگر هم پستي گذاشتم كه باب ميل كسي نبوده يا گزارش كند و يا به مديران پيام دهند، اگر ايشان صلاح ديدند پست هاي حال و احوال پرسي را يا حذف مي كنند و يا تذكر مي دهند، ضمنا يادتون باشه همون قدر كه شما مي دانيد مهاجرسرا چت خصوصي داره و يا پيام خصوصي بقيه هم از اين موضوع اطلاع دارن، شايد نوشتن حال و احوال پرسي دليلي داشته باشد
حالا من يك نصيحت دارم براتون اگر اطلاعات خاصي از تايپيك مي خواهيد به راحتي از طريق جستجو در موضوع مي توانيد پيگيري كنيد، و يك نكته ديگه تا اول آگوست بر طبق جواب سفارت خبري نخواهد شد پس اگر احوال پرسي ها اذيتتان مي كند از اول آگوست بياين اون موقع مي تونيد خبرهاي به روز رو ببينيد چون تا اون موقع خبري نخواهد بود
شماره کیس: ***2014AS0006 نفرات: تنهام سفارت : آنکارا تغيير كرد به ايروان تاریخ مصاحبه: هفته سوم مي ویزا: كليرنس. آپديت هاي بعد از مصاحبه: ٢٠ مي، ٢٢مي، ٢٤مي، ١٣ آگوست، ١٤ آگوست . با ايميل: ٢٢ جون، ٢٣ جون، ٩ جولاي، ١٦ جولاي، ١آگوست،
لطفا بگید در کدام سفارت افیسر می پرسید زبان بلد هستید؟
تشکر کنندگان: آلیس-1980 ، soli asali ، nedaba
(2014-07-25 ساعت 16:43)Sara_lphmkf نوشته:  ممنون از دوستاني كه پيشنهاداتتون رو داديد و نصيحت كرديد، اما من با پيشنهادهاتون موافق نيستم و نصيحت هاتون رو نمي پذيرم، اگر هم پستي گذاشتم كه باب ميل كسي نبوده يا گزارش كند و يا به مديران پيام دهند، اگر ايشان صلاح ديدند پست هاي حال و احوال پرسي را يا حذف مي كنند و يا تذكر مي دهند، ضمنا يادتون باشه همون قدر كه شما مي دانيد مهاجرسرا چت خصوصي داره و يا پيام خصوصي بقيه هم از اين موضوع اطلاع دارن، شايد نوشتن حال و احوال پرسي دليلي داشته باشد
حالا من يك نصيحت دارم براتون اگر اطلاعات خاصي از تايپيك مي خواهيد به راحتي از طريق جستجو در موضوع مي توانيد پيگيري كنيد، و يك نكته ديگه تا اول آگوست بر طبق جواب سفارت خبري نخواهد شد پس اگر احوال پرسي ها اذيتتان مي كند از اول آگوست بياين اون موقع مي تونيد خبرهاي به روز رو ببينيد چون تا اون موقع خبري نخواهد بود

پاسخ بی نطیر بود. خوشمان آمد. اکسلنت. براوو
جامانده از لاتاری 2014
تشکر کنندگان: Sara_lphmkf ، soli asali ، pari pari ، lida55 ، h_s2108 ، قصه گو ، mizan ، nedaba ، S.gh ، smpf
قدر تو به اندازه ی صبر توست …
و رازهایت ، نهفته در صبرهایت
اصلا تو آمده ای که صبر کنی !
محی الدین ابن عربی
----------------------------------
تنها آرام بخشِ آرزوهای طلایی دو چیز است: صبر و امید.
الکساندر دوما
---------------------------------
صبر عبارت است از حفظ آرامش برای رسیدن به نتیجه.
ویلیام شکسپیر
-------------------------------
بی صبری، شخص را از هیچ رنجی نمی رهاند، بلکه درد جدیدی را برای از پا در آوردن او به وجود می آورد.
افلاطون
----------------------------
کلید همه کارها صبر است. شما جوجه را با صبر کردن از تخم مرغ به دست آورید، نه با شکستن آن.
آرنولد گلاسو
---------------------------
گاهی هیچ چیزی برای از دست دادن ندارم ،
لم میدهم و به بدبختیهایم لبخند میزنم...
مردم فکر میکنند هیچ مشکلی ندارم ، اما زندگی بدون مشکل فقط یک خواب است...
آدم هم نمی تواند همیشه بخوابد!
چارلی چاپلین
---------------------------------
با صبر و بردباري، برگ توت تبديل به پيراهن ابريشمي مي شود.
مثل چيني
------------------------------
تحمل و بردباري بالاترين دليري و جسارت است.
لويي پاستور
---------------------------
سعي كن آنچه را كه مقدر است و چاره اي براي آن نيست تحمل كني.
زندانبان سقراط
-----------------------
كسي كه منتظر مي ماند به همه چيز مي رسد.
ضرب المثل آفريقايي
----------------------
سرافراز باشید.مثل سرو
در این مرداب دنیا نیلوفر باش!
خدا رو دوست دارم.

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان